106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    Fantastic Mr. Fox

Remekm hetvegi filmecske volt. Semmit sem vartam tole, a szinkron hangok (angol) nagyon jok voltak es a tortenet is remek volt. 8.5/10

Ninja Assasin

Nehol uresjaratok, de meg kibirhato szintet, a vegen pedig eroltetett tulzasokba esnek. Sokkal tobbet vartam tole. 5/10

Edge of Darkness

Az oreg Mel Gibson sem rossz, de szamomra borzaszto volt a film. Elcsepelt tortenet, Gibson mellett egy normalis szereplo sincs, aki jot tudna most alakitani. 2/10

Harry Brown

Sokan irtak, hogy Gran Torino feelingje van. Ebben van igazsag, bar a ketto kozott nemi minosegbeli kulonbseget lehet felfedezni. Nagyon lassan indul a film, de a kozepetol beindul (a maga szintjen) es felhozza a filmet olyan 8/10-re.

Eden Lake

Nekem nem tetszett, a kozepeeig tiszta unalom. Szineszek sem alakitottak jol. 3/10
  • mikiking
    Bombák földjén (The Hurt locker)

Hát hol is kezdjem,nem szeretem a háborús filmeket(ezért nem 9 pontos nálam) ,de ez valahogy nagyon különleges volt... Teljesen lekötött, a Történet jól kitalált, akárhonnan nézem nagyon bejött a film. Azért szar lehet kint Irakban. A film méltó befejezést kapott,ami nálam mindenképp plusaszot jelent... 10/8
  • Lipi1980
    Nekem a Kísértetjárás Connecticutban nagyon tetszett, de ezek alapján most már tényleg megnézem az Eden Lake-et! Bár a bemutató alapján nem sok jót igér :D
  • PJack
    #53812, #53813
  • stargatelost
    Eden Lake (9/10)
  • viizo
    eden lake, az utóbbi idők egyik legjobb és legmegdöbbentőbb, nem kliséthrillere
  • PJack
    Eden Lake-t láttam legalább 3szor, sztem gecijó.
    picit elkell tudni vonatkoztatni mert sokan felhúzzák magukat rajta. spoiler miatt nemmondom meg hogy min.
    de izgi, kis véres, reális thriller. csak ajánlani tudom
  • jAsOn VoOrHeEs
    Eden Lake
  • DeerHunter01
    Melyiket ajánljátok ?
    Eden Lake vagy haunting in connecticut ?

megvan mindkettő csak melyik a jobb ?
  • PJack
    ja, gyerekes volt, dehisz elvégre egy mesekönyv alapján készült, nem is várhattunk mást tőle
    nekem tetszett
  • SötétBarom
    Wolfman:

Egyszer bőven jó, úgyis rég volt már "szörnyes" film :)
    6/10

Armored:

A sok hülyeség ellenére viszonylag izgalmas, hétköznap esti programnak kiváló.
    6/10
  • Lipi1980
    Vakító fehérség

Ritkán nézek akciófilmet, de ez tetszett, bár a vége kissé kiszámítható volt!

6/10
  • xxxpaulxxx
    nah igen... sajnos nekem is így hatott... még jó hogy nem moziban néztem meg... semmi extra nem volt a film... egyedüli pozitívumnak Larten Crepsley megjelenése mondható:D
  • wesker24
    Szerintem nem hiszem hogy lesz folytatása (Rémségek cirkusza) mert a film az Usa-ban elég hatalmas bukás volt ! Amivel egyet is értek !

Önálló filmként tényleg 1x nézhetős jó film !

