106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
lehet ez még jó is...bár teljesen más hangulata lesz a filmnek az biztos... -
nem szeretik a feliratos filmeket -
köcsög amerikaiaknak miért kell mindent feldolgozni? -
pff
-
szerintem is nagyon jó film, nézd meg minél előbb. -
minnél előbb nézd meg mert rohadt jó :D
bár ez megint emberfüggő, nekem a végéig tök szipla krimidrámának tűnt, aztán egyszercsak az államat kerestem a föld alatt :) -
Dean Winchester #56212 valóban a terrorista? rohadt jól nyomta! a két legjobb tkp a két főszereplő :)
carri an moss is jól alakította , mert bazz amikor odaszólt h nem kínozhatja így mert ember vs több millió ember a tét ,bazz komolyan leütöttem volna :D
viharsziget van köv.-nek tervbe véve ,vki írhatna mondjuk egy olyan sort ,hogy ne minnél előbb nézzem meg mert rohadt jó :D -

-
Pont ma akartuk megnezni. Jo tudni mirol szol a film, kevesebb lesz a megleptes. -
Tegnap néztem meg, nekem is tetszett, nagyjából egyetértek a véleményeddel. Még annyiban egészíteném ki, hogy én még egy pontot levonnék a befejezésért. Jacksonon kívül, akinek nagyon jó volt az alakítása, az a terrorista csávó. 
SPOILER
-még annyi problémám volt vele, hogy a végén az elég logikátlan volt, amikor a csávó elmondja, hogy 4x2=8, tehát 4 bomba van. Ezt elmondhatta volna akkor, amikor még e jelenete előtt a kölyköket hozzák be, nem akkor, amikor már sansztalan a gyerekeket kínozni.A másik, hogy egy vallatótiszt jön rá ilyen dolgokra (jó, persze az a dolga), meg is kérdezte, hogy nem tudnak számolni? CIA, FBI ezeknek azért illene ügyelni a részletekre ilyen volumenü ügynél meg pláne. -
Hot Tub Time Machine
A címben benne van minden. John Cusack sztem nagyon nem illett ebbe a filmbe. Tipikusan nem az a fajta ember szerintem, akinek jól áll ez a "fuckolás" és trágár beszéd. Egyszer meg lehet nézni. A FAQ About Time Travel pl sokkal jobb film volt ugyanebben a kategóriában.
5,5/10
Kick-Ass
Nem volt vele különösebben gond. Jó kis hentelős múvi, kicsit fura főszereplőkkel :) Leginkább a kiscsaj volt durva... :) (magyar cím elég lol, elképzelem, ahogyan a szinkronos verzióban amikor a főszereplő csávó vérkomolyan mondja, hogy "I am Kick-Ass", az úgy hangzik hogy "Ha/Ver vagyok!" :D:D:D hehe, nagyon félelmetes :D)
7/10 -
Az angol világbajon mi idegesítő volt már.
Egy harmadik részt még megnéznék ahogy nevelkedik Lee. -
Ip Man 2 (2010)
A film ott folytatódik, ahol az első abbamaradt: a sebesült Ip Man, várandós felesége és kisfia elmenekül a japánok megszállta Fushan-ból és Hong Hong-ban telepednek le. Továbbra is nagyon szegények, amit a mester saját iskola nyitásával próbál ellensúlyozni, de összetűzésbe kerül a helyi mesterekkel és kivívott privilégiumaikkal. Bizonyítania kell, hogy ő is helyet érdemel köztük, ráadásul a város angol tulajdonosai is egy kínai-nyugati boxmeccsre készülnek és elhozzák az angol világbajnokot is.
Jó volt, szép volt, látványos volt, Donnie Yen még mindig penge, Sammo Hung a korához képest pláne, a végén a pöttöm, de már pimasz Bruce Lee meg priceless. :) Erős 7/10.
-
xxxpaulxxx #56205 Vén csontok
Picit klissé, néhol erőltetett... de nagyon kellemes esti összebújós filmecske volt:D
Travolta-Williams nagyon betegek még mindig:D Jó volt!:)
7/10 -
SzinesGeza #56204
A "Jonah Hex"-et látta már valaki?
-
nem, természetesen akkor sem tudnám megnézni. Viszont ha egyeltalán nem keverik bele a vámpirokat, akkor lazán végig szenvedném bármelyik csajjal, annélkül hogy túlzottan is felfordulna a gyomrom :D -
pedig nagyon jó sztem :) tény, h elég lassú, de izgalmas, és eléggé feszült a végéig. -
pedig jó cikk ,én sírva röhögtem rajta... -
Én egyébként eszerint lassan kétféle(3) filmet tartok számon:
1. Amit 1xűen nem bírom ki, hogy ne tekergessek előre, vagy bele-belenézek, de nem bírom, esetleg felálok és hagyom a rákba, törlöm. Ilyenre moziba sem ülök be, DVD-n sem kell, de HDD helyet is sajnálnám rá.
