106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Korábban volt itt egy kis eszmefuttatás arról ,hogy a Hurt Locker miért szar/nem szar film. Nyilván senkit nem érdekel, de azért beírom, hogy volt össznépi matiné pár hete és öregem ezt akarta megnézni, mert hogy ő még nem látta és biztos jó. Na hát megnéztük. A film végén mindenki azt mondta, hogy jó volt még anyám is akiről tudni kell, hogy minden filmen elalszik amelyiken meg nem az mind ilyen limonádé romantikus akármi, vagy régi magyar film. Mondjuk ő úgy fogalmazott, hogy borzasztó dolgok voltak benne, de jó film. Na most ha neki aki a véres, gyilkolászós, lövöldözős filmekre csak legyint tetszett akkor csak van valami a filmben nem?
  • dartonita
    Defendor:
    Nem lehet megunni Woody Harrelson jatekat,legalabbis az ilyen szerepekben.Ez egy nagyon jo drama,orulok hogy belebotlottam.
    7.5/10

Vitathatatlan III:
    Nem rajongok a verekedos filmekert raadasul az elozo ket reszt sem lattam,de ezt valamiert vegigneztem.Par elbaszott jelenetet leszamitva igazan szorakoztato es latvanyos film.Ez a Scott Adkins nevu figura meg egy igazi allat.
    6.5/10

Unthinkable:
    Sok jot hallottam rola hogy ilyen korszakalkoto meg olyan...de...hat szamomra nem igazan.Egyszer nezheto,en kisse untam.Nem vagom miert all majdnem 8ponton az IMDBn.
    5.5/10
  • [HUN]Crassus
    Párizsból Szeretettel ez marha jó volt! Travolta király!:) 7/10
  • Tyler1
    pedig fáradtan is hibátlan :)
  • Szabi84
    nem fáradtan kell nézni:)
  • xxxpaulxxx
    Én az első részén tegnap már másodszorra aludtam be:D
    Valamikor végig kéne nézni...
  • Szabi84
    legjobb verekedős jelenetek, és üldözések
  • I.C.ram
    Mondjuk, én már kb a felétől sejtettem a csavart. Túl sok thrillert nézek, és már a legtöbb poént lelőtték más filmekben is. :(

Nekem legjobban a H. P. Lovecraft-os atmoszféra jött be, még ha van a kettő közt 2x év is. Imádom a század elején, New England-ben játszódó thrillereket.
  • tommygear
    Bourne trilógia
    10/10

nemrég néztem újra őket, profi filmek
  • Dean Winchester
    köszi ,hogy ezt leírtad :)
  • Tyler1
    Túl jó nő a csajom

Nos a témát már ismerjük, nem ez az első alkotás, amely a férfiúi önbecsülést, és a szebbik nemmel szembeni félénkséget feszegeti. Olyat is láthattunk már, hogy egy vígjáték már-már a határokat átlépve hoz abszúrd sztorit, de ez messze a legidiótább és legidegesítőbb szituációkkal rukkol elő. Oké, hogy próbáltak elrugaszkodni és nem a tök sablont elénk vágni, de ez már annyira a ló másik oldala, hogy inkább fejfogós mint vicces kategória. Ezt a nagyon gyenge poénok is igazolják. Szóval az egész nekem olyan sitcomosan jött le, ahol várod, hogy a poénnál alánevessenek, mert amúgy nem is lenne vicces.
    Összefoglalva rossz, 1-2 poént leszámítva távoli rokona a vígjátéknak, és ami talán a legnagyobb minusz, hogy eléggé idegesítő néha.
    4/10
  • kondoros8
    A viharsziget tényleg nagyon jól sikerült film lett. Izgalmas, és egy akkora csavar a végén, amekkora csak kell egy jó ütős befejezéshez.
  • I.C.ram
    Shutter Island, Book of Eli:

Mindkettő nagyon fasza volt, főleg ebben az uborkaszezonban.
  • DeerHunter01
    A Bourne rejtély
    10/9
  • dragon11
    Stay Alive-t láttátok? Csak ajánlani tudom, jó film. Olyan 9/10.

