106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    engem is érdekel(ne) mostmár a film, de miaz hogy nincs benne csöcs?
  • szucsy89
    na baszki úgy érdekel ez a sok spoiler de nem nézhetem meg mert még most akarom megnézni ááá:D
  • Dean Winchester
    uhhh ,sry de logikus h mindig az elején kezdjük :D de ha olvastad a 2.at akkor az elsőt nem kellett volna :(

tyler.: vizsgázunk :DDDD
  • Jim Morrison
    exam
  • Tyler1
    mi a fuck van itt? :O
  • Jim Morrison
    csak lecseszem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    basszus, ha tobb spoiler van akkor azt is mondd meg milyen sorrendben nyossam meg... masodikkal kezdtem
  • Dean Winchester
    exam
    asszem valami olyasmiért mert tán ő nem ugy jelentkezett a melóra mint a többiek,szóval faggaták h mit tud az igazgatóról
    érted minden info fontos :D
  • Dean Winchester
    megnéztem és le is töröltem szóval ilyet ne kérdezz :D
    egy hatalmas spoiler
    maga az igazgató aki felveszi a győztest az is köztük volt (mármint a vizsgázók közt)- erre nem gondoltam volna :D
    hogy melyik azt leírom a köv. spoiler tagba

a szemüveges legelső széken ülő :D
  • tigeroo
    semmi csöcs? ne már
  • Jim Morrison
    nem létezik. de azt ird le legalabb miert vagjak meg a lanylabat meg ilyenek
  • Dean Winchester
    nincs olyan nagyon durva dolog benne.
    kis verekedés azt ennyi. a hangsúly tényleg a megoldáson van,hogyan dolgoznak össze ,hogy mükődik a csapatmunka, ki honnan származik..stb kérdések felvetődnek és kész. szóval a saját szabályokon ne érts semmi durvát XD
    logika,gondolkozás... nekem bejött :D
  • Jim Morrison
    27perc 40mp or pontosan mi tortenik?
  • Jim Morrison
    mult heten neztem trailert. nem akarsz tobbet spoilerezni? :D durva resz ha van vagy ilyesmi :D
  • Dean Winchester
    röviden? ahhoz képest,hogy feliratosan nem szeretem nézni az ilyen filmeket ahhoz képest szépen végnéztem.
    szóval ugy gondoltam ezt a nem szeretem dolgot,hogy ilyen "ismertelen" filmet.
    elolvastam miről szól a film és érdekelt a történet.sztem nem spoileres,mert egy cselekményt sem irtam,csak vázlatosan :D de a rend kedvéért 'tagok közé teszem'
    vannak vizsgázok és van egy üres papír.
    1 kérdés van melyre 1 válasz van.
    ketyeg az óra , a megoldást megkell találni! aki megoldja azt felveszik a céghez. a vizsga egyéni szabályok szerint zajlódnak :D...

elkezdtem nézni és magával ragadott :D
    pedig csak [félspoiler]
    ******************************** 1 helyiségben játszódik az egész film
    szal fura és egyben oltári fasza.
    10/9et adok rá :)
    szóval ha megnézed nem fogsz veszíteni vele.
  • hapi
    Kilencedik Légió

6/10
    Ebből a témából nekem nem lehet szart csinálni... :)
  • Tyler1
    Kilencedik Légió

Azt hittem vmi fasza kemény történelmi film lesz a kilencedikekről, erre akkora B kategória, h 10 perc után már a fejem fogtam. Fél óra után pedig off az egésznek, majd ha nagyon unatkozom és nem sajnálok az életemből annyi időt akk befejezem. És ezért pénzt fognak kérni a moziban? Nehogy vki ezért fizessen!
  • szucsy89
    vélemény?:d
  • davidka003
    A barlang(Descent)

9/10

Legalább 5-ször láttam már és még mindig nem unom.
    Nyomasztó hangulat megvan.

A barlang 2(Descent part 2)

Gagyi, szar, hulladék. 3/10
    Kár volt a folytatás.
  • Montanosz
    Shelter
    8/10
    Nem rosz, nem rosz..

Centurion
    7/10

Black death
    9/10
    Valahogy így kell egy filmet megcsinálni alacsony költségvetésből.
  • Szabi84
    láttam
  • RelakS
    Rémálom az Elm utcában
    az idei

5/10

de csak egy-két jól sikerült effekt miatt.
    Milyen már az, hogy az emberre a zenész hozza rá a frászt, mikor a nagy csöndben a vonósok rázendítenek úgy 0.2 másodpercre?! Ez belőlem az "Anyádat ijesztgesd!" reakciót váltja ki, nem azt, hogy "ARgh! a frászt hozta rám!"
  • ProGabe #57563
    gondolom azt akarja megtudni, hogy érdemes-e megnézni, vagy sem

ha már felkerült a csizma az asztalra: én a Cashback-kel vagyok is
  • Dean Winchester
    ja , miért?
  • szucsy89
    a the exam (vizsga) c. filmet látta már vki?
  • Tatyla
    ja elvégre Nolan a Batman-en kívül nem igen csinált semminek folytatást
  • PetruZ
    Inception:
    Nem hiszem, hogy így lenne. :) A ruhákat nem figyeltem, de az életkor stimmelhet, emlékeim szerint Cobb 1-2 éve bújkál csak. Másrészt a gyerekekkel kapcsolatos álmáról beszél a fiatal lánynak is, és később látjuk a múltbeli jelenetet, ahol befejeződik és megkapja a repülőjegyet az ügyvédjétől. Szerintem az tuti nem álom volt.
    A második felét sem tartom valószínűnek, egyszerűen azért, mert Mal leragadt a limbóban, jó ötven évet éltek ott. Ha egy "magasabb szintű" Mal is lett volna a képben, azt nem bírja ki, hiszen azért lépett be Cobb álmába, hogy kihozza őt.

