106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Grove4
    Hát a fasziból kinézem az biztos, de szerintem a nő akkor sem olvassa el, tudva, hogy mire kényszerítette a lányát, meg hogy miket tett vele.
  • Tikal #55934
    Ajanlom a zatoichit a kétkedőknek...
  • CSOCSO
    nemhiszem, hogy azon a ponton barmi is erdekelte volna. Nekem a karakterjebol az jott le, hogy ott azon a ponton az egyik kezet is levagta volna ha nem all neki a csaj.
  • CSOCSO
    hat ezaz.....
  • Grove4
    Nyílván látta rajta, hogy elkötelezett az asszony és akkor sem olvasná el.
    Igazából így visszagondolva voltak utalások, de nem nagyok, át lehet siklani felettük. Én ezt tettem, és csak a kommenteket olvasva egy oldalon láttam, hogy írják.
  • CSOCSO
    book of eli spoiler

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a tanyerok nekem is feltuntek de az egyik jelenetnel olyan dolgok voltak hogy azt egy vak soha es sose fogja megtenni a masik jelenetben meg egy gyenge utalas volt a dologra. De az hogy meghallja a kocsikat messzirol nekem az csak siman beleszamitott abba hogy a csako nagyon ott van a szeren :D szvsz hulyeseg a vak dolog teljesen komolytalannal talalom hogy egy vak szedett szet mindenkit. A Braille irasos biblia komoly volt... de az is hulyeseg, hogy a csako a legvegen nem kapta el a csajt egy kessel, hogy marpedig elolvasod akkor is ha elfelejtettel olvasni. Hiszen eddig barkit megolt kisebb hulyesegekert is
  • Grove4
    Rockhajó (The Boat That Rocked)

Most néztem meg, nekem nagyon tetszett. Egy remek, könnyed, nézhető film.

Röviden: Így saccra a 70' évek Britanniájában járunk, ahol egy, az Északi-Tengeren horgonyzó hajó szórja a kalóz-rádió műsorát. A rádió nagyon kedvelt a hallgatók körében, a konzervatív brit kormány, azonban nemigen tűri, így mindent megtesz beszűntetéséért, ám a lelkes és elkötelezett rádiósok nem adják fel, ők csak teszik, amihez értenek, szórakoztatnak. Ezek közé a rádiósok közé (akik között találunk nagydumás hájpacnit, hős szerelmest, sötét idiótát, a tinilányok kedvencét etc.) csöppen egy fiatal fiú, a rádiósok "vezetőjének" keresztfia, aki először nem nagyon tud azonosulni a légkörrel, aztán egyre inkább otthon érzi magát és a végére ez a rakás fura pali a családjává válik.

Szerintem egy nagyon jó film, pedig úgy ültem le hozzá, hogy estére megteszi, de aztán magával ragadott ez a feeling.

Tuti újranézős.

9/10
  • CSOCSO
    a vegen en is elcsodalkoztam mikor rakozelitettek az arcara de szvsz ez hulyeseg. probaltam nem is felfogni a vegen a dolgot mert az egesz filmben normalisan viselkedik.
  • Grove4
    Én írtam, hogy nem nagyon jöttem rá.
  • xxxpaulxxx
    Lehet a végén arra volt utalás:)

Amúgy most tartok a Book of Eli 1. 10 percénél... emberek... könyörgöm... ti egyáltalán honnan gondoltátok hogy Washington vakot játszik???:D
    Ti se néztetek sok eszmeraldát régen:D
  • wesker24
    Egyet értek a 28 nappal és késöbb és a 28 héttel késöbb tényleg nagyon jó film ! :D

