106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dragon11
    köszi szépen
  • Grove4
  • wesker24
    Ezen kivül nem nagyon tudok más vigjátékot igy hamar !

Talán a KiCK/Ass (Ha/Ver) meg a Hangover (Másnaposok)

Accepted (Felvéve) ez is egy haláli vigjáték érdmes megnézni !
  • dragon11
    Pontosan egy hetet vártam a válaszra, azt hiszem most már újra beírhatom. Valaki akkor tudna ajánlani hasonló filmeket, mint a Road Trip 1-2, Eurotrip, Sex Drive, The New Guy..?

köszi
  • szucsy89
    Solomon Kane jó film? csak azért mert most kezdtem el tölteni és még leállíthatom:D
  • kaposi1
    I don't understand!
    Komolyan érdekel mert este megnézném!
  • Jim Morrison
  • kaposi1
    Ezt látta már valaki?
    Mert elég jó kritikákat olvastam róla!
  • mark oh
    Old School:7/10 kellemesen csalódtam benne,azt hittem valami ultra gagyi film.De nem,volt pár jó poén.
  • fifi
    Exam

de jó film volt.
    asszem a Fűrészt is ilyen efelé kellett volna vinni, nem pedig a klisé hentelés irányába.
    agyalós dráma/thriller, egy szobában játszódik az egész, kicsit emlékeztet a Das Experiment-re...
    A magas csajra meg azt hittem, hogy Milla Jovovic, de nagy megelégedésemre nem... :D
    simán 8/10
    tényleg fasza volt
  • viizo
    Az 57-es utas

Ez sem egy mai darab film, de homályosan úgy emlékeztem, régen (azaz vagy tizenöt éve) tetszett.

Tegnap újranéztem dvd-n, és sajnos tipikusan az a film, aminek a fénye a kor előrehaladtával igencsak megkopott.

Jó kis korrajza a 80-as évek akciókliséinek - pörgőforgórúgásokkal mindenkit lekaratézó Wesley Snipes, és korabeli amcsi szintipop készteti a nézőt akaratlanul is mosolygásra.

10/5
  • PetruZ
    Solomon Kane (2009)
    Régóta vártam, hogy legyen már valami adaptáció Robert E. Howard kevésbé ismert karaktereiből is, ne csak állandóan Conan folyjon a csapokból, így hamar felkeltette az érdeklődésemet a hír még jó egy éve, hogy kedvenc figurám, Solomon Kane is meg fog végre elevenedni a vásznakon. Természetesen féltem is, hogy mit fognak művelni vele, de a film tegnap esti megtekintése után ezek a félelmek többé-kevésbé eloszlottak, bár persze nem vagyok maradéktalanul elégedett.
    A történet a 1600-as évek legelején játszódik, amikor Kane még csak egy rabló kalózvezér, és az Ördög elérkezettnek látja az időt, hogy elvigye a lelkét. Kane megmenekül és bűnei súlyától terhelten egy angol kolostorban talál menedéket, de egy év után innen is mennie kell, és csakhamar kiderül: Isten új szerepet szán neki, de csak akkor szabadítja meg lelki bélyegeitől, ha megment egy lányt egy ördögimádó varázsló és csatlósai karmaiból...
    A film készítői nem egy létező történetet dolgoztak fel, hanem egy új eredetmítoszt írtak, amely Howard-nál sosem lett leírva, csak bizonyos ritkásan elszórt sejtetésekkel volt érzékeltetve Kane múltja. Igazából a film sztorija sem lóg ki a howardi történetekből: sötét, nyomasztó, felbukkan benne a fantasy-vel kevert természetfeletti, és persze a sajátosan értelmezett howardi vallásfilozófia is.
    A külsőségeket tekintve a látvány egyáltalán nem rossz. Ritkán látni ennyire nyomasztó és lehangoló képeket a középkori Angliáról, bár az akasztott, megégetett, vagy karóba húzott, kicsípett szemű hullák látványa egy idő után már megszűnik sokkoló lenni. :) A CGI nem hivalkodó, nem üt el a háttértől és nincs is agyonhasználva, bár különösebben nem is kiemelkedő (a végén a kivéve, ami brutáljól néz ki). A zene most nem ugrik be, de biztosan volt az is. Az akciójelenetek jók, nincsenek szétlassítva (egy-két esetet kivéve) és a kamera sem idegbeteg, a vágások is megfelelő tempójúak, és a mennyiségükre sem lehet panasz.
    A színészek többsége másodvonalas, vagy általában ismeretlen: a főszereplőt alakító James Purefoy sorozatokból és filmes szerepekből lehet ismert, az elrabolt lányka Rachel Hurd-Wood (Perfume, Dorian Gray), Max von Sydow-t meg mindenki fel fogja ismerni :) (egyébként ő Kane apja). Különösebben nem tudnék kiemelni senkit, talán csak Purefoy igyekszik, a többiek hozzák az átlagot. Egyébként Purefoy valamivel fiatalabb, mint aminek én Kane-t elképzeltem (és a festmények, képregények ábrázolják), de ez magyarázható azzal, hogy ez a film a Kane előtörténet, itt még nem annyira idős.
    Értékelés: 6/10. Átlagosan jó, teljesen nézhető, bevállalható, Howard-fanként is azt mondom, hogy nem csalódás, de jobban szerettem volna valamelyik eredeti sztorit látni. Azt viszont megértem, hogy muszáj volt bemutatni a karaktert, nagyon sokan nem ismerik. Talán majd a folytatás (ha lesz), ebben is kielégítőbb lesz.
  • xxxpaulxxx
    Nah én is megnéztem a Hachi-t

