106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ennyit erről:
    (odeon.co.uk oldalról)

Predators

Genre: Action
    Film running length: 107 min
    (excl trailers and advertisements)
    UK release date: 8/7/2010
    Advance screenings: 07/07/10
    Directed by: Robert Rodriguez
  • Kicsikiraly
    Sztem simán érthető elsőre is

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sőt, azt, hogy hogy csinálja a trükköt, már jóval előbb rájöttem, amikor mondják a kémek hogy mindig lemennek a kikötőhöz a kalitkával, vagy ilyesmi, régen láttam már, de emlékszem, hogy valahol itt ugrott be a trükk. de amúgy egyetértek az egésszel, sőt nálam inkább 9/10
  • tigeroo
    nem gas, másodszorra felfogtam hogy az akar lenni :D
  • Inquisitor
    Na basszus, nesze neked "hejessírás ellen őrző", így lesz Elvis-ből elvisz, meg Microsoftból mikroszkóp. Lol.
  • Inquisitor
    Pár millióért 1x én is lefogynék ... De!
    Bale mostanában kb. minden második filmjénél etióp éhezőre fogy, aztán felgyúrja magát. Ettől könnyen meg lehet ám halni is.
    Néz meg a Gépészt pl. a filmben kilóg az összes bordája és csontja, és a végén van egy pár snitt, ahol a fogyása előtt felvett jelenet van, ott meg úgy néz ki mint szegény elvisz utolsó napjaiban.
  • desigo
    off
    az igazi bombaszakértő

A member of a US Army Explosive Ordnance Disposal (EOD) team stands at the entrance to a container wearing a bomb disposal suit prior to an exercise at Camp Nathan Smith in Kandahar City on June 15, 2010. (Ed Jones/AFP/Getty Images) #
  • Tyler1
    A tökéletes trükk

Most tudtam először végig nézni, mert én általában felirat párti vagyok, de ez a film annyira nehéz eredetiben, hogy nem fogod fel mi történik hiába olavasod hozzá a feliratot(legalábbis számomra). Szóval szinkronnal végre sikerült :)
    A film még mindig ködös, sokáig így sem értettem h miért van ez az egész, vagy honnan indul el a főcselekmény, de ez pont az a film aminek a darabkáit többször látva tudjuk csak összerakni.
    A szereplőgárda nagy pipa, mindenki szinten felül alakított(a kislány még külön plusz pont, nagyon aranyos volt). Az egyetlen minusz nálam, a film hosszúsága, én a 2 órát soknak találtam rá, mert elég nyögvenyelős lett, főleg a nem ritka lassú jelenetek miatt.
    8/10
  • bcrics
    ezjóó..és a film alatt amikor is megy szomoruan a troll,,eza zene is szolhatna

az isteni alexa.
    18+ez mekoora lehetne már 1 joo kis harcos snitthez:P
    a soki agyhaloot talán még ok voltak az értelmesebbek..nekik is snitett
    ez már NewAge,de a troll erre nagyon duhos is lehetne 1 kép erejééig,
  • Dean Winchester
    Exam - vizsga

érdekes egy film :D helyszínbérlésre anyagköltségre nem kellett sokat költeni :D (SPOILER követekzhet) hiszen egy szobában játszódik le az egész film.
    Közben sejtettem,hogy a cég igazgatója ott lehet köztük,de nem gondoltam,hogy pont a francia lesz az :D
    amúgy többek közt a fűrészfilm jutott eszembe a film közben,hogy ott is jigsaw ott volt a "játékosok" közt :D
    a film nem volt rossz,egyszernézhető kategóriába sorolnám.
    volt kb 10 perces rész ami kicsit uncsi volt de am faszára sikerült szerintem,vártam a végét, vajon mi lehet a válasz mi lehet a vége xD
    az időbegyorsításra meg álmomban sem gondoltam volna ^^

10/6.5
  • Blasta
    MIVAN????

Ezt írtam: "Messzire kerüljétek el..."

Személyfüggő? Igen, az ízlés személy függő.
    Ez az ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM, az, hogy szerintem az a film egy rakás fos, nem ajánlom senkinek, hogy megnézze. Ezzel ugyan mi a pöcs baj van? Világosíts fel kérlek, mert biztos lemaradtam vmiről?

