106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
köszi szépen -
#55881 -
Ezen kivül nem nagyon tudok más vigjátékot igy hamar !
Talán a KiCK/Ass (Ha/Ver) meg a Hangover (Másnaposok)
Accepted (Felvéve) ez is egy haláli vigjáték érdmes megnézni ! -
Pontosan egy hetet vártam a válaszra, azt hiszem most már újra beírhatom. Valaki akkor tudna ajánlani hasonló filmeket, mint a Road Trip 1-2, Eurotrip, Sex Drive, The New Guy..?
köszi -
Solomon Kane jó film? csak azért mert most kezdtem el tölteni és még leállíthatom:D -
I don't understand! 
Komolyan érdekel mert este megnézném! -
-
Ezt látta már valaki?
Mert elég jó kritikákat olvastam róla!
-
Old School:7/10 kellemesen csalódtam benne,azt hittem valami ultra gagyi film.De nem,volt pár jó poén. -
Exam
de jó film volt.
asszem a Fűrészt is ilyen efelé kellett volna vinni, nem pedig a klisé hentelés irányába.
agyalós dráma/thriller, egy szobában játszódik az egész, kicsit emlékeztet a Das Experiment-re...
A magas csajra meg azt hittem, hogy Milla Jovovic, de nagy megelégedésemre nem... :D
simán 8/10
tényleg fasza volt -
viizo #55882 Az 57-es utas
Ez sem egy mai darab film, de homályosan úgy emlékeztem, régen (azaz vagy tizenöt éve) tetszett.
Tegnap újranéztem dvd-n, és sajnos tipikusan az a film, aminek a fénye a kor előrehaladtával igencsak megkopott.
Jó kis korrajza a 80-as évek akciókliséinek - pörgőforgórúgásokkal mindenkit lekaratézó Wesley Snipes, és korabeli amcsi szintipop készteti a nézőt akaratlanul is mosolygásra.
10/5
-
Solomon Kane (2009)
Régóta vártam, hogy legyen már valami adaptáció Robert E. Howard kevésbé ismert karaktereiből is, ne csak állandóan Conan folyjon a csapokból, így hamar felkeltette az érdeklődésemet a hír még jó egy éve, hogy kedvenc figurám, Solomon Kane is meg fog végre elevenedni a vásznakon. Természetesen féltem is, hogy mit fognak művelni vele, de a film tegnap esti megtekintése után ezek a félelmek többé-kevésbé eloszlottak, bár persze nem vagyok maradéktalanul elégedett.
A történet a 1600-as évek legelején játszódik, amikor Kane még csak egy rabló kalózvezér, és az Ördög elérkezettnek látja az időt, hogy elvigye a lelkét. Kane megmenekül és bűnei súlyától terhelten egy angol kolostorban talál menedéket, de egy év után innen is mennie kell, és csakhamar kiderül: Isten új szerepet szán neki, de csak akkor szabadítja meg lelki bélyegeitől, ha megment egy lányt egy ördögimádó varázsló és csatlósai karmaiból...
A film készítői nem egy létező történetet dolgoztak fel, hanem egy új eredetmítoszt írtak, amely Howard-nál sosem lett leírva, csak bizonyos ritkásan elszórt sejtetésekkel volt érzékeltetve Kane múltja. Igazából a film sztorija sem lóg ki a howardi történetekből: sötét, nyomasztó, felbukkan benne a fantasy-vel kevert természetfeletti, és persze a sajátosan értelmezett howardi vallásfilozófia is.
A külsőségeket tekintve a látvány egyáltalán nem rossz. Ritkán látni ennyire nyomasztó és lehangoló képeket a középkori Angliáról, bár az akasztott, megégetett, vagy karóba húzott, kicsípett szemű hullák látványa egy idő után már megszűnik sokkoló lenni. :) A CGI nem hivalkodó, nem üt el a háttértől és nincs is agyonhasználva, bár különösebben nem is kiemelkedő (a végén aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivéve, ami brutáljól néz ki). A zene most nem ugrik be, de biztosan volt az is. Az akciójelenetek jók, nincsenek szétlassítva (egy-két esetet kivéve) és a kamera sem idegbeteg, a vágások is megfelelő tempójúak, és a mennyiségükre sem lehet panasz.démont
A színészek többsége másodvonalas, vagy általában ismeretlen: a főszereplőt alakító James Purefoy sorozatokból és filmes szerepekből lehet ismert, az elrabolt lányka Rachel Hurd-Wood (Perfume, Dorian Gray), Max von Sydow-t meg mindenki fel fogja ismerni :) (egyébként ő Kane apja). Különösebben nem tudnék kiemelni senkit, talán csak Purefoy igyekszik, a többiek hozzák az átlagot. Egyébként Purefoy valamivel fiatalabb, mint aminek én Kane-t elképzeltem (és a festmények, képregények ábrázolják), de ez magyarázható azzal, hogy ez a film a Kane előtörténet, itt még nem annyira idős.
