106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #55978 próbáld ki... rakd el 30 évig a telefonod és utána kapcsold már be:D -
és milyen mák hogy mielőtt jött a világvége a gazdája kikapcsolta :D -
xxxpaulxxx #55976 akkor meg 30 évig a romokban hevert:D -
nem biztos hogy 30 éve volt nála lehet pá napja találta... -
LOK -
akkor bocsánat -
tudod, halottról jót vagy semmit. -
érthető... engem is bosszant ez a netes divat, hogy minden angolt úgy írnak ahogy ejtik...de ahogy neked jól esik... -
-
omg, azért a nevét leírhatnád helyesen, nem bunkózva -
attól függetlenül Nolan óriásit rendezett. minimális cgi-al hihetetlen látványos lett, végig feszített izgalmas a történet, Ledger pedig óriásit alakított a sajnálatos halálától függetlenül is.
számomra ez a film egy kib*szott isten :)
Nolannek pedig hamarosan jön az Eredet c. alkotása, ami sztem 2010 Mátrixa lesz. -
begins 9; dark knight 7, nem hal meg hísz ledzsör, nem kap akkora hype-ot a film -
The Book Of Eli
A vélemények megoszlóak, ahogy olvasgattam a netet, mint akkoriban a mátrix, van akinek nagyon tetszett, van aki végig sem bírta nézni. Az előbbiekhez tartozom, rögtön kedvenc lett a film.
8.5/10 -
Nálam inkább a Begins a 10/10-es a Dark Knight meg 10/9 de tény hogy rohadt jó mindkettő...:D -
kukori51 #55964 Nekem azért Batmant alakító színész alakítás annyira nem jött be. Még amikor konkrétan batmant játszotta az egész jó volt viszont amikor a civil bruce-ot az valahogy nálam nem jött át. De azért nálam a film 9/10. -
Lipi1980 #55963 Hát igen! A korábbi részekre visszagondolva, azok űbergagyinak tűnnek.
Ebben viszont tetszett 2 arc karaktere. Joker meg egyenesen zseniális volt! Meg is nézem valamikor a közeljövőben :D -
The Dark Knight:Még mindig 10/10! most láttam 5-ig alkalommal de hibátlan nekem.
-
SPOILER
55916, 55923, 55928... bocs, de aki ezekből nem rakja össze, az nézze meg nyugodtan a filmet, tök mindegy neki :DD -
csocso, nem tudom mennyire figyeltél, de előttem már egy párán leírták mi a lényeg, ezért se érdekelt már a spoiler-ezés... -
mivan vele????? ki van irva nagy betukkel hogy szpojler. nem????? -
xxxpaulxxx #55958 örülök, hogy vannak intelligens emberek, akik odateszik az ilyen kommentek mellé a szerintem szót:)
#55955: hogy néger:D -
Lord of War-nak vége és most kezdődik A mások élete
normális időben miért nem lehet hasonló korrekt filmeket adni
nemértem -
Igen, kedvencem a 30 év után is működő ájpod, azon bexartam. -
Csak rá kell nézni, süt rólla, hogy...
-
ma is megkaptuk a heti kötelező book of eli szpojlercsomagunkat -
SPOILER (bár már minek)
nem pocsék, csak középszerűre sikeredett..az meg hogy vak már ki lett tárgyalva, forgatókönyvben is az van stb. -
Real13 #55952 Szerintem meg egy pocsék filmen vitatkoztok már nem először sokkal többet annál, mint amit megérdemel.
De mondom, szerintem!:) -
xxxpaulxxx #55951 kb így hírdetik a filmet, hogy vak-_- -
bár már rengetegszer el lett lőve, te próbálsz spoilerezni, és a legfontosabbat pedig spoileren kívül teszed. -
CSOCSO, sztem tökmindegy már a spoiler, én se láttam a filmet szal én még annyira sem tudom eldönteni hogy vak e az a szerencsétlen vagy sem
-
xxxpaulxxx #55948 Reménykedett biztos, hogy ha már 30 év alatt nem merült le, akkor most se fogXD -
na hogy én hol jöttem rá hogy vak Eli?:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor nyomogatta az I-Pod-ot és hiába villogott rajta hogy lemerült azért ő nyomogatta rendületlenül
-
Mi épp azt mondtuk, hogy nem vettük észre 100% ig, hogy ... De amúgy nekem is tetszett a film, nem azért hoztam fel a témát, mert kiakadtam volna rajta, nekem nagyon bejött BOE.
Roadot láttad már?
Abban is vannak spoileres részek amit meghagytál, arra értettem, semmi másra. Először azt hittem, hogy nem sikerült törölnöd. -
pl. ez #55940 -
xxxpaulxxx #55944 Nos igen, most néztem végig a filmet, elolvastam a kommenteket és igazatok van... elképzelhető, hogy vak:)
És jobban belegondolva... ez így reális... Isten vezette:D
Jó film volt... tetszett ez a poszt apokaliptikus szféra... a mi időnkben értéktelen tárgyak ott fizetőeszközök... és az egész úgy nagyon össze volt rakva.
És... hát a történelem ismétli önmagát:)
Tetszett! Jó volt... és vak:D
8/10 -
?? -
Ehhez képest ugyanígy itt van:D -
probaltam kitorolni az elios spoileres hsz-eket
hasznaljatok a spoiler szot mert valszeg sokan meg nem lattak a filmet. kosz -
SPOILERT HASZNALD mert azert te mar szabadon kimondod a tenyeket!!! THANKS!
Book of ELi SPOILER:
Tikal
[Törl] ma 19:18 | privát | galéria | válasz erre | #55936
Egyebkent ez egy film, szoval ha azt elhittetek hogy egy szal karddal szet vag mindenkit, vag egy pisztollyal lelo egy tucat embert akkor nem is ertem hogy nem fer a kepbe hogy vak...
Van egy erdekes elszolas, mikor az oreghazasparhoz mennek, kerdi az oreg, nem lattak a tablat hogy tilos az atjaras? Mire denzel, nem nem lattuk;) mivel ez csak egy film, ami a hit erejet akarja bemutatni teljesen rendben van hogy vak... Mintahogy a bibliai eli is vak....
Miert az nem volt hulyeseg hogy ketszer is ralottek kozelrol es semmi baja nem lett... Persze az ma hulyeseg hogy vak;) -
Nem is vitatkozunk mi ezzel, számomra egész egyszerűen nem jött le. Egyébként hazudhatott is a táblával kapcsolatban, meg ügye az emberek többsége már nem tud olvasni.
Másodszori megnézésre már figyelni fogom direktbe :) minden egyes jelenetét.