106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #55332 A meghallgatás / Audition
Ez kemény volt! Igazi japán gyöngyszemXD
Ez tényleg pszichothriller volt... az a csaj... váááá vágtam volna pofán már a film felétől... az ember nem is gondolná, hogy valami nem kóser vele... de ha ránézünk a film plakátjára egyből leesik, hogy itt valami gáz lesz.
Aki szereti a tragédiába torkolló "romantikus" torture-thriller filmeket annak kötelező darab!:D
7/10 -
xxxpaulxxx #55331 Ha horror, akkor rec 2:P -
Rundstedt17 #55330 így van,csak a mi korunk már extrémebb minden szempontól többet erősebb hatást akarunk.Össze lehet hasonlítani bármelyik műfajt mindig ugyanaz a eredmény mind durvább mint pár év tizede de ugyanolyan bugyuta végső soron XD -
Rundstedt17 #55329 Mondjál jobb ez évi jobb filmet?
Ha ez még megy is...amit kétlek,akkor is a horror kategóriában egyértelmű nyertes :D -
Rundstedt17 #55328 mert onnét vágott ki vmit ami nélkül nem lehetséges a lábra állás :D -
az orvos a térdük körül minek jelölgeti őket? -
xxxpaulxxx #55326 Eskü elhiszem, hogy te tényleg így gondolod:D -
Rundstedt17 #55325 "egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk :D"
ez is azt bizonyítja hogy az év filmje :D -
hát úgy írtad h xy baromság VISZONT xy kivitelezhető, tehát akár a nomálisként is utalhattál rá :D
de hagyjuk már ez a százlábú szarságot, egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk :D -
xxxpaulxxx #55323 Ezt mondtam?:P
Kivitelezhető, az amit imént leírtál, de baromság:D
Az óriáscápás dolog meg azért baromság mert nem nagyon fogsz olyat látni, hogy egy 20 méteres cápa 20 métert ugrik ki a vízből, bezabálva egy fél repcsit:D -
ja ami a gyakorlatban kivitelezhető az normális? :D
szóval ha én rávarrok egy veszett galambot a farkamra és végig szaladok a városon és halálra tcsípetek minden csajt akk normális vagyok? xDD -
xxxpaulxxx #55321 Várj...
Óriásvápa vs megapolip vagy mi a hugyom az tényleg baromság
Viszont az emberi 100 lábú az gyakorlatban kivitelezhető:D -
xxxpaulxxx #55320 Felfogható paródiának, meg poénnak persze... de ha belegondolsz... vannak nagyon bolond emberek... meg elvileg a filmben szereplő neonáci fazont is Mengeléről mintázták... szóval ha jobban belegondolsz... akkor van benne valami rémisztő...
Ha meg egy picit azonosulsz a szereplőkkel... mondjuk a középső csajjal... ott vagy egy emberrel összevarrva... fogatlanul... és egyetlen táplálékod az előtted levő ember... khm... amit le is kell nyerned... Hozzád pedig a legjobb barátnőd van hozzávarrva...
Szóval van ebben azért egy olyan vonal, aminek iszonyat durva lelki lehúzása van...
Nézd meg... meglátod:D -
Holt költők társasága:
Elragadó film örök morális/társadalmi kérdésekről, eszmékről, egy korosztályról, egy életérzésről, amelyet minden ember átél élete során.
Robin Williams dialógusait pedig kőbe kellene vésni. Emellett nagyszerű színész.
10/10 -
nemudom, ez még nem komoly szemszögből is nagyon rossznak tűnik :D végülis az óris cápa vs. giga mittudoménmi is lehet paródia, és lehet nem komolyan venni, de sajnos ezek nem változtatnak azon a tényen h eleve idétlen az ötlet, ami filmben csakis negatív hatást tud kelteni. -
hát engem már kis pisisként is irritált pl. a "lézerkard" szó :)
jó mondjuk rossz hasonlat volt, mivel pl. frankeinstein teremtménye vagy gepetto pinocciója mögött ott van az emberi érzelem, és ebből adódó bonyodalom...
a 100lábú meg szerintem EZT PARODIZÁLJA KI a maga groteszk módján...
mint már mondottam volt...
mivel azis 1 teremtmény, ám ha nem egységben, hanem részletében vizsgáljuk -HEHEHE- akkor bizony nagyon is emberi -HÁ HÁ HÁ-
de csak arra céloztam, hogy nem kell komolyan venni a filmet, (valószínüleg sohasem fogom megnézni...)
DE! miért ne szólhatna úgy egy hülye ötletről a film, hogy a filmben szereplő tudós hülye ötlete? tudjátok hogy ezt a készítők sem gondolták komolyan (meg úgytudom valami japán remake a film de lehet tévedek)
már maga az alapötlet is önmaga paródiája, vagy mifene... -
de a frankeinstein regény jó, nem hiába lett világhírű. viszont egy ilyen beteg marhaság, nem sokban hasonlítható az előbbihez :) -
xxxpaulxxx #55315 Váááá... milyen csodálatos valakitől ezt hallani!
