106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • pauly
    Hachiko: A Dog's Story

Tényleg nagyon szép film,igaz történet alapján,a film alatt többször is ott volta gombóc a torkomban,párszor el is homályosult a kép közben :P,különösen amikor eszembe jutott hogy igaz történet.A végén már majdnem...De sikerült megállnom! :)
    A legjobb kutyás film amit eddig láttam!

10/10
    Ezek után lehet majd beszerzem az eredeti japán verziót is,állítólag az még jobb...
  • Tyler1
    No Counry for Old Men nagyon jó film, de én egyetlen jelenetére nem emlékszem ami sírósan megindító lett volna. Bár én a Hachit se találtam annyira szomorúnak, h megsirasson :) pedig kutyás filmeken előbb érzékenyülök el, mint akármelyik "emberi" drámán :D
  • motyodlee
    hát igen, sorakozom mögötted, az a "kabalafigura" egyáltalán nem kéne oda, s mivel benne van ezért nálam 4/10
  • Montanosz
    Nightmare On Elm Street 2010
    Egy nagy 0. Semmi eredeti ötlet, fantázia, még csak nem is rémisztő éjfélkor szekrényajtó nyikorgás közepette sem....

A holtak birodalma nyitva áll
    Na ez inkább..8/10

14 blades
    szokásos ázsiai látványosság
    7/10

Justified
    Igaz ez sorozat, de eszménytelen jó, valahogy sikeresen ötvözték a kemény zsarukat a miért épp alaszka, poénjaival)))
    9/10
  • PJack
    miért nem?
  • kaposi1
    Nekem nem tetszett!
  • ProGabe #55726
    pedig nagyon megerőltettem magam a te Neustadt-díjas hsz-ed után. tudod én már csak ilyen kis szerencsétlen vagyok, aki csak ennyire képes

nem bírom elfogadni, ha a másiknak nem tetszik a szeretett filmem, egyből személyeskedek vele piszlicsáré fórumokon. hm, ja nem, ez te vagy

[lámasmiley, várja hogy beírja a másik, ez gyerekes volt :D]
  • PJack
    szerintem se. bár tény hogy nem egy túl vidám film :D
    viszont gecijó, egyszer minimum érdemes megnézni.
  • Blacksheep333
    She's Out of My League - (Túl jó nő a csajom )

Erről mit gondoltok? Egyik haverom ajánlotta, de nemigen bízom benne (már sok gyenge filmre rádumált).
  • berczely
    Nem vénnek való vidék?Azon hogy lehet sírni?

Az az amikor egy hülye hajú pali gázpalackal a hóna alatt gyilkolászik... abban sztem semmi sírós, szomorú rész nincs!
  • kastil
    na a nem vénnek való vidékre vagyok még kiváncsi.
  • CSOCSO
    utoljara a magnolia filmen sirtam... vagy a no land for old men volt az??? nem emlekszem...
  • CSOCSO
    igy van.. senki ne pontozzon aki almos vagy merges. :D
  • kastil
    Bakki, leszedem én is! Utoljára a benjamin butonon sírtam :D
  • kastil
    Tényleg, 2011 a breaking dawn lesz, ha lesz!
  • Tyler1
    Brooklyn mélyén

Mióta megtudtam h lesz ez a film azóta ültem tűkön. Tudni illik a Kiképzés óta várok egy hasonló filmre, és azt hittem ezt megint Fuqua hozza el nekem. Tévedtem sajnos. Ez a film egy borzalom. Semmi összefüggő sztorija nincs, semmi bevezetés, csak el van úgy a brooklyni utcákon. 3 szálon fut a cselekmény, amelyekben egyetlen, ismétlem egyetlen közös dolog van, az hogy tök unalmas mind1ik. Azonkivül semmi kapcsolatuk nincsen, olyan mintha 3 filmet néznénk egyszerre aminek csak a helyszíne a közös.
    Pozitívum, hogy azért adja a gang street hangulatot, és ez az ami 2 órán át azért a képernyő előtt marasztalt. A szereplőgárda fasza, Gere, Snipes, Hawk az elvártat hozzák(külön megjegyezném h Gere végre kitört a nyálas szerepeiből és egy bizony egy piros pont neki), nélkülük viszont nagyon B kat. lenne a film.
    4-5/10 - nagy nagy csalódás
  • Real13
    1, Egy könyv is lehet kiszámító.
    2, Ez nem a könyv adaptációja volt, hanem annak mintegy folytatása.

