106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Többi is elég nyomi film, simán kaphatja. Ilyen gyenge mezőnyben simán favorit.
  • kaposi1
    "megérdemel minden dicséretet és jópár Oscart Cameron!"
    Valóban megérdemel.
    Csak éppen a legjobb film díját nem érdemli meg.
  • xxxpaulxxx
    Fikáztamén?
  • Totti5
    Ja persze... Avatar film eleje vége lényegtelen, meg az hogy a katonák és az emberek mit görcsölnek. A film érdemi része, az a máfél óra ami a közepén van, na attól zseniális és olyan csodálatos a film, megérdemel minden dicséretet és jópár Oscart Cameron!
  • Tikal #53367
    Twelve Monkeys
    10pontos film, tele súlyos mondatokkal, mindegyiknek van valami jelentősége, jó zene és már megint nagyon jól összerakta ezt a valóság illúzió témát :) Terry Gilliam nagyon érti amit csinál, várom már hogy lássam a Parnassus dokit :)
  • tigeroo
    az egyéni szubjektivitást hozod fel érvként? ez elég gyenge érv:P
    attól még zseniális a film, rengeteg tekintetben.
  • Kojiro
    Mr.Spock, itt egyaltalan nem az ertelmi kepessegeidrol van szo, de a Watchment egyaltalan nem jeloltek oscarra. Van azert ott egy-ket kategoria... A film mondanivaloja, latvanya, hangulata mind mind csillagos 5-os. Rorschach es a Komedias jateka pedig emlekezetes.
    Es itt szo sincs arrol, hany valtozatban jott ki, ugyanis az eredeti moziverziot dijazzak.
    Amit vegso soron mondani akarok az az, hogy a W sok tekintetben es kategoriaban alapmu, legalabb jelolessel dijazhatnak.

Szerintem.
  • xxxpaulxxx
    Az Avatár fogja nyerni úgy is az összes Oscartot merthogy környezetszennyezésésesőerdőpusztuláspontpontponestébé
  • MrSpock
    Ohh honan tudod hogy mi az értelmi képességem? Ebből le is szűrted?
    Lehet láttam pár filmet életem során és nem volt olyan amit nem értettem meg.Csak ez egyszerűen nem jött be,és nem a megértéssel volt a gond.Ízlések különbözőek ennyi.
  • tigeroo
    nem túlhypeolt film, sőt kevesen értik meg. akárcsak te:P
  • MrSpock
    Watchmen mitől akkora film? Kicsit túlhypeolt alkotás,amiből kijött 500féle változat.Végén az ember már azt sem tudta hogy fiú e vagy lány.:-)Vágatlan,vágatlan rendezői,vágatlan vágatlanjának a rendezőibb változata.De ha az sem elég, az egyáltalán nem vágott szigorúan nyers még a rendezősemlátta verzió.Sorolhatnám napestig.
    Sorry de nekem ez így nem jött be.
  • xxxpaulxxx
    vagy megcsinálja magánakXD
  • xxxpaulxxx
    Nah! Megnéztem a Grindhouse filmeket... igazatok volt, tényleg nem függ össze a kettő.

Külön örülök, hogy a Death proof-al kezdtem, mert a Planet Terror tényleg nagyobbat ütött... sőőőt....

Én is úgy nyomom mint Tigeroo... a következő sorokban lesz spoiler... nem fogok tagelni:D

Szóval... Death Proof
    Tarantino... tipikusan:D A történet egyszerű... Egy pszichopata kaszkadőr, aki szexi lányokat gyilkolgat a kocsijával... beteg de egyszerű:D:D:D
    A kivitelezés típikus Tarantino... sok "üresjárat", amikor a karakterek beszélgetnek teljesen oda nem illő témákról, amik rohadtul nem érdekelnek senkit... de kb nem győzöl röhögni a baromságokon:D
    Kaszkadőr Mike annak ellenére, hogy badass volt mindvégig szimpatikus volt... elején nem is gondoltam volna hogy ennyire kattant... ez is tipikus Tarantino... aztán a szegény jól megszívja... kaszkadőr csajokkal már annyira nem tudott kibaxni:D
    Szóval jó film volt, de volt már jobb is...
    A fullos csajok miatt+1 pont
    így 7/10

