106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Elvileg ezéven új album. -
xxxpaulxxx #56628 Majd visszatér, ezt ő is tudja:) -

nekem ne mondd, már 8. éve a rabjuk vagyok :D
(kár frusciantéért...) -
xxxpaulxxx #56626 Zenében? Dehogy nem! A Chili a jóóóó:D -
van, csak mindenkinek más :)
bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belőle stb... -
xxxpaulxxx #56624 vagy pedig a "nincs olyan, hogy tökéletes":D -
azt a 0,5-öt befekteti a "hátha ennél is látok jobbat" tőzsdébe
-
a zene nem volt annyira kiemelkedő (a legvégén jó volt mondjuk), ha kerek számokhoz ragaszkodunk akkor lehet 10es, ha nem, akkor 9,5 :) -
nem boldogágról szól, csak érdekelt, h mi az a félpont, mikor végig dícsérted. -
Inception
egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal
siman 10 pont! -
imdbn 10est nyomtam rá, mert ahhoz közelebb van, most boldog vagy? :p -
és mi az a fél pont levonás? :D -
Inception
azt hiszem, lassan Nolan megérdemel egy Oscart. a film nagyon jó, tetszett a forgatókönyv, jó a rendezés, a vágás, gyakorlatilag minden. a gondolatmenet követhető, és első nézésre nem tűnt fel sok lyuk a logikán sem.
10/9,5 -
Á, dehogy is, a csicskákkal kb. elsőre végez, mindenki más visszagyógyul, vagy halhatatlan, és kezdődik előlről a hajigálás. ;)
-
Dean Winchester #56615 de az a szúrás végzetes
-
Há' de nem? Minden harcban ide-oda hajigálják, bénázik összevissza, aztán kb. százból egyszer bejön egy szúrása. :P
-
hát elég nehéz film az tény. hosszú is, lassú is, dráma is. nem az a klasszikus western amire sokan gondolnak a név hallatán. viszont műfajában magával ragadó. persze ez az én véleményem, nekem mondjuk eléggé bejön a vadnyugati folklór, szóval kicsit elfogult vagyok :)
de jó, h eszembejutattad, mert a napokban akartam újra nézni, csak kiment a fejemből :) -
igen
végülis befejeztem, de számomra értékelhetetlen. vége mondjuk jó volt tényleg. -
xxxpaulxxx #56611 Maléna
Hát... most így jónéhány év után, sokadszorra megnézve értettem meg igazán a filmet:O
És hát igen... sokkal több van benne, mint amit elsőnek mutat:)
9/10 -
a brad pittes? 
vége a legjobb.
én most a repo ment szüneteltetem, mert 1 óra után majdnem ledobott a szék. -
Jesse James.....................................
Nagyon kevés filmet kapcsoltam ki a vége előtt, de ennél megtettem kb a 70-80. perc környékén.
-
Dean Winchester #56608 wolverine , kutyaütő :DDDDDD -
KitKat92 #56607 Komfortos mennyország
Ez sajnos eléggé alulmúlta még a nem éppen magas elvárásaimat is, pedig Peter Jackson neve akár még bíztatásra adhatna okot... Ez a film viszont minden tekintetben eléggé mellélőtt, sokszor unalmas és túl hosszúra van nyújtva, a CGI rengetegben egyszerűen elveszik az egész film. Tömény giccsparádé, ami csak egy-két színész játéka miatt épphogy felemelkedik az egyszer nézhető kategóriába.
5/10 -
HD keresztapa szinkronos első részéhez van valakinek felirata az olasz
szövegekhez
mert nem találtam :/
-
xxxpaulxxx #56605 XD -
na, az még jobb. míg te nézed a filmet, addig dörzsölgetné a csodalámpád
-
ja csak a trailernél olyan potteres volt, de tényleg a poénok ülnek, és bírom a főhős pofa vágásait- vagy pofon vágását)))
a filmből eszembe jutott hogy régen a papírpénzből mindig levágtunk egy csíkott és így 9-ből 10-et fabrikáltunk))) -
xxxpaulxxx #56602 Ő már látta faterjával:P -
X-Men 3 (2006): Valamivel jobb volt, mint az első kettő, látványban is, bár a sztoriban akadtak azért hézagok, és a stáblista utáni jelenet sincs még ugye befejezve, de azért nézhető volt. 6/10
X-Men Origins - Wolverine (2009): Így, hogy pár napon belül egymás után néztem meg a három X-filmet, meg most ezt, könnyebb volt követni, hogy ki kivel van és megmagyarázott sokmindent az első két filmből, de azért Wolverine-t még mindig kutyaütőnek tartom. :) 6/10
-
baz, most néztem utána, ez a korongvilágos terry pratchett féle going postal :o
fúahh, megkell lesnem -
pedig bnőd minimum vihetnéd, nálam az összes nő ismerősömnek tetszett:) -
xxxpaulxxx #56598 Ebből mikor lesz dvd, mert már én is szívesen megnézném, moziba meg nem jön el velem senki:D -
Going Postal
Potter filmet vagy kettőt nagy nehezen megnéztem a család gyerekeivel (én ugyan elaludtam rajta) ezért ennél sem számítottam semmi jóra.
Szerencsére kellemesen csalódtam!
7/10 -
Van benne vámpír naplója sorozatból is egy két szösszenet! -
Dean Winchester #56595 vámpíros filmekből???
inkább az alkonyatból :D -
Vampires Suck (Aki ne ismerné vámpíros filmekből készült paródia)
Agyatlan baromság
kb 4/10
-
ennél már csak az volt jobb mikor a D9 első hetében jött vki és megkérdezte, mikor lesz dvd-n :D -

-
Jövőhét kedd, 17 órára -
Nolan új filmjéből mikor várható dvd rip?