106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • [HUN]Crassus
  • CSOCSO
    haverom most latta azt mondta nagyon rambo volt a film.... sok akcio meg minden :D

amugy Stallone-n mar a 2009es edzo videokon is lehetett latni, hogy nagyobb mint valaha!!!
  • Tyler1
    Prince of Persia

Látványos és unalmas. Azonkívül kb. 20%-ban volt köze a játékhoz. Tele volt klisékkel, és a faszomért kellenek minden normálisnak tűnő kalandfilmbe idétlen poénok és poénos karakterek(gondolom ez már a Walt Disney külön kérése volt)
    5/10 - ebből 4,5 a látvány, a maradékot meg ossza el a film.
  • viizo
    Repo Men

Úgy ültem neki, hogy semmit nem tudtam a filmről, csak a posztert láttam és a két főszereplőt, Jude Law-t és Forest Whitakert.

Sok helyen bele lehetne kötni, mégsem teszem, mert jól szórakoztam a filmen.

A végefelé sajnos eléggé túllőttek a célon a készítők, már-már annyi a vér mint egy tocsogós vámpírfilmben, de a film lezárása szerencsére más színben tünteti fel a mészárlást. Gyengébb gyomrúak csak óvatosan közelítsék meg a filmet, mert nem szűkölködik gyomorforgató jelenetkben.

Aki ezen és a túlzásokon túlteszi magát, egészen jó kis sci-fit láthat.

10/7
  • Szabi84
    meg amúgy is aki nem nézi meg az buzi
  • Dean Winchester
    nekem elég volt egy kis trailer és rájöttem,hogy megnézem annak ellenére h sokan fujolják.
    the expendable-st is tuti nézni fogom, még a trailer előtt tudtam,hgy megnézem akármi is lesz.
    aki benne szerepelne már annyit megér h megnézzem,ha ez mellé jön h akciófilm háát :D

am megnézte már az illetékes az examot?
  • Szabi84
    már alig várom
  • tigeroo
    bazdmeg stallone jól tartja magát...

bíztató kritika. akkor megfogjuk lesni hamarosan
  • tommygear
    JEJE
  • tigeroo
    keresőbe beírod hogy predators és csekkolod a véleményeket!

amúgy szerintem megéri megnézni..!
    ha tetszett a predator első rész, akkor már kb. tudod hogy mire számíthatsz (predators 1 svarci nélkül, végén egy BESZABEHU cliffhangerrel)
  • Tyler1
    én 1000 komment alapján sem szűrök le semmit, saját ízlésemnek hiszek.
  • davidka003
    Nem hülyeség, mert azért a kommentek alapján le lehet szűrni, hogy jó film-e. Ha sok a jó komment akkor érdemes elmenni.
  • Tyler1
    a kérdés is hülyeség. ha érdekel egy film, akk elmész megnézed, értékeled. ha nem is vagy rá annyira kiváncsi akk meg tök mind1 hol néznéd. én nem adnék ki egy fillért sem Mátrix vagy a Star Wars mozijegyekre, attól függetlenül sokaknak tetszik.
  • davidka003
    Pénzügyileg sikeres volt és jön a 2. rész is.
  • ROCKnROLLA
    Biztosan van akinek tetszik, és talán olyan is van aki örömmel fizetett érte, de én nem javaslom pénz kiadását érte. ;)
  • Totti5
    Akkor meg miért csinálták? ha nem ér egy fillért sem, akkor kerülni kell mint a pestist.
  • ROCKnROLLA
    Nehogy!!! Meg lehet nézni, de semmiképpen sem moziban, és semmiképpen sem pénzért.

5/10
  • ProGabe #57612
    Repo Man

szódával elmegy. olyan érzésem volt, hogy a készítők nem tudták mit csináljanak két betétdal között

szóval túl erős benne a zene! a dramaturg meg egy határ szar. ezért nagyon vontatott az egész, ráadásul kiszámítható

többször egy percet sem akarok látni belőle, de nem bántam meg, hogy rászántam 2 órát. azért jobb lett volna, ha letudják 1.5-ben...
  • öregharcsa
    elsőnek tényleg jó...viszont ne váltogassátok a képformátumot..ha 4:3 akkor 4:3, ha 16:9 akkor 16:9 legyen ne összevissza...idegesítő
  • davidka003
    Gondolkozom rajta, hogy megnézem a moziban a Predators-t.
    Antal Nimród rendezte akit a Kontroll miatt megszerettem, Adrien Brody-t A zongoristában megkedveltem és a szinkronhangja most is Viczián Ottó lesz. Érdemes fizetni érte vagy nem ér annyit?
  • tommygear
    eszembejutott egy régi dolog
    még Gorge Lucas mondta annak idején, hogy látható 1-2mp-ig a star wars 3ban, tudja valaki hogy ez a rész hol is van mert én még sose láttam :D
  • Tyler1
    azt hittem hirtelen zene topikba vagyok.
  • Kicsikiraly
    A gitárok jók, a dobos folyton elmászkál a ritmustól, az ének egy pöppet hamis helyenként, banális a szöveg, a klip meg hát.. házi. De elsőnek jó, csináljátok még.
  • bcrics
    áábocs:D
  • Dean Winchester
    spoiler nélkül is irhattad volna.
    spoiler-t ha irtok meg tényleg írjátok már oda miről van szó...
    most is félbátorság kellett h elvolvasam :D
  • bcrics
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello,
    Elkészült Első Házi video Klippünk
    Nézzétek meg itt.

