106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Needing You (2000): A mindenki által ismert Andy Lau és a HK-ikon / divatmodell Sammi Cheng, a rendezői székben inkább az akciófilmjeiről ismert Johnnie To - Ka-Fai Wai páros, mi sülhet ki ebből? Természetesen egy romantikus komédia. :) Andy a Cég arca, vezető sztár-sales-menedzsere és hírhedt playboy. Kinki egy másik osztályról áthelyezett fura lány fura szokásokkal és balszerencsés szerelmi élettel. Nem is lehetnének jobban ellentétei egymásnak. Természetes, hogy egymásba szeretnek. :)
    Nem nyújt semmi újat, de amit ad, az legalább korrekt. Nem a sírvaröhögős, hanem inkább a vigyorgós poénok dominálnak, bár a komédia-jelleg kevésbé hangsúlyos. Nálam összességében mondjuk 6.5/10.
  • mikiking
    Predators 7/10

Pontosan ugyanez a véleményem
  • MrSpock
    A kis bagoly csak pillanatra szerepelt benne..gyorsan lerakatták a főhőssel. De lehetett volna sokkal hosszabb,valahogy az eredeti az szinte végtelennek tűnt,meg mondjuk a sztori sem egyezett igazán vele.
    Az egyik nagy kedvencem..ha valahol adják mindig nézem.Pedig az abban levő trükkök lol kategória,bár elég régi alkotás.De mégis odaszegez a képernyő elé és nem figyelsz a technikai hiányosságokra.
  • tommygear
    Repo Men 10/7

Igazából 10/6 lett volna de a végén a csavar dobott még 1 pontot.
  • Kicsikiraly
    Furry Vengeance.

Szerintem nem sokat kell mondani a filmről, mindenki látta már a trailert és tudta hogy ezt az életben nem fogja megnézni, IMDB-n 1.6-os értékelést kapott, a világ 46. legrosszabb filmjeként van számontartva, stb.

Tegnap sajnos rábeszéltek hogy üljünk be nézzük meg, poén lesz. A filmet csak ezen az egy módon lehet túlélni, hogy az ember haverokkal van, és röhög a film színvonaltalanságán. Egyszerűen annyira ZS-kategória, hogy a puszta jelenléte a vásznon szívta ki a színvonalat a világból. Ott benn még lehetett röhögni dolgokon, persze csak olyan szempontból, hogy hogy gondolhatták ezt komolyan, én párszor kifakadtam és sírvaröhögtem már.

De amint az ember kilép a moziból... kb egy fél órán keresztül letargikus állapotban mászkáltunk össze-vissza, az életkedvünk elment teljesen.

Valamilyen elborult szinten lehet élvezni a filmet, ott benn, azt a másfél órát, de ezt senkinek sem ajánlom. Talán bebaszva vagy beszívva jó móka lehet.

10/-10
  • Tikal #56534
    Az mi is volt és mit keresett a filmben?
    sok hülyeség volt a filmben, de én nem részletezném...
  • Tatyla
    nem volt az rossz inkább csak kevés,például a kis robotbaglyot miért hagyták ki fel nem fogom...
  • Tikal #56532
    Ezt a filmet nem mentette volna meg semmilyen méretű LCD vagy házimozi...
  • CSOCSO
    valszeg almosan lattak mind.........
  • szucsy89
    de én igen, és úgyis ez a véleményem:D:D:D
  • Dynamic
    Cop Out

Engem speciel idegesít, ha egy zsarufilmben egy balfasz páros bénáskodása adja a poénok magját. Számomra sokkal szimpatikusabb a Tango és Cash, a 48 óra, Halálos fegyver filmek tökös párosai. Bruce Willis kicsit furcsa is volt ebben a szerepben. Mindig vártam, hogy valami kemény szöveg kíséretében odacsap, de helyette egy pipogya zsaru és egy ripacs fekete csetlő-botló megnyilvánulásaival kellett szembesülni. És ha még ez nem elég "Stifleren kívül más szerepet nem tudok eljátszani" Seann William Scott is bejön a képbe. Bár most sikerült egy árnyalattal másabb szerepet megformálnia, ez még nem változtat a tényen, hogy rém irritáló a pali.
    Ettől függetlenül végignéztem, mert a fekete főszereplőnek, azért volt 1-2 vicces pillanata.

