106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mindenki nézze az rtl-t!!!!!! hatalmas film lesz, nem szabad kihagyni! :D:D:D -
:D tudtuk :D -
Kick-Ass
Eszméletlenül jó volt, ugyan a közepe felé volt egy kisebb üresjárat, de az utolsó 30-40 perc az fergeteges volt... Egy adrenalinbomba ez a film. Odab@szott rendesen. Ja és elmehetnek a francba az illetékesek, hogy csak 1 hónappal később lesz nálunk a premier. Ettől függetlenül megnézem moziban is. Remélem jön a 2. rész legkésőbb 2 év múlva!
9/10 -
Moon - 10/7
Tetszett a film, nézzétek meg ha tehetitek. -
jaj, ez már olyan uncsi :o -
ebből bezony ParasztGameBoy lesz :D -
xxxpaulxxx #55045 

-
-
Herkulles #55043 Azaz, thx. -
Rundstedt17 #55042 pedig nem rossz,a doktor játéka megmenti mindenképp -
Rundstedt17 #55041 jah tudod a filmek már csak ilyenek nem valóság hanem játék XD
mint ahogy kékre festett emberkék navit játszottak :D
vagy mint a scifikbe bemaskarázott emberek idegen fajt játszanak :D
vagy játékpisztollyal gengszterest illetve kamu vérrel kivégzést :D
-
-
xxxpaulxxx #55039 Én is megnéztemOo
Egymás seggébe dugva orrukat 100 lábút játszanak?XD -
xxxpaulxxx #55038 Itt az igazság!!!!! -
ez de beteg, így trailer után :DD -
basszus, oszt társaim most nézik mellettem az emberi százlábút... :/
Most megmondom, -1/10 -
Tényleg gyjó volt ez a KickAss...
Ha kicsit komolyabb, összefogottabb, kevésbé vontatott és közhelyes lett volna, akkor persze maradandóbb lett volna, így csak kellemes szórakozás. Pedig Cage megpróbálta és volt benne erősen potenciál. Az ajnározott zenék szvsz. baromira nem illeszkedtek hozzá, pont a kulcsjeleneteknél (néhol azért stimmel). Így kicsit még hiteltelenebb.
Furcsállottam még, hogy a végére Hit Girl elfelejtette hordani/használni a saját felszerelését, de sajnos ezt szinte sosem tudják jól megoldani, a végére a hősöknek ultrabénázniuk kell, hogy legyen izgalom. -
jamamura #55034 ROBIN HOOD, aka Robin Begins. -
sandor8206 #55033 lehet a Krull volt -
Herkulles #55032 Múlt héten volt talán, nem tudom lehet a film +-on, egy régi fantasy/kaland film, ilyen 4 ágú dobócsillagos hős mászkált benne, esetleg tudná valaki a címét? Kössze. -
most ez horror vagy gyerek kalandfilm? :D -
reklammal biztos tele lesz, azt meg nemtom, hogy ki fognak e vagni belol :/ remelem nem. -
ááá ezt be kell szerezni
Rare Exports
-
hapi #55028 Csak nem a tv-ben kivágott jelenetekkel és reklámokkal tele... -
Most megy a Gladiator ! Kotelezo darab, alapmu :) -
Sziasztok.
Volt egy film, amit még régen láttam, csak sajnos már nem emlékszem a címére.
Egy jelenet megmaradt, hogy a Dzsungelben elkapták a csapatot, és úgy "vallatták/végezték" ki őket, hogy egy zsákba kgíót raktak, és azt húzták a fejükre.
Ha valaki tudja írja meg pls.
Köszi előre is. -
Prophecy Ahoz képest hogy 1979-es film elmegy.Nem hentelős hanem genetikai mutánsos.6/10 -
A legnagyobbak:) pont most néztem meg a napokban már nem is tudom hanyadszorra a kedvenc filmemet tőlük Best of Bűnvadászok egyszerűen zseniális:D -
nem vagyok nagy rajongója a párosnak, de tény ami tény rengeteg filmet csináltak együtt és külön külön, tényleg megérdemlik a tiszteletet. a Videón először nem is ismertem fel Terence Hill-t -
szvsz a világ bármely pontján állva tapsolnának kettőjüknek, teljesen megérdemelten -
xxxpaulxxx #55021 Hát igen... állva tapsolnak nekik... a legnagyobb tisztelet ezelőtt a két ember előtt:) -
Kick Ass.
Tegnap este néztem meg, nekem nagyon tetszett. Rég éreztem egy filmben, hogy a zenék ennyire a helyükön vannak. Számomra maradandó alkotás, jó felvételekkel, és szerethető karakterekkel. Plusz pont, hogy a film nem vesztette el a 'komolyságát'.
9/10 -
azért itt is szépen rendbe rakták őket, főleg mert mindekettő már olyan ősz mint állat, aligha hiszem h ennyi idősen még Terence-nek is szép barna a hajacskája. -
jó akkor én barlangba születtem vazeee :'D -
Plusz tv-ben is leadták "A férfi, aki sasokkal álmodott" című 2006-os filmjét, szóval nekem abszolút nem volt meglepetés a kinézete. -
Hát akkor nézzed a Don Matteot és láthatod öregen, persze ott jóval több rajta smink és nem tűnik olyan öregnek. -
hát igen terence hill-en azért elszörnyülködtem! olyan mintha csak valami filmjében elmaszkírozták volna...
főleg azért is mert bud spencert azért láttam pár éve a tv-ben, de terence hillt még ilyen korosan sohasem.
durva hogy mire képes az idő, dehát ez van... -
(ehh, szóismétlés:P) -
Szerintem is sokkal inkább meghatódottság tükröződik Terence Hill arcán, mint boldogtalanság. Amúgy meg akárhogy is nézzük, igen, megöregedtek, de ha a korukat nézzük, legalább 10-10 évet letagadhatnának -
jeezusom... Hill-t szinte fel se ismerni....