Planet terror
    Nah ez viszont sírtam:D:D:D
    Komolyan mondom jók ezek a Rodriguez filmek:D
    Nem gondoltam volna, hogy a Braindednél találok viccesebb "trancsírvígjáték" filmet:D A szereplők nagyon jól meg voltak válogatva, Wray nagyon osztott, táncos csaj nagyon dögös volt... bár fél lábbal nem volt túl guszta:D De amikor felrakták neki a géppuskát nah azon tényleg sírva röhögtem:D A dokit viszont sajnáltam, hogy megfertőződött, a feleségét viszont ásóval tudtam volna gyepálni...
    Ilyennek kell lennie egy "horrorvígjátéknak" végig izgalmas és szórakoztató:D
    Mondjuk azért eléggé nyúltak sztem 2 helyről (vagy többről is csak nem tűnt fel) Cherry lába géppuskával pótlása= Evil dead 2... kar helyére láncfűrész:P Aztán a végén amikor a helikopterrel darálják a fertőzötteket akkor rögtön a Braindeadből a fűnyírós rész jutott eszembe... bár... manapság már honnan nem nyúlnak az emberek:D
    Amit még megjegyeztem (csak most pedig eddig is elég nyilvánvaló volt) Rodriguez filmjeiben mindig van valami mexikói kapcsolat... és ez sokszor nem is olyan, mint pl a Desperadoba, hogy ott játszódik a film:D hanem pl itt is az Azték piramis a végén, meg ugyan ez a Alkonyattól pirkatadigban... sőt még a Kém kölykök-ben is van ugye mexikói rokonság:D
    9.5/10

Mindkettő filmnél külön tetszett a Tarantino-s intro... ez a 70es évek sztájl zene+kép illetve, hogy mind2 film alatt direkt rontottak a minőségen, mondjuk ezt nem tudom miért hagyták abba a Deathproof felétől... ott kimondottan zavart hogy a film másik felét jó minőségben kellett néznem:D

Egyébként van valami külön gyűjtőnév ezekre a "horrorvígjátékokra"?
  • PJack
    nana, ne beszélj már így ember, ilyen csúnya szavakat azért mégse érdemel :(
    van benne egy rakás jó csaj, igen jó színészek, zenék is ellettek találva sztem, a vége meg nem indul be? hát olyan szálguldás van ott he, azokon a csodajárgányokon hogy még!
    megértem ha nemtetszik, de ne szóld már így le plz.
  • bency
    Leszedtem a Ju-On t,nem merek neki kezdeni :D
  • Seth
    "már a könyökömön jön ki:P megnézem a 6-ot és elégvolt egy időre ebből.."

év végéig nem is tehetsz mást XD, persze akkor majd csak úgy veted magad a 7. rész után XD
  • Tyler1
    hát Cameronnak simán kijár a legjobb rendezésért! de az én favoritom a Becstlen Brigantyk, remélem azért az is el visz párat(köztük a legjobb filmért járót).
  • tigeroo
    eh.. pedig jó film
  • Kojiro
    Watchment nem jeloltek oscarra... Omg
    Bezzeg az avatar mekkora film!
  • öregharcsa
    a 6-os jobb lesz..megint kiderül egy-két dolog :D
  • tigeroo
    lool :Ddd meg kell néznem :DD!4

ja, megnéztem a fűrész 5-öt...

na ez már kicsit erőltetett volt...
    most hogy érlelődött, így összképben talán tényleg az 1, 2. és a 4. a legjobb (utóbbi az előzmények miatt)...
    az ötödik résznek adok 5/10-t, mindenképp gyengébb eresztés...

kicsit erőltetett ez a "ismerek arcokat akik ismernek arcokat akik ismernek arcokat"

így lehet akármeddig húzni..pf..

