1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sheltem
    Bombák földjén

Tudom tudom 2008as film, de egy újszülöttnek...
    Fenntartással kezdtem eddig nézni mindig az Oscar díjas filmet főleg mostanában, de ezúttal kellemesen csalódtam. Úgy kajáltam be a 131 percet mintha 60perces film lett volna. A film annyira életszagú(bombaszakértő kockák hanyagoljanak, nem érdekel mennyire hiteles a film "szakmai" része), hogy az ember teljesen átérzi. Nem tudom miért(tényleg nem) de valahogy a Ryan közlegény "fíling" jött át leginkább(talán a kamerázás miatt? passz) pedig a két filmnek abszolút nincs köze egymáshoz(talán csak annyiban, hogy mindkét film rohadtul igényes a "harcjelenetekben"). Sajnáltam, hogy Ralph Fiennes csak kb. 5 percet(nem mértem le) játszik benne, kicsit rosszindulatúan az az érzés volt bennem vele kapcsolatban, hogy biztosra mentek az Oscart illetően ezért rakták bele :) Ez persze nyilvánvalóan csak az én hülyeségem.
    Imádom ha egy film ennyire meglep egy vasárnapi dvdzésnél ezért nyugodt szívvel értékelem 9/10 re.