Sehol nem írtam, hogy szar ember lenne az aki megnézi és tetszik sőt még csak nem is utaltam rá, ha ilyen érzékeny a lelkivilágod, tán keress másik fórumot, mert egy számomra szar filmre a továbbiakban is azt fogom írni, hogy kerüljétek el, ne nézzétek meg...
  • szucsy89
    arra akartam célozni hogy ezek a "nekem nem tetszett szar film meg ne nézzétek" fasságok nagyon személyfüggők szal ilyeneket butaság írogatni
  • Tikal #56167
    A twilight célközönsége a 14-16 éves tinilányok, ennyi. Talán érthető hogy egy felnőtt férfinak ez a film nem jön át :)
  • Tikal #56166
  • precision
    nem szidom a filmet magát, csak az alapsztorit, és egy kultusz megerőszakolását
    mint film nemtom milyen, de nem is érdekel, csöpögős-romantikus, nem izgat különösebben :)
  • Tyler1
    köszi, nem láttam még de pótlom :)
  • Tyler1
    sztem semi baj azzal, h egy vámpír szerelmes, mert a népsztereotípiával ellentétben, egy ilyen lénynek is lehetnek érzései. pl. King Kongnak is volt, meg Hulknak is.
    semmi baj ezzel, sőt nekem tetszik ha más szemszögből ismerhetünk meg ilyen karaktereket.
    de itt az a baj, h te nem is láttad a filmet, csak az alapján ítéled meg amit mások mondtak róla. nem azt mondom, h ha megnézed akk biztos tetszeni fog, de nagyobb látótérbe helyezheted, mint amekkorában most véleményezed.
  • Bucser
    Szintén Newman és Redford film a "The Sting", Magyarországon Nagy Balhé címen ment.

Szerintem érdemes megnézed ha a Butch és Sundance tetszett.
  • Blasta
    Nem hinnem, a kerdesed miatt csak szimplan hulye vagy
  • tigeroo
    hidd el a tinik sem a vámpírok miatt szeretik, hanem a románc-szál miatt.
    (ott egy srác aki gyors/erős stb. és mindíg megvédi a csajt)

• krapekap
    Sztem a szerelmes ork nem is rossz ötlet, a shrekben már láttunk ilyet (vagy az ogre? van különbség?) De ami mégjobb lenne az egy csöpögőorrú, nyálkás, hősszerelmes troll egy hatalmas dárdával, aki csak dünnyög maga elé, mert nem kaphatja meg élete szerelmét, a kiskorú bellát vagy akárkit, mert annak szülei hallani sem akarnak kapcsolatukról, holott köztudott, hogy a félvér gyerkőcök nagyon szépek :)
    Egyszóval hatalmas baromság a tvájlájt ha így nézed, ellenben remekül eladható a tinilányoknak mint "rendhagyó" nyálfolyam/romantikus történet. Csak azt nem értem edwardban mit bírnak annyira, hiszen úgy néz ki mint aki minden piilanatban elhányhatja magát..
  • Tikal #56158
    és már valami gagyi sorozatban is nyomatják valamelyik kereskedelmin...
  • precision
    nyilván ha megnézném, én is hasonló véleményen lennék, mármint, hogy "láttam már rosszabbat", mert biztos hogy van ennél rosszabb film
    de ez akkor is gyalázat a "vámpírkultuszra" nézve, ezért nem fogom megnézni

ez egy sima tini romantikus film (persze az mind1, hogy a szereplő fazon 25 éves, jó az a 12 éves jánykáknak mi?) amibe hatásvadász elemként belerakták a vámpírokat és vérfarkasokat
    és mivel egészséges ember nem táplál érzelmeket a vámpírok iránt (pláne nem szerelmet) ezért "elbuzultak" a vámpírok, ami (nincs rá jobb szó) gyalázat
  • tigeroo
    pedig 1x kibirható a film is. láttam már rosszabbat.
  • precision
    *milyen = minden
  • precision
    javaslom akkor olvasd el újra amit írtam :)
    nem hasonlítgattam a filmeket egymáshoz, egy szóval sem mondtam, hogy x film jobb mint y
    csupán arról van szó, hogy ugyanannyira fura lenne egy szerelmes ork a gyűrűk urában (vagy ha úgy tetszik akármilyen fantasy filmben) mint amilyen fasság a vámpírábrázolás a twilightban... nem azt mondom, hogy milyen vámpíros filmnek ugyanolyannak kell lennie... de ezek tradíciókat rúgnak fel
    értem én, láttunk mi már jó vámpírt, meg olyat is amelyiknek emberi érzései is voltak... de ebben a twilightban lévő vámpír nem iszik vért, sír mint egy kislány, bután néz maga elé szerelmesen de azért utálja az életet mint valami emos, depressziős...stb.
    a másik wtf pedig a VÉRFARKAS mint hősszerelmes
    a harmadik wtf pedig az idióta p*csa aki még szerelmes is lesz beléjük, ezzel _példát állítva_ a mai tiniknek, akik arra vágynak, hogy egy 'élőhalott' vérszívó vagy farkasember legyen életük szerelme