ÉS tényleg nem volt jó, hasonlítsátok össze egy régebbi Burton filmmel, ég és föld a különbség a régiek javára. (és ne a Majmok bolygóját vegyétek ide, mert annál jobb)
  • macselek #55715
    Kiváncsivá tett az írásod ezért letöltöttem. Nagyon mellbe vágó. Én is elsírtam magam rajta, pedig évek óta nem sírtam már. Felszabadító érzés. 10/10 nálam is.
  • xxxpaulxxx
    Kiszámítható?:D
    Azt ugye tudod, hogy egy könyvből készült?:P
  • Tatyla
    Eclipse júliusban a mozikban nem kell várnod 2011-ig
  • Tatyla
    ,én is megsirattam nem szégyenlem...
  • kastil
    színészi szempontból igazad van.
  • fifi
    ez az, gondoltam, hogy erre fog telni csak...
  • mikiking
    Ja az biztos,h elbaszták kicsit az irük,h beletettek a storyba egy kislányt,főleg vagy 12 évest :D De az alakitására egy szó sem lehet,szerintem Qrva nagyot alakitott,nekem nagyon bejött,ahogy eljátszotta a szerepét
  • ProGabe #55708

bocsánat, elsunnyogok

• fifi
    "kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok."
    miről beszélsz te szerencsétlen?
  • kastil
    Pont, hogy a kiscsaj volt a röhej az egészben. A csaj meg kettőt is.
  • ProGabe #55705
    Alice

kiszámítható, 3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok. jó lesz, ha Burton összeszedi magát
  • mikiking
    Kick-Ass

Kb az első negyede nagyon tetszett aztán a negyedétől a feléig eléggé elment minden kedvem,na de a film második fele über volt :) A kis csaj nagyon nagyot alakitott benne... (Kick-Ass nője nem volt rossz,egy misét megérne) Ezen kivül néha jópofa bénázások,oltári akció jelenetek.Nálam 9/10
  • Kicsikiraly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit fura volt a váltás, az tény, és kicsit elrontotta az addigi hangulatot, de engem az előtte lévő hangulat már annyira megfogott és felpörgette az adrenalinomat, hogy a "Who's the fifth crew member?" rész is ugyanannyira ütött. Valahogy éreztem, hogy kell ő oda, hogy megtestesítse a rosszat amit az ember vallásossága képvisel.
  • Prof William
    A 3/4 -es egyértelműen 10/10 de amikor átvált a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mutáns űrzombi mészárlása 4
    című filmre akkor 2/10 -re esik minősége. Ha az elején lévő hangulatot tudta volna tartani végig akkor az tökéletes lett volna de így sztem el van rontva nem is kicsit.
  • berczely
    Igen utána néztem én is!

Az eredeti filmet is megnézném amúgy!
  • zaki
    tényleg nagyon megható film, végén nekem is gombóc volt a tokromban :(
    kutya szobra így néz ki
  • Kicsikiraly
    Sunshine

Még amikor a trailerét láttam először, már akkor meg akartam nézni, aztán valahogy mégsem került sor rá, aztán valaki itt említette és azért néztem meg végülis.

Hát brutálisan tud hatni az emberre. Én eleve nagy sci-fi sucker vagyok, úgyhogy már az alapfelvetés is rohadtul tetszett, de ilyen thrilleres drámára egyáltalán nem számítottam.

A fordulatok nagyon jól meg voltak csinálva, tipikus katasztrófafilm jellegű, valahogy a 2001: űrodüsszeia és a Mag c. film modernkori ötvözeteként lehet felfogni.

Mint mondtam, nagyon elgondolkodtató, és rohadt nagy igazság az, hogy az emberiség legnagyobb problémái az egyszerű emberi hibázás, az istenbe vetett idióta hit, a kiváncsiság és a halálfélelem.

Nagyon jó film, 9/10.
  • Kandurex
    Nightmare

Az új Freddy film, hát, ez egy remake, a rosszabb fajtából, egyetlen új ötlet nincs benne, hangulatra sem az igazi..szóval, felejtős
  • Jim Morrison
    Zombieland :D Hangover sem rossz, de néha nagyon lapos... Nem mintha a zl tökéletes lenne :D
  • Jim Morrison
    oh köszi ! (L) :D
  • berczely
    Másnaposok - The Hangover
  • ZilogR
    Üdv! Tudnátok ajánlani valami jó kis könnyed vígjátékot, nem nagyon bugyutát, persze nem is egy drámai mélyrepülésre gondolok...! Előre is köszi! A nyerőt majd bepontozom itt :) ;)
  • berczely
    Hacsi - A leghűségesebb barát

Amikor Parker professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét.

Hát nálam 10/10!Ilyen filmet nem láttam még komolyan... utolsó fél órában nem bírtam ki könnynek nélkül!Nagyon szép, megható IGAZ történet egy kutyáról és a gazdájáról!

Ja és bocs ha már posztolta valaki, de nem lehet elégszer beírni!Nagyon szép film!