106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    latod ez van... gondolom o se erti neked miert tetszik a matrix es te se erted miert jon be nekem a clash of titans.

amugy a matrix triologia szvsz is alap es inkabb 10/10
  • CSOCSO
    ha jol olvastam mindenki a grafikat fikazta nem a 3d-t.... en itthon neztem HD ban ( nem 3d). nem tudom milyen volt a 3d de a grafika nagyon is jo volt.
  • Reg5
    A 2. részben annyi filozófiai nyavaja volt, hogy majdnem kiugrottam az erkéjről xD Más bajom nem volt vele, csak a film 80%-a ebből ált.
  • precision
    1 nap alatt néztem meg :)
    reggel az első rész, délután a 2. este a 3.
  • Dean Winchester
    az is

precision.:
    1 nap alatt nézted meg a 3 részt vagy több idő kellett?
  • tigeroo
    amúgy a clash of the titans pont hogy TÉNYLEG kamu 3d...

beültem énis anno megnézni, és a legelső "érme" volt tán animálva. meg a legelején az animált csillagkép.

undorító megtévesztő az egész. "Clash of the Titans 3D" nagy lófaszt. ezért húztak le szépen, meg hülyének is néznek minket

(a bankoknál meg a mobilszolgáltatóknál még megértem mert metszettfaszúak, nade a filmipar??!)

• precision
    a folytatások nélkül eléggé nyitott maradt a történet
    nemtom miért szidják egyesek a 2-őt és a 3 -at... vagyis tudom, mert nem tudnak a cgi meg a harcjelenetek mögé nézni, néznek de nem látnak, vagy nemtom
    ilyeneken akadnak fent egyesek, hogy Neo rúgása nem elég pro, meg a 3. részben a Smith vs. Neo fight "nevetséges" :) nemtom miért lenne az :) két überbrutál állat egymásnak esik, alap, hogy több kell a pofozkodásnál

szerintem ez így tökéletes ahogy van, ha én is abba a hibába esnék, hogy különálló filmként elkezdeném boncolgatni a részeket, akkor lehet, hogy találnék hibát
    de így egyben szerintem hibátlan, rengeteg mögöttes tartalommal, filozófiai mondanivalóval, fordulattal, szép jelenetekkel

a bannerbe se potyára került be :)
  • motyodlee
    ezért kell az utolsó vetítési napokon megjelenni
  • szucsy89
    én is most jöttem moziból, méltó befejezése(?) a trilógiának

10/9
  • hapi
    Toy Story 3

10/8

Jó kis fiú voltam és moziba néztem meg, cserébe mit kaptam?
    Végig nyávogó hangot (főleg a zenékben volt szörnyű), és néhány IQ bajnokot akik végig kommentálták a filmet hangosan. Mindezért fizethettem 1300 forintot, hurrá.
  • Dean Winchester
    na ezt is beteszem a sorba a többi megnézendő filmek közé
    én csak az első részből láttam jeleneteket, a többit egyálltalán nem láttam!
  • Blacksheep333
    Jah, az első rész, meg az Animatrix.
    Kár volt elszúrni az összképet a folytatásokkal.
  • precision
    ejjnye... alapmű és kész :)
  • desigo
    Poligamy

Érdekes történet gyenge megvalósítással.Csányi Sándor biztos hatalmas férfiideál de nekem utoljára a Kontrollban tetszett.
    4/10

Így neveld a sárkányodat

Aranyos mese nagyon szerethető karakterekkel.Nem erőltetett film,szinte végig kikapcsolt.Szórakoztató volt és humoros.
    8/10
  • Blacksheep333
    Melyik verziót nézted, UK vagy USA?
    A amerikai remake-t én nem láttam, de az eredeti angol az szerintem kifejezetten jó.
  • tommygear
    Unthinkable 10/4

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    uncsi volt és a vége is szar, am az egész filmet el lehetett volna intézni 20 percben ha egyből a terrorista gyerekeit behozzák
  • green6k
    Hagyjad
  • green6k
    Nekiugrottam ma még1 filmnek a légió után, azt hittem feledteti majd azt...
    Death at a Funeral
    Értékelni nem értékelem, mert kikapcsoltam kb a felénél már.Erőltetett volt az egész nagyon.Lehet a Légió hatása alatt voltam még és elment egész napra a kedvem a filmezéstől, de szerintem mind a kettő egy fos.
  • Reg5
    Azért a csaj jó benne.
  • Sir Quno Jedi
    Légió az szvsz. jó szórakozás. Nem kell tőle túl sokat várni és akkor nem csalódsz. Szórakoztató minden esetre. Jó nem egy Prophecy, de elmegy.
  • MrSpock
    Most fejeztem be én is eme remkeművet.
    Azt csodálom,hogy végigbírtam nézni pörgetés nélkül.
    2/10 nálam is.
    Nem értem,pedig eme témából sokkal többet kilehetne hozni.
    Aki esetleg kihagyja nem veszít semmit vele,sőőőt!!!:-D
  • szucsy89
    ma este akartam megnézni...hagyjam?:D
  • green6k
    Légió 2/10
    Iszonyat borzalom volt.Egy gyenge sztori még gyengébb megvalósítása.Alig vártam hogy vége legyen.
  • Blacksheep333
    Clash of The Titans