Most már jöhetne egy 28 hónappal/évvel késöbb is ! XD
  • Grove4
    OK, lehet (sőt biztos) hogy valamikor sort kerítek rá.
  • xxxpaulxxx
    Mi számít horrornak?:D
    Egyesek szerint nekem már kiégett a fearfactorom, de nem tudom... nem ilyesztő... nincsenek ebben hirtelen jelenetek... van pár csúnya fertőzött ember benne meg 1-2 undorító jelenet... de inkább izgalmasnak mondanám az ilyen típusú filmeket...
    Nálam a Thriller kategbe sorolható:D (amúgy horror:P)
    Nézd meg az 1. részt először (28 nappal később) nem függ össze, de azért meg kell tudni mi is történt Angliában:D
  • Grove4
    Horror filmek sosem voltak a kedvenceim, nem félésről van szó, valahogy nem szeretem őket.
  • tommygear
    nefélj
  • Tikal #55917
    nálam ez nem rontotta a filmet... mellesleg minek irtad spoilerben amit írtál, előtte már lelőtted a poént :)
  • Tyler1
    ez mind igaz, a történetben vak, viszont
    nem lehet elhaladni azon tények mellett, hogy a filmben Washington minden szemüveg nélküli jelenetében tökéletesen bakizza el a vak karakterét, és legszörnnyűbb h ez ellen a rendező semmit nem tett.
    na mármost ha már ezt bekajálja a néző, akk nem tűnik neki fel az általad felsorolt pár dolog ami valóban a vakságára utal, sőt ugyanannyi(ha nem több) ellentétes dolgot művel amivel ismét csak tökéletes látását igazolhatná

ez az éli könyve legnagyobb hibája, sőt egy ilyen produkciótól ez már egyenesen szégyenletes dolog.
  • Grove4
    Ez nagyon horror? Mert azokat annyira nem szeretem, viszont így utánnaolvasva, meg a leírtak alapján megnézném a filmet, de a horrorfilmeket nem szeretem.
  • green6k
    The lovely bones 10/10
    Kivagyok...Még mindíg a hatása alatt vagyok.Annyira gyönyörűű...
  • Grove4
    OK, persze,nem azt mondom, hogy tuti nem az, csak hogy számomra nem volt ANNYIRA egyértelmű. Szóval érted:D
  • zaki
    thx :D
  • Tikal #55911
    Szerintem nézd meg újra, és látni fogod :)

az elején kiszagolja a kannibálokat, utána visszahuzodik a híd alá a sötétbe, neki ugyan mindegy, de a tobbieknek nem... mikor a romos házba bemegy az elején, a polcon a porcelánokat végig tolja, pont mint egy vak, utána neki megy egy széknek, a felakasztott hullát is letapogatja... meghallja az autókat messziről mikor üldözik őket...mikor az utcán rátámadnak, mindekit azután lő meg hogy rálőttek, a tetőn a csávokat, az utcán is stb, sok kis apróság... és a bibliai éli is vak volt, ez már csak egy kis plusz.. vak volt, ez a film így kerek, így szép a mondanivalója. “We walk by faith. Not by sight.”

Nézd meg a Zatoichi-t is szerintem..
  • Sir Quno Jedi
    Futurama The Beast With A Billion Backs 2008

Kiváló egész estés sztori az interdimenzionális szerelemről. Vagy valami ilyesmiről... :D

Akinek nem jön be a sorozat annak ez sem fog, akinek meg bejött, az szétröhögi a beleit. Erős 10/10
  • DeerHunter01
  • xxxpaulxxx
    28 héttel később

Egy hatalmas film még hatalmasabb "folytatása"
    Ez már nagyon durván apokaliptikus volt... és hát igen... bármennyire is vége a fertőzésnek... az mégis bármelyik pillanatban lerombolhat egy egész várost újra...
    A végén a csattanó hatalmas:D Bár kár, hogy nem tudtuk meg mi lett végül a szereplőkkel...
    A kiscsaj pedig gyönyörű benne
    Izgi, durva, jól összerakott... mértékkel brutális film
    9/10
  • kaposi1
    Okes koszi szepen!
    Nemsokara sort keritek ra.
    Csak hat ugye a meccseket is kellene nezni!
    Nekem is az jott le a velemenyek alapjan hogy erdemes lesz megnezni!
  • Grove4
    Hát szerintem meg rohadtul nem olyan egyértelmű.

