106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rundstedt17
    Pedig szerintem abszolút korrekt volt.
    A Becstelen Brigantyk egy szar film volt,szar cselekménnyel,DE WALTZ nagyot alakított,szóval reális volt.

Az Avatar meg egy techdemo hiába is istenetik a fanboyok,szerintem még 2 oscar is sok volt,elég lett volna egy.
  • Bucser
    Imaginarium of Dr. Parnassus

Ez a film zseniális. látványban és mondanivalóban is.

Megnézésre ajánlott.. még párszor megnézésre kerül az tuti.

9/10
  • ProGabe #53926
    "Szart se ér az egész cécó..."

naaaaaa! tudod te mennyi film dvd screenerét néztem meg, amik mind-mind a döntnökök lemezeiről lett másolva?! :D

amúgy tényleg szintet lépett az Oscar: eddig is tudtuk, hogy politika, de nem ilyen mivoltában, mint ami most történt. ez már tényleg undorító
  • Tikal #53925
    Nem is értem mit izgulnak itt az emberek az Oscar miatt.. ma tudtam meg hogy volt :D Bár utóbbi időben már gyanús volt a sok oscaros ez meg az :) Szart se ér az egész cécó...
  • Tyler1
    az hogy te bemeséled magadnak azt hogy én az egész világot átakarom formálni a saját véleményemre, azzal én nem tudok mit csinálni. tagadni senki nem akart semmit, valamit nagyon nem akarsz érteni.

"Nem a te véleményed az abszolút igazság! "
    magadnak adsz mattot, mert ez most rád vonatkozik.
  • autoszimulator
    filmes szakértők is kritizálják az eredményt, meg az egész lebonyolítást...
  • TDantes
    Na pufogj. Hülyeséget írtál,ráadásul, le is akartad tagadni. Annyira hülyének nézel mindenkit, hogy nem tudnak két, azaz 2 hozzászólást vissza olvasni? Most komolyan? Megkérdezni, írtál-e ilyet...igen...

A másik meg, főleg ne pufogj. Esetleg el gondolkodhattál volna azon amit mondtam. De te inkább nem. Inkább megkérdezted, hogy írtál-e ilyet.
  • Tyler1
    én írtam és akk most mivan? kimaradok egy körből vagy meghalok és vége a játéknak? fél 12kor még szólásszabadság volt. azóta lemaradtam valamiről?
  • TDantes
    ,,egy nullával ért fel az idei oscar is."

Ezt nem te írtad? Nekem úgy tűnik hogy igen. Vagy csak a szemem káprázik?
  • Tyler1
    írtam én ilyet? csupán annyit írtam h ÉN nem értek egyet az akadémia döntéseivel. az hogy én mivel értek egyet vagy mivel nem, az neked ne fájjon. ezt véleménynek hívják. biztos neked is van néha saját véleményed amit más leszar. ennyi.
    pl. asszem a Forrest Gump ami 6 oscart nyert, na most attól azért nagyon messze van a Hurt Locker. szóval lássuk nem mindig objektív az akadémia döntése.

a renedzős dolog meg inkább gúny volt csak h egy NŐ verte el Cameronékat :)
  • TDantes
    Azért nulla az Oscar mert nem az nyert, amit te szerettél volna? Figyelj már. Az hogy mi a jó vagy rossz film, az relatív. Az Oscar bírái, úgy döntöttek, szerintük ez az idei legjobb film. Attól nem az Oscar értéktelen, mert nem veled értenek egyet!

Nem a te véleményed az abszolút igazság!

Annyira tudom utálni, hogy ezt az emberek képtelenek felfogni. Mindenki azt hiszi, az ő véleménye a mérvadó, neki van csak egyedül igaza, és ami neki tetszik az jó, ami nem, az meg szar. Aki nem meg ért egyet az hülye.

A másik meg, mi az hogy megkapja egy nő, amikor Cameron meg Tarantino jelölve volt? Miért ne kaphatná meg? Ha egyszer jó rendező.
    A filmet nem láttam, olvastam pár kritikát, és az alapján olyan filmnek tűnik, ami megérdemelten nyert.
  • fifi
    évek óta egy nagy nulla az Oscar...
  • Totti5
    Van egy szép dallam ami végigkiséri az egész filmet. Szedd le az OSTt és hallagasd, nagyon szép!
  • Tyler1
    - AKI OSCART AKAR NÉZNI NE OLVASSSA! -

és a legjobb vizuális effekt is az Avataré. egyébként viccnek tartom ezt az oscart, már évről évre csalódás számomra h mindig olyan nyeri pl. a legjobb filmet, ami még csak nem is jó. oké most a Hurt Locker lehet az, nekem pl. annyira nem jött be. de érzek vmi elfogultságot a kis költségvetésű nem szarrá hypolt film, és a nagyok között. a rendezői díjat meg megkapja egy nő, mikor olyanok voltak jelölve mint Cameron vagy Tarantino.
    kb. egy nullával ért fel az idei oscar is.
  • ProGabe #53914
    höhh
  • [HUN]Crassus
    Uhhh akarom MOST!:)

http://www.youtube.com/watch?v=1sLG0owba0E
  • pauly
    FÉNY! FÉNYKARD!
  • viizo
    Viharsziget (Shutter Island)

DiCaprio zseniális alakítása, és a film sok apró kigondolt eleme elviszi a hátán ezt a pszicho-thrillert, de sajnos kicsit savanyú a szám íze.