Egyetlen egy darab trailert se láttam, de sokan lehúzták, így inkább negatív előítéleteim voltak.
    De végül is nem volt rossz. A CGI tényleg nem volt a legjobb, illetve az istenek nem nyerték el a tetszésem.
    Liam Nelson nem volt jó választás Zeushoz, őt én mindig nagydarabnak és ősznek képzelem el (ami a szvsz a hatalmát és a bölcsességét jelképezi) és Hádész is inkább volt egy sunyi g*ci, mint a gonoszság megtesztesítője és az alvilág ura.
    Amit sajnáltam, hogy nem voltak benne kard párbajok, (gondolok itt ilyenekre) valamint a Kraken-t is hamar és egyszerűen elintézte a főhős.
    6/10 (erős közepesnél valamennyivel jobb)

Repo Men (unrated)

Jude Law, Forest Whitaker és Liev Schreiber nagyon szimpatikusak voltak benne, Alice Braga-val ellentétben. Sem a karaktere, sem maga a színész nem tudta magát megkedveltetni.
    A sztori nekem bejött (pláne, hogy nem rég olvastam a Neuromancer-t William Gibbson-tól, és hát valamennyire hajaz rá a film: implantátumok, de főleg a film befejezése.)
    Az is jó volt, hogy nem finnyáskodtak és bevállalták a vért, valamint a "műtéteket" is mutatták, de nem vitték túlzásba és nem estek át a ló túloldalára. Az akciórészek is látványokat voltak, és ott is kifröccsent a vér (reálisan), ha valakit megkéseltek vagy lelőttek.
    Azt sajnáltam egyedül, hogy a film közepe egy cseppet leült.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Illetve még azt nem értettem, hogy ha (feltételezem) a begyűjtő srácok a cégtől kapják a felszerelést, és mivel a defibrillátor elromlása miatt kellett a főszereplőnek új szívet beültetni, akkor miért nem állta a cége az implantátumot, illetve a beültetést?

7,5/10 (Adnék rá 8at, de annyira nem volt emlékezetes.)
  • Dean Winchester
    jah, még annyit hozzátennék,hogy Murdock szerepéhez vmi hülyébb kinézetű emberkét kellett volna választani...
  • Challanger
    3D TV-n nézted? Mert valami nem stimmel...

Én úgy hallottam, hogy a moziban sokaknak a konvertált 3D volt gyenge.
    A CGI-ra már kevesebb panaszt lehetett hallani, szerintem nem volt rossz. És asszem Te is erre gondoltál inkább...
  • Sir Quno Jedi
    Jaja EPIC, csak én tovább finomítanám, mivelhogy EPIC FAIL!!! :D
  • tommygear
  • precision
    Matrix Trilogy

Megnéztem a 3 részt egymás után. Korábban már láttam mindet külön-külön moziban amikor megjelent az adott rész. Így egymás után egyben az egészet még nem. Ráadásul most sikerült HD verziót szerválnom, HD -s tv -n nézni.

Oldalakat lehetne írni róla. Felesleges külön-külön értékelni a részeket, hisz a három alkot egy egészet. I know, I know... eredetileg csak 1 részt terveztek, a másik kettőt utólag írták hozzá. De nem értem a sok fanyalgót amúgy, a 2. és 3. rész is van olyan jó, mint az első. Mindegyiknek más a hangulata, mindegyikben vannak kurva jó jelenetek (2. részben pl az autópályás rész, 3. részben a Zioni harc ill. Neo vs. Agent Smith ultimate dragon ball -t megszégyenítő harca... :) )

Van egy szó ami hihetetlenül jól kifejezi a lényeget:

EPIC!

