[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én a film után tekertem vissza pár részt hogy lássam h tényleg az e..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és pl. mikor bemegy a boltba feltölteni az aksit ott se nagyon lehet látni hogy vak, vagy kapásból pont arra a részre tekertem mikor nyíllal leszedi a madarat...háát:D jó bele lehet magyarázni hogy Isten mutatta neki az utat, meg blabla de azért ezek elég gyenge magyarázatok, szvsz végig rajta kellett volna legyen a napszemüveg és csak a végén kellett volna levegye...egyébként meg akkortól kezd "vakot" játszani látványosan mikor az öregék háza előtt lelövik és elviszik a könyvet...először arra gonodltam hogy akkor vakult meg mert akkor már sokat volt kint a napon, de itt írták hogy a forgatókönyv szerint végig vak volt..oké így volt a logikus, és így kellett lennie, csak akkor jobban kellett volna ezt megoldani...mind1 mint mondtam én ezektől elvonatkoztattam és tetszett a film összességében