106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"a második részt még azóta sem láttam."
Azt meg mindenképp felejtsd el :D -
bcrics #57423 jaja,
én akkor láttam amikor kijött a film,majd összeszartam magam:D
Végig bizsergett az agyamXD,a végén meg amikor a boszi elkapja őket,áááWtf,meg uyge suliba huztátok egymást hogy deee persze ez mind igaz,megtörtént,,ém ugytudom volt vmi gyilkosság ott a környéken amikor felagatták a fára a fiatalokat és azóta sem tudják ki miért stb.
a második részt még azóta sem láttam. -
Én egy percig nem izgultam rajt, sőt kifejezetten untam. Szerintem borzasztó. Viszont stílusteremtő. Ezt nem lehet elvenni tőle. -
Inception
Nemrég értem haza moziból, így még eléggé a hatása alatt vagyok. :) Egy remekül, nagyon átgondoltan összerakott, jól felépített, a többszörös eseményszinteket is jól kezelő film, aminek csupán azt az egy hibát tudnám talán csak felróni, hogy nincs benne igazán olyan "WTF?"-csavar, minden pontosan halad a végkifejlet felé. Egy kerek, egész film, ami ugyanakkor többszöri újranézésre is alkalmas, van benne "anyag" az utólag leeső apróbb kapcsolódási pontok felfedezésére. Kellő hosszúságú és kellően elégségesen szájbarágós a részletek elmesélése is. Nem tudom, a szinkron milyen, mi az angol eredetit néztük, feliratosan, és a fordítás bár közölte a lényeget, az eredeti azért bővebb, összetettebb volt.
Összességében nyugodtan merek rá adni egy 9/10-et. A tökéletességhez hiányzott az a bizonyos csavar, a történet túl simán, túl egyenletesen futott. És a végén a vágás is pont jó helyen volt, szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az már egyértelműen a valóság volt. :)
-
karajjj #57420 pedig ez egy kifejezetten jó beszaratós B film helyett eléggé ZS kategóriásra sikerült, nagy potenciál volt benne, de nem tudták megvalósítani az ötletet, egyszer nézhető, aztán kb egy "aha, akkor ezt is láttuk" legyintéssel el is van intézve a film, semmi többet nem ér -
xxxpaulxxx #57419 És? Mi lett volna a jó? Ha idióta banyának öltözött emberkét, meg gyerekszellemeket lát a néző? Én pont ezt szerettem benne... főleg amikor először láttam... nem tudhattad melyik jelenetnél fogsz beszarni és végig lengedezett nálam a para-o-meter:D
Én jobban szeretem a misztikumokat, mint az idióta b-kateg film+os darabolós szarokat... bár azokon pl jókat tudok aludni^^ -
Dean Winchester #57418 csak tudod ha mindvégig azt olvassa az ember,hogy ilyen szar meg olyan szar akkor elveszi az ember kedvét :) és ezért nem nézi meg.
ellenben ha azt olvassa,hogy hudejo ez a film (pl. most az eredetnél mindeki 9pontokat ad neki akkor meg én pl. csak azért nézem meg moziban.
érted? elvileg ez vmi brutáljófilm lehet szal igy gondolom moziban nézem.
de ha ilyen 7 pontokat adna a többség akkor siman download és ugy :D -
Blair Witch ótvarfos. Kb végig "Miezaszar" arckifejezéssel néztem. Főleg a vége után. -.-
Szerk.: Cloverfield viszont atom. -
karajjj #57416 na azért az eléggé gyenge eresztés volt... főleg a végén az a fantasztikus befejezés -.- -
xxxpaulxxx #57415 Jogos! A másik amiket a kategóriában nagyon leértékelnek az a Blair WItch Project.... én imádom mai napig azt a filmet sokan meg úgy beszélnek róla, hogy röhej -
valaki tud ajánlani egy pár nagoyn jó vigjátékot? Hangover, Horrorra akadva és ilyenek persze megvoltak :) -
a filmből derül ki, a trailer egy 1-2 perces összevágott promo, amiben vázolják a cselekményt :) én szinte az összes filmnek(főleg az újaknak) megnézem a trailerét, mert abból kiderül számomra spoilermentesen h érdekel-e egyátalán. aztán az az 1-2 képkocka kis is törlődik a filmig az agyamból, úgyhogy nálam poén nem lőnek le :D -
igaz!
manapság már a tailereknek sem lehet 100%-ban hinni
..pl Predators... és egyre több lesz ilyen szerintem...(ha valami bejön azt utánozzák)
aki meg az itt lévő vélemények alapján megy moziba az meg is érdemli...nem néztem volna meg egy csomó filmet az itt lévő vélemények pontozások miatt. -
nagy hős #57411 aha miután szóltam érte :D -
Dean Winchester #57410 "trailer annyira spoiler mint egy a filmcím(jedi visszatér - a qrvaannyát visszatér?:O )"
ok a címből kiderül h visszatér de hogy mint s hogy ill milyen módon az nem derül ki mig a trailerből igen :)
szóval mondom én is nézek néha trailert de nem mindig !
