106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cirka 23 ora alatt leszedte :D 600KB/s sebessegel. -
xxxpaulxxx #54771 tyű -
Juuujjjj,megvan a 45GB-s AVATAR,olyan a minosege hogy odapisilek.... -
Vasember 2
Jobbra számítottam :/
Ha az első olyan 10 / 6, akkor ez olyan 10 / 5 -
Ezt elég nehéz elhinni... volt aki vett és írta is az Avatar topikba de ilyenről hogy papírtok szó nem volt ( aki ilyet vesz az már alapból hülye hiszen díszborítóval jelent meg minden verzió ), hacsak nem valaki a Tescó területén árult nem hivatalos "warez" Avatart... -
lehet ha ismerném a képregényt, akk más szemszögből látnám, de igy ismeretlenként csak fejkapkodva néztem, hogy mivan.
(persze a nemkell ismerni egy képregényt, h tetszen egy film, én sosem voltam nagy k.r. olvasó, mégis sok adaptált film tetszik)
egyébként hozzáértő embereknek tetszett, és imdb-n sem épp a legalján van, ez pedig csak az én véleményem. ahány ember annyi izlés :) -
off:
Mivel olvastam az eredeti képregényt és nálam a tavalyi év legjobb hárma között van, félek megnézni ezt a filmet, mert biztosan úgy járok, mint pl. a Wanted-del (ami egy kib* nagy antihős kultfilm lehetett volna, ha maradnak az eredeti sztorinál; bár amit csináltak, tkp. az sem lett annyira rossz, de fényévekre van az eredetitől)... :( (És már előre rettegek, mit fognak csinálni a Transmetropolitan-ból...
)
on:
Daybreakers (2009)
Megint feltámadtak a vámpíros filmek és sorozatok, a csapból is agyatlan vámpíros könyvek folynak, és bárki, aki rá tud eszkábálni pár hegyes fogat egy akármilyen lapos sztorira, megfejheti a tömeget, mielőtt elülne ez a divathullám is.
Ennek egy terméke a Daybreakers film is, ami normál esetben, vámpírmentes időkben oltárit zakózott volna, szerintem tudták ezt a készítők is, és kibekkelték a felhajtás második hullámát, hogy valami tisztes nyereségre tegyenek szert. Mert egyébként hiába Ethan Hawke, Willem Dafoe, meg Sam Neill, ha ők elviszik a 20 milliós költségvetés egy jelentős részét és már nem marad pénz sem normálisan kinéző trükkökre, sem normálisnak ható forgatókönyvre.
Pedig az alapötlet tkp. nem rossz: 10 év múlva a vámpírok a csúcsfaj a Földön, az emberiség maradéka (a lakosság kb. 5%-a) meg bújkál, mert akit elkapnak, az egy vérbankban köt ki, ahol az utolsó cseppig kiszívják a vérét. Viszont baj van a hegyesfogúaknál: egyre több a vámpír és a tartalékok vészesen lecsökkentek, az elvonási tünetek meg kezelhetetlen vadakká alacsonyítanak le egyre több vámpírt. A még élő emberiség nem tud annyi vért "termelni", hogy elég legyen, ezért kutatások folynak valamiféle vérpótlék kifejlesztésére - sikertelenül. Hősünk (Hawke) szintén ezen munkálkodik, és az események különös láncolata összehozza egy volt vámpírral (Dafoe) - aki emberré vált. Hollá, megvan a gyógyszer! De vajon mindenki akarja ezt? A gonosz iparmágnás, egy vérbankos multi feje (Neill) nem biztos...
Ami tetszett: a kifordított mai életritmus, a plakátok, a reklámok, ezek az apró háttérdolgok, amelyek morbidan viccesek voltak.
Ami nem tetszett: minden más. A végén a finálé és a vámpírkérdés "megoldása" egyenesen botrányos.
