106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    lol tényleg :D bocs!
    precision nevét valószínű princének olvastam és azért írtam amit :P
  • Tyler1
    fail
    nem őt kérdezte :)
  • Dean Winchester
    "em jatszottam a jatekkal, de ez a film"

"Moziban néztem"

nemtudom moziban mióta vetítenek prince of persia néven animét...
  • CSOCSO
    animerol vagy a filmrol beszelsz?
  • stonesour
    Prince of Persia

Nem jatszottam a jatekkal, de ez a film egy értékelhetetlen, unalmas, semmitmondó film. Moziban néztem, a szinkron egy rakat szar. A CG effektek hihetetlenül szarok. A színészi alakítások is szarok. A történet követhetetlen, ellentmondásos kotyvasz. Semmi izgalom. 0/10 ...
  • precision
    ha már a Twilight szóba került :)
    most néztem meg a Vampire Hunter D - Bloodlust -ot
    nem akarok spoilerkedni, de legyen annyi elég, hogy az ember-vámpír szerelem itt sokkal hihetőbb és jobban meg van oldva mint ebben a tini nyál izében

Itt a vámpírok legalább tényleg vámpírok. Maga az anime pedig hibátlan.

10/10.

(van ennek úgymond egy "első része" is - link - a twilightos kislányok még gondolatban sem voltak még, amikor ez már ment :)
  • zoliii
    4. rész.

Shrek (szín., mb., am. rajzf., 2001)
    Shrek 2. (szín., mb., am. anim. f., 2004)
    Harmadik Shrek (Shrek the Third) (szín., mb., am. anim. f., 2007)
    Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After)
    (szín., mb., am. anim. f., 2010)

Shrekből az angyal (Shrek the Halls) (szín., am. anim. f., 2007)
    Különálló rész volt ez!

• xxxpaulxxx
    4:D
  • Bulykin
    előzetese tök poén volt a moziban, lehet hogy megnézem :)
    ez hanyadik rész?? asszem az első kettőt még láttam
  • jamamura
    SHREK FOREVER AFTER. Ki lehet bírni.
  • Tyler1
    Sade márki játékai

ÓRIÁSIIIIIII ez a film!!!!!!! Évek óta kerestem már, és végre 10 év után sikerült másodszorra látnom.
    Egy beteg abszurd dráma a napóleoni Franciaországban, a szexuálisszabadság és a szadizmus megalakotójáról, François de Sade márkiról. Sajnos nem hiteles a film, és egy fiktív történetet mesél el, de a tálalás egyszerűen elképesztő, és kellően bemutatja a címszereplő erkölcsi nézeteit.
    Nem tudok mit írni róla, akinek mond vmit a név, az következethet, egyébként meg MUSTSEE.
  • [HUN]Crassus
    és ugye Kevin Smith:)
  • Kicsikiraly
    na akkor titokban lehet letöltöm most az összeset és egy papírzsepis maratonban megnézem :D
  • [HUN]Crassus
    COP OUT! SÍRVA RÖHÖGÖS!:D:D:D:D

8/10
  • Dean Winchester
    nem vok lány,de nekem is tetszett :D érdekes, látni kell ilyen filmet is
  • tigeroo
    tényleg nem nyálas. ha azt veszed, hogy pl. minden filmben kötelező elem 1-2 csókjelenet. ez meg pont hogy romantikus dráma...

amúgy az első rész sem volt nyálas, csak ottis már a fejemet fogtam hogy mennyire balfasz módon alakult ki a szerelmi szál közöttük. ebben a részben meg ottvan az ügyeletes farkasember sexyfiú, és már ők versengenek a nő kegyeiért (és kurvajó nézni ahogy oltogatják egymást )

spoiler:

a legjobb poén sztem, amikor:

a nő meg a vámpírrómeó fennt vannak a hegyekben, rejtőzködnek a "gonosz" elől... a nő majd megfagy a sátorban, erre megjön a farkasember, és a vámpír legnagyobb nemtetszésére ugye "muszáj" befeküdnie a másik farkasgyereknek a csajhoz hogy melegítse...

na akkor a farkassrác tolt 1 ilyet a vámpírnak: "..and i'm hotter than you"

szal az efféle apróságok feldobták. látszik hogy nőknek készült, de emészthető mindenki számára.
  • Kicsikiraly
    most ezzel, hogy nem annyira nyálas, elgondolkoztattál hogy tényleg bepróbáljam-e. az összes lányismerősöm az egekig magasztalja.
  • Bulykin
    engem is rábeszéltek a mozira, épp most jöttünk meg :D
    nem mondom hogy tetszettXD de nem volt annyira fos, persze mégegyszer nincs az az isten hogy megnézzem...XD
    a harcjelenetek jóakok voltak, néha vicces is volt
    barátokkal moziban kellemes időtöltés volt
  • tigeroo
    alkonyat 3

hát úgy ültem be hogy nem láttam a 2. részt sem. bár tesómék olvasták mind a 4 könyvet (+ a fekete tőr testvériség regényeket), így tudtam 1-2 dolgot a filmről. ja meg bnőm mesélgette a 2. rész történéseit, meg hát amúgy énis csak úgy el lettem most rángatva :)))
    durva volt hogy a férfi-nő arány olyan 5:1 volt a nézők között. sebaj.

