106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kössz az ajánlásokat, megnézem, a Vitathatatlan 2. részét láttam csak. Az első jobb?
A kísérlet: kössz hogy eszembe juttattad, régen meg akartam már nézni
A hullám: Ezt meg a tanárunk hozta be még tavaly év végén. Elég jó volt.
Maga a pokol: ezt se láttam még, ne lesz program ma meg holnap estére, és akkor már előveszem a Prison Break első évadját, meg a Shawshank Redemptiont.
-
Informátor pedig nagyon jó ha az ember nagyon letisztítottal aggyal megy be :D igaz még énsem értettem teljesen, de azért a végére kezdett összeállni a kép :D -
eldani #54370 wesker24-nek igazat adok! maga a pokol egy kurva nagy film vandamétól !!

-
Az informátor
Bírtam belőle fél órát. Nekem ez a téma k*rva unalmas. Matt Damon miatt adtam esélyt a filmnek, de ezt még ő sem tudja elvinni.
Karácsonyi ének
Ezt délután unaloműzőnek néztem meg, bár áprilisban már nem az igazi. Ehhez meg sok mindent nem lehet írni, karácsonyi ének 3d-ben. Annyira kellett mint köröm a f*szra. A szinkron megint érdekes lett, Kerekes József mint Scrooge, na mind1...
Ezt se pontozom, mert hibátlan Dickens mű, szinte minden évben megnézem(élőszereplősben - az sokkal jobb). -
ja és ha már Das Experiment, ajánlom mellé a Die Welle-t is, az elég slágerfilm volt annak idején, hasonlít a kettő egy kicsit -
Vitathatatlan
(börtönben verekedős) -
Van Damme-nak is van egy nagyon jó börtönös filmje !
Maga a pokol igazi jó börtönös film !
-
Nem olyan igazi börtönös, de nekem tetszett: A kísérlet -
pauly #54364 http://www.filmkatalogus.hu/filmekabcben-t30-n1
-
ezt is láttam már, esetleg más? :D -
pauly #54362 A bosszú börtönében :P -
Hali, tudtok valami jó kis börtönös filmet? Megnéztema Felont és nagyon bejött ( A Shawshank Redemptiont meg már láttam) -
-
pauly #54359 0:59-nél...imádom swarcinak ezt a nézését
-
pauly #54358 Hát igen ha nem választják meg akkor még biztos csinált volna pár jó filmet...Ugye akkor lehet hogy lenne egy true lies 2 is azóta... De gondolom már az sem fog elkészülni... -
Jó lenne még pár film tőle. Csak félek ezzel a politikai flancolással eltékozolt pár jó évet :( -
pauly #54356 swarci 

érdekes megint filmben látni :)
Kár hogy nem főszereplő
-
sandor8206 #54355 0:53 -nál már csak azért elmennék a moziba :-D
jó film lesz ez na -
Everybody's Fine
Parades szereposztasu drama,amit unalmamban kezdtem el nezni aztan nem lehetett abbahagyni.Meghato film remek szineszi jatekkal,foleg De Niro-tol.Tole azonban asszem ez elvarhato.
7,5/10
Poligamy
Nagy varakozasokkal ultem le de nem nyugozott le.Csanyi S annyira nem jo szinesz hogy lassan minden magyar filmben foszereplo legyen,Péterfy Borirol nem is beszelve.Par mosolyogtato jeleneten kivul egy teljesen kozepszeru film.Ha csajjal nezed tulelheto azert.
5/10
-

