106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    I Love You, Beth Cooper

Gimiből végzős fiatalok szenvedése.Lúzer gyerek és a menő csaj románca.
    elcsépelt történet,béna szereplők előadásában

2/10

Sherlock Holmes

Ez viszont tetszett.Hangulatos volt a város a kis utcák a híd építése.
    Néhol kicsit belassult a film,kissé untam de aztán felpörgött megint.
    Komoly volt a bunyó a ringben és az óriással való szenvedés.
    Lassítva magyarázó ütéssorozat is érdekes volt.

8/10
  • Tyler1
    Amerikának minden európai sikerből kell egy saját is! nehogymár a mocskos európai barbárok faszább filmeket csináljanak mint a nagy Amerika...
  • tommygear
    nagyon szánalmas volt ez az amerikai taxi
    nem értem miért kellett ez? kötelező, hogy amerikának is legyen egy ilyen filmje?
  • PJack
    az nekem is tetszett. egész szépen kirajzolódik a kiskölyök vadulós lelki világa
  • Willenbrock
    Race to Witch Mountains. 2/10 Azt hittem ez rendes sci-fi,bár mikor feltűnt a Walt Disney logó kételyek fogtak el,aztán a gyanú beigazolódott:Ez egy ovis matinéba való helyes kis mese,nem sci-fi.
  • motyodlee
    Where th wild things are
    nagyon bejött a világa, meg ez a gyerekes vadulás 8/10

• bency
    Amerikai Taxi

Mar lattam,de megneztem megyegyszer mert ugysincs mit csinaljak,hat a Francia TAXI mellet ez 0 ,van benne 1-2 jelenet ami eleg jo,de amugy......
    4.5/10
  • Tyler1
    hát én még nagy alakítást nem láttam tőle. tipikus amcsi feka picsa, akiből 12 egy tucat.
  • DeerHunter01
    M1-en Sztálingrád megy.
    aki nem látta és szereti a 2. vh-t az nézze meg !!!
  • dragon11
    jahm, elég gagyi ez az "Amerikai taxi"..
  • Inquisitor
    Nem a színésznővel van a baj, mert máshol nagyokat alakít, egyszerűen nem működik az amcsi feldolgozás ... a Jöttünk, Láttunk amcsi verziója is fos volt. Vannak neki jó filmjei.
  • Tyler1
    ja kurva gáz az egész, főleg ezzel a feka nővel! -.-

viszont tv2-n hatalmas film van, a Randiguru! inkább azt nézze mindenki, én legalább 10x láttam és még most is beszarok rajta :D
  • DeerHunter01
    Nézzétek az RTL-t.
    azt a kurva eget.
    teljesen leutánozták még a szövegeket is a Taxi-ból.
  • PJack
    igenigen, pontosan :D
    tényleg ígyvan, szerencsétlen egy helyzet, és meddig tud fajulni.
  • [HUN]Crassus
    hát ne tudd meg engem is,hogy felbaxott idegileg az,hogy egy ilyen helyzetben kb. semmit nem tehetsz......először is minden rendes emberben dolgozik az,hogy ezek "csak gyerekek" mire odáig jutsz,hogy ezt az egészséges életszemléleted félre tedd a történtek után akkor meg már ugye kb. késő is....sok lúd disznót győz....
    báááár lehet ha az elején egyet jól felpofoz a srác nemtörténnek meg a dolgok,de itt meg azjön,hogy egy rendes ember azért nem pofonnal nyit egy gyerekkel szemben....
  • Bulykin
    idén asszem jön egy feldolgozás, nekem tetszett a film:)
  • Montanosz
    én is tegnap láttam, értékeléseddel teljes mértékig egyetértek.
  • Kmarha
    Orphan

Ez így este/reggel, nagyon erős volt (bár nem horror, inkább thriller, ha a szószerinti "borzongás" jelentését nézzük). Megyek rémálmodni. Ajánlani merem másnak is (tudom klissé tömegek, meg a néző párszori átverése is elégé gyagyi és kiszámítható, de akkor is jó). A kislány elött meg le a kalappal.
  • PJack
    Eden Lake

nemvagyok egy nagy horrorkedvelő, de ez nagyon tetszett. teljesen realista alkotás, nincsenek természetfeletti dolgok, zombik, meg erős túlzások. csak a kőkemény valóság. talán ezért lehet átérezni olyan jól a főhősök fájdalmát (akik egyébként igen hitelesen szerepeltek). végig nyomást gyakorol az emberre, zenével képekkel egyaránt. tetszett az egésznek a hangulata. na és a befejezés. na hú.
    durvábbféle thrillernek mondanám inkább.

