106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nyugi, te vagy a hülye -
Most ülök neki, kicsit úgy érzem, hogy a végét még mindig nyitva hagytad!
-
Na, Prince of Persia nálam nagyon bejövős volt. Mese, izgalom, aggodalom, humor, megfelelő csavar. A látvány sajnos a jelenleg letölthető mozis verzió miatt annyira nem jött át, de nincs vele probléma így sem. A story alapja maradt, csak annyi változás volt, ami a megfilmesítéshez kellett.
Jake Gyllenhaal nálam helyből nyerő, a szinkronnal meg nem volt bajom, ismert hangok, elfogadható alakítások.
Várom a jobb minőséget (mert szemét warezos vagyok), és a következő részt.
8.5/10, mert én élveztem. -
Rémálom az Elm utcában 2010
Hát ezt is kár volt felújítani, a régi még ma is sokkal jobb, mint ez. Freddy minden tekintetben rosszabb, mint a régi, a maszkja valami borzalom a hangja szintúgy itt próbálták kicsit félelmetesebbnek beálljtani, hát nem sikerült, régen legalább vicces volt ,de most se nem vicces se nem félelmetes igazán. A történetből kivettek dolgokat ami szintén a film kárára vált. Egy dolog lett jobb az pedig a leges legvége. Régen ugye berántotta Nancy anyját a kukucskálón itt meg ... -
végülis, még folytassátok, hogy mások is megszívják, tényleg. -
Dean Winchester #55527 semmi olyat nem irtak :D
de tényleg a megoldás az ,hogy végülis nem is vak,csak ismeri a bráj írást és kész !
-
Írtam csocsonak, nemtom mennyire látogat.
Road: 8/10, legalább! Nagyon jó film volt, anyám elsírta magát.
Megyek Prince of Persiat nézni. -
Igazatok van, elfelejtettema spoilert, bocs. Mindjárt megkérem csocsot -
Meghalt Dennis Hopper:( -
Law abiding citizen
ehh, az elején lévő csonkítást Jeff Lindsay-től vették kölcsön (milyen szép kifejezés a lopásra :D)
JF a Dexter könyvek írója (nem a laboratóriumos, a sorozatgyilkos-os :), a második könyvben van egy "doktor", aki hasonlóan bánik el az áldozataival
na mindegy, ez tipikusan egy olyan film, hogy nem kell alatta gondolkodni, mert egyből összedől az egész koncepció, mint a kártyavár. egynek elment... -
King Kong (1933) -
technopeter #55521 pont ezt akartam én is kérni most :) hogy a cloverfieldhez hasonló filmet esetleg tudtok-e ajánlani? The Mist már megvolt -
tudtok még a The Misthez hasonló filmeket mondani?
ilyen furcsa bazinagy lényes misztikus izéket :D
nekem a Cloverfield jutott még eszembe... -
Death Sentence
10/8
remek akciófilm, remek történet, nagyon tetszett
The Mist
10/10
már nem először láttam, de egyszerűen imádom :)
-
kurvaszátok :( -
technopeter #55517 211-es cella
10/10
Mindenki megvan
10/9
Jó volt, hogy ilyen tuti filmeket néztem ki mára :) -
viizo #55516 ennek a pár kommentnek biztos repesve tapsolnak, akik nem látták eddig a filmet.......... 
-
htx a book of eli spoilerekért.... -
hapi #55514 Jó hát ez egy faszság! Először azt hittem én vagyok hülye de tuti nem vak.
Lehet hogy ismeri a vakírást de tuti nem vak.
A hídról végig nézi ahogy kirabolják a faszit meg a nőt utánna kocsmában megismeri a rablót. Szal a filmben tuti nem is próbálják azt eladni hogy vak. -
ez a hsz az és az ezelőttiek ezt tárgyalják
amúgy meg spoilerbe írd már ami olyan -
Dean Winchester #55510 dehogy lenne már vak?:DDD
tuti nem vak. hiszen arra néz amerre kell ugy néz ahogy kell,nem is ugy mint egy vak. honnan szeditek h vak? -
Kicsit spoiler, bocs. -
Én is azt hittem, hogy csak egy ilyen biblia maradt meg... Egyébként teljesen értelmetlen, hogy vak. Felesleges.