De mivel olvastam a könyvet ugy a film egy NAGY NULLA semmi köze a könyvhöz olyan irreális dolgok vannak benne hogy az már fájt !
  • Tatyla
    Füstölgő ászok 2

nem volt rossz csak kevés az 1 jobb volt. 6/10

Rémségek cirkusza

ez viszont tetszett,rég láttam már hasonló stílusú filmet,lesz vajon folytatása? 8/10

Az árva

ötletes jól dramatizált film csak ajánlani tudom 8/10
  • Prof William
    A lény desingje amilyen egyszerű ötleten alapult olyan remek volt. Remekül meg volt csinálva és nem kelettek milliós effektek hozzá...
  • motyodlee
    hát ki tudja :D nekem épp emiatt az infantilis viselkedés miatt tetszett.
  • Bulykin
    akkor lehet hogy már kinőttem az ilyen filmekbőlXD nemtudom :D
  • Sir Quno Jedi
    Outlander (2008)

Sokan lehúzzák, de nekem spec. tetszett. Korrekt kis, egyszerű vonalvezetésű sf-fantasy keverék. Kicsit emlékeztet a 13. harcosra. Abszolút korrekt képileg is, sztoriban is, karakterek, színészek jók, CGI pazar. Szal. kiváló szórakozás és van benne egy kicsike csavar is, hogy valójában relatív ki a rossz és ki a jó... :D
  • motyodlee
    hát... szerintem meg épp az volt az egésznek az alapja
  • Tyler1
    Blood and Bone
    Éjszakai underground fighter film, egy keleti harcművészeteket nagyon is jól vágó izmos állat fekával. A sztorija nem nagy szám, de némi lényeget azért sikerült belevinni, persze nem tört bele az ceruzájuk az íróknak. A bunyók "jók" voltak, persze a vágó munkája volt a jobb hatás keltés.
    Szóval a film nem egy A kat., nem kell sokat várni tőle, inkább azoknak ajánlom akik szeretik a bunyós filmeket. Egyébként nem rossz.
    10/6
  • PJack
    azvolt a lényege pedig
    nemvolt olyan rossz
  • Bulykin
    nagyon gyerekes lett, én pl kicsit komolyabbra számítottam...
  • DeerHunter01
    Give em hell Malone

10/6.5
  • PJack
    namiért?
  • Bulykin
    szerintem is...
  • zaki
    Where The Wild Things Are

Röviden: ez egy borzalom volt

2/10
  • xxxpaulxxx
    Nah igen... azon én is fogtam a fejem:D
  • fifi
    The Boondock Saints

nemtom miért maradt ki nekem ez a film, mert sok helyről hallottam/olvastam hogy jó...
    tetszett ez a belevitt, de nem túlmisztifikált, vagy túlerőltetett vallási dolog.
    Számomra ez olyan alap filmmé vált tegnap mint a Szigorúan piszkos ügyek...
    és valamelyik nap megnézem a második részt is.

8/10
  • zaki
    :DDDDD
  • Bulykin
  • precision
    ezt véletlen nem tudja valaki, hogy melyik filmből van? :D

• stargatelost
    ja, rec topikban még leírtam mi nem tetszett de valóban amúgy hangulatban van olyan jó mint az egy :)
  • Csacsi
    Pont ma este akartam megnézni aszonnyal, mikor rájöttem, hogy még nincs hozzá magyar felirat :(
  • Kicsikiraly
    nem a könyveket filmesítették meg, a filmekből készült a könyv :D
  • fifi
    The Box

Szeretem az elgondolkodtató/elvont filmeket. Nos ezt senkinek nem ajánlom, holott marha jó alapötleten indul az egész. Végére egy kusza zagyva ökörködés az egész.
    fúúú nagyon rossz...
  • stonesour
    hát igen, lehet
    hogy nem kellett volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a "sötétben, a kamerában látható csak" dolog, meg a többi hülyeség, de mégsem mondhatom hogy nem tetszett a film, mert a hangulata teljesen hibátlan
  • Tyler1
    pedig a The Taking of Pelham 123 nem olyan régi film, abban is szerepelt :) amúgy erre a Párizsból szerettelre én is kiváncsi vok!
  • stonesour
    nem igaziak a felvételek, én azt olvastam
  • Csak77
    "The Fourth Kind"

Hátt, őőő. Nem tudom eldönteni, hogy igaz történet, vagy sem. Az "igazi" felvételek elég félelmetesek voltak. Ha a film igaz, na, az gáz... amúgy nagyon jó film. Nekem 9/10 simán.