106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kaposi1
    Nem tudod felvenni,vagy esetleg ismerős?
  • davidka003
    Sajnos nem lehet beszerezni sehol sem a filmet.
    HBO-n lesz vasárnap hajnalban de azt úgyis elfelejtem, pedig érdekelne.
  • Tyler1
    azt is nézd, h hány szavazattal :D még nagyon sok helyen nem is forgalmazák. az az kb 500 ember ilyen távol-keleti karate fan, náluk ez nem Bb film hanem A a tizediken :D és ha még verekedés is van? ajaj... :D

amúgy imdb-n cast listában: Hwoarang(kedvenc karakterem tekkenből), Lee Chaolan!!! filmben látta vki? mert vagy átbasztak még jobban ezek a g*cik vagy egy kopasz dagadt nigger játsza őket a többi szereplő láttán :)
  • kaposi1
    Dean Winchester!

Bocs ez nem neked ment!
    Nem is tudom miért nyomtam rá a válasz erre gombra?
  • kaposi1
    Tudtok valami olyan filmet ami kőkemény izgalom !
    Egy deka poén sincs benne hanem végig a székhez szögezi az embert és a végére leizzad rendesen.
    Megmondom őszintén én már rohadtul unom az olyan akció, katasztrófa filmeket ami tele van mondjuk jópofa bemondásokkal.
    Miért nem lehet végre készíteni egy olyan filmet ami mentes az ilyen dolgoktól!
    Csak egy két példa ami lehetett volna ilyen.
    Armageddon
    2012
    A Függetlenség napja
    Hosszasan lehetne még sorolni!
  • Dean Winchester
    igaz vmi olyasmi egyiken..

• mflex #57337
    Nem lehet kivenni, mert rohadt gyors a rúgás és a vágás is, de én inkább kulcscsont rúgásnak nézem, egy edzett ember abból még feláll :D
  • Seth
    Azt mondja meg vki, hogy egy alapvetően bunyóra épülő filmből miért hiányzik a bunyó? Nagyon kevés és rövid meccs volt benne,nemigazán mutatták meg a karakterek, hogy mit tudnak. Gary Daniels karaktere, Bryan Fury szerintem nagyon jó volt, de eszméletlen keveset harcolt,pedig ő volt a főgóré (a csaló Kazuya-t bele se számítom, röhejes alak volt)
  • xxxpaulxxx
    Kérdés, hogy a Tekkennek miért van imdb-n 7,6os értékelése?:D
  • Dean Winchester
    sztem ha vki ilyen erőből torkon rugnak akkor nem fog aztán felkelni, még a gigája is benyomodhat...
    17másodpercnél nézd meg, kajak odarugott elvileg :D
  • mflex #57333
    Igaz már nem mai "gyerek" a film, de az egyik leghihetőbben koreografált bunyó nálam JET LI-é volt, a filmben már később itt is túlzásokba estek...

• mflex #57332
    Azt is elcseszték rendesen, Jin egy igazi terminátor, amilyen ütés és rúgásokat kapott, még egy edzett ember is kifeküdt volna a harmadik után.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a földön térdel és teljes erőből állon rúgják, attól még egy egy 200 kilós izomagy is megfekszik, neki csak kicsit vérzett a szája :D, jó, ok tudom, hogy ez film, meg a gyerekek is megnézhetik, de azért valami "valóságos" lehetett volna benne. A többiről nem is beszélve, és szerintem nem voltak olyan jól koreografálva a bunyók, illetve túl volt koreografálva...
  • Megtörhetetlen
    Tekken! Azt hiszem nem kell hozzáfűznöm semmit... A játék széria több részét is kezelésbe vettem már és azok nagyon tetszettek pont ezért ebben is nagy bizalmat helyeztem igazából, nem lett nagyszám tehát minimális sztori ellenben szerintem nagyon látványosak lettek a harc jelenetek főképp hogy sokfajta stílust engedtek össze, és kifejezetten látványos és életszerű bunyó lett belőle nem úgy mint az Ong backben az már túlontúl megtervezett meg látszik, hogy nem igazi ütést ad ebben viszont totál hihető :)
  • Paya23
    Road Kill

