106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Willenbrock
    Szerintem is elég jó volt,nem hoztak elő benne minden nyavajás vámpíros klisét,egyedi a története és a hangulata.
  • Inquisitor
    "Pite-bol meg szinte mind jo,a 4es kicsit gyenge lett,az 5-os meg tul erzelgos de sok csaj."
    Az egész Pite szériáért nem adnék egy Forró rágógumi epizódott, pedig az is gagyi volt még anno. :D
  • Bmx01
    nemmondod.......
    vagy lehetséges hogy magyar országon + se fog jelenni
    mivel már 2008-as a film ??????
    habár attól felírat még lehetne
    továbbra is valaki a #53032-ra ???
  • Montanosz
    The Men Who Stare at Goats

Ez bizony jó volt.
    10/7
  • angelslie
    Nem csak a tied ^^
  • precision
    google.com
  • Bmx01
    valaki #53032-re ???
  • precision
    Sherlock Holmes

Nekem nagyon tetszett. Nekem ez a Holmes sokkal jobban bejön mint a talpig gentleman és mindig pedáns Holmes. Mint ahogyan a Craig féle állat Bond is jobban bejön mint a selyemfiú Pierce Brosnan féle Bond. Valahogy "emberibbnek" érzem ezt a Holmest. Teljesen máshogy látja a dolgokat, már-már egyet lehet érteni Watson kijelentésével, hogy "You're not human". Mindig is tudtuk, hogy a zsenik különcök, ez a Holmes csak erősíti a szabályt :) Nem sok mindenbe tudok belekötni. Várom a folytatást.

9/10.
  • Bandew
    Jah az azért kemény, hogy a repülővel való felszállás izgalmait 3x is elsütik benne.
  • Qwerty4
    Legutóbb a 2012-t láttam.Még az elejét tudtam is élvezni.Voltak, élvezetes, látványos részek.De túl sok benne a "hajszálra pontosan az utolsó pillanatban menekülünk meg" helyzet.És számomra túl hosszú is volt, a végén már ásitoztam.Meg az egész nagyon meseszerű és szenzációhajhász.

Hát 6.5/10
  • Real13
    Soha nem tudok szó nélkül elmenni amellett, ha valakinek nem jött be a Let the right one in..Most sem megyek.

Hogy nem lehet szeretni?:D

amúgy:
    La Dolce Vita

2. Fellini film amit látok, ez jobban tetszett, mint a 8 1/2, bár annál elég szarok voltak a körülmények olyan szempontból, hogy csak elég gyenge időzítésű és fordítású magyar felirattal láttam, itt viszont inkább átváltottam az elején magyar hangra, mert ezt DVD-n láttam. Egyszerűen zseniális film, talán kicsit hosszú, de kíméletlenül lerántja a leplet a média mocskos világáról, illetve a főhőst, aki teljesen belemászik ebbe a világba, és nem is tud kijönni belőle. Jóval megelőzi a korát, nem éppen 60'-as filmnek tűnik.

9/10 (10/10 is lehet majd, ha kedvenccé érik)

Jackie Brown

Tegnap fejeztem be a forgatókönyv olvasását, kézenfekvő volt, hogy újranézem a filmet. Elsőre úgye ez tetszett legkevésbé a QT művek közül, mára olyannyira beérett, hogy laza 10/10-et ér. A karakterek kidolgozása fenomenális, a pénzcsere kigondolása és levezetése nagyszerű, a zeneválasztás jól illeszkedik a kissé visszafogott stílushoz...Szeressük.
  • Real13
    Babysitter Wanted 2008
    House of the Devil 2009

....
    De ettől függetlenül is, horrorfilmek 99%-ban úgyanazt a sztorit adják el.
  • precision
    A Let the right one in nem is igazán vámpírfilm. "Rossz szemmel" nézted, vagyis jobban mondva hamis elvárásokkal ültél le a film elé. Nyilvánvalóan ez nem a Penge fiatalkori kiadása :) Szerintem nagyon is rendben van az a film, nekem nem hiányoztak a "tipikus" vámpíros jelenetek. Sőt... csak a gagyi hatást növelték volna ha beraknak olyan jeleneteket. Persze ez csak az én véleményem :)
  • sz4bolcs
    "legjobb film" -> legjobb sci-fi
  • sz4bolcs
    Én még nem láttam, ezért nem írtam semmit, de én is furcsálom. :D
  • BenedekFeco
    hát,ja...
  • kaposi1
    Nekem meg az a gáz hogy az Avatar az első, mint a legjobb film!
  • sz4bolcs
    Olyan gáz, hogy ezeknek a kétharmada 90' előtti, vagy közeli.

Meg ilyenek bekerülnek, hogy Truman show, meg Vissza a jövőbe trilógia. :D
    Akkor már Dark city, az jobban sci-fi, mint a truman show.
  • sz4bolcs
    "Ha már itt tartunk..... tudtok valami jó sci-fit?"