Ehhez hasonlót tudtok amúgy??
  • Blasta
    Hoppp, igaz, de megesküdnék, hogy láttam ott egy "g"-t a "v" mögött. Elnézést.

Nanáhogy Asylum produkció :))))))))
  • szucsy89
    The blind side

egész jó film, olyan 7/10, Bullock miatt adok rá 8at, eszméletlen jó nő még így 45év körül is(L) :DD
  • Rundstedt17
    hehe FAIL :DDDD
  • Tyler1
    (V)=video
    (VG)=video game

de te játszál sokat a Titanic 2-vel.
  • Davidus
    Solomon Kane

Kane megy A-ból B-be és közben hentel. az egész olyan mint egy rossz D&D kaland.
    4/10 mert volt pár jó jelenet
  • Blasta
    "viszont a poszter igazi, és a film nyáron ki is jön"

Miféle film?????? Ez egy szaros videojáték lesz...
  • CSOCSO
    Daybreakers

Annyira nem kedvelem a vampir filmeket de ezt nagyon vartam.
    HD ban megneztem es a film tetszett de a veget kicsit elcsesztek.
    A sztori szvsz jobb mint barmelyik masik vampiros filme
    Bejott minden es szvsz 7/10 et megerdemel. Jobb szineszkedes, jobb zene es ertelmesebb enginggel siman lehetett volna akar 9 es is.
    Sokkal jobb volt egy kozepes alkotasnal. Jo volt de nem volt epic.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyertelmu, hogy kellett valami otlet es komolyan mondom hogy meg az "ujraelesztos" otletet lenyeltem volna. tetszett volna a film de ez a vampirok megdoglenek az ujra emberre valt - volt vampirok veretol hulyen csavarta a sztorit. Nekem nemsok otletem, hogy mikent lehetett volna mashogy befejezni a filmet
  • xxxpaulxxx
    Ez hatalmas:D:DD
  • desigo
    5 seces is büntet xD
  • DeerHunter01
    Őrület.
    hát...kicsit Taken feeling hogy Párizsba elrabolják jelen esetben Harrison Ford feleségét és utána kutat.
    nem történtek gyorsan a dolgok de nem volt rossz.
    10/6
  • Tyler1
    nincs ez semmilyen bővített változaton, ez fanmade trailer különböző filmekből összevágva.
    viszont a poszter igazi, és a film nyáron ki is jön. filmeket meg nem kötelező a történelmi alapokra helyezni, úgyhogy Honfoglalás 2 is lehetne, ha lenne aki megcsinálja :)
  • Rundstedt17
    igen,igen tarantino egyik mellényúlása,én is untam....
  • sb1
    Becstelen Brigantik 10/7

Nagy Tarantino fan vagyok, sőt, de ez a film annyira nem jött be sajnos....A tartantino filmekben mindig is a párbeszéd, a kommunikáció volt a húzóerő, itt voszont némelyik nagyon el lett felesleges nyújtva, már-már untam. A tőrténet jópofa, de nem több. A színészek miatt kapott nálam 7-est, mert Christoph Waltz legalább olyan oriási, mint a Turistába, Brad Pitt-nek meg jól állnak a dilinyósabb szerepek :)

Remélem, nem kell megint éveket várni, mire a mester megnéz valami ősrégi kópiát, és ihletet kap(aki olvasta tarantino életrajzi könyvét, tudja miről beszélek).
  • zoliii
    Nem lesz Titanic 2!!! :D
    Ez a bővített változaton van fent extra filmként!
    Mi lenne, ha...
    Vicces lenne, ha a Titanic valós történetét,
    egy 2. résszel így hazavágnák!
    Ennyi erővel, akkor legyen Pearl Harbor 2 is! :D
  • Blasta
    ez a legjobb :)
  • Tyler1
    sorry de ezt itt is megkell mutatnom :D a nyár filmjének ígérkezik(nem vicc tényleg lesz)!

