106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Grove4
    Elvileg ezéven új album.
  • xxxpaulxxx
    Majd visszatér, ezt ő is tudja:)
  • tigeroo

nekem ne mondd, már 8. éve a rabjuk vagyok :D
    (kár frusciantéért...)
  • xxxpaulxxx
    Zenében? Dehogy nem! A Chili a jóóóó:D
  • tigeroo
    van, csak mindenkinek más :)

bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belőle stb...
  • xxxpaulxxx
    vagy pedig a "nincs olyan, hogy tökéletes":D
  • tigeroo
    azt a 0,5-öt befekteti a "hátha ennél is látok jobbat" tőzsdébe
  • robotnyk
    a zene nem volt annyira kiemelkedő (a legvégén jó volt mondjuk), ha kerek számokhoz ragaszkodunk akkor lehet 10es, ha nem, akkor 9,5 :)
  • Tyler1
    nem boldogágról szól, csak érdekelt, h mi az a félpont, mikor végig dícsérted.
  • Italo4ever
    Inception

egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal

siman 10 pont!
  • robotnyk
    imdbn 10est nyomtam rá, mert ahhoz közelebb van, most boldog vagy? :p
  • Tyler1
    és mi az a fél pont levonás? :D
  • robotnyk
    Inception

azt hiszem, lassan Nolan megérdemel egy Oscart. a film nagyon jó, tetszett a forgatókönyv, jó a rendezés, a vágás, gyakorlatilag minden. a gondolatmenet követhető, és első nézésre nem tűnt fel sok lyuk a logikán sem.

10/9,5
  • PetruZ
    Á, dehogy is, a csicskákkal kb. elsőre végez, mindenki más visszagyógyul, vagy halhatatlan, és kezdődik előlről a hajigálás. ;)
  • Dean Winchester
    de az a szúrás végzetes
  • PetruZ
    Há' de nem? Minden harcban ide-oda hajigálják, bénázik összevissza, aztán kb. százból egyszer bejön egy szúrása. :P
  • Tyler1
    hát elég nehéz film az tény. hosszú is, lassú is, dráma is. nem az a klasszikus western amire sokan gondolnak a név hallatán. viszont műfajában magával ragadó. persze ez az én véleményem, nekem mondjuk eléggé bejön a vadnyugati folklór, szóval kicsit elfogult vagyok :)

de jó, h eszembejutattad, mert a napokban akartam újra nézni, csak kiment a fejemből :)
  • zaki
    igen
    végülis befejeztem, de számomra értékelhetetlen. vége mondjuk jó volt tényleg.
  • xxxpaulxxx
    Maléna

Hát... most így jónéhány év után, sokadszorra megnézve értettem meg igazán a filmet:O
    És hát igen... sokkal több van benne, mint amit elsőnek mutat:)
    9/10
  • Tyler1
    a brad pittes?
    vége a legjobb.

én most a repo ment szüneteltetem, mert 1 óra után majdnem ledobott a szék.
  • zaki
    Jesse James.....................................

Nagyon kevés filmet kapcsoltam ki a vége előtt, de ennél megtettem kb a 70-80. perc környékén.
  • Dean Winchester
    wolverine , kutyaütő :DDDDDD
  • KitKat92
    Komfortos mennyország

Ez sajnos eléggé alulmúlta még a nem éppen magas elvárásaimat is, pedig Peter Jackson neve akár még bíztatásra adhatna okot... Ez a film viszont minden tekintetben eléggé mellélőtt, sokszor unalmas és túl hosszúra van nyújtva, a CGI rengetegben egyszerűen elveszik az egész film. Tömény giccsparádé, ami csak egy-két színész játéka miatt épphogy felemelkedik az egyszer nézhető kategóriába.

5/10
  • desigo
    HD keresztapa szinkronos első részéhez van valakinek felirata az olasz
    szövegekhez
    mert nem találtam :/
  • xxxpaulxxx
    XD
  • tigeroo
    na, az még jobb. míg te nézed a filmet, addig dörzsölgetné a csodalámpád
  • Montanosz
    ja csak a trailernél olyan potteres volt, de tényleg a poénok ülnek, és bírom a főhős pofa vágásait- vagy pofon vágását)))
    a filmből eszembe jutott hogy régen a papírpénzből mindig levágtunk egy csíkott és így 9-ből 10-et fabrikáltunk)))
  • xxxpaulxxx
    Ő már látta faterjával:P
  • PetruZ
    X-Men 3 (2006): Valamivel jobb volt, mint az első kettő, látványban is, bár a sztoriban akadtak azért hézagok, és a stáblista utáni jelenet sincs még ugye befejezve, de azért nézhető volt. 6/10

X-Men Origins - Wolverine (2009): Így, hogy pár napon belül egymás után néztem meg a három X-filmet, meg most ezt, könnyebb volt követni, hogy ki kivel van és megmagyarázott sokmindent az első két filmből, de azért Wolverine-t még mindig kutyaütőnek tartom. :) 6/10
  • tigeroo
    baz, most néztem utána, ez a korongvilágos terry pratchett féle going postal :o

fúahh, megkell lesnem
  • tigeroo
    pedig bnőd minimum vihetnéd, nálam az összes nő ismerősömnek tetszett:)
  • xxxpaulxxx
    Ebből mikor lesz dvd, mert már én is szívesen megnézném, moziba meg nem jön el velem senki:D
  • Montanosz
    Going Postal

Potter filmet vagy kettőt nagy nehezen megnéztem a család gyerekeivel (én ugyan elaludtam rajta) ezért ennél sem számítottam semmi jóra.
    Szerencsére kellemesen csalódtam!

7/10
  • grebber
    Van benne vámpír naplója sorozatból is egy két szösszenet!
  • Dean Winchester
    vámpíros filmekből???
    inkább az alkonyatból :D
  • grebber
    Vampires Suck (Aki ne ismerné vámpíros filmekből készült paródia)

Agyatlan baromság kb 4/10
  • Tyler1
    ennél már csak az volt jobb mikor a D9 első hetében jött vki és megkérdezte, mikor lesz dvd-n :D
  • Bulykin
  • Seth
    Jövőhét kedd, 17 órára
  • barnie1990
    Nolan új filmjéből mikor várható dvd rip?