106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
New best Friend
hasonló kategóriájú film, mint a Thirteen, csak ez "felnőtt kiadásban". itt nem egy 13 csaj leépülését láthatjuk hanem egy végzős egyetemistáét :)
sok a visszaemlékezés, de tetszik ez a jelen-múlt ugrálás, egyre többet tudunk meg a történtekről és közben a nyomozés is halad. ha pontozni kéne akkor egy 10/8 -
Justil #54411 Alice In Wonderland 3D: 4/10.
Pedig előítéletek nélkül ültem be rá. A képi világa meg is fogott, de kb ez minden, ami pozitívumot el tudok mondani róla, sajnos.
3D szempontból meg, most, hogy láttam ezt is, meg az Avatart is, télleg azt kell, hogy mondjam, tök fölösleges vitatkozni rajta, hogy melyik 3D-sebb. Szvsz egyik sem 3D-s, mármint nem túlzottan. Mielőtt még vki lehordana, hogy nem látom a 3D-t, anno a Beowulf maximálisan 3D-s volt és le is esett az állam tőle, olyat azóta se láttam, pedig a fent emlitett 2 filmen kivül néztem már végső állomást és véres valentint is 3D-ben. Mostantól azt hiszem, ha tehetem, inkább 2D változatra ülök be, ha lehet választani :) -
Exférj újratöltve
Nem tudom ezt miért húzták le ennyire, egyátalán nem rossz film. Simán jó egy könnyed vígjátéknak, laza poénokkal, egyszerű sztorival. Féltem h elromantikázott hülyeség lesz, meg hogy Butler is átmegy ilyen "adom az arcom a szar filmekhez is" szindrómába, de nem. Akció-vígjáték némi romantikával. Egyszer éremes azért megnézni.
(aki meg nem bírta végignézni annak ajánlom a Katasztrófafilmet, és az egyéb amcsi paródiafilmeket aztán majd rájön... )
7/10
-
hapi #54409 Alice Csodaországban imax 3d
4/10
- 3d gagyi ( sok helyen homályos, csíkos, szellemképes ) ráadásul nem volt kihasználva
- egy klasszikus mese újragondolása? miért kik a készítők? új Andersenek?
- az egész egy nagy összevisszaság, a forgatókönyvben logikátlan dolgok vannak - pl. az asztalnál még elengedik a Kalapost, két perc múlva az úton már foglyul ejtik
- számomra érdektelen volt, senkivel nem tudtam azonosulni, külső szemlélő maradtam
-
végre bepótoltam a Let the right one in-t
ha nem tudtam volna róla abszolút semmit, tehát még azt sem, hogy ebben vámpírok vannak, nem is beszélve a hype-ról, és pár elolvasott kritikáról, akkor biztos a földhöz csapott volna. így "csak" azt mondom, hogy mostantól ez is ott van a legjobbak legjobbjai alatti kategóriában
jó fényképezés, jó rendezés, jó dramaturg (néha napján szeretem a lassú filmeket, ez is egy ilyen nap volt :), jó színészi játék, jó történet... minden rendben van, csak a fentiek miatt már egyszerűen nem tudta azt nyújtani, amit elvártam, és ez már nagyon nagyon régen fordult elő velem. szeretem a hype-ot, imádom, amikor van miért rajongani, és már rég megtanultam kezelni ezt az egészet, tehát az elvárásaimat mindig a megfelelő szinten tudom tartani. most az egyszer viszont túl magasra volt rakva a léc, azt hittem, hogy abszolút 10/10 lesz, csakis ezért csalódás a
8/10
szerk: azt kihagytam, hogy bizony az is negatívum, hogy egy-két dolognak utána kellett néznem, mert érezhetően olyan témák voltak, amik a könyvben ki voltak fejtve, és bizony igazam lett. van a filmben elég sok olyan dolog, amin lehet rágódni, ami minden nézőnek mást és mást jelent. na ezek mellé nem kellett volna betenni ilyen "nyitva felejtett kapukat" -
Par hetvegi muvi lanykaval:
A tegla
Reg lattam,jo volt ujra felidezni.Di Caprio szineszkedese egyre durvabb,sajnalom hogy evekig en is csak a Titaniccal azonositottam.Amugy is parades a szereposztas,klassz film.