Egy kamion betámad egy kempingező baráti társaságot. Ausztrália szép hely, a film szar. A történet az első 5 percben kitalálható, a logikátlanságokkal ellentétben. Az egész film egy olyan csattanóra van ráadásul felépítve, ami még következetlen is.
    1 pont mert a főszereplő csaj gyönyörű, és még 1 mert Ausztrália is az.
    Ez horror volt? Egy percig nem féltem, sőt még csak nem is izgultam.

2/10
  • xxxpaulxxx
    Párterápia

Beteg egy film volt:D Egy unalmas házaspár úgy döntött egy este, feldobják a kapcsolatukat... sikerült is:D
    7/10

Cserebere szerencse

HÁt esti tv2 filmnek elment, de az a baj, hogy kínosan néztem azzal a gondolattal, hogy én ezt már láttam valahol... jah tudom már... Freaky Friday:P
    No mind1... hasonló sztori... új köntösben... nyálas fiúzenekar, de Lindsay dögös. Viszont a film után garantáltan elsorvadt az agyam:D
    5/10
  • Totti5
    Vörös szikla (Chi bi)

Csak ajánlani tudom. Baromi látványos, végig hangulatos, csodálatos helyszíneken, nagyon jó harci jelenetekkel. Kínai történelmi háborús dráma, átszőve távolkeleti harcművészettel. Epikus:)

Trailer
  • Inquisitor
    Hát azért van már sokkal jobb filmjük is ennél. Nem is egy. Meg most készül egy full orosz Disney film is.
  • CSOCSO
    de irjatok mar oda hogy mit spoilereztek hogy ne kelljen visszakeresni minden hsz-t :D thx
  • öregharcsa
    Fekete Villam Avagy Ujra Zug a Volga

hmm..az oroszok már a spájzban vannak
    ha így haladnak egész jó filmeket fognak csinálni, na nem mintha ez marha jó lenne, de érdekes próbálkozás...

10/4 vagy mittomén
  • MR ME
    SPLICE

nem nagyon akarom túlspilázni, ez a film szar...története buta, vége meg egyenesen vicc kategória, 10/2 de ez is jóindulattal, ne nézzétek meg

érdekes látom sok embernek tetszett, hát ízlések és pofonok, sztem nevetség tárgya
  • tigeroo
    túl sok szinkronos film = rossz karma.

azoknak már úgyis mindegy
  • Tyler1
    R.F. mivel angolul B.A.-nek hívták. mint ahogy Faceman is csak Face volt néha, nem tudom h a szinkron hogy oldotta meg ezt, de ezért érdemes eredetibe nézni a filmeket.
  • Dean Winchester
    meddig tart azt a gombot megnyomni ?
    egyébként RF Baracus volt régen is :D
  • daver88
    Magyarul ez a Vesztesek Bosszúja ugye???

Annyira nem jött be nekem...
  • daver88
    Még két dolog jutott eszembe:

Szintén SPOILER!!!

Zene...nagyon eltalálták. Az A-Team-ből, mint sorozatból megismert főcímet ha jól vettem észre 3x hallhattuk...az elején a közepén és a végén...ez is szépen ki volt találva...

a másik dolog ami talán negatívum, az a szinkron...RosszFiú, mint RF??? na ezt nem kellett volna...
  • ProGabe #57318
    első mondathoz: The Losers? ugyan az A-team-et még nem láttam, de a másik is egy igazi feelgood kis filmecske
  • daver88
    A-Team (A szupercsapat)

Hmmm...mit is lehet mondani. Végre egy olyan akciófilm, ami kellően humoros is, éshát őszintén szólva ebben a műfajban nem nagyon volt mostanában (legalábbis számomra) említésre méltó alkotás.