fasság az egész... :)
  • Tyler1
    "elnézve itt a bannerben lévő klasszikusokat... képzelj el egy sírva szerelmet valló ork -ot a gyűrűk urából, vagy egy olyan fiatal agyatlan libát aki szerelmes lesz egy T800 -as terminatorba, neadjisten Lord Vader megy át emo kisfiúba.."

ebbe semmi logika nincs. nem kell semmi filmet másikhoz hasonlítgatni, főleg nem olyat aminek még a műfaja sem egyezik. pl. a D9 is jó film, de ilyen logika alapján "höö képzeld el ahogy Frodó átváltozik bogárrá hö".
    A Twilight nem a vápmír és vérfarkas elemektől rossz, hanem a forgatókönyvtől és a cselekmény lassúságától.
    Nem akarom védeni, mert tényleg szenvedés 2 órán keresztül nézni a melankólikus semmit, de hülyeséggel ne magyarázzátok a film minőségét(főleg olyan ne, aki nem is látta).
  • Bulykin
    tessék
  • Tikal #56151
    A trailer elég volt
  • precision
    egy vámpír nem romantikus és nem nyálfejű és metroszexuális

innentől kezdve kár is arról a filmről beszélni :) gyalázat...

elnézve itt a bannerben lévő klasszikusokat... képzelj el egy sírva szerelmet valló ork -ot a gyűrűk urából, vagy egy olyan fiatal agyatlan libát aki szerelmes lesz egy T800 -as terminatorba, neadjisten Lord Vader megy át emo kisfiúba..

kislányoknak való az a film, nekik tökéletes nedvtermelés céljából...
  • Dean Winchester
    megnézted az első részt?
  • Tikal #56148
    bocs, de ezt még elolvasni se vagyok hajlandó, nem hogy a filmet megnézni...
  • jamamura
    TWILIGHT: ECLIPSE. "Eddig messze ez a legjobb."
  • a.carkey
    La gran final

Tegnap volt a Dunán.

10/10

:D
  • Dean Winchester
    linket pls :)
  • szucsy89
    nekem tetszett, egyszer simán meg lehet nézni.

akkor most szar vagyok?
  • Tyler1
    Butch Cassidy és a Sundance kölyök

Most láttam először ezt a filmet, Paul Newman miatt pótolnom kellett. Hát nem a klasszikus western, eléggé vontatva van a történet, de nem is unalmas. Voltak idegesítő ötletek is benne pl. h 2 percig csak képeket mutogatnak zongora dallammal kísérve.
    A 2 főszereplő viszont nagyot alakít, Redfordot én nem láttam még ilyen "fiatalon" játszani, de korának Brad Pittje volt komolyan. Nekem állandóan ő ugrott be róla :)

Aki nem látta még, annak érdemes pótolnia, már csak a főszereplők miatt is.
  • röfinaator
    Látta már valaki az Eclipset? Barátnőm miatt kérdezem, elhihetitek...:S:S
  • Sir Quno Jedi
    SZerintem semmi probléma a filmmel.
  • PetruZ
    Babylon A.D. Extended Cut (2008)
    Mivel már a bemutató előtt tudni lehetett, hogy szétbarmolták a filmet, nem is volt meglepő, mennyire érthetetlenre sikeredett, anno ki is tárgyaltuk itt. De most már itt az XC változat, és... és ugyanolyan. Mindössze 11 perccel hosszabb, ebből szerintem 10 és fél perc csak a harcjelenetekhez beszúrt bővítés, a többi lényegtelen, új jelenetet nem tudtam felfedezni. Bár azzal, hogy másodszor is végignéztem, valamelyest már jobban összeállt a kép. Értékelés most nincs, ugyanaz, mint volt (már nem emlékszem, talán 5/10-et adtam). Senki semmit nem nyer azzal, hogy ezt nézi meg az eredeti helyett, ebből a filmből már sosem lesz egységes, kerek egész. Kár érte.
  • tommygear
    IGEN Ő