Mellesleg nem kell, hogy közelebbről ismerjünk vakot ahhoz, hogy tudjuk, lehetetlen. -
hapi #55507 Én sem gondoltam hogy az. Azt hittem csak 1 olyan maradt fenn mert nem tudták elolvasni. Ráadásul vissza nézve csomószor rosszul játssza el, szal én eleve kizártam. Meg különben is aki élt ilyen ember mellet annak eszébe sem jut hogy egyedül bojonghatna a sivatagba na. -
xxxpaulxxx #55506 Jólvanna... igazából tanulni nem tudok... az érettségivel még nem is lenne bajom:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elmentek a picsába, nekem fel sem tűnt, hogy vak, most lepődtem meg. :D -
Dean Winchester #55504 most tervezem megnézni -
én a film után tekertem vissza pár részt hogy lássam h tényleg az e..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és pl. mikor bemegy a boltba feltölteni az aksit ott se nagyon lehet látni hogy vak, vagy kapásból pont arra a részre tekertem mikor nyíllal leszedi a madarat...háát:D jó bele lehet magyarázni hogy Isten mutatta neki az utat, meg blabla de azért ezek elég gyenge magyarázatok, szvsz végig rajta kellett volna legyen a napszemüveg és csak a végén kellett volna levegye...egyébként meg akkortól kezd "vakot" játszani látványosan mikor az öregék háza előtt lelövik és elviszik a könyvet...először arra gonodltam hogy akkor vakult meg mert akkor már sokat volt kint a napon, de itt írták hogy a forgatókönyv szerint végig vak volt..oké így volt a logikus, és így kellett lennie, csak akkor jobban kellett volna ezt megoldani...mind1 mint mondtam én ezektől elvonatkoztattam és tetszett a film összességében -
Megneztem a Book of Eli-t masodszor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt kell mondjam, kurva szar ahogy Denzel-t dirigalta a rendezo, mivel tobb jelenetben is tisztan latszik, ahogy hasznalja a szemeit, ranez az emberekre, illetve targyakra. Meg veletlenul sem lehet belemagyarazni semmit, egyszeruen ocska, gyenge modon veri at a nezot. Nyilvan a csattano miatt nem akartak, hogy a nezo hamar rajojjon a turpissagra, nade akkor is. -
végig nyomasztó, szomorú, magával ragadó világ, attól függ mennyire bírod az ilyen filmeket -
Tényleg, jó volt a road? gépen van, de még nem néztem meg -
igen, én sem hasonlítottam össze, csak pont egymás után néztem meg a 2 filmet és mivel posztapo mindkettő, akarva-akaratlanul is párhuzamot vontam és bizony nekem a road jobban bejött úgy mindent összevetve -
az a baj h sokan a Road-al hasonlítják össze, pedig azonkivül h mindkettő posztapo, szinte tök más műfaj és téma a kettő. olyan mintha a T4-el hasonlítanánk össze. sajnos egy időben jött a kettő, ami talán nem túl szerencsés, de egyik sem állja a másik útját, csak sokat így látják. -
Eli könyve
nekem bejött, annak ellenére hogy sok lehúzó kritika van róla (amik nagyrészt igazak is), de én ezektől elvonatkoztattam (sok filmből gyúrták össze, stb.) és így egy kellemes kikapcsolódás volt, jó kis befejezéssel...azért a road köröket ver rá
6.5/10 -
Én a Jean Renora, de találtam még kettőt. -
A Jean Reno féle Cashre gondoltok vagy erre a 2010-esre ? -
Cashre többet adnék, mivel szerintem egy kellemes film volt.
Book of Eli: Attól eltekintve, hogy vallási alapokra épül, jó film. 7/10
Most megyek megnézem a "A legyözhetetlent". -
Dean Winchester #55493 Edison
10/7
jó film ,egyszer nézhető kategória.
lehet este volt nagyon de néha majdnem belealudtam :D volt h követni se tudtam,hogy most ki kivel ki ki ellen van :S
-
Cash-5/10 egyszer elment,ami idegesítő a filmben a sok számolás és a centek a végén.
Cop out-7/10 nem volt rossz a film,volt pár jó poén és zene ami tetszett. -
Justil #55491 Prince Of Persia - 4/10
bánom, hogy elmentem moziba. a szinkronért külön feketepont, de nem a készítőinek, hanem magamnak, mert már megint olyan hülye voltam, hogy bevállaltam egy szinkronos filmet :(