106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csak77 #53648 Daybreakers
Tök jó film, engem teljesen lekötött. Vicces, hogy itt a Edward a neve a főszereplő vámpírnak, tuti nem véletlen. -
Den brysomme mannen (A kiállhatatlan)
8/10 Számomra elgondolkodtató dolgokat forgatott fel, mint pl az a bizonyos fogyasztói társadalom, élet értelme, és a nagybetűs boldogság megtalálása.
The curious case of Benjamin Button
8/10 szerintem szép film volt :D -
Fanboys... ugyan már! Egy Űrgolyhók 1000-szer megveri. Egyetlen igazán nagyon jó poén volt csak benne: "Oh look, if it isn't C3Penisface and R2Dickhead" - semmi több, de ez epic. -
Ej, hát nem érted, hogy épp azt mondom, hogy nem csak egy látványos sci... ööö akciófilm, hanem még mondanivalója is van. -
Ja és 4/10. -
Véletlen a kezembe akadt amikor az új mindent tudó lcd tv-met tesztelgettem és próbaképpen megnéztem újra a Daredevilt, amit anno nem igazán értettem, hogy miért is tartanak olyan rossz filmnek. Úgy látszik akkor, amikor először láttam, marhára el lehettem fáradva, mert most már értem, hogy miért van a béka segge alatt.
Légterelő Spoiler!
Az ürge megismerkedik élete nőjével, majd túlzottan nyomul rá, ezért elkezdenek verekedni a játszótéren, egy csapat gyerek szeme láttára. -.- A vak emberek a hallásuk alapján tájékozódnak, főként. Erre a hősünk mielőtt elkezdene esni az eső lehunyja a szemeit, megjön az eső és ráesik a nő arcára, kinyitja a szemét, és a visszaverődő hanghullámokat a szemén keresztül érzékeli. WTF????? A nő meghal a végén a szemünk láttára, aztán kiderül, h mégsem halott, mert ennek happy endnek kell lennie. Még Colin Farrel is túljátssza az őrült bérgyilkos szerepét. Ez egy hatalmas kupac ürülék. -
ne haragudj, de mégis mi a lófaxt vártál?
komolyan kérdezem, mert ezt a kommentet egyszerűen nem tudom hova tenni... -
xxxpaulxxx #53641 De azért ugye őt szabad bántani?
-
jól látom h egyesek a Rambo filmekbe kötnek bele??? :D lehet hogy nem ismeritek a film világ iratlan alapszabályait, Chuck Norrisba, Svárciba és Slyba valamint az ő filmjeikbe semmilyen körülmények között nem köthet bele senki, nem hasonlíthatja őket más filmekhez vagy színészekhez, és nem űz belőlük gyúnyt!!!!!!!4444444
-
Kis hetvegi mozizas,lassuk a repertoart:
Zombieland:
Eleve nem kedvencem ez a stilus szal sok kompetenciat nem erzek ertekelni,de vegulis vegigszenvedtuk.A csaj szemei,Woody es BM probalja menteni a menthetot,keves sikerrel.A braindead-et meg sem kozeliti,stilszeruen hullarossz.
3/10
Derult egbol fasirt:
Hat-hat.Elmegy egynek vegulis,de semmi extra.Masfel orat meger nagy joindulattal.
4.5/10
Swing vote:
Csipem Kevin Costnert,ez a film pedig erdekes kerdeseket vet fel.Jol jatsza a kisse debil atlagembert,bar kisse kiszamithato de egyaltalan nem rossz film.
6/10
Egy asszony illata:
Probaltuk meltokepp lezarni a hetveget ezzel a mestermuvel.Remek alkotas,kb akarhanyszor meg tudnam nezni.Pacino uberjo.
9/10 -
Ez jóak. -
:DD -
hapi #53636 Doctor parnassus és a képzelet birodalma
4/10
Csalódtam sajna. -
John Rambo
Azért szeretem ezt a filmet, mert a látványos akció mellett komoly mondanivalóval is bír. A burmai hadsereg a saját érdekeit nézve fosztogat, miközben néhányan a közönyön és az anyagiasságon túl, megismerik az emberség fogalmát(a humanitárius szervezet néhány tagja és Rambo) és próbálnak segíteni az elesetteken.
-
Notram #53634 A mágus
Mind a képi világ, mind pedig a Philip Glass által komponált zene magával ragadó. A Tökéletes trükk című (szintén zseniális) filmhez tudnám hasonlítani: bűvészet, fordulatos cselekmény, csattanók... Edward Norton ebben a filmben is hozta a formáját.
A vége egy picit elkapkodott lett szerintem, de hát...