Összegezve: 3/10 (abszolút kerülendő)
-
Na fene kicsit sok lett a vessző :( -
Hát nekem az első nem, jött be, mert igazából semmi nem történt benne. Ez a trailer alapján mozgalmasabbnak tűnt, de az alapján amiket itt írtatok inkább más filmet nézek meg ennek árából. -
Kick-Ass (SPOILERES, ne olvasd ha nem láttad)
Igazi kemény film is lehetne, ha nem vérezne több sebből. Mert jó ez a realitás talaján járó szuperhősös dolog, viszont borzasztóan rossz mint Superbad vigjáték. Mert hogy nekem inkább az dominált mint maga az akciófilm része. De már ezzel is mebékéltem volna, ha egyszer tök spontán előzmények nélkül nem ugrana be a szinre, a 14 éves kislány és apukája, akik megcsinálják a kemény jeleneteket, de nekem onnantól hiteltelen lett az egész. És itt hagyjuk is Kick-Asst, mert a sztori további része, már nem is ráépül.
A vége persze a szokásos klisé halmaz, sőt McLovin még a folytatásnak is szentel egy utolsó jelenetet(megse nézem ha ő lesz a főgonosz).
Szóval véres, akciós, és jól működő film lenne, ha közben nem akarna tinivigjátékosan vicces is lenni. A szereplőktől meg egyenesen frászt kaptam.
5/10 -
Nekem az elso tetszett nagyon -
Az első résztől is szarabb???? -
Hat, en elveztem, pedig mar egy ideje nekem is nehez megemesztenem par cimet. Sajnalom, hogy neked nem ugyanazt a feelinget hozta. -
!!!!!SPOILER!!!!!!
Senem izgalmas (leszamitva a versenypalyas reszt), senem olyan poenos mint az elso volt, a sztori meg egy nagy budos katyvasz, a szereplok motivacioja zero, Whiplash alig szerepel, Black Widow szerepeltetese puszta oncelusag (mit is muvel? a film legvegen szetver 10 biztonsagit es szeva).
Nekem nagyon negativ volt a film vegig. -
hát ez a 2000 Ft-os dvd5 gondolhatod milyen minőség. 3 szinkron meg, 3 felirat mellett a nézhetetlen a kép. -
Micsoda? Szar minőségű az Avatar DVD? -
sokan örültek, h az igen nagyrabecsült Tesco áruház 2 ezer Ft-ért árulja az Avatart dvd-n.
nos hát kedves naiv vásárlók, 2 ezer Ft-ért kaptok egy papirtokos 4 gigás dvd-t, aminek a minősége egy házilag tákolt dvdrip-től is messze van.
nos én nem akartam elhinni hogy ezt képesek kirakni a polcra és áruba bocsátani. oké h akciós, de nem a Gyuszitól vettem kabátalatt, az ember azért csak megbizik egy ilyen áruházban - HÁT NEM BAZKI, MÁR OTT IS ÁTBASZNAK!
egyébként én nem vettem meg, csak kölcsönbe kaptam, de nem egy ember szivta me ezzel.
(az esetleges hely.irási hibákért a bill. a hibás, elnézést) -
:D
Nem lehet, hogy tul sokat vartal tole? Vagy nagyon kritikus szemmel nezted? -
Iron Man 2 -
Must see, veri az elso reszt, ez sokkal jobbat utott. Vegig izgalmas es vicces, szineszi jatek is megvan. Favorite. -
Egyetértek. Annyi, hogy nekem annyira az első rész sem jött be, mert nem nagyon csípem az előzményfilmeket, amikor is 2 óra játékidőből másfél óra azzal megy el, hogy bemutatják, hogy lesz a főszereplő szuperhíró. Ellenben a második részeknél már nem kell felesleges köröket futni, egyből mehet(ne) a zúzás :) Na most ezzel szemben nem kapunk több darálást, mint az első részben, de kapunk rengeteg unalmas ugatást és semmittevést. Az utolsó 20 perc talán az, amire azt mondhatom, hogy ez igen, erre vártam.
Trailer alapján egyértelmű csalódás a film.
5/10 -
remek oldal, köszi
-
itt sehol másutt nem található filmkülönlegesség nézhető online (asszem a jdownloader le is tölti) http://danikftp.com/films_online/
PL:
Miehen työ (2007)
Hasodot 2009
Lost In Siberia (1991)
Sign of fate (2008)
Punishment Battalion 999 (1959)
stb...
