106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A terry gilliam filmek mind ilyenek, szvsz kurvajo film volt a parnassus doktor, de siman ertheto hogy nem jon be mindenkinek... -
Morális mondanivalója?? símán van:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A jó doktor saját provinciális okai végett feladja a versenyt és szarik az emberiségre, aki egész addigra azt is elfelejtette, hogy létezik. Valamint az ördög mindig megszerzi amit akar:) És a jópofiba bújt gazember is gazember. Ja és persze, hogy ne hazardírozz soha senkivel, mert zsarolhatóvá válsz és a végén úgyis mindent elbuksz. + az idő folyamatosan telik és változik az élet és nem mindenki képes ezzel megküzdeni.
Dehát igen ez zagyvaság a mai világban ha nincs a végén kiírva, hogy ez volt a sztori. -
Ez pedig nem a filmet minősíti szerintem:) -
hapi #55167 Sztem én hozzá képest vártam 10 évet és így sem látom értelmét... -
rossz duma. nem hiszem h ennek akkora morális mondanivalója lenne, hogy azt vki ne értse meg. egyszerűen egy katyvasz a film, kiigazodni nem lehet rajta, és 10 év múlva se fogok ha esetleg majd akk véletlenül megnézném. -
Három részletben a feléig jutottam, és feladtam. Vannak musicalek amiket szeretek, de ezek a 4-5 percenkénti egykaptafa Disney dalok rém unalmasak. -
viizo #55164 The Princess and The Frog / A hercegnő és a béka
Végre! A CGI animációk dömpingje ellenére egy hagyományos, rajzolt mese a Disney-től.
A film kellően aranyos, elég poénos, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott: nekem jobban tetszett mint az utóbbi idők animációs filmjei (pl. Derült égből fasírt, Fel, stb).
10/7 -
Ez a logó üt. PONT.
Tegnapi vörös riasztásos vasárnap eredményei:
The Man from Earth
Engem annyira nem nyűgözött le mint itt többeket, de mindenképpen jó film, bár virít róla, hogy budget. :D Ha nem ajánlja senki, és mondjuk épp megy a TV-ben, tuti tovább kapcsolok. Amúgy nagyon tetszett.
8,5/10
The Lazarus Project
Elég langyos, annyira nem is izgalmas, bár az alapötlet és az operatőri munka kiváló. A film felénél-háromnegyedénél azt éreztem, hogy "bazmeg a shutter island ennek a koppintása :D", de végül máshogy (ráadásul elég blőd módon) alakult a történet.
6/10
The Crazies
Mint zombifilmfan vetettem rá magam a filmre, és bár nem kifejezetten passzol a zsánerbe, nagyon jó film. Nem egy túlkomplikált darab, viszont pont eléggé véres és feszült volt ahhoz, hogy végig lekössön. Az eredetit nem láttam, így nem tudom megítélni, hogy remake-ként mennyire állja meg a helyét, de önmagában mindenképp szórakoztató.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A körfűrészes és a kórtermes jelent nagyon odabasz.
7,5/10 -
"Na most ez mi a szar volt? Semmi értelmét nem láttam a filmnek, "
Akkor nem vagy, még hozzá eléggé érett. Várj vele mondjuk 10 évet. -
viizo #55161 The Road / Az út
Lassú folyású, de határozottan jó poszt-apokaliptikus dráma Viggo Mortensennel.
Végre sikerült hollywoodnak olyan gyerek főszereplőt találni a főhős apa mellé, akit
nem kívánok pokolra 5 perc után - sőt kiváló alakítást nyújt, érthető motivációkkal.
Súlyos kérdéseket boncolgató film, egyben megrázó és megható történet.
10/8 -
Az a vicces, hogy ezek mégis nyereséges filmek. -
Hívatlanok(The Strangers)
Kicsit többet is kihozhattak volna belőle de azért a film eleje még így is eléggé nyomasztó volt. 7/10
-
Lipi1980 #55158 Planet 51
Nagyon aranyos kis animációs film. Még gyerekfejjel is emészthető, de felnőtteknek is szóló mondanivalókkal!
7/10 -
Én nem tudtam végignézni a Parnassus-t szombaton. Képtelen voltam rá...kb a film 80% ánál feladtam(pedig szeretem az elvont filmeket, de az értelmetlen szart nem).
Ellenben kár, hogy a Hachiko nem hatott úgy rád mint rám. -
Dr. Parnassus és a képzelet birodalma
Na most ez mi a szar volt? Semmi értelmét nem láttam a filmnek, bár betépve biztos nagyon fasza lehet. Ezért kár volt ilyen szereplőgárdát összecsődíteni. Szegény Ledgert azért még most is sajnálom. Rendkívüli színész volt az biztos.
5/10
Hachi - A leghűségesebb barát
Aranyos kis film volt Hachikoról, se több se kevesebb. Bár a vége tényleg szomorú, de én az egésztől vmivel több érzelmet vártam. Kutyásoknak, macskásoknak, állatbarátoknak érdemes megnézni. -
Gyilkos cápa vs óriáspolip
Ilyen szar filmek láttán mindig elgondolkodom azon hogy milyen beteg lelki világa lehet aki ebben pénzt lát.És egyáltalán ki az aki ilyen szart megvesz DVD-n? -
legleg:D -
mi ez a csoffadék logó?:D -
amikor először olvastam róla újságban, ilyen címmel, le se szartam csak továbblapoztam. szégyen, le se kellet volna fordítaniuk.
aztán apám ajánlotta és azóta kb egyik kedvenc filmem -
In Bruges/Erőszakik
Megnéztem én is, nekem tetszett! A sok káromkodás, a törpés jelenetek és a főszereplő játéka néhol egy kis humort csempészett ebbe a szomorú drámába.
