106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    A meghallgatás / Audition

Ez kemény volt! Igazi japán gyöngyszemXD
    Ez tényleg pszichothriller volt... az a csaj... váááá vágtam volna pofán már a film felétől... az ember nem is gondolná, hogy valami nem kóser vele... de ha ránézünk a film plakátjára egyből leesik, hogy itt valami gáz lesz.
    Aki szereti a tragédiába torkolló "romantikus" torture-thriller filmeket annak kötelező darab!:D
    7/10
  • xxxpaulxxx
    Ha horror, akkor rec 2:P
  • Rundstedt17
    így van,csak a mi korunk már extrémebb minden szempontól többet erősebb hatást akarunk.Össze lehet hasonlítani bármelyik műfajt mindig ugyanaz a eredmény mind durvább mint pár év tizede de ugyanolyan bugyuta végső soron XD
  • Rundstedt17
    Mondjál jobb ez évi jobb filmet?
    Ha ez még megy is...amit kétlek,akkor is a horror kategóriában egyértelmű nyertes :D
  • Rundstedt17
    mert onnét vágott ki vmit ami nélkül nem lehetséges a lábra állás :D
  • desigo
    az orvos a térdük körül minek jelölgeti őket?
  • xxxpaulxxx
    Eskü elhiszem, hogy te tényleg így gondolod:D
  • Rundstedt17
    "egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk :D"

ez is azt bizonyítja hogy az év filmje :D
  • Tyler1
    hát úgy írtad h xy baromság VISZONT xy kivitelezhető, tehát akár a nomálisként is utalhattál rá :D
    de hagyjuk már ez a százlábú szarságot, egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk :D
  • xxxpaulxxx
    Ezt mondtam?:P
    Kivitelezhető, az amit imént leírtál, de baromság:D
    Az óriáscápás dolog meg azért baromság mert nem nagyon fogsz olyat látni, hogy egy 20 méteres cápa 20 métert ugrik ki a vízből, bezabálva egy fél repcsit:D
  • Tyler1
    ja ami a gyakorlatban kivitelezhető az normális? :D
    szóval ha én rávarrok egy veszett galambot a farkamra és végig szaladok a városon és halálra tcsípetek minden csajt akk normális vagyok? xDD
  • xxxpaulxxx
    Várj...
    Óriásvápa vs megapolip vagy mi a hugyom az tényleg baromság
    Viszont az emberi 100 lábú az gyakorlatban kivitelezhető:D
  • xxxpaulxxx
    Felfogható paródiának, meg poénnak persze... de ha belegondolsz... vannak nagyon bolond emberek... meg elvileg a filmben szereplő neonáci fazont is Mengeléről mintázták... szóval ha jobban belegondolsz... akkor van benne valami rémisztő...
    Ha meg egy picit azonosulsz a szereplőkkel... mondjuk a középső csajjal... ott vagy egy emberrel összevarrva... fogatlanul... és egyetlen táplálékod az előtted levő ember... khm... amit le is kell nyerned... Hozzád pedig a legjobb barátnőd van hozzávarrva...
    Szóval van ebben azért egy olyan vonal, aminek iszonyat durva lelki lehúzása van...
    Nézd meg... meglátod:D
  • tigeroo
    Holt költők társasága:

Elragadó film örök morális/társadalmi kérdésekről, eszmékről, egy korosztályról, egy életérzésről, amelyet minden ember átél élete során.

Robin Williams dialógusait pedig kőbe kellene vésni. Emellett nagyszerű színész.

10/10
  • Tyler1
    nemudom, ez még nem komoly szemszögből is nagyon rossznak tűnik :D végülis az óris cápa vs. giga mittudoménmi is lehet paródia, és lehet nem komolyan venni, de sajnos ezek nem változtatnak azon a tényen h eleve idétlen az ötlet, ami filmben csakis negatív hatást tud kelteni.
  • tigeroo
    hát engem már kis pisisként is irritált pl. a "lézerkard" szó :)

jó mondjuk rossz hasonlat volt, mivel pl. frankeinstein teremtménye vagy gepetto pinocciója mögött ott van az emberi érzelem, és ebből adódó bonyodalom...

a 100lábú meg szerintem EZT PARODIZÁLJA KI a maga groteszk módján...
    mint már mondottam volt...
    mivel azis 1 teremtmény, ám ha nem egységben, hanem részletében vizsgáljuk -HEHEHE- akkor bizony nagyon is emberi -HÁ HÁ HÁ-

de csak arra céloztam, hogy nem kell komolyan venni a filmet, (valószínüleg sohasem fogom megnézni...)

