106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Emberek, hétfőn volt Clint Eastwood 80 éves, isten éltesse sokáig!!!4négy
-
hapi #55651 daybreakers
10/8
Bejött, mert logikus volt, és tetszett az ötlet. -
Csak77 #55650 A Nightmare On Elm Street
Nagyon, nagyon gagyi! Jó, pár effekt viszont valóban frankó. Már a film elején kiderül, hogy mennyire remek produkció... hogy valaki elaludjon a temetésen? Hát ezen pislogtam jókat. Azt sem értem, hogy miért egy ilyen tehetségtelen reklám rendező kezébe adnak egy ilyen filmet, és miért nem valami totál bolondnak mint mondjuk Rob Zombie(igaz ő elbaszta a Halloween második részét). Sokkal jobb az eredeti, sokkal. -
xxxpaulxxx #55649 Akkor jól sejtettem... csak mert láttam ,hogy teljesen más a szereplő osztás:D
-
Dean Winchester #55648 jó a felvetés :D
megvan itthon mindkettő de nem vettem erőt magamon h megnézzem... -
semennyire.
de azt is érdemes megnézni, van olyan mint az első rész. -
xxxpaulxxx #55646 28 nappal később
túlélők vs. túlélők:D
Nagyon jó kis film volt... izgalmas, néhol rémisztő, akciódús.
7,5/10
Btw: a 28 héttel később mennyire kötődik ehhez a filmhez? -
Eddig négy, a kb százból. -
*nem -
én me bírtam végignézni, pedig szeretem az ázsiai filmeket :D -
Daybreakers
Lehet furcsa ízlésem van, mert ez viszont nagyon bejött. Már régi vámpír kedvelő vagyok (a normális keretek között), épp ezért is okozott annyi de annyi film óriási csalódást. Nem bánom én, ha újítani próbálnak a régi sablonon, de azt akkor tegyék úgy, hogy a vámpír hagyományokat ne sértsék meg totálisan. És ez pont egy ilyen film. Minden, de szinte tényleg minden benne van, ami az igazi vérszívókról egy filmben benne kell lennie (sorolhatnám a tükörben nem látni őket, vámpírvértől és vérhiánytól korcsosulnak, napfény pusztítja őket, vérszomj lesz úrrá rajtuk stb), de olyan új keretek közé helyezve, amilyent én még nem láttam. Felállt a szőr a hátamon, ahogy a rendező elém tárta, ezt a vámpírok lakta jövő képet, melyben hegyesfogú barátaink amennyire lehet, még mindig a régi emberi világot probálják magukévá tudni (üzlet emberek, vérrel dúsított kávé a metró állomáson, tudosok, katonák, politikusok stb). Igazából többet nagyon nem is mesélhetek spoilerek nélkül. Még a megoldást is be tudta venni a gyomrom, amit kitaláltak hozzá.
Ez bekerül a megnézem még egyszer listámba. -
The Book of Eli
Lehet én nem voltam ráhangolódva, vagy csak túlságosan is nagyok voltak az elvárásaim, de ez nem volt jó.
Azt messziről sem lehet rámondani hogy szar. Zseniális képeket láttunk, az operator nagyon odatette magát. A harc jelenetek előtt is le a kalappal. Gary Oldman is hozza a formáját, és az az összesen talán fél óra, amit Denzel Washingtonnak játszania kellett (a csak megyek előre, lelombozott, eltökélt arccal részeket kivéve), főleg a vége felé, az káprázatos. De ennyi. Én nem éreztem át a film által nyújtani akart hangulatot, nem tetszett a történet, nem volt benne meglepetés (a végét amennyire nyújtották úgyis kitalálta mindenki hogy mi lesz), sőt, a vége teljesen hihetetlenné tette az addigi jeleneteket. A bár legalább adott némi Fallout-os hangulatot, más nagyon nem.
Kár érte.