5/10
  • zaki
    biztos nem hdban láttad 500 centis kivetítőn dts hd 48.1-es hanggal :P
  • Tikal #56527
    Clash of the titans

jézusom, mi volt ez a szar? A történetvezetés borzalmas, ahogy elkezdődik az egész film siralmas, összevisszaság az egész film, na nem azért mert bonyolult a történet, inkább azért mert a rendező miután odaadta a vágónak a filmet elfelejtette végig nézni...nem is adok pontot...
  • PetruZ
    Clash of the Titans (2010): Ez egy nagy nulla. Ha néhány tűrhető jelenetet felbővítünk egy csomó filler résszel, attól a film még filler marad (vö. ha belepisálsz egy hordó borba, az már nem lesz bor). Teljesen jellegtelen és sivár, szürke volt az egész. 3/10
    X-Men (2000): Még most jutottam el odáig, hogy megnézzem az első részt, de továbbra sem vagyok meggyőződve róla, hogy a szuperhősös Marvel Univerzum az én világom. Egy kicsit gagyi, egy kicsit ásítós, de végig lehetett nézni. Idővel pótolom majd a többit is. 5/10
    Cop Out (2010): Kevin Smith-től én inkább egy Kevin Smith-esebb filmet vártam volna, ez egy szimpla, bárki által megcsinálható akciókomédia, bár a jobb eresztésből. Egy nagy baki van benne, ami felett jóindulatúan átsiklik a történet, de egyébként szórakoztató volt. 7/10
  • Blasta
    Sztem úgy lehet, hogy sokan élnek külföldön
  • grebber
    TS-ben van mér csak!
  • stonesour
    A Predatorst hogyhogy már ennyien látták? Vagy van már jó minőségben? Magyarországon csak augusztusban fog menni nem?
  • [HUN]Crassus
    sokan lehúzták,de én sírtam rajta....főleg az autós jelenet mikor "Stiffler" utánozza a feka zsarut:)
  • Totti5
    Cop out

Nagyon élveztem a filmet. Tracy Morgan nagyot alakított és remek páros Bruce Willis-el. Hatalmas jelentek és poénok voltak, végig izgalmas és nem ült le. Hozta azt a hangulatot mint a nagy klasszikus Halálos Fegyver legalábbis számomra. Még biztosan meg fogom nézni párszor.

9/10
  • grebber
    Predators 7/10

Jó volt,de többet ki lehetett volna hozni belőle.Ott volt pl a Predátor ruci azzal lehetett volna mit kezdeni.

Benjamin Button különös élete 9/10
  • Kicsikiraly
    én tudom, ne nekem mondd :D
  • Blasta
    Mozi kulhonban
  • CSOCSO
    super gamez ;)
  • Tyler1
    Így neveld a sárkányodat

Húú hát nem viccelek, vagy 5-6 részletben tudtam végignézni, kurva unalmas és kiszámítható az egész. Tucatfilmes sztorija van, új köntösben. Nem értem a nagy rajongást körülötte, én egy pár évig nem akarom látni.
  • Kicsikiraly
    legalább utánanéznél mit jelent az SG, és tudnád h nem S&G, hanem szimplán SG.
  • Dynamic
    Takarodj!
  • Dynamic
    Arra próbáltam utalni, hogy voltak olyan részek, ami nem 3D-s volt, vagyis, ha levetted a szemüveget, akkor láttad normálisan elmosódás nélkül. A 3D-s részek persze nyilván elmosódott voltak, ott már kellett a szemüveg.
  • Tatyla
    Avatart is láttam mindkét verzióban és nekem a 3D jobban bejött,a Shrek viszont az a fajta 3d ami szemüveg nélkül élvezhetetlen az avatart viszont szemüveg nélkül is végig lehetett volna nézni
  • bcrics
    meik verziót szedted le?.vagy külhonban sikerült megtekinteni?
  • Dynamic
    Elsőre biztos élmény lehet a 3D, de engem speciel idegesített a Shreknél is. Már egy jó ideje nem tud lázba hozni, sőt inkább zavar. Tettünk ugyan egy kísérletet a Shrekkel, de nem változott a véleményem a 3D-s filmekkel kapcsolatban. Olyan nagy pluszt nem ad az élményhez, mert térhatás ide vagy oda, a kép minőséggel problémáim voltak. Valahogy sötétebb, homályosabb, maszatosabb a kép, plusz határozottan kényelmetlenebb a "3D-s nézés". Amikor a nem 3D-s részeknél levettem a szemüvegem, akkor sokkal kényelmesebb, élvezhetőbb volt.