DE! miért ne szólhatna úgy egy hülye ötletről a film, hogy a filmben szereplő tudós hülye ötlete? tudjátok hogy ezt a készítők sem gondolták komolyan (meg úgytudom valami japán remake a film de lehet tévedek)

már maga az alapötlet is önmaga paródiája, vagy mifene...
  • Tyler1
    de a frankeinstein regény jó, nem hiába lett világhírű. viszont egy ilyen beteg marhaság, nem sokban hasonlítható az előbbihez :)
  • xxxpaulxxx
    Váááá... milyen csodálatos valakitől ezt hallani!
    "Frankenstein szörnye"
    Nem pedig... Frankenstein:D
  • xxxpaulxxx
    mind a kettő beteg hülyeség, ha azt vesszük:D
  • Tyler1
    azért más egy regény fiktív teremtményét összehasonlítani egy ilyen beteg hülyeséggel.
  • tigeroo
    miért, szvsz frankeinstein szörnyében sem kell keresni értelmet...
  • Tyler1
    hát nem is az a meglepő h milyen valóságos beteg ötletek, vagy beteg emberek ihlették a filmet, hanem hogy FILMET CSINÁLTAK BELŐLE :D
  • xxxpaulxxx
    Jah hogy téged a valóság nem lep meg?:D azakemény:D
  • Kalozoner
    Az "ütött" szó nálam nem teljesen fejezi ki ezt a részt:D...
  • xxxpaulxxx
    Azon kívül nem volt benne semmi extra, hogy "Ohh sorry... I have to shit" "Feed her! Feed her! Swallow it!"XD
    Viszont az ütött:D
  • Kalozoner
    :D, az is gusztustalan persze, csak más az, hogy egy filmben mi szerepel meg a valóságban mennyire abberált emberek léteznek, a filmben még meg tud lepni de a valóság..... :D
  • Ams
    A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész.
  • Dean Winchester
    bocs de ebben nem olvastam semmi olyat amiben a te véleményed van :(

srácok lenne hozzátok egy kérésem; tudnátok nekem ajánlani családi filmeket és horror filmeket ?(kb max 2 évig visszamenőleg.
    ezeket már megtaláltam.:
    Vén csontok,exférj újratöltve (vígjáték)

kalozoner hozzászólásában találtam egy olyat amit nemtudok 100%osan,hogy mit jelent ,szóval a kérdésem ez lenne.:
    Mit jelent a klisé ? (oké neten utánalehet keresni ezt vágom de gondolom van aki 1-2 mondatban siman beírja nekem és kész.

A topic témájától se térjek el én is megemlítenék egy 2003-as filmet melynek címe: Hitler - The Rise of Evil *** Hitler - a gonosz születése
    nekem abszólút de bejön ez a film.Ehhez foghatót eddig még nem találtam.Hitler életét mutatja be egészen a megszületésétől a végkifejletig.Komolyan az első perctől kezdve megfogott a film és picit bánt,hogy csak most találtam rá erre a remekműre.
    10/9 csak mert 10/10 nagyon-nagyon ritkán adok bármire is :)

• Kandurex
    Perzsia Hercege

Látványos, érdekes, jó kis kaland film. Tetszett

10/7

(és még a csaj is jól nézett ki) :) (ő kap egy 10/10 -et :)
  • Seth
    na hát jah,ha neked az a fétised akkor persze XD
  • Kalozoner
    hát sztem az sehol nincs ehhez képest....
  • Tyler1
    biztos ő is szereti a Reszkessetek betörőket.
  • Csak77
    Muhahaha, gusztustalan "film" kell? Keress rá: two girl and one cup... :D
  • Csak77
    Kár, hogy Macaulay Culkin dugja már vagy 8 éve...
  • Tyler1
    Lepattintva

Az egész nem ér annyit mint Mila Kunis a filmben, húú szerelmes lettem ebbe a nőbe.
    Ja a film se rossz, bár az emlékezetestől is messze van.

• Kalozoner
    ha ennél tényleg gusztustalanabb akkor nem is bánom, bár az ingerküszöböm alacsony...
  • Rundstedt17
    "Az egész filmnek semmi mondanivalója nincs, azon kivűl, hogy olyan szinten gusztustalan, hogy max ebben mérföldkő.."

Akkor te nem láttál még valóban gusztustalan filmet....
  • Kalozoner
    The Human Centipede

Olvastam róla a topikban, hogy durva meg minden, és, hogy őszinte legyek szeretem a beteg filmeket... na de...
    Az eleje tele van klisékkel (mondjuk az egész film), jó oké, nem lövöm le a poént, bár semmi extra...
    aztán "beindul" a film, az, hogy a film végéig az volt bennem, hogy most ez egy ZS kategóriás film, vagy egy elbaszott B kategóriás, aztán rájöttem hogy az előbbi...
    Az egész filmnek semmi mondanivalója nincs, azon kivűl, hogy olyan szinten gusztustalan, hogy max ebben mérföldkő...

Ritkán szoktam írni ebbe a topikba de ez a film megért ennyit,
    abszolúte kihagyható, és kicsit sajnálom is, hogy megnéztem...szvsz...

1/10, a csajok miatt (az első 15 percben max)...
  • Kerub
    Nem.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy esetleg nem menne, hogy ide írod le a véleményed/tapasztalataidat és nem a pedig a szaros blogodat reklámozod?!?!?