-Sztem nincs is. :D

Amúgy meg Űrgammák! xDDD
  • BenedekFeco
    Tessék!Mazsolázz:-))
  • Montanosz
    BSG sorozat...
  • BenedekFeco
    Ja,csöppet elírtam a címét...
  • ba32107
    :D:D Perfect gateway, azt hittem valami jó kis sci-fi......erre kiderült hogy perfect getaway :D

Ha már itt tartunk..... tudtok valami jó sci-fit? Űr, dimenziók, stb... Riddick filmek, Halálhajó, Hold megvoltak, több most nem jut eszembe, de biztos láttam még egy rakásat. Nem baj ha régi, de azért '90 utáni legyen :)
  • viizo
    Sherlock Holmes

A korabeli Londont szépen elkészítették, Sherlock és Watson karakterét modernizálták, a sztori viszont sablonosra sikerült.

Egyszeri szórakozásnak megfelel, de mivel semmi kiemelkedőt nem találtam a filmben, így inkább jó iparosmunka jelzővel illetném csak.

10/6
  • Lipi1980
    Édes November

Ez még mindig nagyon tetszik! Könnyeket csal horrorhoz szokott férfi szemembe!

9/10
  • BenedekFeco
    The fourth kind

Sokkal jobb,mint a Paranormal Activity.Tetszett,ahogy keverték az "eredeti"videofelvételeket a dramatizált változattal.

8/10

Ha már Milla Jovovich,akkor
    The perfect gateway

Elég lassan indul be,végülis csak az utsó 20perc,ami konkrétan akció.
    Kb már az elején lehet sejteni,hogy mi lesz.Aztán mégse.
    Nekem személyszerint bejött a csavar.

7/10

Engedj be

Háát,vámpír-sztorit én még ilyen formában nem láttam.
    Ha jól számolom,akkor 1-azaz Egy jelenet volt,ami kimondottan tetszett benne.Az is kb. 3másodperc volt...:-))
    A többi vontatott,unalmas,gagyi volt .A figurák is totál unszimpatikusak voltak egytől-egyig...

3/10

• bency
    Nincs gond a humorerzekemmel,de van benne 1-2 poen amin nem tudtam rohogni!
  • ba32107
    Ha szerinted az AV nem vicces akkor gond van a humorérzékeddel :)
  • bency
    Az Ace Ventura az egy teljesen kulon tema....Pite-bol meg szinte mind jo,a 4es kicsit gyenge lett,az 5-os meg tul erzelgos de sok csaj.
  • sadvagabond
    Így már értem az Ace Ventura lepontozását.
    Na majd 5 év múlva nézd újra a mai nap látott filmjeidet, és pontozd akkor.
  • bency
    6 a legjobb,nagyon birom a sok probat,meg az Olimpiat is!
  • mikiking
    És melyik a legjobb ? Remélem az 1-esre gondolsz,ha már a 2-es,3-as kiesett. Mert Pite 1-2-3,esetleg 4 (de be kell hunyi a szemem hozzá kicsit) még Pite,de a többi az már selejt
  • bency
    Amerikai Pite 3

Stifler halali benne,foleg amikor a buzibarba tancol,az mindent visz!Ez a 2ik legjobb Pite szerintem ! 10/9
  • Montanosz
    Tower creek

A régi "klasszikus" horrorokat idézi))
    10/7
  • Willenbrock
    Babysitter Wanted.2/10 nagyon tré,a House of the Devil forgatókönyvét leplezetlenül lemásolták és még sokkal gagyibbá alakították.A csaj az 8/10 kb-esetleg azért érdemes megnézni.
  • tommygear
    mi az hogy akkoriban? most mondjuk van egy 10/10es film az 10 év múlva 10/5 lesz?
  • Tyler1
    régen volt egy rajzfilm, abban bajszos volt, nekem onnan ugrott be.

de ezen is az :)
  • Dynamic
    Bajusz? Az Watson lesz. A nyakamat ugyan nem tenném rá, de szerintem még soha nem ábrázolták Holmest bajusszal.

Egyébként a várttal ellentétben nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel a a filmbéli és az eredeti figura között. Sőt nagyon sok kis apróság volt, ami konkrét novellákból lett kiragadva (az álruha, a zsebóra kielemzés stb.).
  • kovi04
    Tron (1982) 10/6

A Tron Legacy előzete után, gondoltam, megnézem az első filmet. Mai szemmel nézve a látványvilág elavult, és a történet se egy nagy durranás. Egyszer nézős sci-fi, amit csak a kultusz és a játék tartott életben. Remélem, ezzel nem gázoltam senkinek a lelki világába. :)
  • edios
    hiába, úgy látszik már a filmeket is utolérte az infláció