1.:Attól, hogy a vakírást tudja olvasni, még nem jelenti azt, hogy vak
    2.: A végén írhatta volna saját maga is a Bibliát a lapra , mégsem tette, ebből sem következtetnék arra egyből, hogy vak.
    3.:A szemét mutatták a végén, de én semmilyen elváltozást nem véltem felfedezni.
    4.: A vak ember nem így verekszik, lő, viselkedik.(Jó tudom Isten vezette...)

Számomra nem volt egyértelmű, a vége fele már sejtettem, de megmaradt sejtés szintjén. Lehet hülyézni.
  • Bulykin
    해운대 Hae-woon-dae / Haeundae
  • zaki
    amúgy mi az angol címe?
  • DeerHunter01
    Perzsia Hercege
    10/7
    hercegnő pedig
  • Bulykin
    szerintem kúrvajó film!
    Katasztrófafilm ellenére elég sokat foglalkozik a film első fele a szereplők bemutatásával, de nekem az is tetszett mert eléggé humoros volt és érdekes. Sokan viszont emiatt húzzák le a filmet...
    Látványilag pedig semmi panasz nem lehet a filmre, szerintem érdemes megnézni
  • szucsy89
    volt akinek nem jött át nyugi:D
  • Blasta
    Ebben a topikban is volt pár agysebész aki nem tudta összerakni az 1+1et...
  • Tikal #55899
    szerintem mindenkinek le kellett hogy jöjjön, különben nem tudom mit néztek :)
  • Grove4
    Ahogy olvasom a filmbuzin a kritikákat, a Book of Eli-t nagyon lehúzták, a Roadot meg istenítették, na szerintem pont az ellenkezőjét kellene, A BOE- ben a képi világ tényleg káprázatos, én ellettem volna, ha csak barangol egész filmen keresztül.

Neked lejött, hogy

A Viharsziget is jó. Capriot régebben nagyon nem szerettem, azóta megkedveltem.
    Tegnap néztem még csak meg a The Hangovert, az is nagyon jó.
    "-Képzeld beíratkoztam egy mixertanfolyamra. -Akkor szopjál le!" xD loooooool
  • kaposi1
    Off!
    Én is nagyon el vagyok kenődve a helyzet miatt de ezen megszakadtam a röhögéstől!
  • Doddy a düdő
    esetleg Superbad vagy Role Models
  • hapi
    Köszi hogy beírtad, megnéztem és nekem nagyon tetszett

Passchendaele
    10/8
  • CSOCSO
    Crazies

Nem tudom ti mit gondoltok, de nekem a Happening vagy a Mist sokkal jobban tetszett. Amugy jo film volt...
    szerintem 6/10 et megerdemel.

Book of Eli

Na ez mar tetszett!! Kepi vilag nagyon jo volt, a zene tetszett es a sztori is bejott.

mini spoiler - kar, hogy a kis csajt nem tanitotta meg olvasni es kepezte ki verekedesileg.... mert a vegen nagyon ugy tunt mintha atvette volna Eli szerepet :)

8/10!

From Paris with love

Ez is egy kellemes film volt. Jo volt latni Travoltat de a film amugy semmi nagy ujdonsagot nem nyujtott. De legalabb nem is basztak el semmivel ( szamomra). Elveztem de ez nem lett annyira Luc Bessonos

7.5-10

Shutter Island

hajjajj... elaludtam rajta, kokemenyen. Feleig neztem de annyira nem fogott meg. Majd nekiulok megegyszer

SPOILER:
    valaki irta, hogy gratulal azoknak akik az elso 20 percbol tudtak mi a film lenyege. Ahogy mondtam a filmet meg csak felig lattam de ha arrol van szo, hogy dicaprio radobben hogy amugy o is oda tartozik a sok beteg koze akkor szvsz ez mar a bemutatobol is kurvara levaghato volt. De majd megnezem ha lesz ra idom. Mindesetre a felesegem nem volt erte odaig...
  • szucsy89
    thx, átgörgettem felette