1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    Furry Vengeance.

Szerintem nem sokat kell mondani a filmről, mindenki látta már a trailert és tudta hogy ezt az életben nem fogja megnézni, IMDB-n 1.6-os értékelést kapott, a világ 46. legrosszabb filmjeként van számontartva, stb.

Tegnap sajnos rábeszéltek hogy üljünk be nézzük meg, poén lesz. A filmet csak ezen az egy módon lehet túlélni, hogy az ember haverokkal van, és röhög a film színvonaltalanságán. Egyszerűen annyira ZS-kategória, hogy a puszta jelenléte a vásznon szívta ki a színvonalat a világból. Ott benn még lehetett röhögni dolgokon, persze csak olyan szempontból, hogy hogy gondolhatták ezt komolyan, én párszor kifakadtam és sírvaröhögtem már.

De amint az ember kilép a moziból... kb egy fél órán keresztül letargikus állapotban mászkáltunk össze-vissza, az életkedvünk elment teljesen.

Valamilyen elborult szinten lehet élvezni a filmet, ott benn, azt a másfél órát, de ezt senkinek sem ajánlom. Talán bebaszva vagy beszívva jó móka lehet.

10/-10