Kissé félrevezető az előzetes, mert eléggé más a film, mint amit lejött korábban róla, vártam végig valamilyen katarzist, de elmaradt.

Nálam 'egynek jó' szórakozás volt, de nem kaptam volna kevesebbet, ha csak otthon néztem volna meg HD-ban vagy DVD-n.

Egyébként eléggé megosztó a film, mert pl. bnőm pl. teljesen átlagosnak tartotta, két ismerősnek viszont szörnyű szenvedés volt a film 2 két órája.

A DiCaprio-Scorsese együttműködésből továbbra is a New York Bandái a kedvenc.

10/6
  • PetruZ
    The Boondock Saints II - All Saints Day (2009)
    Nyolc éve már, hogy a Szentek (Saints) megtizedelték a bostoni alvilágot, és "művük" megkoronázásaképp a bírósági tárgyalás közepén, mindenki szeme láttára végezték ki a nagyhatalmú maffiafőnököt, majd nyomtalanul eltűntek. Nyolc éve élnek odahaza, Írországban, birkákat terelgetve, nyugalomban. Valaki viszont megöl egy bostoni ír papot, ugyanolyan stílusban, mint ők. A kihívás egyértelmű, a Szentek pedig felveszik a kesztyűt...
    Tíz évvel az első film után itt a folytatás, és a végén lévő legalább három elvarratlan szálat tekintve még jöhet a többi is, ami egyáltalán nem baj, mert ez is jó volt. Ugyanaz a gárda, ugyanazok a szereplők, író és rendező, a film azért picit mégis más, az első rész kegyetlenebb részeit itt valamivel több poénnal cserélték fel, de azért tetszett ez is. Akinek bejött az első, nem lesz baja ezzel sem, akinek nem, a folytatást sem fogja megszeretni. 7/10

U.i.: A Hurt Locker messze nem volt ennyire jó film, szerintem sem. (Avatart még nem láttam.)
  • Fidolorous
    Avatar se (jó technikailag fasza volt, aláírom) egyedül C. Waltz díját tartom reálisnak, de azt nagyon is.
  • Doddy a düdő
    azért a The Hurt Locker ennyire nem jó film. vicc.
  • ba32107
    Már mindegy.... persze az origo és az index se bírja ki, hogy ne tolja a pofádba az eredményt. Nemtom miért nem lehet úgy megcsinálni, hogy "Oscar eredmények, kattints ha érdekel"? ...
  • ba32107
    Oscaros cuccokat légyszi spoilerbe! Én szeretném megnézni a gálát, addig nem akarok semmit megtudni. Mikor várható torrenten?
  • Notram
    Hmm... A bombák földjén 6 Oscar-t vitt... Szerintem a Brigantyk becstelenül kaptak csak egyet (holott azt viszont nagyon is megérdemelte C. Waltz)
    Az Avatar kettőt kapott, operatőrért, és látványtervért... Cameron csalódott lehet, de szerintem ez így nagyon is reális.
  • zaki
    The Blind Side 8/10
    An Education 7/10
    Precious... 6/10

Lezavartam az Oscar előtt még 3 filmet, így 10ből 9et láttam már, a A Serious Man maradt ki.

Avatarnak szurkolok, de ha a Becstelen Brigantyk kapná annak is örülnék!
  • Tyler1
    na majd leszedem én is ost-jét és végig hallgatom :) amúgy ez is szép zene, csak kellett volna egy ilyen uralkodó, ami pluszban hozzátesz a hatáshoz. tudod mint a nagy filmek megunhatatlan filmslágerei :D
  • Doddy a düdő
    dettó ugyanez a véleményem, csak én még a zenéjét is imádom :D az OST-t már legalább 10-szer végighallgattam.

ez pl egy tökéletes zene

• Tyler1
    Ma végre megtört az átok és megnézhettem a csodát. Az a helyzet h nem tudom összefoglalni a gondolataimat, ez egy elbaszott jó film!!!!! 2 és fél óra úgy ment el h majdnem sírtam mikor vége lett (eddig a 2 órás filmeknél már fejen álltam az unalomtól).
    Nem tudom volt elöttem aki nem moziban és imaxben és 3dben nézte, és úgy írt róla, de ehhez nem kell semmi extra faszság, itt a gép elött sz*rtam össze magam a látványtól! Cameron megint mit csinált??? Ez a faszi egy beteg állat, nem szabad kamerát adni a kezébe!!!!
    Pár hsz-el ezelőtt írtam h talán a Brigantyk-al osztozkodhatnának a díjakon ma éjszaka, DE NEM! minden az Avataré!
    Jöhetnek azzal h a sztori lerágott, meg Pocahontas stb, sőt ha Jake helyett Winetou lett volna a faszi neve se érdekel, mert ez hibátlan mű. Az egyetlen kivetni valóm egy kurvajó magával ragadó filmzene hiánya.
    Pontozni nem lehet kész, ennyi, vége, over, muszáj innom valami erőset mer azt se tudom hol vagyok! :D
  • bency
    TOLVAJTEMPO 4 EVER!