már a könyökömön jön ki:P megnézem a 6-ot és elégvolt egy időre ebből..
  • DeerHunter01
    adták az rtl-en 1 éve kb. de én ezt a szart nem birtam nézni :DD
    az egész film alatt az az idegesitő beszéd a főszereplőnek wáá :D
  • Bulykin
    kúrvanagy film:D:D
  • rizzo131
    ezer hála én + aszittem fehér csávó XD kössszz
    nagyon kössszzz
  • Notram
    Fehér csóka?
  • rizzo131
    lenne egy kérdéem nem jut eszembe egy film zíme
    vígjáték
    egy fehér gyerek feketének képzeli magát és az apja erre ideges lesz ezért felbérel két feketét hogy rabolja el és vigye a gettóba és térítség észhez
    de a fehér gyerek rájön hogy az apja bérelte fel őket és ez csak kamú
    erre már rég élesbe megy igazi fegyókkal de ő ezt nem tudja mert asziszi az egész csak egy átverés
    segítsetek
  • xxxpaulxxx
    ok neked nem tetszik...
    de ezek szerint géj is vagy, ha még a csajok se tetszenek benne (az 1. garnitúra:D)
  • fifi
    nos, ez egy marha jó film...
    nincs túlbonyolítva, nincs filozofálás, nem kell mindenféle szarul megfilmesített mögöttes mondanivalót keresni, a film nem akar több lenni mint ami...

Etetés

kurva jó film!
  • fifi
    beindul?
    mi?

az autón kívül semmi értékelhető momentum nincs abban az okádékban, sőt továbbmegyek, leköpné mindenki ha nem a nagymesternek tartott gyökér rendezte volna...
  • PJack
    nem olyan rossz az, hé.
    eleje kicsit tényleg uncsi, de végére beindul.
    nálam olyan 6/10es.
  • bcrics
    Éjféli Etetés.

Aprítanak ebben is.
  • fifi
    a Halálbiztosnál nagyobb rakás szart még soha életemben nem láttam, pedig egy időben direkt a trash filmekre voltam ráállva, van is egy elég tekintélyes gyűjteményem belőlük...

borzalmas, húúúú, vallatni lehetne vele...
  • tigeroo
    hát figy, az első rész előtt tényleg értetlenül álltam hogy mi a szar ez...aztán a negyedik végére már nagyjából meglehet érteni az egészet... szerintem ez volt a legérdekesebb ilyen szempontból.

nah, várom a kritikádat majd!
  • xxxpaulxxx
    Furcsa egy ember vagy... sztem egyre inkább laposodott a sorozat... ott csűrik csavarják ahol már tök fölösleges... meg túlságosan magyarázkodni akar... erre neked egyre jobban bejönXD

Megnéztem a Halálbiztos-t... majd a Terrorbolygó után mondok véleményt:D
  • angelslie
    Hatchet
  • tigeroo
    jah...mire nem jó a vizsgaidőszak :Ddd

ilyen favágós horror nincs?:D mert szoktam fát vágni, abba legalább beleélném magam
  • öregharcsa
    Martyrs...

hmmm..az első fele kegyetlen jó..a második fele elfért volna 15 percben..ott már unatkoztam akármennyire is brutál volt..
    képileg nagyon kemény..pláne a végére amit kitaláltak, de ez elmondható az egész filmre úgy általában...
    ez sem az a kifejezetten beszaratós horror inkább olyan mint a fűrész..kőkeményen sokkol a képi elemekkel,ezáltal rendesen manipulálja a názőt,nagyszerűen játszik a valós ill a valótlan dolgokkal...

7/10 ez szerintem ennyit ér..többet nem..
  • precision
    télleg fan leszel a végén... :D
  • tigeroo
    nemmondommeg minek a 4része

spoiler blabla úgyis tudjátok :D

jó volt. végre megtudtuk miken ment át john, meg hogy vált szörnyeteggé... a végén szokásos jól felépített csattanó stb.
    ma fogom megnézni az 5-et...de kíváncsi vagyok hogy meddig és hogy tudják még húzni ezt az egészet

7/10, eddig tartja a szintet

• xxxpaulxxx
    ok, köszi:D