10/10
  • Tikal #56469
    Biztos a 10.1-es hang meg a 120colos TV tette meg a hatását, meg persze a HD felbontás.. néha már ennyi is elég...
  • Sir Quno Jedi
    Nomármost a Heroes-ban az is gáz, hogy hogy a faxba tudnák már egymást csak úgy legyőzni. Két ilyen képességű izéke (kb. lev 99 halhatatlan státusz a többiekhez képest) jól el tud lenni egy darabig.
  • precision
    hm, pedig te általában "jól" szoktál pontozni, vagyis nagyjából egyet szoktam vele(d) érteni
    de ez azért komoly :) szerintem a titánok harca rohadt messze áll a 9 pontos filmtől :) én asszem 4 -et adtam rá? moziban néztem és már alig vártam hogy vége legyen, idegesítően összecsapott volt az egész, rém buta és felesleges párbeszédekkel, és szerintem a CGI is kritikán aluli volt
    nem is beszélve a "végső csatáról" ami kb annyira volt idegesítő, mint anno a Heroes sorozat egyik évadzárójában a harcjelenet Sylar és Peter között, amit egy kulcslyukon át nézve mutattak be a készítők, hogy nesze, villogás, szal harcolnak, örüljé neki...

de hát mind1 :) ha neked 9 pontos a film, akkor annyi :) csak kicsit meglepődtem :)
  • CSOCSO
    Unthinkable

Alig varom hogy valaki jojjon es beszoljon, hogy "tele van klisekkel".

:D

Eszmeletlen a film. Az elejetol a vegeig csak ultem es neztem, hogy mi lesz... Bemutatot nem lattam soha, fingom nem volt mirol szol a film.
    Neha en sem tudtam, hogy mit tennek az ott levok helyeben. Engednem-e H nak, hogy azt tegyem amit akarjon vagy ne? Szamomra uj dolgokat piszkalgatott a film es nem is tudnek masik hasonlo filmet megemliteni. Elgondolkodtatott es nem tudom, hogy megadjam-e neki a 10 est vagy sem?!?!
    A vege miatt maradjon csak 9/10

Nagyon szeretnem tudni, hogy mi volt az utolso kep utan... ARGHH!!
  • CSOCSO
    Clash of Titans

nem tudom miert fikazza mindenki.... nekem eszmeletlenul tetszett.
    HD ban neztem 51 inchen es DTS ben hangosan.
    En mar azt nem ertem, hogy hol volt gagyi 3d???? mert en HD ben nem lattam sehol semmi gagyit. Mas filmeknel meg azonnal kiszurom ha valami gagyi. Pl a 2012 ben volt jo par jelenet ami valoban gagyi volt ( mikor atmennek a limuzinnal az epulet belsejen)

Szoval a zene tetszett a kepi vilag is nagyon zsir volt es a harcok is bejottek. Nem unatkoztam egy masodpercre sem!.
    A Percy Jackson villamtolvaj is tetszett de ez sokkal jobb volt.

9/10

!!! igen! 9/10

egyetlen baj hogy nem volt hoszabb es meg epicebbnek kellett volna lennie.

• Justil
    Renaissance.

9/10 de csak azért, mert nem hinném, hogy túl sokszor újra fogom nézni. Viszont annak a másfél órának, amíg tartott, minden percét élveztem. Még akkor is, ha a story 1 picit sablonos. Szóval Renaissance FTW!
  • Kandurex
    Shrek a vége....

3D -ben,...elment...Csizmás Kandúr a legnagyobb arc, vagyis pofa :)
  • grebber
    Szupercsapat.
    Jó akciófilm volt.Igaz mese volt az egész de ha nem az lenne akkor nem film lenne a neve.
    7/10
  • sandor8206
    A-team

Azt hittem jobb lesz. A hihetetlen akciókkal nincs bajom, inkább azzal, hogy nem láttam belőle semmit, kamerarángatás, gyors vágás stb. Történetre meg annyit mondanék, hogy már-már túlbonyolították, persze tök egyszerű DE a "nagy-nagy" csavarok inkább idegesítőek, hogy nyújtják a filmet. Szereplők elmentek, Murdock karaktere most is rendben volt, a csaj tök felesleges volt, Egyszer meg lehet nézni, olyan 6/10
  • Reg5
    Szerintem nem ezt mondtam. Itt az a gond, hogy ez nem A-team. Ez egy az egyben Mission Impossible 3(?) gagyizált változata volt. Miről szólt a sorozat? Volt 4 ember akik a szarból várat építettek afféle McGyverként. Ez miről szólt? Kis túlzással high tech kütyükkel kicsinálták a rossz fiúkat. A jellegzetes furgon is szerepelt kb 5 percet aztán ennyi. A karakterek jellemzőit kb jól átvették, de engem ez a Murdock a hajdani Szépfiúra emlékeztet.
  • tigeroo
    OK, tényleg igazad van, a 3. szezon 12. részéből kurvajó filmfeldolgozás lett volna ám!!!