106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hát hogy izgatott...inkább csak jó volt néha a megszokott ütemből kilépni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra ezt a farkasok jelentették :) a 3.-at is pont ezért nézem meg, mert végre összecsapnak a vempájörökkel(remélem) -
Nehogy azt, mondd, hogy nem voltál egyszer sem "izgatott" a film alatt :)
Persze, tény, hogy vannak nyujtott események, de még mindig a belefér kategória szerintem.
Az első részt, legalább egy év késéssel néztem meg unalmamban, most, hogy végre rábukkantam nomrális minőségben a másodikra, azonnal megnéztem. És nagyon várom a harmadikat, nem azért, mert mekkora egy hú de mekkora nagy film, egyszerűen csak érdekel, hogy mi fog történni :) Baromi sok kapu van még nyitva egy oylan ember számára, aki nem olvasta a könyveket. Viszont a farkasokat túlzásnak tartom, remélem nem nagyon erőltetik majd a következőben. -
From Paris with Love
ahhha végigröhögtem,Travolta egy állat...
8/10
-
igen tudom mire gondolsz. amúgy nem lenne rossz amúgy ez az alkonyat sorozat, ha nem lenne ennyire vontatott. olyan mint egy sima romantikus film, csak 4szeres lasításban, vagy nemtudom mihhez hasonlítani :) a 2. rész 1 órásra vágva, még izgalmas is lenne sztem. -
"...most emg basszák meg, amiről már azt hittem, hogy az 1. rész végén megtörténik", igy helyes. -
Első résszel én is így voltam, untam, de kiváncsi voltama végére, végén meg kicsánvi lettem a 2.re, most meg basszák meg amiről azt hittem, hogy a 2. részben megtörténik, lehet, hogy még a 3.ban sem fog, "3 év."
De akkor is kiváncsian várom, szóval emiatt számomra nem szar, mert érdekel. -
persze értem én, de én ilyen vagyok. akármilyen szar filmet végignézek ha már elkedztem :) ezért nézem még mindig a barátok köztöt is xD -
Gondolhatod, hogy nem "parancs" volt, idióta. Csak egy javaslat, és de, szerintem sokkal de sokkal szarabb, mint az (átlag) többi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az átlag nyálban nem próbálnak olyan poént elsütni, hogy a férje mellett másnak mondja "bennem is jól ellehetnél". És ez még nem is a legszarabb példa. Tele van ilyen és hassonló erőltetett fos szar poénokkal, ez van. -
Ja hát így is fel lehet fogni. Nekem a Heroes sorozat volt ilye, de aztán egyszer azt mondtam, most vége és nem néztem tovább, még azt sem néztem meg mi lett a vége, mert nem érdekelt. Egyszerűen abba kell hagyni és úgyis elfelejted, mert igazából egy nulla az egész és erre a filmre is ezt írtad. -
a függő az túlzás, mert igazából nagyon unalmas és sablonos az egész, de néha meg leköt :D szóval egyszernézős kínszenvedős, de mégis megkell nézni :D
nálam a fűrész sorozat is ilyen, egyre szarabbak, de csak azért is megnézem ha már az előzőeket láttam xD -
Tudom milyen a szinkron, már láttam DVD-n, de egyszerűen megunhatatlan az a film (számomra). -
Aha szóval függő lettél :) Nekem az ilyen filmekből a trailer is sok :) -
nekem már az előzetes elvette a kedvem...nagyon gáz lett a szinkron... -
hát az első részre rábeszéltek, de dögöljek meg van benne vmi, mert akármilyen gáz kiváncsi lettem a 2.-ra is :D most meg már biztos megnézem a következőt is xD -
Ja jut eszembe, ma m1-en 21.00-tól Black Hawk Down! Nagyon csábít, hogy megnézzem még úgy is ,hogy szinkronos. -
Kell neked ilyen tini szarokat nézni, :) én nagy "bölcsen" még az első részt sem néztem meg :) -
:D -
Majd mindenki eldonti hogy mit akar csinalni.... lattam a filmet mar honapokkal ezelott es szvsz ugyan olyan mint az osszes tobbi nyal romantikus vigjatek. -
hát az egész film arra épült :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a film közepén leveszi a pólóját, és kész utánna már nem látod ruhában a csávót :D
meg ahányszor láttam ezt a Taylor gyereket vmi gálán, ott mindig az volt a 2. mondat a riportertől, hogy "megmutatnád a tested?" xD
-
-
neked is a fsz felsőteste fogott meg? :D én még nem láttam, de az angoltanáromnak is az tetszett xD -
Alkonyat - Újhold
Húúú hát ehhez kell egy fajta erő végignézni. Meg is fájdult a fejem :D Mindenesetre jobb mint az első rész. Biztos Taylor Lautner csodálatos felsőteste lehet a dologban, na meg hát azok a farkasok...