http://www.youtube.com/watch?v=w1egx6mR5ps
  • Szabi84
    Mátrix tényleg nagyobbat ütött, de nálam ez is 10/10, amúgy is bírom Dicapriot. Egész izgalmasra megcsinálták ahogy egy furgon 2 órán keresztül zuhan a folyóba:D
  • CSOCSO
    jo film az inception siman megvan 8/10 (szerintem) de a matrixal kapcsolatban igazad van. sokkal jobb volt es anno nagyobbat utott minden teren!
  • Reg5
    A leírások alapján tényleg jó filmek
  • Tatyla
    Vakító fehérség
    6/10

Fogtündér
    7/10

Repo Men
    8/10

Exférj újratöltve
    6/10

Gamer
    6/10

Egek ura
    8/10
  • dartonita
    Nagyfiuk:
    Ilyen szineszcsapattal tenyleg joval tobbet ki lehetett es kellett volna hozni egy vigjatekbol.Egyszeru poenok,kenyszeredett vigyorgasok neha meg a szereplok reszerol is.A nok jok vegulis.
    3.5/10

Inception:
    Nagy hype,klassz szereplogarda.Sok kritikat olvastam a filmrol foleg pozitivakat de gondoltam meggyozodom a sajat szememmel.Latvanyos fordulatos film,de azert nem mostanaban neznem meg ujra.Nekem kozel sem nyujtott annyit mint anno a Matrix pl.
    6.5/10
  • PetruZ
    Tekken (2010)
    Abszolút kívülállóként néztem, fogalmam sincs, hogy ki kicsoda a játékvilágban, de még így is nagyon gyenge volt. Elsősorban azért néztem meg, mert Lateef Crowder is szerepelt benne, de megint csak epizódszerepben és megint csak kikap szegény... Jó, feltehetően nem egy színész alkat, de jó lenne már többet is látni belőle (na, majd a Slums 13-ban "csilloghat" eleget, remélem :) ).
    A film amúgy... összevisszaság és unalmas. Egy kicsit ebből, egy kicsit abból, idő semmire sincs, és a harcok bár látványosak, maga a tournament is széthullik, karakterek egyszerűen elfelejtődnek. Ahogy a film is... 3/10 (egy jó fenék és egy-két látványosabb jelenet miatt)
  • xxxpaulxxx
    Úgy látom te még mindig nem változtál:D Könyörgöm egyszer nézz meg egy ilyen filmet:D
  • Tyler1
    Ned Kelly

Az 1800-as években járunk, Ausztrália angol gyarmatként szolgál, ahol a királyság törvényei és a kopók egyre inkább kiszolgáltatottá teszik az ottani ír lakosokat. Ned Kelly, az ausztrál törvényenkívüli volt az, aki megpróbált fellépni az önkényuralom ellen, és kiállni az írek mellett. Az ő legendáját meséli el a film, Heath Ledger és Orlando Bloom tolmácsolásában.
    Egyszer mindenképpen érdemes megnézi, jó film és érdekes történetet mesél el, és hát persze Ledger miatt is ajánlott.
    6,5/10

• precision
    http://www.imdb.com/title/tt1265621/
  • Dean Winchester
    ez melyik film lenne?
    csak filmcím van a spoilerbe:D
    Quantum.Apocalypse.2010.DVDRip.XviD.HUN-su66
  • Bulykin
    Hibrid 2010
    még a múlthéten néztük meg tesómmal, eleinte tök érdekes kis scifinek tűnt, majd átment valami beteges fosba...
  • PetruZ
    Centurion (2010)
    Rómais, piktes, gyakós, ba... - na, ez pont nem volt - jöhet! Annyira nem is volt rossz, nagy kár, hogy a történetvezetés nagyon erőltetett volt, főleg a vége felé látszott már, hogy minek kell történnie. Ott már túl kiszámíthatóvá, monotonná is vált. A harcjelenetek so-so, itt is az a b*zi kamerarángatás dívik, de nem volt annyira zavaró, mint máshol, a vér nagyrészt digitális, de nincs (nagyon) eltúlozva (azt mondjuk negnézném, hogy egy római gladiusszal valaki egy suhintásra kettévág egy emberi fejet, vagy egy combot...).
    Legyen mondjuk egy szájhúzós 6/10.

Furry Vengeance (2010)
    Nem igazán akartam elhinni, hogy ez a film az imdb legrosszabb listáján a 73., de kénytelen vagyok elismerni: ez a film egy nagy vödör ürülék. Annak biztosan tetszeni fog, aki imádja a rettentő olcsó gag-eket. Nem tudom, mi vette rá Fraser-t, hogy elvállalja a főszerepet, bár az egyetlen pozitívum az lehet a filmmel kapcsolatban, hogy ennél mélyebbre már biztosan nem süllyedhet. (Ugye nem?)
    2/10, de csak Brooke Shields miatt, aki kellemes milf-fé érett.
  • CSOCSO
    Mr. Nobody

A trailer jonak igerkezett... a film viszont szerintem gaz volt.
    Valszeg ez is olyan film amit sokan utalni fognak, paran meg majd elmondjak, hogy butak vagyunk es nem ertjuk a filmet, pedig zsir volt a film :D

vegulis minden tetszett kiveve a sztorit. nem fogott meg es sokszor ossze vissza ugralt az esemeny egy csomo szalon. Semmi ertelme nem volt semminek...

majd a vegen
    rajosz, hogy az oreg csavo visszaemlekezeseit latjuk... a kerdes az ( es en nem vagom) hogy most direkt csavargatja, hogy o mit akar latni az emlekeibol vagy tenyleg ketyos es neki sincs fingja hogy mi, hogy tortent?
  • Tyler1
    bazz mi film volt az MGM-en, Gördeszkás Love Story :DDD felét láttam csak de óriási :D igazi szögesdrótos tini bandás, gördeszka királyos, szépfiú-rosszsrác film 86-ból. főszerepben Josh Brolin gecc, elnem hiszem ha nem látom, h milyen kis Zack Efron volt akkor :D