9/10
  • Bulykin
    szerintetek?
  • ba32107
    Hét év Tibetben

Huh, ezt miért hagytam ki eddig? Nekem az ilyen komoly, hosszabb filmekhez hangulat kell, ami mostanában nem nagyon van. Most volt, megnéztem, és nem csalódtam, remekül szórakoztam, megérintett a film. Remek alkotás.

8/10
  • Notram
  • Tyler1
    én inkább várok Avatar vs. Becstelen Brigatyk csatát. a Bombák földjén azért annyira nem lett jó. az lenne a legigazságosabb ha a legjobb film és rendező díján az előbb említett két film osztozna. mert igazából a rendezés felér egy legjobb film kategóriával :)
  • Notram
    Én a Becstelen Brigantyk-nak adnám az Oscar-t... Az Avatar látványos volt, de mióta láttam anno premieren, azóta nem néztem újra.
    Ha az általad említettek közül kellene választanom, a Bombák földjén című filmnek ítélném oda.
    Természetesen az Avatar is kapjon azért valami Oscart... De a legjobb filmet SZERINTEM nem érdemli meg.
  • mikiking
    Gyerekek SZERINTETEK melyik film fogja kapni a legjobb filmért járó Oscar dijat ? az Avatar,vagy a Bombák földjén ?
  • kaposi1
    "Hatalmas film,erre mást nem is lehet mondani, sztori kicsit egyszerü,de tetszik a film közepén levő csavar,ami az egész filmet megváltoztatja,"

Akár én is írhattam volna csak hogy én ma az Elcserélt életeket néztem.
    Rendesen gyomron vágott.
    Na persze "sztori kissé egyszerű" kifejezést mellőzném mivel sajnos megtörtént eseményeken alapul a film!
    Valahogy idáig húztam halasztottam a kor miatt amiben játszódik.
    A sors fintora hogy pont ma néztem meg, egy éjszakával az Oscar díj átadása előtt.( Utalás a filmben az az évi Oscarra)
    És hogy ez a film nem kapott jelölést sem 2008-ban a legjobb film kategóriában, az számomra érthetetlen.
    Nálam ez lett volna a befutó.
    10/10

• Tikal #53892
    Persze nem egy Bay fimtől várja az ember a hitelességet, de pont a hurt lucker a dokumentarista stilusával akar tarolni, akkor miről beszélünk? Speciel nekem nem sok gondom volt a filmmel, mert jó, de azért egy két baki sajnos benne maradt, amit nem értek, ugyanis csak egy két katonát kellett volna megkérdezni... pl ha kilőnek egy mesterlövészt, nem fekszem a poziciójába :) Vagy nagyon béna jelenet volt mikor a brit katonák araboknak adták ki magukat... Plusz az utolsó jelenet a sikátorban szintén gagyi irányba vitte a filmet...
  • mikiking
    From Paris with Love

Hatalmas film,erre mást nem is lehet mondani, sztori kicsit egyszerü,de tetszik a film közepén levő csavar,ami az egész filmet megváltoztatja,na és Travolta óriásik alakit,nagyon jó kis akció lett ez... 10/9
  • Notram
    Úgy látom, egy kisebbfajta vita alakult ki a Hurt Locker-es hozzászólásom körül...
    A "hiteles" valóban nem a legjobb szó, írhattam volna azt, hogy számomra meggyőző, vagy azt, hogy jól bemutatja, hogy milyen szar dolog is a háború.
    Jómagam nem harcoltam Irakban, sőt, még katona sem voltam, így konkrét tapasztalataim, melyekhez hasonlíthatnám a filmet, nincsenek.
    Azonban jó volt megnézni, habár tényleg volt egy-két, még számomra is fura dolog.
    Az meg természetes, hogy még a legvalósághűbb háborús film is torzít, mert az is csak a megtörtént események kamera előtt történő reprodukálása.
  • TDantes
    Ne legyél már ennyire okos. Tudod mire való a film? Szórakoztatásra. Az ilyen hitelesség-mániásokat nagyon tudom szeretni. Biztos a Csillagok Háborúján is visítozol : ,,de hát az űrben nincsen is hang, meg lézerkard sincsen..."

Ha hitelesség kell, ne filmeket nézz. A szórakoztatás érdekében fel lehet áldozni némi hitelességet.