Az álomvilág nem a Mátrix. :)

Ja, és nem lesz második rész. Nincs mit folytatni, pont így van jól.
  • Kicsikiraly
    Ez még mindig az inceptionhoz tartozik, aki nem látta, ne olvassa (így gondoltam a jelölést a hsz elejeén a filmmel kapcsolatban:D)
    De az az álom a gyerekekkel a homokos parton egyértelműen a valóságon alapult, rengetegszer ott volt, még a hotel várójában is ott ültek a bejáratnál.
  • Mhosah Myth
    Inception 10/10!

Én 2 napja láttam a filmet számomra egyértelműen az elmúlt évek lejgobb mozis élményét adta a film... Minél többet agyalok rajta annál többféle megoldást látok :)

Én nem mondanám egyáltalán azt, hogy egyértelmű a vég. Sőt... Nagyonis nem mivel ha visszagondolsz a végén mikor megpörgeti a totemet akkor ugyanazt az álmot látja amit a film végén mindig is, hogy ott játszanak kint a gyerekek. Ugyanabban az élethelyzetben látja újra a gyerekeit mint az álmaiban. A gyerekek is ugyanabban a ruhában vannak emelett még nem is lettek idősebbek szóval szerintem egyáltalán nem a valóságot láttuk a végén hanem Cobb álmát, ő pedig még lent van a váróban.
    Emelett azt is el tudom még képzelni, hogy Mal van életben és az egész film Cobb álma volt Mal pedig megpróbálja őt visszahozni mert nem a valóságban van. Meg eleve Cobb Mal totemét használja az egész film alatt amiről tudhatjuk hogy egy ember nem használhatja más totemét sőt meg sem érintheti. Szóval szerintem lesznek itt még durva fordulatok csak várjuk ki a második részt...
  • Thaison
    Amit most legutóbb láttam az Eredet. Nekem nagyon bejött a film, talán egy kicsit vontatott volt meg hosszú de rövidebben nem lehetett volna átadni azt amit így sikerült. Látványos a film meg a story is jó, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • Sheltem
    Ja és szerintem amennyire jól játszotta Depp a szerepét annyira nem volt jó Bale...Egyetértek veled. Szerintem nem illik ebbe a filmbe.
  • Sheltem
    Nekem sem nagyon jött be, pedig imádom a hasonló filmeket. Tom Hanksnek a gengszteres filmje sokkal jobb volt, pedig azis messze van mondjuk egy volt egyszer egy amerikától. Tudom...más.

Nem mondanám a public enemiesre, hogy rossz film, mert nem az. Viszont kétlem, hogy újranézném mostanában.
  • dartonita
    Knight and day(amit a magyarok "rettento szellemesen" Kéjjel-nappal -nak forditanak)

Reg lattam Tom Cruiset,es ra kellett jonnom hogy kedvelem ezt a faszit.Meg ha nem is a kiemelkedo szineszi jateka de inkabb a stilusa miatt.Jo hangulatu filmeket csinalt,ez sem kivetel.A debil cim ellenere egy egeszen porgos akcio/vigjatekot sikerult osszehozniuk Cameron Diazzal,aki meg mindig nagyon jol nez ki.Igaz tulzottan sok realitast nem kell elvarni,de boven hozza azt a szintet ami szamomra meg a szorakoztato kategoria.Egyszer siman megeri megnezni.
    6/10
  • precision
    Public Enemies

Nekem nem igazán jött be ez a film. A forgatókönyvet mintha randomszerűen megritkították volna jó pár oldaltól és úgy álltak volna le megcsinálni a filmet. Bale egy nulla a filmben. A "gonosszal" való eszmecseréje a 20 másodperces börtönös beszélgetésben kimerül, utána se nagyon találkoznak. Nem igazán vannak jó párbeszédek. Nincsenek igazi karakterek. Leszámítva Depp karakterét, ő viszi kb el a filmet a hátán. A többiek csak bábok szinte. Hiányzik pl az igazán jó mellékszereplő is, amik plusz hangulatot szoktak adni a filmeknek.
    Hiába szép a film, jó a fényképezés, átjön a régi kor hangulata...stb., de a fentiek miatt nem nagyon tudtam élvezni a filmet.
    Depp miatt adok rá egy ötöst.

5/10
  • Kicsikiraly
    ez a topik nagyon megérdemli a fejlesztést, nincs jobb ötlet mint amatőr filmkritikusokat összegyűjteni és ez alapján szemezgetni a filmről :D én a topik véleményét néha többre tartom mint vmi nagy hivatalos blogét, jótopik, fejlődjön csak :D
  • Tyler1
    oké fejlesszük a topikot :D az én ötletem egy flash alapú filmajánló-újság banner helyére, ami imdb sorszámok alapján dobja ki a címet és egy poszterikont :D
  • Dean Winchester
    igy meg nem kell jelölgetni + ha mellékattintasz ugyanúgy látod ,azelőtt meg ugye ujra jelölni kellett :D
  • Kicsikiraly
    BAN!BAN!BAN!

:D
  • Gurren
    darth vader luke apja
  • tommygear
  • Kicsikiraly
    de azért legyen megemlítve, hogy az előző két hsz-ben lévő spoiler csak a funkcióhoz tartozik, egyik filmhez sem köthető, nyugodtan meg lehet nézni.

(amíg az inceptiont nem láttam, alig mertem spoilertageket kijelölni :D)