1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    javaslom akkor olvasd el újra amit írtam :)
    nem hasonlítgattam a filmeket egymáshoz, egy szóval sem mondtam, hogy x film jobb mint y
    csupán arról van szó, hogy ugyanannyira fura lenne egy szerelmes ork a gyűrűk urában (vagy ha úgy tetszik akármilyen fantasy filmben) mint amilyen fasság a vámpírábrázolás a twilightban... nem azt mondom, hogy milyen vámpíros filmnek ugyanolyannak kell lennie... de ezek tradíciókat rúgnak fel
    értem én, láttunk mi már jó vámpírt, meg olyat is amelyiknek emberi érzései is voltak... de ebben a twilightban lévő vámpír nem iszik vért, sír mint egy kislány, bután néz maga elé szerelmesen de azért utálja az életet mint valami emos, depressziős...stb.
    a másik wtf pedig a VÉRFARKAS mint hősszerelmes
    a harmadik wtf pedig az idióta p*csa aki még szerelmes is lesz beléjük, ezzel _példát állítva_ a mai tiniknek, akik arra vágynak, hogy egy 'élőhalott' vérszívó vagy farkasember legyen életük szerelme

fasság az egész... :)