Sajnos nem hiszem, hogy sokáig fogok rá emlékezni. -
mikiking #55640 Vitathatatlan 3 ( Undisputed 3)
Ez valami hatalmas film volt, az Amerikai meg "főhősünk" is nagyot alakitott,és a Kolumbiai is elég szimpi srác volt :D Történet nem unalmas, nekem nagyon bejött,méltó folytatás... 10/9 -
Future X-Cops 2010
Szokni kell, mint minden ferdeszemű filmet, de egész jópofa. Afféle robot- és idő-zsaru klón. Humora is "érdekes", a trükkök meg kicsit béndzsák, de azé igyekeztek. Aki szereti a lightosabb scifiket és a keleti filmeket is, annak bejöhet. Szvsz. kellemes szórakozás. -
Hoz_Hun #55638 Már biztos írták, de nagyon frankó a logód. -
MyFirstSexTeacher - Candy Valentine
-
transformers 1-2 -
2 -
2012 -
mikiking #55633 Legénybúcsú2 (Bachelor party2)
Egyszer nézős,semmi extra,de nem bántam meg,hogy megnéztem,néhol lehet rajta jókat nevetni :)
10/5 -
Örülök, hogy felhoztál egy szaros példát, amit énis. Persze, eröltesd meg magad és sorold még. -
Unthinkable a cím sorry, kicsit késő van már :) -
Unthinakble [extended version]
Hú ez nagyon komoly volt. Semmi pörgés, és vad akciók, viszont végig olyan feszültség, hogy félrenézni nem akartam.
A sztori szerint 3 nukleáris bomba van elrejtve az USA 3 városában. Az idő pörög, az infót pedig megkell szerezni. És hogy milyen áron, az a filmből kiderül.
Samuel L. Jackson és Carrie-Anne Moss(jézusom de megöregedett a Mátrix óta) remek alakítást hoznak, mégha az előbbi karakterét én nagyon utáltam. És hát Micheal Sheen is rendesen adja a szerepét.
Összeségében, nem szeretem az ilyen pszichotrillereket, de ez 90 percre simán lekötött. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
6.5/10 -
lolXD -
Én amikor először láttam a plakátját, azt hittem valami sivatagi lóversenyről fog szólni
-
Utóbbira tippelek, egyszerűen a csajoknak MUST SEE, írjanak róla bármilyen szarokat a filmes-nemfilmes oldalakon -
:D -
emberek Szex és New York tényleg ennyire jó vagy csak ekkora papucs férfiak vannak, akiket ilyenkre el lehet rángatni? az összes popcorn filmet elverte eddig
-
Húú nekem most nagyon bejön ez a film!Megnéztem már 3x
-
szegény Csocso mit indított el :D -
na ez übereli a mostani pontozó listát is!!!
-
Hát ha az IMAX Monte Carlo-ban van és álmosan nézem de mellettem a Cheryl Cole simizi a tarkóm malacságokat súgdosva a fülembe, akkor akár 4/10-et is adnék rá, de egy béna kis Bp-i IMAX-ben egyedül, álmosan, langyos kólával és félig kiöntött popcornnal csak 2/10. Ez van. -
de a popi tiszta só a kóla meg tiszta cukor szal -2 pont
-
álmosan imax-ben, de van popcornod meg fél liter kólád -
Várjál, álmosan IMAX-ben, vagy álmosan itthon a TV előtt???
-
Na jó, elragadtattam magam, nem 1/10, mert azért nem nevezném ROSSZNAK, csak éppenséggel értelmetlennek tartom, így inkább visszavonnám a pontozást és azt mondanám, hogy ÉN nem tudom értékelni ezt a filmet, semmit nem adott, nem mondott, egy ökörség szerintem.
De azért próbáljátok be, hátha valaki talál benne értelmet :) -
Dean Winchester #55616 megvan dem vettem erőt magamon,hogy megnézzem :D most ezzel a 10/1el nem adtál semmit h megnézzem :DDDD -
és álmosan? -
The Box
Ez mekkora egy ökörség volt, OMG
Valami ultra-durva, 100-as szintű mögöttes tartalommal elképelhető, hogy bír a film, de hogy azt senki nem fogja dekódolni a rendezőn kívül, az hétszentség.
1/10, de ha IMAX-ban néztem volna, akkor minimum 3/10 -
nem a konvertált 3d filmekről beszélt, hanem az 3d-ben forgatottakról.