Nem pontoznám, nem lehet, erőm sincs, kikell pihennem. -
Most néztem meg az emberi százlábút.Ezt a filmet mindenkinek látnia kell akkora állatság. -
Persze, hogy jobb az ilyen szerep neki, de attól még itt nem alakított nagyot. -
Hát nekem legjobban a molylepkés filmje jött be. -
Párterápia
Egy rakás szar, 2/10, nevetni nem lehet rajta. Iszonyat fárasztó, rakás szar!!!!
NE NÉZD MEG!!! -
Gere-nek szar volt a karaktere, amúgy ezerszer inkább ilyen szerepeket nézek tőle, mint a nyálas unalomig hajtott romantikus hősszerelmest. -
Brooklyn's Finest
Érdekes film, nem mondanám, hogy unalmas, de nem is az a szórakoztató, mint inkább az elgondolkodtató fajta. Sajnos itt is elég egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége. Hawk elég jól hozta a kiégett szeretteiért mindent feláldozó zsarut, a néger színész számomra nem volt a topon, néhol jól alakított néhol meg teljesen középszerű szintre süllyedt, Gere viszont szerintem teljesen nulla volt. A történetben voltak jó dolgok, de valahogy nem volt az igazi.
6/10 -
pauly #55744 oké,köszi,utánanézek! -
akkor ajánlom a fekete fülú fehér bim című könyvet és filmet -
She's Out of My League (2010)
Szórakoztató, egyszernézős, végekicsitlaposka, de azért jópofa és némiképpen tanulságos is. Én nem sajnáltam, hogy megnéztem. Azé nem pontoznám. -
Unthinkable
10 / 7
Tanulság:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak dolgok az életbe amiket végig kell csinálni. -
Nekem is nagy csalódás.Végig se néztem...:( -
Valhalla Rising
Aki szereti az elvont művészfilmeket, az nézze meg.
Érdekes, nagyon érdekes. Bizonyos szempontból szerintem betegebb, mint a Kill Bill részek.
8/10, de csak annak, aki tényleg szereti az elvont cuccokat! -
Túl jó nő a csajom
Most lett vége, egynek nem rossz, moziba ne menj miatta.
A mellékszereplőkön párszor nevettem, viszont a főszereplő gyerek nagyon suta, főleg a szerepe, dehát ez a lényege.
A film romantikus része szar, a vígjáték pedig nem elég.
A főszereplő csaj igencsak odabasz fehérneműben, keményen meghúznám, miatta megérte megnézni. A story egy sablonos ratyi, semmi érdekes. 5/10 de mégsem bánom, hogy megnéztem. -
azert sirtam azokon a filmeken mert annyira szarnak talaltam oket :D
Nem azert mert meginditottak erzelmileg. -
xxxpaulxxx #55736 Látod... mondtam (vagy nem is neked?):D -
"lehet újat mondok neked, de a film egy könyvből készült, és ugye a rendező elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie"
Ebben nem latom a logikus kovetkeztetest. A kiszamithatot gondolom a sztori mindennemu meglepetest vagy fordulatot nelkulozo mivoltara ertette, teljesen mindegy, hogy a konyv volt ilyen, vagy maga a nagy TIM csinalta ilyennek, a kollega kiszamithatonak talalta.
Ezzel mi a gond????????
A "3D-t meglovagolo halivudui mocsok"-ban pedig semmi kivetnivalot nem latok, ez a film pontosan az volt. -
En inkabb a szanalmasan muanyag, unalmas, izetlen vagy a szaraz jelzoket hasznaltam volna, de lenyegeben egyet ertunk -.- -
nem azt nem tudom elviselni, hogy nem tetszik, hanem azt, hogy azt írod:
""kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok.""
lehet újat mondok neked, de a film egy könyvből készült, és ugye a rendező elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie, mivel leírták előre egy regényben bmg...
ezek után írhatsz degradáló hozzászólást választékosan megfogalmazva, sem okosabbnak nem fogsz tűnni, sem a beröfögésed nem lesz helytállóbb.
további válaszaidtól meg kímélj meg, köszi...