106866
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kastil
    Hát nem tudom, én szinte egyetlen filmet sem néztem még látvány miatt az avataron meg matrixokon kívül, bár avatarban sem a látvány fogott meg, hanem a story, biztosan velem van a baj. És ja, egy oylan fosszar film mint a titánok harca valóban látványra épült, annyi is lett belőle.
    Évente kijön 10 mozi film és másik 200 egyéb, ami sokszor simán jobb, mint a fos mozi. Tv, DVD, Mozi.

Én nem csak az éppen vetített premier filmekre gondolok.
  • Sir Quno Jedi
    Book of Eli

Gyjó volt. Néhol hatásvadász és vontatottabb a kelleténél, de ez így jó. Fallout3 HolyB DLC.

9/10
  • kastil
    Ezt nem nagyon értem, hogy miért nekem írod.
  • tigeroo
    /popcorn
  • desigo
    Egy best film csillivilli mozi és 3D nélkül is felejthetetlen élményt nyújt.A történet a képek a szereplők adják a hatást és nem a luxus bőrfotel vagy a csuda effektek.
    Persze egy ócska cam-os verzió az minősíthetetlen.Aki ilyet szed az vagy nagyon türelmetlen vagy totál igénytelen.

Tipikus példa erre azok az emberek akik szinte soha nem járnak moziba de mert most azt látják a tévében,hogy csuda 3D-s filmek mennek hát el kell menni.Persze,hogy nagy élmény nekik hisz durva környezet változás van otthonhoz képest.
  • Blasta
    Igy van, az élményfaktor kurvára nem a FILM értéke. Az a nagy vászoné meg a hiperszuper hangrendszeré (meg a csokker pofázós marháké elöttem 1 sorral :D).

Egy TDK-t a mai napig ugyan úgy tudok élvezni laptop kijelzőn is mint anno a moziban, nem lett sem több sem kevesebb tőle...
  • Blasta
    " Elég ritka az olyan film, ami a látványra épül szerintem"

Ezzel most szvsz 2010 filmes kommentjét produkáltad öcsém, bannerbe vele!!!!
    :))))))))))
  • daver88
    Unthinkable

Carrie-Anne Moss sztem ennél sokkal többet tud. Samuel L. Jackson egyik kedvenc színészem, ebben a filmben sem hazuttolja meg önmagát.

A történet elejét nem igazán értettem (mostantól spoilerek lehetnek):
    Egy iskolában van a CIA kihallgatóhelysége??? (vagy nevezzük akárminek) elég fura...
    Ami nagyon tetszett, hogy amikor először belép a tornaterembe, és a katona pedig locsolja hideg vízzel Yusufot már akkor elkezdődik a lélektani hadviselés. Leveszi a fejéről a csukját és megüti a katonát, sugallva ezzel azt, hogy neki mindent lehet. Ezt pedig nagyon jól végigvezetik a történeten...lásd a felesége megölésétől (ami kicsit sztem erős volt) a gyerekekik. de aztán a végén jön a csattanó, ami szintén okés részemről. (spoiler vége)

Látványilag ne várjon senki sokat, nem arra van kihegyezve. Ettől függetlenül egy nagyon is nézhető thriller, nálam egy erős 6/10-es, de Jackson miatt 7/10-et adok...

volt már jobb thriller is a filmtörténelemben, de mindenképp megéri ezt is megnézni, főleg ilyen csudálatos vasárnapi TV-s felhozatalnál.
  • Dean Winchester
    :D
  • Tyler1
    ez oké, csak minden abból indult ki h vki az imax miatt nagyobb pontot ad egy filmre, pedig a film ugyanaz, csak nagyobb vásznon látja. na bumm.
    ez már az élményfaktor számlájára megy nem a filmére.
    pl. vannak mozik ahol maga Dastan herceg áll ott a bejáratnál és mosolyog rád mikor bemész, vagy Robin Hood ad egy ajándék nyílvesszőt, stb... ez az élményfaktor, ettől nem lesz több egyik film sem, csak ráhangolnak a filmre. ugyanígy imaxtől nem lesz több egy darab film se, csak esetleg nagyobb lesz a pupilla, meg kifolyik a nyál a szájból, mert olyat csodálkozik.