7/10
Amerika Historia x
Ujabb klasszikust neztunk meg ujra,E.Norton felelmetesen jo itt is.
7/10
Kem a szomszedban
Jackie Chan elnyuhetetlen bar mar kevesbe latvanyosak a filmjei mint rugalmasabb koraban,azert ez egy teljesen nezheto csaladi vigjatek.
5.5/10
Seta a multba
Csodalkozom hogy meg sosem lattam ezt a filmet,azt hiszem bekerult a legjobb romantikus filmek top10-ebe nalam.
8/10
Exferj ujratoltve
Nincsenek szavak amik kifejezhetnek mennyire untam(untuk)ezt a butasagot.Nagy nehezen vegigszenvedtuk de oriasi idopocsekolas volt.
2/10
-
én kivettem volna neki egy bud spencer-terence hill filmet xDD nehogymár csak a nők élvezzék a filmet :D -
ahhoz tökéletes választás :P -
2. találkához választotta a csaj:D hááát...remélem neki tetszeni fog :D -
filmbuzi kritika
imdbn 4.9-en áll -
btw: Az exférj újratöltve mennyire nézhető film? látta már valaki? -
Dragon Tiger Gate
verekedős látványfilm. nem vártam többet, nem vártam drámát.
ám a gyerekkori flashbackek, a szálak összeérése a történet végére azért hozott egy bizonyos szintet.
7/10 "élvezhető"
-
Félénk vagyok de hódítani akarok
Jó kis régi Pierre Richard filmek, imádom a faszit, nagyon idétlen vígjátékokat csinált. Ez a film is egy tökéletes kikapcsolós film, nem kell sírva röhögni, bár lehet rajta(egyéntől függ) de sztem nincs ember akit ne mosolyogtatna meg. Ha könnyed vígjátékra vágysz, akció és mindenféle őrültség nélkül akk ezt látnod kell. Igazi ügyetlen, de örök poénos film. Kőtelező!
Bár nekem a Balfácán, és a Magas szőke... az igazi ászok, de ez is ott van a top 10-ben. -
xxxpaulxxx #54399 hát... talán sokak szerint így van:)
Bár most nálam ez a 3. rész az 1.-vel vetekszik:)
-
Nálam a következő a sorrend !
Indiana Jones és a frigyláda fosztogatoi
Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag
Indiana Jones és a végzet temploma
és az Indy 4 -
pauly #54397 "Nah ezt a 4 rész közül még nem láttam:O" 

-
aha, na most az a gond, hogy az 500 nap nyár sima tükörfordítás, ami kicsit sem utal, arra amire az angol cím utalna. értem én, hogy lefordíthatatlan, csak sajnos a magyarok teljesen értelmetlenül fordítanak efféle címeket, ami jól hangzik, csak nincs köze a filmhez. -
xxxpaulxxx #54395 Jack
Gyerekkorom egyik kedvence... jó volt újra látni:) Nem tudom miért van ennyire leértékelve ez a film, szerintem nagyon jó... nagyon jól játsza Robin Williams egy 10 éves kisgyerek szerepét:D
8/10
Indiana Jones és az Utolsó Kereszteslovag
Nah ezt a 4 rész közül még nem láttam:O Nem tudom hogy maradhatott ki... tökéletes... csakúgy, mint a másik 3 rész:)
10/10 -
vmi olyasmi -
Szörnyű! Mi a faxom ez, valami mátrix, superman féle hibrid zombie baromság hülye gyerekeknek? -
félrefordítás?? áruld már, hogy ezt mégis hogyan kellett volna lefordítaniuk! ez egy olyan szófordulat, amit nem lehet normálisan másik nyelvre átvinni
ha neked mégis sikerül, utána jöhet ez is:
-
csak a Cameron-féle kamerával fitkóznak.. -
húúúú alap, moziban nézős lesz 
James Cameron wtf? -
tegnap vagy tegnap elott neztem, masnap kiderult pont akkor ment a TV ben a 3 :D -
az első csak a kezdet, a folytatások lettek igazán értékelhetetlen szarok!
és végül a legújabb:
-
Resident Evil / Kaptár
Ez a film megmutatja, hogy a zombikat is ellehet szarul jatszani.