A filmmel amúgy nem volt bajom. Kedvelem a Shrek sorozatot és lehet, hogy nem ez volt a non plus ultra, azért még mindig jól szórakoztam.
    ("Bömbölj!")
    6/10
  • Blasta
    Predators
    5/10

Hát lehetett volna ez jobb is. Valami hiányzik belöle, de meg nem mondom mi. Talán a feszültség, vagy eleve az, hogy már mindenki unalomig ismeri a Prediket, egy ilyen filmbe ezért egy kicsit több kellenne. Ismerjük már a prediket A-tol Z-ig, igy nem tul izgalmas fél órát azzal eltölteni, ahogy nézzük: a szereplök hogyan jönnek rá arra amit mi már a film kezetekor rég tudunk.

A közepénél van egy uncsi üresjárat, pár percre le is hunytam a szemem, pedig kora délután néztem. Pár butaság, logikátlanság is bejátszott.
    Adrien Brody-val legalább nem volt semmi gond.

Szoval gratula Nimródnak, nem egy rossz film ez, de nem is lett tul jo, 1x nézös, poénmentes iparosmeló, semmi több.
  • Tatyla
    na végre Nyíregyházán is lett 3D terem így fogtam az egész családot beleértve a 3,5 éves lányomat is aki ma volt először moziban és megnéztük az utolsó Shrek filmet,nekünk és a gyerekeinknek is nagyon tetszett de szerintem a 3d rárakott vagy két lapáttal.

8/10
  • tigeroo
    the a-team

spoiler!

régen nagyon szerettem a sorozatot. a film pedig hiánypótló volt idén, úgy érzem. könnyed akció, jó jelenetek, a karakterek nagyon el lettek találva (sőt tetszett hogy mr.t karakterének is meg tudtak felelni ezzel a gandhi-féle "jellemfejlődéssel" ami a végén volt.)
    egyetlen egy percben sem unatkoztam. mindegyik karakter jól el lett találva, és nem lehet mondani hogy egyszerű film, azért a 2gonosztevő, 1 pandúr eléggé megkavarta a plotot. de pont jó lett. lehetett rajta nevetni is. plusz hogy a terveket ahogy bemutatták már párhuzamosan ment az akció is. kurvajó volt. murdock jeleneteinél meg már majdnem sírtam a röhögéstől :) szimpatikusak voltak tényleg!

várom a második részt. látszik hogy nem egy nagy egetrengető produkció, de nem is akar az lenni. azt már meg tette a sorozat jó 20 éve.

7/10
  • ProGabe #56505
    The Losers

jóóóóóó ez. pár kritika és pontozás után nemhogy alacsonyak voltak az elvárásaim, hanem egyenesen arra számítottam, hogy én nem fogok tudni végignézni még egy blőd szart. hát ez nem az! ez a 80-as évek laza akciófilmjeit felelevenítő, könnyed kis nyáresti mozi

kétsoros karakterek, kétsoros történet, kétfilléres poénok: ennyi és semmi több. aki többet akar, az ne ezt nézze
  • Reg5
    Egyesek milyen okosnak hiszik magukat mert képesek voltak megérteni egy filmet :)

Az 1 résszel semmi bajom nem volt, pedig abban is voltak mélyebb gondolatok, csak a 2. részben durván túlzásba vitték. És abból kiindulva, hogy a 3. rész bukás volt, felteszem nem csak engem zavart.
  • johngoku
    Tegnap megvolt The A-team. Ha eltekintünk a lehetetlen túlélésektől, meg a gravitációt figyelembe nem vevő mozgásoktól, teljesen szórakoztató filmet kapunk. Bár kb ez is lehetett a cél. 6.5/10-et megérdemel.
  • Dynamic
    Farkasok szövetsége
  • Tikal #56501
    áá, de lehet nem is a vidocq, na mindegy, nem ugrik be a másik francia film ami ilyen szörnyes :)
  • Tikal #56500
    Wolfman

félálomban néztem, lehet ez az oka annak hogy nem nagyon tetszett :) Egy idő után már bosszantott hogy úgy akarnak megijeszteni hogy a zenével operálnak, meg egy álomból felriadó Benicioval :) Szinte már tudtam mikor fog egy farkas rém bevillanni, az utolsónál már nevettem, hogy na ne már megint meg akarnak ijeszteni? ...Az animáció is kicsit darabos volt, főleg mikor futott a farkas... Jack nicholson jobb volt farkasembernek de még a vidocq is sokkal jobb hangulatú volt...
  • Kicsikiraly
    Szegény :( Csak nem gondolkoznod kellett volna egy picit? :(