te azt írtad a filmet élvezed. akk te egy szürke szobában is tudsz egy 15 colos tv-n élvezni egy filmet nem? :)
  • Dean Winchester
    persze :D de én nem mondtam h a látványt pontozom hanem az élvezhetőséget :D (persze amikor lehet akkor a látványt is pontozza az ember hiszen ha egy filmet pontoz akkor többmindent vizsgál meg.
    pl.én tudok adni egy 10/9 et az indul a bakterházra pedig látványilag nincs semmi benne + efekt vagy tömör akció :DD
    és tudok adni egy 10/3at a mr and mrs smith-re is :)
    jó oké most eegy másik vigjátékot vagy azonos tematikáju filmet kelett volna példának felhoznom csak remélem érzed ,hogy néha hiába látványos egy film ha az összkép sz*r :)
  • szucsy89
    "Elég ritka az olyan film, ami a látványra épül"

loool
  • kastil
    Aha, cask faszság. Ezek alapján nagyon szét lehetne osztani a filmeket kategóriákra, mivel pl egy romantikus vagy vígjáték filmet kurvamindegy, hogy hol nézel szerintem.
    alapból hülyeség látványt pontozni, Elég ritka az olyan film, ami a látványra épül szerintem. Én baszottul élveztem a fosretek mozis PoPot is.
  • SötétBarom
    Arról nem is beszélve, hogy az ötös skálán értékelést megspékeltem egy EPIKUS TÉKKEL !!!

:]
  • Dean Winchester
    nem akarok beleszólni de pl. nekem egy film pontozásába igen is beletartozik az élvezhetőség.
    ha egy filmet nem élvezek akkor valószínű azért adok rá több pontot.
  • kastil

Kivétel vagyok:D:P
  • kastil
    Én megtettem, értékeltem egy mozis szar minőségű filmet, amit itthon néztem. Olvass vissza.
  • Tyler1
    igen, és még most sem a filmet értékeled hanem az "élvezhetőséget". szóval akk te máshogy értékelsz egy filmet egy jó kanapéból vagy egy nagyobb tv elött.
    és igen a cam filmes lehúzó kritikák annyira objektívek mint a 3d v imaxben nyalókázó kis diákok 9-10 pontos kritikái.
  • SötétBarom
    Szerintem sokkal jobb lenne ötös skálán osztályozni a filmeket. Kifejezőbb.
  • CSOCSO
    ahogy mondtam.. itt nem arrol van szo hogy a rossz film milyen egy kiraly moziban. hanem arrol hogy egy jo film mennyivel jobban elvezheto egy imax ban mint otthon a kis tv-n.

7 pontot adtam ra de ha elolvastad az elso hsz emet ugy neztem a filmet hogy majdnem elajultam a faradtsagtol.

Ezert nem erdekel mikor Pista meg Jozsika leszedi a netrol a fasza kamera verziot es lepontozza 4 re mert nem tetszett neki a sony headseten hallgatva es a 15os moncsijan nezve.
    Ezert is irtam ki felulre hogy kameras verziot ne pontozzon senki.

"egy csúnya nővel a karib-szigeteken sem jó a szex, egy bomba nővel pedig otthon is király :)"

szvsz egyiket se tapasztaltad meg szal nemtom mire fel magyarazol :D
  • Tyler1
    7 pontot adtál rá alapból, tehát voltak benne hibák számodra. 9 pontot általában majdnem hibátlan filmekre adnak, szóval imaxben akk ezek szerint eltűnnek a film hibái? :)

a példád pedig még mindig csak külső hatáselem. egy csúnya nővel a karib-szigeteken sem jó a szex, egy bomba nővel pedig otthon is király :)
  • CSOCSO
    hogyne lenne hatassal a pontozasra.... itt nem egy szar filmrol van szo. Olyan filmrol van szo amit IMAX ban kellett volna megnezni. Nagyon nagy screen en es 3d ben. Szerinted hol elvezheto jobban a film? Ott vagy otthon a tv-n?

Az atlagos szex is teljesen mas ha otthon az agyban csinalod vagy mondjuk egy luxus jachton a karibi szigeteknel. :D
  • Dean Winchester
    na te nem adsz de más igen.
    most miért ne irja oda,hogy +2 pont lenne 3d ben?
    aliz-t én is itthon néztem de moziban 3 d-ben sokkal élvezhetőbb sztem... szóval én is siman +1-2 pontot rádobnék :)

