1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Panzermeyer
    Véletlen a kezembe akadt amikor az új mindent tudó lcd tv-met tesztelgettem és próbaképpen megnéztem újra a Daredevilt, amit anno nem igazán értettem, hogy miért is tartanak olyan rossz filmnek. Úgy látszik akkor, amikor először láttam, marhára el lehettem fáradva, mert most már értem, hogy miért van a béka segge alatt.

Légterelő Spoiler!
    Az ürge megismerkedik élete nőjével, majd túlzottan nyomul rá, ezért elkezdenek verekedni a játszótéren, egy csapat gyerek szeme láttára. -.- A vak emberek a hallásuk alapján tájékozódnak, főként. Erre a hősünk mielőtt elkezdene esni az eső lehunyja a szemeit, megjön az eső és ráesik a nő arcára, kinyitja a szemét, és a visszaverődő hanghullámokat a szemén keresztül érzékeli. WTF????? A nő meghal a végén a szemünk láttára, aztán kiderül, h mégsem halott, mert ennek happy endnek kell lennie. Még Colin Farrel is túljátssza az őrült bérgyilkos szerepét. Ez egy hatalmas kupac ürülék.