106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Pretorianus
    kinca ani nincs
  • nagykovi
    The imaginarium of doctor parnassus

Nekem ez most 8/10 lett.
    A történet elég összetett, a karakterek nagyon jók benne sztem és szinte minden színész nagyon nagyot alakít benne. Heath Ledger és Christopher Plummer játéka tetszett a legjobban, de Depp, Law és Farrel is nagyon jól hozták a szerepüket. Ezen kívül meglepően hiteles volt Lily Cole is.
    A megjelenítéssel sem lehet semmi probléma, nagyon szép jelenetek voltak a filmben.
    Az egyetlen negatívum így elsőre a magyar felirat volt, és egy kicsit lassan indul be a film, de nem zavaró.
  • kaposi1
    Off!

Meg tudnád nézni hogy támogatja-e a WD Life a FLAC formátumot valójában?
    Mert egyik helyen azt írjak hogy igen,máshol meg azt hogy nem.
    Előre is köszönöm.
  • dragon11
    jó, de akkor nem lenne értelme a filmnek.:) nekem tetszett.:PP

hasonlókat tudsz mondani?:D
  • desigo
    A másik én (The Brave One)

Bosszúhadjárat Jodie Fostertől.
    Tetszett benne,hogy Erica már az elsőtől kezdve határozottan nem vacakolt.
    Viszont az nem hiszem,hogy ezek után gond nélkül bemegy a rádióműsorját folytatni és csak egy percre blokkol le.
    Korrekt volt a vége is,hogy nem a szokásos befejezést kaptuk.

7/10
  • desigo
    CGIről esetleg ha írnál pár sort...
    WD valóban jó cucc
    mintha a pcvel lenne összekötve a tv
  • CSOCSO
    Amugy a wd liveot mindenkinek ajanlom!
    Van rajta mindenfajta kimenet ami kellhet es lejatszik mindent! Gyors es pici mint atom. Lejatszik udb hdd rol vagy drive stickrol, vagy akar wirelessbe is stremingelheted a filmet vagy youtubeot!.
  • CSOCSO
    2012

Meg nem neztem vegig :D De akkor is leirom mert nem hiszem sokat valtoztatna az utcso 10 perc a lenyegen.

Vettem egy WD Live ot ami lejatszik HD videokat is. Meglestem nagy kepernyon ( 61 inch) DTS 5.1 el csutkara feltekerve. ES OMG:D utobbi idok legutosebb hangzavarja tortent a nagyszobaban :D Felesegem befogta a fulet, remegett minden, felment az adrenalinom mintha ott lettem volna :D @#%#$%komoly volt! Marmint az az egy resz mikor menekultek a limoval.
    A tobbi resz se rossz. Szepen megcsinaltak mindent kiveve par reszt.
    Magat a sztorit nem fikazom. Szvsz az osszes katasztrofafilm tele van marhasagokkal meg ugyan azokkal a klisekkel. Szeretem az ilyen katasztrofafilm filmeket es ebben a kategoriaban annyira szvsz nem gaz.
    Sokakat gondolom zavar a tipikus humanus legyunk mar tekintettel masokra, mentsunk meg mindenkit szavallatok. De ez egy ilyen film.

2012 idaig 8.5 ( meg van hatra 15 perc a filmbol.
    tetszik mert jo hosszu, komoly latvany es hangeffektek
    Woody lejatszott mindenkit de a tobbi szinesszel sincs semmi bajom.
    A sztori oke, van benne klise ahogy a tobbi ilyen filmben is. De vetek lenne tobbet levonni a filmtol mivel kurvara elveztem a nezeset. Par jelenetet tuti ujra fogok nezni.
    -Valszeg 19 es moncsin fulhallgatoval nem lenne teljesen ugyanilyen velemenyem a filmrol...-

Titanicot is mindenki fikazza. Szvsz tok jo film. De engem inkabb az erdekel ahogy a megcsinaltak a titanicot es az elvesz a nagy kekben. es nem a nagy romanc ami kozben megy. szamomra az csak egy melleksztori volt :D

• CSOCSO
    valakinek ez tetszik.. valaki az osszes amerikai pitet isteniti.. en aszem a 4. nel tovabb nem is lattam oket.
    Amugy a beth cooper annyira nem volt gaz. 6/10 siman megvan. de leginkabb beth cooper miatt. Mikor levette a kek hacukat akkor majdnem meghumpoltam a tv-t :D
  • motyodlee
    Paranormal activity

