106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    mármint gondolkozós, vagy epik WTF-ben végződős?
  • bcrics
    12 majom,harcosok klubja,
  • szucsy89
    hatodik érzék, viharsziget...

ilyen típusú filmeket mondjatok már még pls:)
  • Jakuza001
    En magyarazom meg ?
    Te latsz olyan mondatot, hogy remelem meghal, vagy legyszi-legyszi legyszi.
    Eleve mit keres itt egy ilyen link ? Talan filmre fogjak venni az agoniajat ? Remelem nem. Szal temat lelehet zarni, vagy nyisson kulon topicot a betegsegekrol,halalrol, mert nem ide valo, ha szinesz volt az illeto vagy sem.
  • xxxpaulxxx
    örülök, ha még meg is magyarázod:D
  • Jakuza001
    Te lattal olyat, hogy en kivantam ?
  • xxxpaulxxx
    De akkor se kívánjuk már másnak a halálát basszadmeg
  • Jakuza001
    Majd megteszem ha eljon az ideje, mint ahogy te is ez a termeszet rendje, mint MD-nel is.
    Szal nem kell annyit nyivakolni.
  • xxxpaulxxx
    Akkor miért nem teszed te is ezt?
  • zaki
    az de szép komment, omg
  • tigeroo
    gratz
  • DeerHunter01
    azért 66 év még annyira nem sok idő hogy meg kéne halnia bárkinek is.
  • Jakuza001
    Valamiben csak meg kell halni a kutya uristenit neki!
  • xxxpaulxxx
    :/
  • DeerHunter01
    Michael Douglas rákos
    remélem felépül, hatalmas színész
  • xxxpaulxxx
    Akkor valamit te csinálhatsz rosszul:D
  • tigeroo
    értem mire akarsz kilyukadni, de nekem akkoris logikátlanul volt felépítve a karaktere.

nekem emiatt nem jött be a film, de lehet hogy ezúttal csak én vagyok a "makacs" (a filmmel) :)
  • PetruZ
    PA:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mit mondjak? Makacs figura. :) IRL is láttam már ilyen alakot. Én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek a viselkedését. Muszáj, kell, hogy legyen magyarázat, amit ő maga talál meg, bármi áron, különben összedől az ő saját világa. Kell, hogy a végén odaállhasson a nő elé, hogy "látod, te liba, ettől féltél, ennyi az egész".
    Az asszonyt nem b*sztatja azért, mert korábban - állítása szerint - történtek vele dolgok, hiszen tudja, hogy ez csak felhúzza, felidegesíti. Friss házas, jó, belefér, van a nőnek egy kis dilije, de magától sosem hozza fel, akkor meg minek erőltetni? Megveszi a táblát, meg ezeket, de csak a nőnek akar bizonyítani, végig azt magyarázza, hogy csak képzelődik, valami más történik velük.
    Persze, utána már ő is kezdi másként látni a dolgot, ez pedig teljesen bepánikolja a csajt, hiszen a férje addig sziklaszilárd volt. A nő számára ő volt a kételkedés - és egy kicsit a butaság - tömbje, amitől nem veszíti el a lélekjelenlétét, és amibe kapaszkodhat, bármennyire is földhözragadt. Meg bízik abban, hogy talán tényleg valami más van a háttérben.

• tigeroo
    spoiler:

ja a feleségét nem hiszi hülyének, mert elhiszi amit ő pofázott neki (hogy már basztatták szellemek régebben), de amiket saját maga tapasztal meg a házban arra azt mondja hogy hülyeség? (mikor pl. a nő kimegy a nyugágyra..meg a durvább dolgok ugyi)

meg veszekedik is emiatt az asszonnyal. há könyörgöm nem egyszerűbb azt mondani hogy "jóvan bazmeg hívd a szellemirtókat ha nemjön be majd kicsufollak és egy hétig minden nap leszopsz". nembazmeg, inkább nem engedi hogy szakit hívjon, de ő vesz dugiban ilyen szellemidéző táblát, hi-tech kütyüket stb.

és ez főleg azért facepalm mert a csávó akkor is kötötte az ebet a karóhoz mikor már durvultak a dolgok...

vágod, ezmost valamilyen szinten olyan mintha már térdig mászna a vízben, de ő nem hív szerelőt majd megoldja magának (miközben tudják hogy köze sincs a dolgokhoz)

ez pedig nem feszültséget hoz a filmbe számomra hanem az élvezeti faktor rombolását
  • PetruZ
    PA:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy racionális, fölhözragadt fickó volt, aki többször is kimondta, hogy nem hisz a természetfelettiben, meg az ezoterikus maszlagban, mindenre van logikus magyarázat, és ezt majd ő jól bebizonyítja.

Az miért baj, ha a szerepéhez illően viselkedik? :töpreng:
  • öregharcsa
    Salem's Lot

Stephen King könyveiből nehéz jó adaptációt csinálni...dícséretes viszont hogy megpróbálják, több-kevesebb sikerrel...Sikerült most jópár általam még nem látott darabot beszereznem...

Ez egy közepesen jól sikerült darab, aránylag kiszámítható forgatókönyvel, de kicsit hosszúra nyújtott filmidővel...(3 óra!)
    Maradandó nyomot nem hagy, néhol unatkoztam, néha meg igen feszült volt a hangulat a filmben...
    egy próbát szerintem mindenkinek megér aki szereti ezt a műfajt.