ja amúgy aki fikázza nemtudom miért, sztem semmi nyál nincs benne, egyedül az zavart hogy a farkasemberek mi a faszomért félpucérok? bár ezt a szívtipró vámpírtini is megjegyezte, szal ezen jó mosolyodtam:)
    amúgy erre a poénra visszatérve sztem férfiak számára is nézhető. a szigorú rendőrapa hatalmas arc, akkora beszólásai voltak hogy csak szakadtam én is:) jól állt az ürgének ez a szerep.
    a vámpírokkal sem volt semmi probléma, ez van, fejlődött sherlock holmes, van helsing is. haladni kell a korral. persze az egész konfliktus románc köré épül, de attól még korrekt film lett. befogom pótolni a második részét is.

harry potternél jobb/10

(jóval az első film előtt kezdtem el olvasni a HP-t, lehet csak azért nem tetszett a megfilmesített katyvasz)
  • PJack
    Män Som Hatar Kvinnor (The Girl with the Dragon Tattoo)

persze hogy a jenkik nem bírják ki, hogy ne csináljanak ebből is egy fos verziót, ami elrontja az egészet.
    szeretem ezt az elvontságot a svéd filmekben, nagyon hatásos.
    mondjuk a könyvet nem olvastam, nemtom az jobb e vajon.
    mindenesetre ez most tetszett.

8/10
  • desigo
    Cell 211

Spanyol kemény börtönlázadásos film egy szerencsétlenül belekeveredett leendő börtönőrrel.A végét egész máshogy képzeltem el de pár nap után belegondolva így volt jó a lezárás.
    8/10

Kisiklottak

Szerelmi történetből induló dráma Jennifer Anistonnal ahol az események kezdenek visszafordíthatatlanok lenni.A majd két órás film sokszor volt unalmas,lehetett volna sokkal izgalmasabb is.Xzibit is szerepelt a filmben de itt sem alakított nagyot.
    5/10
  • fifi
    tiszteletben tartom a véleményed, de sosem értettem mi a jó abban a filmben...
    sztem az évtized 10legnagyobb foshalmazában eséllyel benne van, és a kutya meg nem nézte volna, ha más a rendező...
  • bency
    Grindhouse-Halabiztos

Sztem kurva jo film,egyaltalan nem kiszamithato,a vege pedig izgalmas szerintem nagyon! Egyedul azert nem 10/10 mert az eleje nagyon elnyujtott,de ahogy beindul mar jo,igy csak 9/10 a film! Kulon RESPECT az autokert :D
  • Tyler1
    Párterápia

Steve Carell az egyik fsz, ezzel el is mondtam mindent. 1-2 jó poén és Mark Wahberg miatt
    5/10
  • Sir Quno Jedi
    Star Wars The Clone Wars movie

Kicsit untam az elején és érdektelen is volt, de a végére egész megszoktam. Ha nem tekintjük többnek, mint egy játék akciódús, de kicsit vértelen és ovis CGI intróját és eltekintünk attól, hogy erre azt merik mondani sztárvársz, akkor egész jóak.
  • tigeroo
    köszi mindkettőtöknek:D!

lementve, remélem fogom használni

(bár fogom, ma megyek megnézni az ALKONYAT 3-at! pedig az 1et is valszeg álmosan nézhettem...)
  • mflex #56232
    Nem ps ez sem...

• precision
    sajnos nincs photoshopom mivel linuxot használok, de egy "fapados" verziót sikerült csinálnom
    ha nem tetszik az se baj :DDD

• Tikal #56230
    let the right one in
  • Tikal #56229
  • CSOCSO
    miert ez minek a feldolgozasa?
  • Tyler1
    igen az pl. jó, sőt még a Drakula is fasza volt Lugosival :D na de a manapság divattá lett vámpírfilmek, hát azért kéremszépen...

meg igazából ezek annyira rongyra lejáratott karakterek. vámpír, vérfarkas, farkasember - újat már egyik sem mutat, csak butítja a mítoszt.
  • Kicsikiraly
    na azért a vámpíros filmeket azért ne általánosítsunk. Interjú a vámpírral-t pl nagyon ajánlom. Vagy a Darren Shan könyveket (de SZIGORÚAN a könyveket, a film ótvar lett)
  • Tyler1
    azért a hónapok még sokat számítanak :) máskérdés h mekkora poént löttél le, sztem nem nagyobbat mint amit egy trailer lelő.

de a tanulság: senki ne nézzen vámpíros filmeket!!!
  • tigeroo
    ezt megcsinálhatná valaki "spoiler" felirattal, akkor megköszönném neki :D
  • tigeroo
  • xxxpaulxxx
    Éreztem, hogy rosszul emlékeztem de ejj... mekkora egy spoiler vagy:OXD
  • Kicsikiraly
    majdnem :D a múltba, utána a jövőbe, utána alter jelen, múlt és még múltabb, aztán jelen. :D
  • xxxpaulxxx
    A vissza a jövőben-ben pedig egy srác visszautazik a múltba, majd egy alter jelenbe, majd a múltba, majd a jövőbe, majd a vadnyugatba:O
  • Blasta
    Könyörgöm b+, hónapok óta bemutatták a filmet, a star wars-ról lehet-e már [spoiler] nélkül beszélgetni ebben a topikban???????

Meg aztán a másik, mekkora irdatlan nagy meglepetést lőttem le, fúbaszki!!!!
    Képzeld a Predators arról szól, hogy földönkívüliek akarnak majd kinyírni ambereket a bolygójukon!!!!