[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
végre bepótoltam a Let the right one in-t
ha nem tudtam volna róla abszolút semmit, tehát még azt sem, hogy ebben vámpírok vannak, nem is beszélve a hype-ról, és pár elolvasott kritikáról, akkor biztos a földhöz csapott volna. így "csak" azt mondom, hogy mostantól ez is ott van a legjobbak legjobbjai alatti kategóriában
jó fényképezés, jó rendezés, jó dramaturg (néha napján szeretem a lassú filmeket, ez is egy ilyen nap volt :), jó színészi játék, jó történet... minden rendben van, csak a fentiek miatt már egyszerűen nem tudta azt nyújtani, amit elvártam, és ez már nagyon nagyon régen fordult elő velem. szeretem a hype-ot, imádom, amikor van miért rajongani, és már rég megtanultam kezelni ezt az egészet, tehát az elvárásaimat mindig a megfelelő szinten tudom tartani. most az egyszer viszont túl magasra volt rakva a léc, azt hittem, hogy abszolút 10/10 lesz, csakis ezért csalódás a
8/10
szerk: azt kihagytam, hogy bizony az is negatívum, hogy egy-két dolognak utána kellett néznem, mert érezhetően olyan témák voltak, amik a könyvben ki voltak fejtve, és bizony igazam lett. van a filmben elég sok olyan dolog, amin lehet rágódni, ami minden nézőnek mást és mást jelent. na ezek mellé nem kellett volna betenni ilyen "nyitva felejtett kapukat"