-
ba32107 #54352 Bízd a hackerre esetleg? -
sajnos nem nyert, nem erre gondolt. -
viizo #54350 Alice Csodaországban 3D
Kellemes Alice újragondolás Tim Burtontől. Sok szórakoztató pillanatot tartogat, a szürreális mesevilág jól átjön. Akinek tetszenek a groteszk mesék és figurák, az ebben is megtalálja a számítását. Nagyon ötletes a Vörös és a Fehér királynő vára, a kártya és sakkfigura katonák.
Ügyes trükkök, szép látvány, a szoftveresen konvertált 3D is sok helyen kifejezetten jó, bár láttam már jobbat is.
Johnny Depp rutinból hozza a formát, bár Sparrow-i magasságokba nem ér fel a Kalapos karaktere. A széles vigyorú szürke macsek viszont... magasan a legjobb. :)
10/7 -
The Men Who Stare At Goats (2009)
Egy amerikai újságíró, akinek feleségét elszereti a szerkesztője, egyetlen módot lát arra, hogy bebizonyítsa, ő is ér valamit: elmegy haditudósítónak Irakba. Csakhogy már a bejutás sem könnyű, de emlékezetének és egy korábbi parafenomén interjúalanya elejtett megjegyzésének köszönhetően több hónapnyi várakozás után különös útitársa akad, aki ráadásul magas szintű Jedi, a New Earth Army félelmetes képességekkel megáldott tagja. A küldetés nem egészen világos és a cél helye sem ismert, de kalandjaik során megismerjük a különleges egység (ami tényleg létezik!) történetét, fénykorát és széthullását - és a végén a gonosz is legyőzetik... ööö, hát, fogjuk rá. ;)
Érdekes kis film, némileg az angol vígjátékokra emlékeztet, de azért a külsőségek és a sztárok miatt megkerülhetetlenül hollywoodi. Sehol sem ül le, mindig történik valami, ha máshogy nem, a visszaemlékezések és az újságírói monológok is szórakoztatóak. A "Jedi képességek" nagyon jók, különösen a legutolsó jelenet lesz majd érdekes. :) Nem váltja meg a világot, de mindenképpen jóféle volt, a szokványos iraki háborús és a nem szokványos valós történelmi alapokon nyugvó filmek közül. Természetesen a Star Wars és a hippikorszak ismerőinek külön csemegéket is tartogat a film, de nem kell hozzá geek-nek lennünk, hogy felismerjük őket, minden a szánkba van rágva. :) Az egyébként létező New Earth Army abszurd története és karakterei azért tartogathatnak újdonságokat még a vérbeli US Army-fan-oknak is.
Nekem tetszett, kellemes esti program: 7/10
U.i.: Olvastam egy Ewan McGregor interjút, ott azt mondta, hogy a rendező nem az SW Ep1-3-ban látottak miatt osztotta rá a szerepet. Én mondjuk kétlem, hogy ne lett volna egy aprócska fricska a választásban. :)
-
Inquisitor #54348 Másnaposok? -
mikiking #54347 A Halloween 2 óta nem néztem filmet,valahogy nem volt kedvem hozzá :D Tudnátok mondani valami vigjátékot (ne régit,mert azt valószinüleg úgyis láttam) amin tényleg lehet nevetni ?? -
Egy kerdes :
Mi a cime annak a kulfoldi sorozatnak, amiben egy pasi meg egy no van (nagyon regi sorozat) es az a kepesseguk, hogy ha a falon parat kopogtattnak, akkor at tudnak menni rajta...
-
Seth, PetruZ: köszönöm, megnézetem vele az említett alkotást. -
Ja, ja, ez nagyon úgy hangzik, mint a Paycheck, bár az emlékképek némileg eltérnek az én emlékeimtől. :)
-
Felejtés bére ? -
még melegében a reply: hát igen, azért nem fáradok a spoilerrel sem...levágós már az első perctől kezdve, hogy mi lesz a film vége... meg azért is, mert a cselekmény is tényleg végig 3 szálon fut (a fiú keresi a szüleit, a nő a fiút, a férfi a nőt...), a végén pedig.. -
trailere meg a kritikád alapján egész jónak néz ki, bár én már a trailerből sejtem milyen fordulatra gondoltál :D szerintem holnap megnézem, kösz az ajánlást -
august rush
egyharmad részt egy fiúról szól, aki mindenben a Zenét hallja. kétharmad részt pedig a szüleiről, akik szintén zenészek (az apa rockzenész, az anya pedig komolyzenét játszik, ők a fiú fogantatásakor találkoztak utoljára, a terhes asszonyt pedig elütik, azthiszi hogy meghalt a baba. közben pedig csak a nagyapa adta be a zaciba... a film végén persze (hála a jószívű néger burokratának és a szerencsének) egymásra találnak. megemlíteném még robbin williams játékát, jól alakította a "gonoszt" (ez szubjektív, a maga módján élte meg és szerette a zenét, amolyan twist olivéres szinezetet vitt az egész a filmbe ez a szál...persze a kisfiút csak az üzlet miatt akarta magánál tartani)
kicsit nyálas, de életre szóló élmény volt a megnézése.
nagyon rendben van a film. kerek egész. TALÁN egy negatívum: a brazil szappanoperákra jellemző fordulatokat mellőzni lehetett volna...bár... ha a star wars elsütötte 1x, akkor itt is bőven belefér
9/10 -
ide jár a legtöbb filmnézős emberke, így itt kérdezném meg a következőt.
Haver keres már jó ideje egy filmet amit régen látott. Ismerös a története nekem is, de nem tudom beazonosítani.
Amire emlékszik, az annyi, hogy egy kémről szól, aki törli saját emlékezetét. 2 informatikai cég küzdelméről van szó, ahol ő be akar épülni. Csak a végén jön rá arra, hogy ki is saját maga valójában. A vége pedig hogy sikerül törölnie a saját és barátnője adatait is valami adatbázisban, amit az egyik cég alagsorában megtalál. Nagyjából ennyi emléktöredéke van. Meg hogy a film végéig le sem esett neki, miről is szól valójában, csak a film vége magyarázta meg az egészet.
Valakinek beugrik valami? -
amúgy nem tűnt fel, de így már... :D:D:D -
természetesen "kib*szott" akart lenni:DDD -
The Blind Side -
Tetszett. -
Én is képtelen voltam végignézni. A Fargo és a No country... még hagyján, de ez egy k*baszott unalmas fos. -
mindegy.. tudsz vlmi hasonló filmet, mint a Captivity? -
xxxpaulxxx #54333 akkor viszont nem értelek