Viszont a magyar cím az valami vicc. Azt hittem valami hülye vígjáték lesz ahol csak értelmetlenül lövöldözni fognak. Ez a cím, hogy "Erőszakik" nagyon nem illik egy ilyen filmhez.
9/10 -
Kick-Ass:9/10.
Nagyon jó film,a kiscsaj halálos,és az akciók nagyon rendben voltak(ja zene 90%-ban fasza volt.) -
Én ezt már akkor tudtam, amikor még trailer se volt :DD -
hm..kihagyós lesz..:/ -
Egyetértek, nagyon lassú, izgalmaktól, vértől és gyakorlatilag komolyabb látványtól is mentes a film (leszámítva au utolsó 15 percet), Ridley nem tudom mit gondolt ezzel a 12-es karikával, plusz Russel Crow számomra nem Robin Hood, egyszerűen totál hiteltelen volt a szerepben.
Tőlem 4-től többet nem kap -
utóbbival mondattal egyet értek. 2-3 hónaponkénti újranézéssel, én is találok mindig benne vmi újat. (lerágott csont, de a Matrix-ban is találok évenkénti újranézéssel vmi érdekeset) -
Ma este gondoltam újra nézem a Watchment. Mostanában sok filmet látok rettentőn vontatottnak és unalmasnak, és most mégis képes voltam 3 órát lenyűgözve végig ülni, anélkül h csak egyszer is másra terelődött volna a gondolatom. Szinte megáll az idő, és mintha én is az események része lennék. Profi film, ami minden alkalommal újabb nézőpontkat tár fel előttem. -
hapi #55144 Robin hood
6/10
Hozzá kell tennem gladiátor rajongó vagyok, valamint kosztümös háborús filmet bármikor bármennyit megnézek. Nekem ez a film is bejött, de ha objektíven nézem látom a hibáit, mégpedig azt hogy hosszú ideig semmi nem történik. Bizony sokaknak vontatott lassú lesz az eleje.Nem tudom hogy lehetett volna jobb fimet csinálni, de talán nem kellett volna megpróbálni 12-es karikával elmesélni.
Kicsit fura hogyan rabolnak fosztogatnak a katonák 12-es korhatárral, ezt sosem bocsájtom meg Ridley Scottnak. -
Retken adják a S.W.A.T. -ot, na mondom megnézem már szinkronosan, de mikor a legelején egyből ki volt vágva, ahogy a mesterlövész lekapja a kocsiban a tagot akkor úgy döntöttem ,hogy jó ez nekem így nem kell. -
Csak77 #55142 Alice in Wonderland
Hatalmas élmény volt megnézni HD-ben. Szinte minden speciális effekt tökéletes volt. Csinálhatnánk már egy képregényfilmet ilyen sok és ilyen minőségi effekttel, nem úgy mint Vasember 2. -
Ezt én is leírtam, de mindegy :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogynem a filmbe is elmondja a muter, hogy mennyenek délre mert még 1 telet nem élnek itt túl -
Egy nézőpontból igen, de a miénkből nézve nem. Én leírtam ,hogy mindkét fél nézőpontja érthető és ,hogy nekünk miért kell a miértre a válasz ha ezt nem bírja felfogni akkor ... -
Hát de baszod, igaza vanXD -
Nem is te lennél ha nem szóltál volna be. Leírtam mi van, de úgy tűnik nem fogtad fel. Mondjuk egy sötétbaromtól mit várjon az ember? :) -
Aztakurva. Ti teljesen hülyék vagytok. MÉG EGY KIBASZOTT GÓLYÁNAK IS egyértelmű, hogy ha fázol és éhes vagy, AKKOR LEMÉSZ DÉLRE. Egy csökött madár is tudja bazmeg. De ti értetlenkedtek. -
Lipi1980 #55135 Gyenge szinkron?
Én a héten nekiültem a (500) days of Summer filmek szinkronosan. Kb. a felénél kikapcsoltam, pedig eredetiben imádtam! Egyszerűen élvezhetetlen, ha még hangszínben sem passzol :S -
Vén Csontok
Igazi sztárparádé, sablonos sztorival, viszont 1-2 nagyon betalált poénnal. Tényleg ennyire leáldozóban van az igazán megnevettető vígjátékok csillaga? Most már mindegyik ugynolyan sablon alapján készül, 6-14 éveseknek. John Travolta és Robin williams abszolút jók voltak együtt, néha hatalmas poénok is voltak, mindt ahogy rettenetesen rosszak is, de ez a sokadik család vígjáték ami ugyanarra az alapra épül, és már élvezhetetlenül lejárt.
6.5/10 -
Vasemberben meg a néger hangja volt valami iszonyatosan gyenge. Ilyen gyenge szinkront nem is tudom mikor hallottam. :O Vagy az angolban is ilyen furán beszél, mert azt sajnos nem hallottam még. -
xxxpaulxxx #55132 igaz...:D -
meggyőztetek, marad a feliratos :D