10/6

szereplők:

Rob Lowe
    Donald Sutherland
    Rutger Hauer
    James Cromwell
    Andre Braugher
  • tigeroo
    jó megy geci. énmeg csak dógozok oszt se időm se pézem
  • xxxpaulxxx
    mind2:D
  • tigeroo
    most nyaraltatok vagy zenéltetek?:D
  • xxxpaulxxx
    Nah az egy hetes nyaralásom alatt ezeket sikerült megnéznem:

Majdnem híres: Még mindig fantasztikus film, egy zeneújságíró gyerekről, aki élete legelképesztőbb kalandjába csöppen:) 9/10

500 days of Summer (a magyar címe NO COMMENT:S): Egyedülálló, magávalragadó romantikus dráma... vagy mi a szösz... igazából nem is romantikus, mert ezt az elején meg is ígérte a narrátor:D Nagyon tetszett az, hogy a két főszereplő kapcsolatának fényes és borús napjait felváltva mutogatták... ugrálva az időben:) Zooey Deschanel pedig még mindig dögös, ami nem meglepő, hisz ő Katy Perry hasonmása:D 9/10

Vágott verzió: Hmmm... egy chipp, amit az emberek agyába ültetnek és felveszi az egész életüket videó formájában... ezeket megvágják a vágók és levetítik az így készült filmeket a temetéseken, illetve bármikor visszanézhető... kellemes emlék... örökké visszanézhető hazugság:D Robin Williams hozta a szokásos minőséget! Nagyon jó film volt, csak lehetett volna egy picit jobban is elhúzni, mert úgy túl hamar vége lett:D 7/10

Vissza a jövőbe 1: No comment... még mindig a legjobb kaland-vígjáték trilógia 1. része:) Bár már 100x láttam, de így 101szerre is tartalmazott új "easter eggeket":D 10/10

Ráadás: Family Guy 5. évad... totális agyleszívás:D:D
  • tommygear
    jogos
  • sadvagabond
    Most már csak az a baj, hogy a cliffhanger akkor üt igazán, ha nem tudod, hogy jön...
  • davidka003
    Ja rájöttem. Ideglelés.
  • tigeroo
    blair witch project

a paranormal activity nekem azért nem tetszett, mert tök logikátlan volt a szereplők viselkedése (a férj vergődött hogy neki nemkell "szakember" és inkább költött 10x annyit mindenféle szar kütyüre, stb.)

facepalm közben meg nehéz már a filmre koncentrálni :)
  • davidka003
    Tökéletlenek

Nagyon le akartam húzni a filmet, mert az első 1 óra elég gáz volt és ezt Christopher Walken sem enyhítette de az utolsó 15 perc totál váratlan volt és nagyon jól passzolt a filmhez.
    Csak Christopher Walken és a film vége miatt 7/10.
  • davidka003
    BWP? Az mi?
  • Megtörhetetlen
    szerintem is hatalmas film mondjon bárki bármit, de engem az átok nem fogott ugy meg mint a Paranormal, sokkal de sokkal életszerűbb, és pont ezért elképesztő fosatós ...
    Péládul én a mái napig gondolok rá azaz eszembe jut ha egyedül pihenek éjszaka pláne ha valami horrort néztem vagy játszottam, de nem az adott film vagy a játék ugrik be hanem a paranormal, hogy kilóg a lábam aztán leránt valami az ágyról és semmit sem tehetsz :S:S áhhhh :S:S

Egyébként tegnap néztem meg a Cemetery Junctiont szerintem simán 9/10, habár köszönöm a kedves filmcímfordítóknak a félrevezetést ugyanis a magyar címe kisvárosi rock&roll, de sehol semmiféle rock köze nincs hozzá, ugyanis azt hittem hogy majd egy együttest alakítanak és arról fog szolni. Na nem totál másról, ennyi erővel hagyhatták volna a címet hisz az egy városnak a neve minek kell megpiszkálni??
    Egyébként annyi az alapsztori hogy van pár srác aki ki akar törni a kisvárosi élet és a szülök fogságából, azt hiszem ezzel nem spoilereztem sokat, de tekintve hogy én egy kisebb városból kerültem fel pestre tudom mit is jelent az!
  • SASboy
    érdemes megnézni, nagyon jó.
  • PetruZ
    Nekem tetszett. A többség szerint f*s. De ez kb. fedi a BWP-t kedvelők / utálók táborát is. :) (Nekem a BWP nem tetszett annyira, a PA szerintem jobb.)
  • Dean Winchester
    paranormal activityről vki mondjon már vmit..
    érdemes megnézni? nagyon jó? ...
  • [HUN]Crassus
  • CSOCSO
    haverom most latta azt mondta nagyon rambo volt a film.... sok akcio meg minden :D

amugy Stallone-n mar a 2009es edzo videokon is lehetett latni, hogy nagyobb mint valaha!!!
  • Tyler1
    Prince of Persia

Látványos és unalmas. Azonkívül kb. 20%-ban volt köze a játékhoz. Tele volt klisékkel, és a faszomért kellenek minden normálisnak tűnő kalandfilmbe idétlen poénok és poénos karakterek(gondolom ez már a Walt Disney külön kérése volt)
    5/10 - ebből 4,5 a látvány, a maradékot meg ossza el a film.
  • viizo
    Repo Men

Úgy ültem neki, hogy semmit nem tudtam a filmről, csak a posztert láttam és a két főszereplőt, Jude Law-t és Forest Whitakert.

Sok helyen bele lehetne kötni, mégsem teszem, mert jól szórakoztam a filmen.

A végefelé sajnos eléggé túllőttek a célon a készítők, már-már annyi a vér mint egy tocsogós vámpírfilmben, de a film lezárása szerencsére más színben tünteti fel a mészárlást. Gyengébb gyomrúak csak óvatosan közelítsék meg a filmet, mert nem szűkölködik gyomorforgató jelenetkben.

Aki ezen és a túlzásokon túlteszi magát, egészen jó kis sci-fit láthat.

10/7
  • Szabi84
    meg amúgy is aki nem nézi meg az buzi