nekem ez ez értékelhetetlen fos... najó legyen 2/10
  • desigo
    na ne

egy botrány az a film...
    A nagyorrú főszereplő srác valami hihetetlen nyomorékul játszik.
    Az is hihető,hogy a macsó Hummeres mr tökéletes féltékeny legyen egy nyomoronc kis szűzfiúra...
  • dragon11
    Lehetek az eseted? / I love You, Beth Cooper:
    Egész jó kis film. Poénos és romantikus is egyben. 9/10.
  • DeerHunter01
    :D
  • tigeroo
    nekem úgy rémlik hogy a postás volt a gyilkos
  • DeerHunter01
    bocs,nem akartam lelőni de szerintem ez még egyáltalán nem a vége a filmnek, mert csak egy részt láttam belőle azis már régen volt.
  • angelslie
    Én kíváncsi lettem volna rá de most már mindegy :(
  • DeerHunter01
    akkor aki tudja az irja le légyszi spoilerbe a cimét ,hátha akkor annyira nem lesz poénlelövős..
  • angelslie
    Remek hogy így leírod még a befejezést is, így aki esetleg kedvet kapott volna hozzá most már tudni fogja elöre...
  • DeerHunter01
    Egy filmet keresek.
    nem mai darab.
    arra emlékszek belőle, hogy vihar volt és a házban kiment az áram.
    ott lakott egy férfi meg a barátnője/felesége.
    a pali beszélt egy öregasszonnyal hogy megnézi a biztositékot.
    aztán rátaláltak egy ajtóra rászögezve.
    végül kiderült hogy az öregasszony volt a gyilkos.
  • Tyler1
    A Lazarus-terv
    Erről röviden annyit, hogy ez a semmiről szólt! Valami misztikus hülyeség, végig lágy depis háttérzenével. kb 1 óra után kinyomtam, mer nem jöttem rá h mit akarnak kezdeni vele...
  • Bucser
    És akkor hol van az Egy maréknyi dollárért?
  • edios
    Watchmen [Ultimate Cut]

Másodszor sokkal jobban tetszett, mint első alkalommal. A szemnek és a szellemnek is jót tesz, de a sztori befejezése rakja fel az egészre a koronát.
    A zenékkel olyan atmoszférát teremtett, hogy nagyon elgondolkodtam a 9/10-en, de egyelőre marad egy erős 8/10.

ps: lehet h vmi elkerülte a figyelmemet, de a rajzfilm résznek viszont nem sok értelmét láttam, meglettem volna nélküle
  • tigeroo
    áh, ezek szarok sztem már!

kategóriáján belül a the evil dead sorozat magasan veri ezeket a filmeket...pedig nem mai darabok
  • dragon11
    Nekem az a film 9/10.. nagyon bejött.:)
  • Sheltem
    Pedig sok embernek tetszik. Nekem sem jött be, végignéztem de őszinténszólva vártam, hogy vége legyen. 4/10 helyett én egy 6/10 et adnék rá a "jó" poénok miatt, de mégegyszer nem nézném meg.
  • tigeroo
    zombieland

hát, ez a film olyan volt mint egy műlesiklás. ahogy telt az idő, úgy csökkent az érdeklődésem közben..

eleje, lassított felvételek, metallica - for whom the bell tolls a főcím alatt úristen mondom... aztán átment ilyen amerikai pitébe az egész...kár érte... így szerintem a shaun of the deadnél is szarabb volt, poén alig-alig... bár a visszatérő szabályok és a szellemírtós rész...jó volt :P de úgy önmagában egyedül a zenéket és az idősebb sunát tudom értékelni a filmből :D!

szóval, eleresztették az alapsztorit, aztán ennyi. nemszól semmiről. dramaturg is csak annyi ahány IQ-ja egy zombinak...

nagy ziccert hagytak ki ismét a kategórián belül...

4/10. finoman szólva.
  • Lipi1980
    Gyűlölöm ezt a szőke műnőt! Bár szopni biztos jól tud, ha "főszereplő" egy "filmben"...

Szánalmas "Raibanc Lilla"
  • grebber
    Cabin Fever 2

Egy kalap szar hulladék!
  • Tyler1
    én meg arra lennék kiváncsi h mér ez a csaj M.o. legfelkapottabb "színésznője"...
    mer ha még jó csaj lenne akk oké, de ez messze van még a bányafejtő bosszorkányoktól is!
  • REALista
    Azért arra kíváncsi lennék hogy a Labancnak hány faszt kellett leszopnia hogy ebbe a szarba szerepelhessen.Mondjuk bármennyit is kellett megérte...
  • DeerHunter01
    10/10 nálam.
  • Bulykin
    pedig a legjobb film a világon
  • dragon11
    Álom.net:

Lol kategória, értékelhetetlen.
  • Willenbrock
    Storm of Century,ez egy jó S.King film,3 részes azt hiszem(nekem 3 van).Nem tud valaki linket a 3. rész feliratához? Mert csak az első kettőhöz találtam.
  • mikiking
    ok Halálos Itélet akart lenni ,bocsi,roszul volt beirva a gépbe
  • kaposi1
    Biztos jó címet írtál?
    Én ilyet nem ismerek.
    Persze attól még létezhet.
  • mikiking
    Halálos leszámolás

Jó sztori, váratlan fordulatok néhol,pont elég akciót is tartalmaz a film,a végére még legalább egy percet benyomhatták volna,hogy befejezzék,de amugy jó film volt nagyon
    10/8
  • kaposi1
    Egyetértek.
    Ajánlott a rendezői változat belőle.
  • wesker24
    Abyss - A mélység titka 10/10 !
    és ezzel mindent elmondtam a filmről !
  • tommygear
    hát nézhető nem azt mondom