• ragazzi
    Az éli könyve szerintem is megérdemel egy esélyt. Nem világrengető, de vannak benne nagy igazságok főleg a vallásra nézve.
  • viizo
    Book Of Eli / Éli Könyve

A filmnek nagy várakozásokkal ültem neki, mivel mindenki 7-8-9re értékelte, ami egész jó filmet sejtetett. Ehhez képest a film nézése közben szinte végig azon csodálkoztam, mit értékeltek benne ennyire, amikor semmi kirívót, semmi plusszt nem hoz a film - tisztes poszt-apok iparosmunka, se semmi több.

A vége viszont egy halk döbbenet - ekkor értettem meg a jó értékeléseket, és igencsak feljavult a szememben a film.

10/8

Nálam nem szebb, nem jobb mint a The Road, egyszerűen más. A The Road elejétől a végéig sokkal komolyabb dráma, jobban megfogott, a Book Of Eli-nak viszont a vége az, ami sokat jelentett.
  • Sheltem
    Bombák földjén

Tudom tudom 2008as film, de egy újszülöttnek...
    Fenntartással kezdtem eddig nézni mindig az Oscar díjas filmet főleg mostanában, de ezúttal kellemesen csalódtam. Úgy kajáltam be a 131 percet mintha 60perces film lett volna. A film annyira életszagú(bombaszakértő kockák hanyagoljanak, nem érdekel mennyire hiteles a film "szakmai" része), hogy az ember teljesen átérzi. Nem tudom miért(tényleg nem) de valahogy a Ryan közlegény "fíling" jött át leginkább(talán a kamerázás miatt? passz) pedig a két filmnek abszolút nincs köze egymáshoz(talán csak annyiban, hogy mindkét film rohadtul igényes a "harcjelenetekben"). Sajnáltam, hogy Ralph Fiennes csak kb. 5 percet(nem mértem le) játszik benne, kicsit rosszindulatúan az az érzés volt bennem vele kapcsolatban, hogy biztosra mentek az Oscart illetően ezért rakták bele :) Ez persze nyilvánvalóan csak az én hülyeségem.
    Imádom ha egy film ennyire meglep egy vasárnapi dvdzésnél ezért nyugodt szívvel értékelem 9/10 re.
  • SötétBarom
    Teljesen egyértelmű a végén, hogy ő tesz úgy, "mintha"
  • Malakai
    Másodikkal értek én is egyet, az említett dolog miatt is, de az túlzás, hogy meggyógyították volna, hisz lényegében "öngyilkos" lesz.
  • xxxpaulxxx
    És most 2 lehetséges elmélet van (sztem ez a nézőre van bízva... 1, Nem sikerült meggyógyítani és azért viszik el turkálásra. 2, Megsikerült gyógyítani... viszont nem viseli el a valóságot és ezért játssza, hogy még mindig dilis... és ezért viszik turkáltatni... rád van bízva, melyik tetszik.

Bááár... jobban belegondolva... lehet nem véletlen kérdezi Dicaprio azt a "kulcskérdést" a "társától":D
  • gibson9
    Pontypool

Nagyon jól és érdekesen indult, de orbitális nagy faszság lett belőle a közepétől.. a magyar szinkron minősíthetetlen lett.. a filmbéli színészek ZS kategóriás filmben is alulképzettek lennének.. a történet meg ugye, ahogyan már említettem érdekesen indul és fárasztó baromságba torkollik. És ez az összes komponens együtt nagyon fájt..

3/10
  • Lipi1980
    Tetszik ez a Silent House! Várós nagyon :D
  • Dynamic
    Prince of Persia

Gondoltam, hogy semmi forradalmit nem kapunk, de az elvárásaimnak tökéletesen megfelelt. Tömény akció, ugrándozás és sok homok. Nekem még a film humorosnak szánt jelenetei sem tűntek idétlennek vagy kínosnak. Megkockáztatom, hogy eddig a legjobban sikerült szg-es játék adaptáció. Szóval nagyjából elégedett vagyok a látottakkal.

6.5/10