-
Iron man 2: csalódás, unalmas, izgalommentes, sehol nincs az elsőhöz kèpest -
resident evil 4 fullos Cameroon 3d ben készül:P!!!! -
Iorn Man 2 8,5/10
Remek folytatás lett, sok poén is van benne, elsőosztályú popcorn film, akciók látványosak, bár kicsit lehetett volna több benne. Az aftercredits snitt pedig teljesen felcsigázott, várom azt a filmet is, amire utalt.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy nagy kráterben megtalálják Thor kalapácsát -
Odab@sz 
-
-
Ez mind ok, és ez így is van, mármint ha messzebb ülsz, akkor nem nagyon lehet minden apróságot felfedezni egy 1080-as hd anyagban, de ha 3 méterről ugyanazt nézem divix minőségben, akkor meg egy elmosódott szart látok, mondjuk egy 100 centi feletti tv-nél. -
luckyboi #54744 OFF
Ön elég közelről nézi hdtv-jét? *.pdf (12,5 KB )
A táblázat értékei bár "-ban vannak megadva, pontosan megadják az 1080p/i és 720p közötti érzékelhető különbségekhez szükséges nézési távolságokat. Ugye senki nem nézi 1,6 m-ről a 40"-os vagy 1,2 m-ről 32"-os lcd-jét/plazmáját adott tartalomnál? Mert ha nem akkor felesleges a 720p fölötti kategóriával foglalkozni jelenleg.
Az én szobámban 2,5 - 2,7 m-re ülök a tv-től, tehát egy 64-67"-os képernyőt bámulhatnék ahhoz, hogy kiderüljön a szememnek: a felvétel 1080p felbontású. Potom 1-2 milláért. Bocsi,
ON -
Hookay #54743 Én is pont nemrég néztem a filmet és hozzád hasonlóan nekem is hihetetlen felüdülést jelentett. Jó cikk lett. -
Ez a topic pont azért van itt hogy leírjuk kinek mi hogy tetszett, ne kelljen már tovább menni, ok? :)
ráadásul gáz, hogy minden link új ablakban nyílik meg a blogodon... -
Az elmúlt évtized vígjáték KIVONAT-a.
Mike Judge , a Hivatali Patkányok (1999) rendezőjének új nagy dobása, az Extracton keresztül próbálunk pálcáttörni a 21. század első évtizedének vígjátékai felett... Tovább -
senki nem oszt semmit nem tudom hova ugrálsz. a kult.filmek elsősorban széles körben ismert, és elismert filmek. van olyan vállfaja, amiben szűkebb körök teremtik egy film kultuszát, de a Tron sehogysem tartozik e vállfaj alá műfaját tekintve.
ilyen alapon az Álom.net is kult.film mert van aki megőrül érte... -
Kösz, mindenkinek. -
Realal kelle egyetértenem. Tesség szépen bepótolni. Az meg hogy 10 emberből 8 azt se tudná miaz...
Hol éltek ti? :D
Elég kevés geek/filmbuzi haverom van és ennek ellenére csak ha a környezetemben lévő embereket nézem, szinte mindenki tudja h volt egy olyan film aminek Tron volt a címe, még ha nem is látták
@Shep Ajánlom figyelmedbe ezt a 2010es összefoglaló írást. Fogsz rajta találni pár akció filmet is
-
Mókusvakítás.Ha ugyan azt a 720p-s verziót nézetnéd meg 100 emberrel kétszer és azt mondanád nekik hogy a második jobb minőségű akkor szerintem 80% látná a különbséget...:D -
Inception... a bádogember popcorn mozi lesz hozzá képest.. Nolan megint megmutatja :) -
Az idén a bádogemberen kívül milyen "akció" film lesz még? -
vkw0511 #54734 Sziasztok,
én az Esküdt ellenségeket szoktam nézni, végre egy életszerű sorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!:)Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mű bűnügyi sorozat, ahol a főnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintősmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
-
Sokat ma már ne várj tőle, de az korának Matrix-a volt :)