8/10

SPOILER
    tudom hogy sokan nemszeretik ezt a filmet, mert felidegesíti őket hogy egy csapat szaros gyerek hogy képes így ellátni két egészséges fiatal felnőtt baját. ami ebből igaz: tényleg idegesíti az embert, irritálja, szinte kedvem lett volna nekem is jól megverni azokat a srácokat, tényleg nagyon idegesítőek, terrorizálóak voltak. viszont ha ezt sikerült elérniük a készítőknek akkor viszont jól valósították meg, nemde? ezért tetszett nekem különösen. sajnos a való életben is találkozhatunk ilyennel. na ennyi.
  • xxxpaulxxx
    Alvin és a mókusok
    tyűűűűű....

3/10

Legalább ne énekeltek volna
  • Tyler1
    Smokin Aces 2: Assassins' Ball
    Azon kevesek közé tartozom akiknek tetszett az első rész. Egészen addig szép reményekkel vártam a 2. részt míg meg nem tudtam h egy alacsony költségvetésű, dvd-re kipasszolt film lesz.
    A téma itt sem változott, sok lúd egy disznóra. A sztori azonban már bőven felejtős, gyenge, nem is nagyon lett összerakva és unalmas. A szereplők közül talán a főszereplő fbi-os faszi tűnt jónak a többi között(még Vinnie Jonest is hamar kiiktatták), próbáltak karaktereket lopni az első részből, de rettenetesre sikerült ez a próbálkozás. Szóval unalmas, szar másfél óra volt, nem ajánlom senkinek, első részhez meg hasonlítani sem lehet.
    3/10

Hancock
    Még mindig folytatom a közelmúlt popcorn filmjeinek újranézését :)
    Hangulat:6
    Sztori:5
    Főhős:7
    CGI:8
    össz: 6/10
  • Doddy a düdő
    nekem is ez a véleményem.
  • Tyler1
    nekem tetszett. igaz nem egy sírva röhögős, de jó kikapcsolódás mikor egy könnyed vígjátékot néznél. mellesleg Paul Rudd és S.W. Scott is olyan színészek akiket vki vagy nagyon szeret vagy nagyon utál :)
  • dragon11
    hát ez télleg sz.r
  • bcrics
    role models nagyon szar.dög unalom az egész,az egésztol bepuszilsz 6tál halászlevet olyan rossz,.
  • szucsy89
    Sin City

adok rá egy 6ost, végül amikor a stáblista volt olyan érzésem volt h á ez szar, aztán így 10perc elteltével rájöttem h jó film:D
  • ProGabe #53382
    a Watchmen film egy iparosmunka. a képregény minden díjat és elismerést megkapott, amit képregény kaphat (meg azt is, amit nem)
  • Montanosz
    Fish tank

durván üt))
    10/8
  • kaposi1
    De csak mert válság van!
  • dragon11
    köszi
  • Doddy a düdő
    superbad, role models
  • fifi
    megközelíthetjük sok oldalról, attól még nem lesz jó, hogy van benne pár jó pina, meg egy autó...

na mind1.
  • dragon11
    The jerk theory, Sex drive, Euro triphez hasonló filmeket tudtok mondani?:-D
  • Sephi
    Sexdrive
    Napoleon Dynamite
    Airplane 1 es 2

stb.
  • xxxpaulxxx
    szar azegész
  • tigeroo
    Monty Python's Life of Brian
  • rizzo131
    valaki mondjon egy iszonyat jó vigjátékot vagy paródiát
    de valami iszonyatosan vicceset
  • sandor8206
    Többi is elég nyomi film, simán kaphatja. Ilyen gyenge mezőnyben simán favorit.
  • kaposi1
    "megérdemel minden dicséretet és jópár Oscart Cameron!"
    Valóban megérdemel.
    Csak éppen a legjobb film díját nem érdemli meg.
  • xxxpaulxxx
    Fikáztamén?