10/6 -
én is másra számítottam, tényleg mindenhol dícsérték, én is csak azért néztem meg. -
Nekem meg semennyire sem jött át!
Amennyire vártam ahhoz képest akkora bukta volt nálam sajna.
Pedig rengeteg hozzászólást elolvastam különféle fórumokon róla,
és szinte mindenki csak dicsérte.
Nem ez lesz a kedvenc "romantikus" filmem. -
Köszi, hogy beírtad! Ezt megnézem én is. -
(500) Day of Summer
Elöször is mi a f*sz az hogy 500 nap nyár? Ilyen félrefordítást sztem az univerzumban nem tudnak elkövetni. Oké, a szójátékot nehéz lefordítani, de hello ez itt egy személynév, nem az évszak
Na de térjünk a filmre, szóval hogy nem sima romantikus film ez tény, merően eltér a klasszikus forever love kliséktől, ami tényleg jó. Azonban én nem tudtam teljes mértékben élvezni a filmet, furcsa volt az idősíkok váltakozása, nem derült teljesen a miértje a dolgoknak, sok volt depis rész, ezek nekem kicsit érhetetlenné tették az egészet. Summer kicsit hasonlított az Igenemberbeli karakterére, ez külön idegesítő volt nekem. Vszont a vége még tetszett, pont az miatt lesz érdekes a cím(AZ ANGOL CÍM).
Összességében nem egy rossz film, de nekem nem annyira jött át.
6/10 -
Thirteen a.k.a 13
10/10
durva hogy mások milyen hatással lehetnek ránk és durva hogy egy ember ennyire képes leépülni csak hogy "menő" lehessen. szeretem az ilyen filmeket, ez is nagyon tetszett, pedig eleinte kicsit lányosnak tűnt -
Splice trailer
ez durva lesz -
Czukor show
Magyar film lévén szerintem nem nevezhető rossznak. Nem sok újat tud mutatni, talán a backstage-t mutatva, hogyan zajlanak a háttérmunkák meg hogy mennyire ki van találva az egész. A valósat mutatja meg, ismét bebizonyítja azt a tényt, hogy a pénz hajtja az emberek ( itt a nagy üzletemberek ) eszét, mások életét, érzelmeit és lelkét felhasználva.
Valóságshow-kat egyáltalán nem nézek, de ezt azért néztem meg, mert mégis a magyar újhullámból szemezték ki ezt a filmet. A kamerára, annak mozgására biztos sokan panaszkodnak - amire csak akkor van példa, mikor műsoron kívül mozgunk - de kérdem én, jobb lenne az a jól megszokott statikus kamera? Akinek igen, nézze a Barátok közt-öt, vagy mit tudom én..
Én személy szerint 7/10-re értékelem ezt a filmet. -
-
viizo #54378 viszont ha 3D vetítést nézel, akkor nem, mivel úgy minden szinkronnal kerül moziba... -
felesleges vitázni sztem a szinkron/eredeti hangról.
aki beéri a szinkronnal, annak úgyis mindegy. -
nem 3d-ben néztem, de én nem is írtam h rossz :)
Kerekes József meg oké h Jim Carrey hangja, azt vágom, csak ezekkel az a baj h pl. Carrey felvett egy hangszínt a karakterhez illően, ellenben a magyar szinkronok csak arra törekednek h az adott színész hangján szólaljon meg a karakter, és nem törődnek az - ebben az esetben is - eltérő hangfekvésekkel. -
viizo #54375 A Karácsonyi Éneket 3D-ben nézted meg, amire az alkotók készítették?
van egy sejtésem hogy nem, pedig úgy közel sem rossz... ;)
És hogy miért Kerekes József Scrooge? talán mert Jim Carrey adta a hangját / mimikáját a főszereplőnek. -
Én a helyedben ezt sem hagynám ki ha még nem láttad.
A vér kötelez (1993)Bound by Honor
"A Los Angeles-i bandaháborúk árnyékában három fiú barátsága felbomlik: Cruz a kábítószerhez, Paco a hadseregbe menekül a börtön elől, a gyilkossággal vádolt Miklo pedig a fegyházban kijárja az alvilág iskoláját..."
Szerintem ez egy nagyon jó film! -
a 2. jobb, de az elsőt is érdemes megnézni :) Ving Rhames, Wesley Snipes a főszereplők - már megéri :D