[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #55305 bocs de ebben nem olvastam semmi olyat amiben a te véleményed van :(
srácok lenne hozzátok egy kérésem; tudnátok nekem ajánlani családi filmeket és horror filmeket ?(kb max 2 évig visszamenőleg.
ezeket már megtaláltam.:
Vén csontok,exférj újratöltve (vígjáték)
kalozoner hozzászólásában találtam egy olyat amit nemtudok 100%osan,hogy mit jelent ,szóval a kérdésem ez lenne.:
Mit jelent a klisé ? (oké neten utánalehet keresni ezt vágom de gondolom van aki 1-2 mondatban siman beírja nekem és kész.
A topic témájától se térjek el én is megemlítenék egy 2003-as filmet melynek címe: Hitler - The Rise of Evil *** Hitler - a gonosz születése
nekem abszólút de bejön ez a film.Ehhez foghatót eddig még nem találtam.Hitler életét mutatja be egészen a megszületésétől a végkifejletig.Komolyan az első perctől kezdve megfogott a film és picit bánt,hogy csak most találtam rá erre a remekműre.
10/9 csak mert 10/10 nagyon-nagyon ritkán adok bármire is :)