Eli könyve meg sztem uncsi volt! ALig vártam h vége legyen a 10 legroszabb filmben nálam ott van! 10/4.5
  • kastil
    Alice in Wonderland tényleg nagyszerű film volt. Persze gőzöm sincs, hogy milyen volt az eredeti történet, de amit a filmben kaptunk, már ezerszer láthattuk.
    A főhős nem fogott meg, viszont 1-2 egyéb szereplő alakítása szerintem elképesztő volt. Johnny Depp alap, amit a szerepből lehetett, szerintem kihozta. Helena Bonham Carter volt a legnagyobb, imádtam végig. Kicsit beteg cucc lett, és szerencsére nem a nagyon gyerek kategória, sőt.
    Fasza képek, érdekes, vicces karakterek jó alakításokkal.
    8/10, mert nem az én műfajom.
  • Malakai
    de nekem mind1 h ki hogyan értékel egy filmet
    Ez lenne itt a lényeg, úgyhogy ne is ragozzuk tovább. :)
  • Tyler1
    mert ha egy film fasza, akk fasza otthon is a tv előtt. de ha szar akk imax-ben is szar.
    de nekem mind1 h ki hogyan értékel egy filmet, de +2 pontot én élményre nem adok, legyen az imax v 3d, v a kettő permutációja.
  • dartonita
    Prince of persia:
    Egynek elment,latvanyos meg szep a csaj meg homok meg kardozas.
    6/10

Book of Eli:
    Sokat hallottam rola,most sikerult egy normalis verziot beszerezni.Az utobbi idok legjobb filmje szamomra.Reg elveztem ennyire valamit.
    8.5/10

The back-up plan:
    J-Lo meg mindig rox,bar eleg limonade kategoria,az ember mast nem is varhatott volna.Masfel orat vegulis meger.
    5/10
  • Malakai
    Miért ne számíthatna, hogyha ad az élményhez?
  • Tyler1
    értem én h fasza az imax, de most ez a pontozást nem értem. +2 pont az imax? tehát pl. egy egyszernézős szar akciófilmből lehet egy többszörnézős jó film ha imax-ben nézzük?
    sztem ez egy plusz dolog, ami nagyon fasza és adja a hatást, de egy film értékelésénél semmit nem számít.
  • tommygear
    Book of Eli

nem volt valami nagy szám 10/5
  • fifi
    alapfilm...
  • Qwerty4
    Elpusztíthatatlanok (They Live, 1988):

Hát ez egy nagyon érdekes sci-fi volt, ami félig-meddig nem is sci-fi, hanem valóság.
    Arról szól, hogy idegenek jöttek a Földre, hogy gyarmatosítják, de nem háborúval, hanem csendesen az emberiség irányítását (kormányzását) átvéve.Vad fogyasztói társadalmat hoztak létre, médián keresztül mossák az emberek agyát, hipnotikus világot hoznak létre, rabszolgává teszik őket.
    De természetesen vannak mindig, akik felfedezik, mire készülnek és ki is fejlesztettek egy szemüveget, amin keresztül meg lehet különböztetni ki az ember és ki az idegen, illetve lehet látni az ember számára szabad szemmel láthatatlan kamerákat és a hipnózis alatt tartó reklámfelületek és termékek valódi üzeneteit.
    Nagyjából hasonló a helyzet, csak nem egy földönkívüli faj játsza el ezt a játékot, hanem egy földi és még nincs ilyen fejlett technológiai hátterük. :)

10/10
  • kastil
    Hát eddig nem igazán akartam megnézni egy ilyen igazi mesefilmet, de kiváncsivá tettél. Szaggatom.

Robin Hoodot látta már vki?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PrisM verzióhoz ha valaki talál felriatot puszi érte
  • fifi
    az elején amikor az akasztott emberről szedi le a bakancsot, akkor is látni, hogy nem csak ránéz a bakancsra, hanem fogdossa, kitapizza a méretet, gondolom, hogy jó-e neki

simán nem tűnne fel, csak most hogy írkáljátok ezeket a dolgokat.
  • kastil
    megkéri, hogy vegye el, vagy szólaljon meg, hogy megtalálja, de nem vak.
  • DeerHunter01
    Taken
    még mindig 10/10
  • CSOCSO
    Meglestem az Alice in Wonderland et
    A baj csak az hogy olyan almos voltam hogy rendesen kuszkodtem az ebren maradassal. Pedig a film nagyon jo volt. Meg igy is siman 7/10es. Ez IMAX ban 3d-ben minimum 9/10 lenne
  • CSOCSO
    bocsi a keslekedesert. ki lett torolve a ket hsz.
  • Szabi84
    Vak hogy veszi észre hogy másik ember is vak?
  • plck
    Vitathatatlan 3

Kedvenc filmem lett, szerintem minden megvan benne ami egy jó filmhez kell:jó(k), rossz(ak), bunyó stb....