2. Amit 1xűen nem bírom ki, hogy vissza ne tekergessek, hogy minél többet megértsek belőle, meg lenyűgözzenek a legjobb jelentek, pedig már kívülről tudom a szöveget, vagy hogy mi fog történni, de az egész mégis tökéletes élmény, csupa-csupa hihetetlenül ütős résszel. Akár újra is tudom nézni azonnal, vagy némi pihentetés után, ha mást nem, de gyakran belenézegetek a jobb részeknél. Eezekt moziban is többször célszerű megnézni.
3. A futottak még kategória. Ami csak úgy van, altató helyett, vagy mert jobb a mónikasónál és már nincs erőm melózni, vagy játszani, vagy pihenni...heveny horkolás. -
xxxpaulxxx #56199 Én azon a filmen elaludtam... lehet túl lassú volt nekem:D -
xxxpaulxxx #56198
:D
-
jamamura #56197 A TETOVÁLT LÁNY
1966-ban egy gazdag, ám kicsinyes és gyűlölködő nagycsaládban nyoma vész egy 16 éves lánynak, s a családfő még évtizedek múltán is meg van győződve arról, hogy a lány erőszakos halált halt és az elkövető a családban keresendő.
Jó darabig azt hittem, végre eljött az, amire vártam: egy thriller, amely fel tud nőni a nagyokhoz s képes olyan produkcióvá válni, amely nem csupán mérföldkő, hanem viszonyítási alap is lehet a sokat koptatott műfajban. Első két órájában a svéd könyvszenzáció hasonlóan népszerű filmváltozata mindent el is követ annak érdekében, hogy eme vágyamat táplálja. Kiválóan megírt figurákat - egy börtönbüntetés elé néző középkorú újságíró és egy lelki és testi hegekkel /értsd: tetoválásokkal és testékszerekkel/ teli lány szokatlan párosát - állít rá egy szövevényes és magával ragadó bűntény bogozgatására, amely kellően izgalmas és intelligens ahhoz, hogy a néző egy pillanatig se érezze sem fárasztónak, sem bagatellnek. Látszik, hogy jó az alapanyag, melyet gondos és és értő kezek dolgoznak vászonra...
...aztán az utolsó fél órában ez a hatásvadászattól mentes felnőtt film egyszerűen darabokra hullik. Az öngól teljesen érthetetlen, hisz a játékosoknak csak annyit kellett volna tenniük, hogy tartják magukat a filmben többször is elhangzó jelmondathoz, mi szerint mindenkinek lehetnek titkai. Egy filmnek is. Nem kell az utolsó morzsát is a néző szájába rágni, méghozzá jó sok vajjal, nehogy bárki is éhen maradjon. Nem kell minden egyes szálat elvarrni, minden egyes lelki gyűrődést simára vasalni, mert a kitűnően megfőzött intellektuális elemózsiából egy csapásra olyan mesébe illő mézeskalács lehet, mint jelen film esetében. Vagy csak én szeretem azt, ha a moziból kifelé menet is még dolgozik az agyam?
10/6 -
Dean Winchester #56196 nemtudsz elvonatkoztatni??? film érted?
ha alapból nem ugy állítják be h a vámpírokat sebzi a nagyfény akkor megtudod nézni?
elkell vonatkoztatni és élvezni a filmet.
sztem meg nem rossz.
első részt is elkezdtem nézni és valamiért végbírtam,nem jött rám az h huu ez szar nem nézem tovább... -
SPOILER!!!
Nekem azzal sem volt különösebb gondom. Persze nem szokványos megoldás az biztos. Bár én eddig egy filmben láttam, hogy megpróbálták emberré változtatni a vámpírt (asszem a Pengében dolgoztak olyan "víruson" ami megöli a "vámpír vírust" a szervezetben)
Fogd fel úgy, hogy a nap megöli a vámpírt ugye, tehát a vámpír meghal az emberben, de az ember még élni akar. Valahogy még használja a vámpír regenerációs képességét és túléli az égést, a vámpír pedig meghal, marad az ember.