9/10 -
nagy film 
-
Payback
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, imádom! régen kb. évente megnéztem ezt a filmet, viszont most 3 éves "böjtnek" vetettem véget a HD verzióval
minden egyes jelenetre jut valami annyira cool momentum, amilyen másik 10 filmben összességében nincs!
megvan a rendezői változat is, de arról csak rosszat hallani. pontosítok: a pozitív kritikák sem tetszenek, mert ahogy értelmezem, elveszik minden igazán egyedi a filmből (a narrálás, a kék árnyalat, a kínzás, Kris Kristoffersen... :D)
előzetes, hátha van olyan, aki még nem látta -
-
Sherlock Holmes
nos, kellemeset csalódtam, Guy Ritchie stílusa bejövős, hangulatos bevezető és kivezető animációk külön megdobták, zenék is tetszettek, merhát Hans Zimmer munkásságait eleve kedvelem :)
izgalmas volt, vicces is, kikapcsolódásnak jó, könnyű film. megjegyezném még a színészek alakításával semmi gond nemvolt.
ami negatívum hogy semmi köze kb az eredeti Holmes karakteréhez, nyilván úgy nemis vitt volna el egy ilyen mozifilmet, meg úgy eleve akció-vígjátéknak mondanám, de semmiképp se kriminek. történet is úgyahogy volt, de semmi különös.
mindezek ellenére simán többszörnézős, mert azért tényleg hangulatos lett.
7/10 -
értem én, sőt ezek az apróságok rendben is lettek volna, ha kompenzálják valami ütős poénnal.. -
viizo #53628 Daybreakers
Ez biza szörnyes hétvégére sikeredett, mert bár moziban a a Farkasembert néztük tegnap este, pénteken sort kerítettünk egy régóta várt, és amerikában nemrég bemutatott vámpírfilmre is.
Érdekes párhuzam a Farkasemberrel, hogy ahogy abban, itt sem valami könnyes tiniromantika szolgál apropóként a sztorihoz, hanem kőkemény a film. Nincsenek szomorúan néző világfájdalmas tizenévesek, de van egy belevaló nyílpuskás Willem Dafoe és egy tűrhető Ethan Hawke - ráadásul előbbi a keménykedésen túl még belevaló dumákkal is szórakoztat.
A poszt-apokaliptikus vízió szerint a vámpírok uralják a világot, azonban az emberiség, és a nagy cégek vérkészletei kifogyóban. A vérhiánynak pedig a vámpírokra nézve van egy igen kellemetlen mellékhatása, ami miatt igyekeznek mielőbb megoldást találni, és elkerülni a kialakuló anarchiát...
A film első része elég komoly, sokáig eltart a feszültség, az utolsó felvonás viszont (a jó ötlet ellenére) önmaga paródiájába csap át - konkrétan az utolsó 10 percet majdnem végignevettem, ami egy ilyen filmnél nem feltétlen dicséret.
A Daybreakers a trailer alapján várt minőséget bár nem éri el, de mégis jó szórakozás a film. A hasonló, minőségibb próbálkozásoknak köszönhetően, talán lassan vége a 'langyi tiniszörnyek a vásznon 12 éveseknek' korszaknak is.
10/6 -
viizo #53627 Daybreakers
Ez biza szörnyes hétvégére sikeredett, mert bár moziban a a Farkasembert néztük tegnap este, pénteken sort kerítettünk egy régóta várt, és amerikában nemrég bemutatott vámpírfilmre is.
Érdekes párhuzam a Farkasemberrel, hogy ahogy abban, itt sem valami könnyes tiniromantika szolgál apropóként a sztorihoz, hanem kőkemény a film. Nincsenek szomorúan néző világfájdalmas tizenévesek, de van egy belevaló nyílpuskás Willem Dafoe és egy tűrhető Ethan Hawke - ráadásul előbbi a keménykedésen túl még belevaló dumákkal is szórakoztat.
A poszt-apokaliptikus vízió szerint a vámpírok uralják a világot, azonban az emberiség, és a nagy cégek vérkészletei kifogyóban. A vérhiánynak pedig a vámpírokra nézve van egy igen kellemetlen mellékhatása, ami miatt igyekeznek mielőbb megoldást találni, és elkerülni a kialakuló anarchiát...
A film első része elég komoly, sokáig eltart a feszültség, az utolsó felvonás viszont (a jó ötlet ellenére) önmaga paródiájába csap át - konkrétan az utolsó 10 percet majdnem végignevettem, ami egy ilyen filmnél nem feltétlen dicséret.
A Daybreakers a trailer alapján várt minőséget bár nem éri el, de mégis jó szórakozás a film. A hasonló, minőségibb próbálkozásoknak köszönhetően, talán lassan vége a 'langyi tiniszörnyek a vásznon 12 éveseknek' korszaknak is.
10/6 -
viizo #53626 Farkasember / Wolfman
Joe Johnstontól, aki az utóbbi időben elfelejtett rendezni, és a filmet körülvevő kálváriától kicsit féltem, de kiderült hogy alaptalan volt.
A hatásvadász és számomra kissé gagyi kezdést (ami szerencsére másfél perc sincs) hamar felváltja egy izgalmas, látványos, klasszikus hatású horrorfilm.
Benicio Del Toro kiváló választás volt a főszerepre, de Anthony Hopkins és a kissé háttérbe szorult Hugo Weaving is jól alakítják a rászabott karaktereket.