Hát én nem bőgtem rajta... de tényleg nagyon szép történet:)
    10/10
  • SASboy
    Youth in revolt szerintem korrekt volt. Túl jó nő a csajom viszont egy rakás szar.
  • tigeroo
    túl jó nő a csajom?

nemláttam, passz

vagy ajánlhatom valamelyik bud spencer & terrence hill filmet...

azok mindíg joók
  • stonesour
    tudtok ajánlani valami könnyed nyári filmet? Valamilyen tinivígjátékot vagy tinihorrort?
  • a.carkey
    Elég brutál csata volt.
  • tigeroo
    van egy ilyen iron maiden szám is (gondolom akkor azis valami csatáról szól mint az aces high daluk)
  • a.carkey
    Passchendaele

7/10

Egész tűrhető I. Vh-s film.
  • Sabcsee
    egyik kedvenc bunyós filmem:)
  • szucsy89
    Never back down

9/10
  • Tikal #55871
    Így van,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a négernek kellett volna meghalni...
  • Montanosz
    Vampyrer

Let The Right One In után bármi ami svéd és horror film, meg naturális meg egyébb....
    8/10
  • jamamura
    TOY STORY 3. Egy fantasztikus filmtrilógia tökéletes lezárása.
  • Zoli007
    Törvénytisztelő polgár:
    - az utolsó 5 perc nélkül 8/10
    - az utolsó 5 percel 4/10
  • plck
    nekem is bejött
  • CheAteR88 #55866
    Mindenki megvan
    jó kis film nekem tetszett
    10-7
  • SASboy
    nekem is nagyon tetszett. 8/10 szintén
  • Blasta
    Miért nem érted?
    Ő egy törvény tisztelő polgár volt, még a bíróságon is KIHANGSÚLYOZTA amikor elítélték.
    Majd a kialakult helyzet miatt a törvényt szépen a törvényszolgák ellen fordította.
  • Montanosz
    Youth in Revolt

a Juno után Michael Cera-ban megint nem csalódtam...
    különleges hangulat, jó zene (már ami van)

8/10
  • kaposi1
    Tényleg,ez mikor lesz már kint DVD-n?
  • grebber
    Törvénytisztelő polgár!Jó volt.
    Csak sajnos nagyon nem értem a cím hogy függ össze a filmmel!
  • Tyler1
    hát sztem a cím az jó, illik a filmhez, és az eredetihez képest is megmaradt a szójáték.
    az 500 nap nyár és a ha/ver után egy ilyen már szinte felüdülés :)
  • Tikal #55859
    Kéjjel nappal? ... uh

Egyébként jónak tűnik....
  • Tyler1
    krva nagy lesz :D

• Tyler1
    legsúlyosabb az a fsz csaj szenvedése tényleg, sőt még alá a melankólikus zongora dallam, és kész az szerelmi bánatosok öngyilkossághoz vezető alkotása.
  • dragon11
    Sziasztok.

Segítenétek?:)

Tudnátok ajánlani pár filmet, ami hasonlít az Újfiú, Fúrófej Taylor, Szextúra és Eurótúra filmekre?

köszi:)
  • Blasta
    "ami egy valóban szép és megható történet."

Raddasul abban igazi szineszeket is alkalmaztak a szerepre :)
  • kaposi1
    "Hogy milyen messze van ez a film pl. Szerelmünk Lapjai romantikájától, ami egy valóban szép és megható történet.."
    Fenyevekre!!!
  • viizo
    Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold

Magamtól eszem ágában sem lett volna megnézni, mivel az első részt is középgyenge, rettenetesen túlrajongott filmnek tartom.

A párom azonban kiadta az ukázt, hogy ha már olyan kedves voltam, hogy leszedtem neki a dvd-t, akkor szépen együtt végig is nézzük a filmet..
    :D

Nos pozitívan sajnos nem sikerült csalódnom: az a hatalmas szívszorongató romantika, amin lányok, nők milliói sóhajtanak fel és élvezkednek, egyáltalán nem jön át. Végig teljesen üres a film, pedig annyira próbálnak szenvedni a nagy romantikától a tini szereplők, hogy akaratlanul is nevetésre ingerelt, annyira groteszk és erőltetett.

Hogy milyen messze van ez a film pl. Szerelmünk Lapjai romantikájától, ami egy valóban szép és megható történet...

Mindenesetre az Újhold egy árnyalatnyival jobban sikerült, mint az első rész, de így is csak alulról súrolja a közepeset - már előre rettegek a harmadiktól.

10/4