Persze nem a legjobb megoldás ez így, de teljesen oké szerintem. Lehetett volna rosszabb is... :) Ez így látványosabbra sikeredett mintha egy injekciót kaptak volna és attól alakulnak vissza :) -
épp terveztem hogy megnézzem a filmet, ha már felemlegették, de ismét csak spoiler. már a második filmet teszi tönkre ez a topik :(
(Book of Elit nem tudtam végignézni, 20 perc után ki kellett kapcsoljam) -
igen, azon a (spoiler amúgy) részen én is húztam kicsit a számat, de annyira ritkán látni, újszerű de mégis jófajta vámpír filmet, hogy ezt még be tudtam nyelni valahogy. -
Nekem a Daybreakers se tetszett, a maga idióta "megoldásával" (vámpírból->emberré visszalakulás pffff), szerintem ugyan úgy a vámpír mítosz széterőszakolása... -
jó, a háromba is beletekertem mert mazohista vagyok :) inkább olvasok vámpír történeteket, mint hogy ilyeneket nézzek! -
nem a vámpír vérfarkas elemektől rossz? lehet csak én néztem csajjal úgy, hogy szabadulni akartam és nem figyeltem,
de az indián vérfarkasok, akiknek nincs szükségük teliholdra, a vámpírok, akik nem éjszaka élnek, nekem nem igazán hiteles elemek. Nevezzük el a csirkéket vérfarkasnak, akik éjszaka diszkóba járják a táncot. Mert miért ne?
Az új filmek közük, a Daybreakers jött be. Itt a vámpír, az vámpír. A napfény sebzi, ha nem jut emberi vérhez, elkorcsusul. Vannak érzelmei persze, de a világszemlélete, nem egy tini, mutassam a meztelen melkasomat mert az jó világszemlélet.
És a szerelem? bár ez utóbbi filmbe nem hozták át, de a vámpír, a halált váró halandó számára (a legtöbb halandó ilyen) csodálatos, vonzó.. de nem arra hogy dugjanak egy jót, hanem arra, hogy őt is vámpírrá tegye.
nem tudom miért keverte bele az író ezeket a lényeket, amikor a hiperszuper erejükön kívül, és vérszívó képességén kívül, semmi más tulajdonságát nem hozta át a történetbe. Biztos unalmas lett volna egy sablon tini story, hát aggassunk rá némi misztikus köntöst, azt majd megkajálja a nép.
Aztán lehet az első rész óta változott, de őszintén, én a többire már kiváncsi sem vagyok. A 2-be még beletekertem, de köszönöm, nem!
-
Dean Winchester #56189 ok
Unthinkable - Hihetetlen
a film végénél mikor Brody kijön a srácokkal az ajtón aztán nektek is akadozik a kép? előre 2 másodperc vissza, azaz ismétli :(
vagy csak nekem sikerült ilyen " szar " minőséget beszereznem?
SPOILER jöhet
Jackson amit alakított az vmi fenomenális.
az kicsit idegesített,hogy az ügynökök próbálták leállítani majd engedélyt adtak neki és ezt többször is!
Végén a gyerekekre került a sor akkor meg megállították -> kiderül h van 4.bomba akkor egyből jöhettek a gyerekek -> szóval ez számomra idegesítő volt.A végén meg mikor Yusuf öngyilkos lett akkor még vártam volna h a filmnek lesz vmi befejezése ,szal én nem ilyen gyors véget vártam mint amit kaptunk.A kínzások viszont elég kemények voltak. Mikor Yusuf férfiasságát pengézte meg "H" akkor kicsit kirázott a hideg - szinte átéltem én is :SSSSS
10/8
-
cry me a river -
egy jó rendező, ilyen kaliberű filmet rendez, és magyar is
kell ennél több? -
Dean Winchester #56186 most mi érdekeljen benne?
ha elkészül a mű akkor megnézem akárki is vesz részt a produkcióban :/
most antal nimrod vagy magyar péter tökmind1 :D -
mindenkit rajtad kívül -
téged nem? -
hát azért imdb látogatotabb oldal, mint ez a uk odeon, plusz hivatalos oldalon is helyesen van fent az infó
az meg nem meglepő, hogy Rodriguez nevével reklámozzák a filmet :) -
Dean Winchester #56182 kit érdekel antal nimrod?:S -
Én tudom az igazat, csak azt mutatom, hogy az UK Odeon website szerkesztői (és ezáltal gondolom még kismillióan) félre vannak tájékoztatva, magyarán Antal Nimrod neve még egy ilyen frencsájz kapcsán is feledésbe merülhet -
hivatalos oldalon Nimród Antal mint director Robert Rodriguez mint Producer/Visual Effect Supervisor
:) -
http://www.imdb.com/title/tt1424381/