Mostantól SPOILER:
    Ami nagyon tetszett, hogy végre nem a világot megmentő akcióról volt szó, hanem az önérdek vezérelt mindenkit, ettől függetlenül teljes mértékben kiszámítható volt a végkifejlet, gondolok itt a CIA-sra...Murdock (alias Wikus van der Merwe...:D) hozta önmagát, nagyon jó poénokat találtak ki rá...az elején amikor lóg a propelleren és énekli a right round-ot, az hatalmas...
    A szereplők közül talán Jessica Biel volt a kakukktojás, nekem nem illet bele a képbe...nem is játszott jól, de csak saját vélemény
    Ami még kicsit túlzás volt az a tankos jelenet...hát azon szakadtam :D
    A kedvenc jelenetem viszont az, amikor kiszabadítják Murdockot...3d-s szemüveg, elkezdik vetíteni a filmet, közeledik-közeledik, egyszer csak bejön a falon az autó...nagyon jól kitalálták
    Spoiler vége

Összességében nagyon jó esti szórakozás egy fárasztó nap után. Az az 1 óra 45 perc pillanatok alatt elrepült, érdemes megnézni, aki még nem látta....8/10
  • xxxpaulxxx
    Jaja, a DOA szerintem se volt annyira vészes:) De a Mortal 1 a legjobb ilyen bunyós:D
  • Totti5
    Ezek nagyon low budget filmek. Mortal Kombat 1-2 sztem rendben volt, milliószor meglehet nézni, mert hű a játékhoz és mert látványos élvezetes. DOA-val sem volt sztem különösebben nagy gond, volt benne csöcs bőven és harc is ahogy a játékban is. A Tekkent nem fogom megnézni, mert nem ismerem annyira a játékot és nem is érdekel, így valszeg nem is élvezném, ahogy a Street Fighter filmet is.
  • mflex #57314
    Kissé félreértettél, nem azt írtam, hogy valami eget rengetően erős története lenne a Tekken-nek, hanem ennek a filmnek története, ha lehet ezt annak nevezni, egy oltári nagy szar, na erre mondták a japók, hogy ez így fasza lesz? :)
  • Tyler1
    mert ezek nem előszereplős filmnek való sztorik. egy cgi filmmel többet értek volna el a Tekkennél is, mint így.
    ez kb. olyan mint a Dragon Ball film, sem a karaktereket, sem a történetet nem tudják beleültetni élőszereplősbe. persze azt már ne is nézzük, h ezek azt se tudták ki-kicsoda a játékban.
  • Seth
    Ezt úgy írod,mintha a Namco olyan komoly sztorit írt volna a Tekken-nek.
    Hasonló szintű mint a Street Fighternek, abból is remek filmek születtek XD. Ja a Dead or Alive-ot majdnem el is felejtettem :)
  • mflex #57311
    Erre a bugyuta történetre, azért a NAMCO-nak is rá kellett bólintania, egyébként meg b kategóriás az egész film.

Kíváncsi voltam, hogy Prototype Jack megjelenik-e, sajnos nem :D
  • Tyler1
    amúgy most nézem, h a bunyókat Cyril Raffaelli(B13-ban a kopasz zsaru) koreografálta, tőle meg aztán sokkal többet vártam volna.
  • Tyler1
    ja tényleg sry
  • Dean Winchester
    jah mondom nekem rohadtul bejött a film :D témájában a top 10be tuti ott van!
  • Seth
  • Tyler1
    jól jártál ha még tetszett is :D
  • Megtörhetetlen
    Ja meg a mási kamit néztem az az uj bateman animáció, az viszont kifejezetten tetszett főként hogy Dean hangja volt a pirossisakos robiné!!! (és most nem nyalok csak szeretem a sorozatot én is, csak nem vagyok ekkora addict :D)
  • Dean Winchester
    huh hát lehet égő de én a játékból annyira emlékeztem,hogy ps-en toltuk simivel kurvarégen és választottunk játékosokat és harc volt csak :D szal a játék történetét egyálltalán nem vágtam.
    szal lehet,hogy jól jártam?:D sőt bíztos :D