A Farkasember végre egy igényes, jól összerakott, 18+ korosztálynak készült horror, ami megmutatja hogy a klasszikus filmes szörnyeknek a tinifilmekben való langyos feltünésén kívül is (Alkonyat, stb) van létjogosultsága.
Hab a tortán, hogy az 1800-as évek végi Anglia ábrázolása sokkal jobban átjött, mint a Sherlocknál - látszik hogy rengeteg munkát fektettek bele a készítők a látványba.
Ilyen minőségű filmeket, sokat!
10/8
-
xxxpaulxxx #53625 hm... ez jobb megfogalmazás:D -
"aha, a nagy krokodil dándi 1 bizonyos csokira vadászik"
akkor most kopizok egyet imdb-ről: Genre: Action | Comedy | Horror -
xxxpaulxxx #53623 lehet te horrorra számítottál, én meg tudtam, hogy nem:P
És szerinted ezek a dolgok idétlenek?:D
Pl egy Shaun of the Dead, Planet Terror vagy egy Braindead azok idétlenebbek sokkal... bár attól még egyáltalán nem rosszabbak csak most nem olyenre vágytam:D -
Notram #53622 Felforgatókönyv
Jó volt, nekem tetszett a nem mindennapi történet. Will Ferrel és Emma Thompson. Egy könnyed kis kora esti családi film; ajánlanám az SG fórumozóknak, meg mindenkinek, aki szereti.
8/10-et megér nekem a maga kategóriájában. -
az a csaj szerepel a meztelen dobos című filmben is.. csak, hogy ha akarod még bámulni :D amúgy maga a film is jó, szóval azért is megéri.. nálam 9/10 -
aha, a nagy krokodil dándi 1 bizonyos csokira vadászik...mikor kb. az egész világ az övék :D
meg pont 1 nyomi csávó a túlélő az egész városban kb...
(hiányoltam a kigyúrt néger poénzsákot!
)
szerintem kurvanagy ziccert hagytak ki a filmmel..
na mind1 azért én még szeretlek! :DDDDddd
(huh ez nagyon buzis post lett...) -
xxxpaulxxx #53619 Igazad van, rosszul fogalmaztam:D
A történetvezetése tetszett... vagy nem is tudom hogy mondjam... lényeg hogy nem egy idétlen zombigyilkolós filmet kaptam:P -
Fanboys - Rejongók háborúja
Jó kis Star Wars rajongós film.. nekem bejött, bár hozzáteszem szeretem a Csillagok Háborúját :)
Kis elfogultsággal így 7/10 -
500 days of summer
spoiler >> pont miko nem gondoltad vóna!
szóval...már a narrátor az elején leszögezte hogy nem szokványos love sztori... pedig ha belegondolok, pont az, könnyen jönnek, könnyen mennek a párkapcsolatok...ezis egy ilyet mutat be ugye.. jó film...zenei betétek rátesznek egy lapáttal a hangulatra.. tetszett hogy folyamatosan váltakoztak az idősíkok (=napok), és a végén teljesen összeállt a kép. azthiszem felkerült az alltime kedvenceim közé..
negatívumot nem is tudok hirtelen említeni! gondosan össze van rakva az egész mű. talán lehetett volna több "rossz nap" hogy megtudjuk mik voltak az okok, ami idáig vezetett...mert a film közepe fele csak hirtelen szétmentek... de az életben is van ilyen. sőt, ahogy sok ilyen dolgon az életben, lépjünk túl ezen is. :) ha szerelmi történet és film, akkor mostantól ez az 500 nap...
9/10 -
öööhhhh tán pont 1 hete írtam róla itt kritikát:D!
mind1...
-
szeressed az Avatart is -
tudtok vmi jó sci-fit ajánlani?
nagyon szeressük: sunshine, moon, solaris, space odyssey (+2012) stb
szívesen nézzük: mission to mars, red planet, apollo 13
nem túl szívesen nézzük, de mégis sci-fi, ezért nézzük: event horizon, pandorum
nem szívesen nézzük: space cowboys -
Ez egy akkora fasz vita, hogy borzalom. Azért jó az avatar, mert csodálatos :DD Tátott szájjal lestem mint egy óvodás, hogy "bazdmeg de szép".. Egyszerűen ütős, ráadásul sehol nem megy át amcsibroáf bárgyulatba. Pofonegyszerűen tökéletes. -
xD
de attól jó film, nem?:C -
igen kurvára lebonyolított, fordulatos, sokszálú, mély gondolatokat közvetítő története volt, valóban :ASD_sdf_SG.d_ASD -
történet? wtf .d
a háttérsztori = 1 mondat ("vannak zombik") oszt cső... -
xxxpaulxxx #53609 Zombieland
Húúúú! Ez jó volt!:D
színt tiszta szórakozás... és külön teccett, hogy bár horror-vígjáték volt, mégsem teljesen ökörség, hanem volt története és nem voltak benne értelmetlen dolgok.
A csajszi nagyon dögös volt benne és külön örülök hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a főszereplők közül nem halt meg senki:)
9/10