106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Fantastic Mr. Fox
Remekm hetvegi filmecske volt. Semmit sem vartam tole, a szinkron hangok (angol) nagyon jok voltak es a tortenet is remek volt. 8.5/10
Ninja Assasin
Nehol uresjaratok, de meg kibirhato szintet, a vegen pedig eroltetett tulzasokba esnek. Sokkal tobbet vartam tole. 5/10
Edge of Darkness
Az oreg Mel Gibson sem rossz, de szamomra borzaszto volt a film. Elcsepelt tortenet, Gibson mellett egy normalis szereplo sincs, aki jot tudna most alakitani. 2/10
Harry Brown
Sokan irtak, hogy Gran Torino feelingje van. Ebben van igazsag, bar a ketto kozott nemi minosegbeli kulonbseget lehet felfedezni. Nagyon lassan indul a film, de a kozepetol beindul (a maga szintjen) es felhozza a filmet olyan 8/10-re.
Eden Lake
Nekem nem tetszett, a kozepeeig tiszta unalom. Szineszek sem alakitottak jol. 3/10 -
mikiking #53816 Bombák földjén (The Hurt locker)
Hát hol is kezdjem,nem szeretem a háborús filmeket(ezért nem 9 pontos nálam) ,de ez valahogy nagyon különleges volt... Teljesen lekötött, a Történet jól kitalált, akárhonnan nézem nagyon bejött a film. Azért szar lehet kint Irakban. A film méltó befejezést kapott,ami nálam mindenképp plusaszot jelent... 10/8 -
Lipi1980 #53815 Nekem a Kísértetjárás Connecticutban nagyon tetszett, de ezek alapján most már tényleg megnézem az Eden Lake-et! Bár a bemutató alapján nem sok jót igér :D -
#53812, #53813 

-
Eden Lake (9/10) -
viizo #53812 eden lake, az utóbbi idők egyik legjobb és legmegdöbbentőbb, nem kliséthrillere -
Eden Lake-t láttam legalább 3szor, sztem gecijó.
picit elkell tudni vonatkoztatni mert sokan felhúzzák magukat rajta. spoiler miatt nemmondom meg hogy min.
de izgi, kis véres, reális thriller. csak ajánlani tudom -
Eden Lake -
Melyiket ajánljátok ?
Eden Lake vagy haunting in connecticut ?
megvan mindkettő csak melyik a jobb ? -
ja, gyerekes volt, dehisz elvégre egy mesekönyv alapján készült, nem is várhattunk mást tőle
nekem tetszett -
Wolfman:
Egyszer bőven jó, úgyis rég volt már "szörnyes" film :)
6/10
Armored:
A sok hülyeség ellenére viszonylag izgalmas, hétköznap esti programnak kiváló.
6/10 -
Lipi1980 #53806 Vakító fehérség
Ritkán nézek akciófilmet, de ez tetszett, bár a vége kissé kiszámítható volt!
6/10 -
xxxpaulxxx #53805 nah igen... sajnos nekem is így hatott... még jó hogy nem moziban néztem meg... semmi extra nem volt a film... egyedüli pozitívumnak Larten Crepsley megjelenése mondható:D -
Szerintem nem hiszem hogy lesz folytatása (Rémségek cirkusza) mert a film az Usa-ban elég hatalmas bukás volt ! Amivel egyet is értek !
Önálló filmként tényleg 1x nézhetős jó film !
De mivel olvastam a könyvet ugy a film egy NAGY NULLA semmi köze a könyvhöz olyan irreális dolgok vannak benne hogy az már fájt ! -
Füstölgő ászok 2
nem volt rossz csak kevés az 1 jobb volt. 6/10
Rémségek cirkusza
ez viszont tetszett,rég láttam már hasonló stílusú filmet,lesz vajon folytatása? 8/10
Az árva
ötletes jól dramatizált film csak ajánlani tudom 8/10 -
Prof William #53802 A lény desingje amilyen egyszerű ötleten alapult olyan remek volt. Remekül meg volt csinálva és nem kelettek milliós effektek hozzá... -
hát ki tudja :D nekem épp emiatt az infantilis viselkedés miatt tetszett. -
akkor lehet hogy már kinőttem az ilyen filmekbőlXD nemtudom :D -
Outlander (2008)
Sokan lehúzzák, de nekem spec. tetszett. Korrekt kis, egyszerű vonalvezetésű sf-fantasy keverék. Kicsit emlékeztet a 13. harcosra. Abszolút korrekt képileg is, sztoriban is, karakterek, színészek jók, CGI pazar. Szal. kiváló szórakozás és van benne egy kicsike csavar is, hogy valójában relatív ki a rossz és ki a jó... :D -
hát... szerintem meg épp az volt az egésznek az alapja -
Blood and Bone
Éjszakai underground fighter film, egy keleti harcművészeteket nagyon is jól vágó izmos állat fekával. A sztorija nem nagy szám, de némi lényeget azért sikerült belevinni, persze nem tört bele az ceruzájuk az íróknak. A bunyók "jók" voltak, persze a vágó munkája volt a jobb hatás keltés.
Szóval a film nem egy A kat., nem kell sokat várni tőle, inkább azoknak ajánlom akik szeretik a bunyós filmeket. Egyébként nem rossz.
10/6 -
azvolt a lényege pedig
nemvolt olyan rossz -
nagyon gyerekes lett, én pl kicsit komolyabbra számítottam... -
Give em hell Malone
10/6.5 -
namiért? -
szerintem is... -
Where The Wild Things Are
Röviden: ez egy borzalom volt
2/10 -
xxxpaulxxx #53790 Nah igen... azon én is fogtam a fejem:D -
The Boondock Saints
nemtom miért maradt ki nekem ez a film, mert sok helyről hallottam/olvastam hogy jó...
tetszett ez a belevitt, de nem túlmisztifikált, vagy túlerőltetett vallási dolog.
Számomra ez olyan alap filmmé vált tegnap mint a Szigorúan piszkos ügyek...
és valamelyik nap megnézem a második részt is.
8/10 -
:DDDDD -

-
ezt véletlen nem tudja valaki, hogy melyik filmből van? :D
-
ja, rec topikban még leírtam mi nem tetszett de valóban amúgy hangulatban van olyan jó mint az egy :) -
Pont ma este akartam megnézni aszonnyal, mikor rájöttem, hogy még nincs hozzá magyar felirat :( -
nem a könyveket filmesítették meg, a filmekből készült a könyv :D -
The Box
Szeretem az elgondolkodtató/elvont filmeket. Nos ezt senkinek nem ajánlom, holott marha jó alapötleten indul az egész. Végére egy kusza zagyva ökörködés az egész.
fúúú nagyon rossz...
-
hát igen, lehet
hogy nem kellett volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a "sötétben, a kamerában látható csak" dolog, meg a többi hülyeség, de mégsem mondhatom hogy nem tetszett a film, mert a hangulata teljesen hibátlan -
pedig a The Taking of Pelham 123 nem olyan régi film, abban is szerepelt :) amúgy erre a Párizsból szerettelre én is kiváncsi vok! -
nem igaziak a felvételek, én azt olvastam -
Csak77 #53778 "The Fourth Kind"
Hátt, őőő. Nem tudom eldönteni, hogy igaz történet, vagy sem. Az "igazi" felvételek elég félelmetesek voltak. Ha a film igaz, na, az gáz... amúgy nagyon jó film. Nekem 9/10 simán.