Értékelés: 6/10. Átlagosan jó, teljesen nézhető, bevállalható, Howard-fanként is azt mondom, hogy nem csalódás, de jobban szerettem volna valamelyik eredeti sztorit látni. Azt viszont megértem, hogy muszáj volt bemutatni a karaktert, nagyon sokan nem ismerik. Talán majd a folytatás (ha lesz), ebben is kielégítőbb lesz.
-
xxxpaulxxx #55880 Nah én is megnéztem a Hachi-t
Hát én nem bőgtem rajta... de tényleg nagyon szép történet:)
10/10 -
Youth in revolt szerintem korrekt volt. Túl jó nő a csajom viszont egy rakás szar. -
túl jó nő a csajom?
nemláttam, passz
vagy ajánlhatom valamelyik bud spencer & terrence hill filmet...
azok mindíg joók -
tudtok ajánlani valami könnyed nyári filmet? Valamilyen tinivígjátékot vagy tinihorrort? -
Elég brutál csata volt. -
van egy ilyen iron maiden szám is
(gondolom akkor azis valami csatáról szól mint az aces high daluk)
-
Passchendaele
7/10
Egész tűrhető I. Vh-s film. -
egyik kedvenc bunyós filmem:) -
Never back down
9/10 -
Így van, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a négernek kellett volna meghalni... -
Vampyrer
Let The Right One In után bármi ami svéd és horror film, meg naturális meg egyébb....
8/10 -
jamamura #55869 TOY STORY 3. Egy fantasztikus filmtrilógia tökéletes lezárása. -
Törvénytisztelő polgár:
- az utolsó 5 perc nélkül 8/10
- az utolsó 5 percel 4/10
-
nekem is bejött -
Mindenki megvan
jó kis film nekem tetszett
10-7 -
nekem is nagyon tetszett. 8/10 szintén -
Miért nem érted? 
Ő egy törvény tisztelő polgár volt, még a bíróságon is KIHANGSÚLYOZTA amikor elítélték.
Majd a kialakult helyzet miatt a törvényt szépen a törvényszolgák ellen fordította. -
Youth in Revolt
a Juno után Michael Cera-ban megint nem csalódtam...
különleges hangulat, jó zene (már ami van)
8/10 -
Tényleg,ez mikor lesz már kint DVD-n?
-
Törvénytisztelő polgár!Jó volt.
Csak sajnos nagyon nem értem a cím hogy függ össze a filmmel! -
hát sztem a cím az jó, illik a filmhez, és az eredetihez képest is megmaradt a szójáték.
az 500 nap nyár és a ha/ver után egy ilyen már szinte felüdülés :) -
Kéjjel nappal? ... uh
Egyébként jónak tűnik.... -
krva nagy lesz :D
-
legsúlyosabb az a fsz csaj szenvedése tényleg, sőt még alá a melankólikus zongora dallam, és kész az szerelmi bánatosok öngyilkossághoz vezető alkotása. -
Sziasztok.
Segítenétek?:)
Tudnátok ajánlani pár filmet, ami hasonlít az Újfiú, Fúrófej Taylor, Szextúra és Eurótúra filmekre?
köszi:) -
"ami egy valóban szép és megható történet."
Raddasul abban igazi szineszeket is alkalmaztak a szerepre :) -
"Hogy milyen messze van ez a film pl. Szerelmünk Lapjai romantikájától, ami egy valóban szép és megható történet.." 
Fenyevekre!!!
-
viizo #55853 Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold
Magamtól eszem ágában sem lett volna megnézni, mivel az első részt is középgyenge, rettenetesen túlrajongott filmnek tartom.
A párom azonban kiadta az ukázt, hogy ha már olyan kedves voltam, hogy leszedtem neki a dvd-t, akkor szépen együtt végig is nézzük a filmet..
:D
Nos pozitívan sajnos nem sikerült csalódnom: az a hatalmas szívszorongató romantika, amin lányok, nők milliói sóhajtanak fel és élvezkednek, egyáltalán nem jön át. Végig teljesen üres a film, pedig annyira próbálnak szenvedni a nagy romantikától a tini szereplők, hogy akaratlanul is nevetésre ingerelt, annyira groteszk és erőltetett.
Hogy milyen messze van ez a film pl. Szerelmünk Lapjai romantikájától, ami egy valóban szép és megható történet...
Mindenesetre az Újhold egy árnyalatnyival jobban sikerült, mint az első rész, de így is csak alulról súrolja a közepeset - már előre rettegek a harmadiktól.
10/4