tökéletes trükk , tekken, taken ( -> csak h az utóbbi időben nézett filmcímeket mondjam ) ezeknek a trailereit se néztem meg! (viszont a taken-nél elolvastm h kb miről szól :) tehátSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elrabolják a lányát és utánaindul az apa
"nagyobb észtelenségnek tartom ha vki kritikák alapján formál LÁTATLANBA véleményt egy filmről, mint aki esetleg megnéz egy trailert, vagy elolvas egy rövid spotot róla."
egyetértek. -
Az ötödik támadás
és a
Háború küszöbén
volt a mai menü, a második világháború
eddig kevésbé ismert hátteréből.
7/10 -
én nézek, mivel semmi elé nem ülök le úgy, hogy szart se tudok róla. trailer annyira spoiler mint egy a filmcím(jedi visszatér - a qrvaannyát visszatér?:O )
nagyobb észtelenségnek tartom ha vki kritikák alapján formál LÁTATLANBA véleményt egy filmről, mint aki esetleg megnéz egy trailert, vagy elolvas egy rövid spotot róla. -
viizo #57407 de buta vagy 
[a facepalmért szívesen megráznám a pofonfát hogy nyakoncsapjalak] -
Dean Winchester #57406 spoilerbe igen :) -
Akkor most már ki is fejthetnéd hogy mi a problémád? -
-
nagy hős #57402 nem te voltál aki pár napja leírta a Prestige csavarját? :D -
Dean Winchester #57401 ki néz trailert? trailer = spoiler
ok azé néha nézek de nem mindig... -
nem mondtam többet mint ami a trailerből is kiderül :) -
hát akik így leértékelik a Cloverfield-et azoknak csak gratulálni tudok és kb. filmérzéketek egyenlő a nullával -
Tekken
Nekem tetszett jó volt szerintem 7/10-et megérdemel! -
Dean Winchester #57397 szörny?????? ne már h egy szörny mert akkor ez spoiler és elküldelek a halál f****ra -
viizo #57396 Splice
Adrien Brody ennél rosszabb filmben aligha vállalt még szerepet..
A génmanipulációs téma egész jó lenne, ha vmi rendes forgatókönyv állt volna rendelkezésre, de amellett hogy klisé klisére halmozódik, a rendezés is gyatra és tv-film jellegű.
Csalódás, pedig a trailer alapján várós volt.
10/2 -
cloverfield=minden idők leggázabb szörnye
először azt hittem, egy fellóvézott Asylum produkció. -
viizo #57394 cloverfield
10/1 -
szerintem az ad a hangulathoz, és amúgysem rángatózik annyit, hogy zavaró legyen. amiket én hallottam (legfőképpen itt, de más kritikákban, youtubeos kommentekben, stb), azok azt bírálták, hogy a film a végére átmegy egy teljesen más kategóriába. nem akarok spoilerezni, nézd meg és döntsd el, nem tagadom hogy tényleg nagy váltás van a végére, de a történet számára elengedhetetlen sztem. -
Dean Winchester #57392 nem azt húzták le,hogy szar mert rángatózik a kamera egyfolytában? megse néztem a sok negatív kritika miatt :D -
elég csak a logómra nézni végülis :D -
Sokaknak nem tetszik a vége miatt, engem valahogy nem tud zavarni, imádom benne ezt a feszültséget amitől a végefelé már-már rosszul van az ember. -
Sunshine-t én félévente megnézem újra.
Nagyon bejött. -
Tényleg mióta rendes minőségben megvan az a film, még meg sem néztem.
Na azt hiszem a hétvégén pótolom ezt is.
-
Akkor eszembe jutott még a Cloverfield, ott nekem nagyon átjött a szereplők félelmei, és nem az a hülye hangokkal ijetszgetős horroros klisé volt. -
Sunshine-t kimondottan úgy szenvedtem végig anno.
Nagyon nem tetszett.
Deep Impact már jobb volt.
Ha jól emlékszem szinte együtt futott az Armageddonnal és akkor az el is homályosította.
Mind reklámban mind bevételben.
Köszi az ajánlásokat.
Talán ha nem lesz más előveszem őket még egyszer. -
Ezzel az írással most egyetértek... -
Dean Winchester #57384 ne bízonytalankodj el!
pl. van a tekken-re én 9et adok míg van aki 3at.
de sok film van amire x személy alacsony pontot ad míg y meg magasat