"Frankenstein szörnye"
Nem pedig... Frankenstein:D -
xxxpaulxxx #55314 mind a kettő beteg hülyeség, ha azt vesszük:D -
azért más egy regény fiktív teremtményét összehasonlítani egy ilyen beteg hülyeséggel. -
miért, szvsz frankeinstein szörnyében sem kell keresni értelmet... -
hát nem is az a meglepő h milyen valóságos beteg ötletek, vagy beteg emberek ihlették a filmet, hanem hogy FILMET CSINÁLTAK BELŐLE :D -
xxxpaulxxx #55310 Jah hogy téged a valóság nem lep meg?:D azakemény:D -
Kalozoner #55309 Az "ütött" szó nálam nem teljesen fejezi ki ezt a részt:D... -
xxxpaulxxx #55308 Azon kívül nem volt benne semmi extra, hogy "Ohh sorry... I have to shit" "Feed her! Feed her! Swallow it!"XD
Viszont az ütött:D -
Kalozoner #55307 :D, az is gusztustalan persze, csak más az, hogy egy filmben mi szerepel meg a valóságban mennyire abberált emberek léteznek, a filmben még meg tud lepni de a valóság..... :D -
A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész. -
Dean Winchester #55305 bocs de ebben nem olvastam semmi olyat amiben a te véleményed van :(
srácok lenne hozzátok egy kérésem; tudnátok nekem ajánlani családi filmeket és horror filmeket ?(kb max 2 évig visszamenőleg.
ezeket már megtaláltam.:
Vén csontok,exférj újratöltve (vígjáték)
kalozoner hozzászólásában találtam egy olyat amit nemtudok 100%osan,hogy mit jelent ,szóval a kérdésem ez lenne.:
Mit jelent a klisé ? (oké neten utánalehet keresni ezt vágom de gondolom van aki 1-2 mondatban siman beírja nekem és kész.
A topic témájától se térjek el én is megemlítenék egy 2003-as filmet melynek címe: Hitler - The Rise of Evil *** Hitler - a gonosz születése
nekem abszólút de bejön ez a film.Ehhez foghatót eddig még nem találtam.Hitler életét mutatja be egészen a megszületésétől a végkifejletig.Komolyan az első perctől kezdve megfogott a film és picit bánt,hogy csak most találtam rá erre a remekműre.
10/9 csak mert 10/10 nagyon-nagyon ritkán adok bármire is :)
-
Perzsia Hercege
Látványos, érdekes, jó kis kaland film. Tetszett
10/7
(és még a csaj is jól nézett ki) :) (ő kap egy 10/10 -et :) -
na hát jah,ha neked az a fétised akkor persze XD -
Kalozoner #55302 hát sztem az sehol nincs ehhez képest.... -
biztos ő is szereti a Reszkessetek betörőket. -
Csak77 #55300 Muhahaha, gusztustalan "film" kell? Keress rá: two girl and one cup... :D -
Csak77 #55299 Kár, hogy Macaulay Culkin dugja már vagy 8 éve... -
Lepattintva
Az egész nem ér annyit mint Mila Kunis a filmben, húú szerelmes lettem ebbe a nőbe.
Ja a film se rossz, bár az emlékezetestől is messze van.
-
Kalozoner #55297 ha ennél tényleg gusztustalanabb akkor nem is bánom, bár az ingerküszöböm alacsony... -
Rundstedt17 #55296 "Az egész filmnek semmi mondanivalója nincs, azon kivűl, hogy olyan szinten gusztustalan, hogy max ebben mérföldkő.."
Akkor te nem láttál még valóban gusztustalan filmet.... -
Kalozoner #55295 The Human Centipede
Olvastam róla a topikban, hogy durva meg minden, és, hogy őszinte legyek szeretem a beteg filmeket... na de...
Az eleje tele van klisékkel (mondjuk az egész film), jó oké, nem lövöm le a poént, bár semmi extra...
aztán "beindul" a film, az, hogy a film végéig az volt bennem, hogy most ez egy ZS kategóriás film, vagy egy elbaszott B kategóriás, aztán rájöttem hogy az előbbi...
Az egész filmnek semmi mondanivalója nincs, azon kivűl, hogy olyan szinten gusztustalan, hogy max ebben mérföldkő...
Ritkán szoktam írni ebbe a topikba de ez a film megért ennyit,
abszolúte kihagyható, és kicsit sajnálom is, hogy megnéztem...szvsz...
1/10, a csajok miatt (az első 15 percben max)...
-
Nem. -
Úgy esetleg nem menne, hogy ide írod le a véleményed/tapasztalataidat és nem a pedig a szaros blogodat reklámozod?!?!?