[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A-Team (A szupercsapat)
Hmmm...mit is lehet mondani. Végre egy olyan akciófilm, ami kellően humoros is, éshát őszintén szólva ebben a műfajban nem nagyon volt mostanában (legalábbis számomra) említésre méltó alkotás.
Mostantól SPOILER:
Ami nagyon tetszett, hogy végre nem a világot megmentő akcióról volt szó, hanem az önérdek vezérelt mindenkit, ettől függetlenül teljes mértékben kiszámítható volt a végkifejlet, gondolok itt a CIA-sra...Murdock (alias Wikus van der Merwe...:D) hozta önmagát, nagyon jó poénokat találtak ki rá...az elején amikor lóg a propelleren és énekli a right round-ot, az hatalmas...
A szereplők közül talán Jessica Biel volt a kakukktojás, nekem nem illet bele a képbe...nem is játszott jól, de csak saját vélemény
Ami még kicsit túlzás volt az a tankos jelenet...hát azon szakadtam :D
A kedvenc jelenetem viszont az, amikor kiszabadítják Murdockot...3d-s szemüveg, elkezdik vetíteni a filmet, közeledik-közeledik, egyszer csak bejön a falon az autó...nagyon jól kitalálták
Spoiler vége
Összességében nagyon jó esti szórakozás egy fárasztó nap után. Az az 1 óra 45 perc pillanatok alatt elrepült, érdemes megnézni, aki még nem látta....8/10