[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ma végre megtört az átok és megnézhettem a csodát. Az a helyzet h nem tudom összefoglalni a gondolataimat, ez egy elbaszott jó film!!!!! 2 és fél óra úgy ment el h majdnem sírtam mikor vége lett (eddig a 2 órás filmeknél már fejen álltam az unalomtól).
Nem tudom volt elöttem aki nem moziban és imaxben és 3dben nézte, és úgy írt róla, de ehhez nem kell semmi extra faszság, itt a gép elött sz*rtam össze magam a látványtól! Cameron megint mit csinált??? Ez a faszi egy beteg állat, nem szabad kamerát adni a kezébe!!!!
Pár hsz-el ezelőtt írtam h talán a Brigantyk-al osztozkodhatnának a díjakon ma éjszaka, DE NEM! minden az Avataré!
Jöhetnek azzal h a sztori lerágott, meg Pocahontas stb, sőt ha Jake helyett Winetou lett volna a faszi neve se érdekel, mert ez hibátlan mű. Az egyetlen kivetni valóm egy kurvajó magával ragadó filmzene hiánya.
Pontozni nem lehet kész, ennyi, vége, over, muszáj innom valami erőset mer azt se tudom hol vagyok! :D