106882
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Troy (2004)
    Nem kicsit csalódtam benne, valami masszívabb, monumentálisabb epikus filmet vártam, ehelyett amit kaptam, az: kicsi harc - halottégetés és vinnyogás - faék szövegek - kicsi harc - halottégetés és vinnyogás - faék szövegek... A rendezői változatot láttam, az valamivel több, mint 3 óra, de simán megvágható lett volna kb. a kétharmadára is.
    A szereplők nagyon közepesek voltak, inkább csak Pitt/Achilleus és Bean/Odyssei jött be, mint akiknek volt egyéniségük (meg talán Bana/Hector), a többi az mind nagyon egysíkú panel volt. Még a jócsaj-faktor is erősen hiányzott. :)
    A sztori... hát a sztorit mindenki ismeri, és bár inkább a történetközpontú, valószínűbb változatot próbálták filmre vinni, mintsem az istenekkel és hírnökökkel megfűszerezett legendát, a fene tudja, lehet, hogy az eredetivel jobban jártunk volna. Ami rettentően zavart, hogy egyrészt érzékelhetetlen volt az idő múlása, másrészt a karakterek jó része piszkosul eltűnik hosszú időkre és bizonyos jelenetekben nagyon is érezhető a hiányuk. Ami tetszett, az az Achilleus vs Hector párviadal, meg még egy-két jelenet, amiben a fent említett karakterek megjelentek.
    Összességében 5/10.

The Book of Eli
    Háromszor kezdtem neki, mire végig bírtam nézni, és nem azért mert olyan rossz film volt, hanem amiatt a bizonyos dolog miatt, ami itt is téma volt kb. egy hónapja. Szerintem hiteltelen, én nem tudom elhinni Denzelnek, hogy a karaktere tényleg volt, függetlenül attól, hogy ki/mi vezette. Ha ez nincs, teljesen jól szórakoztam volna, így viszont, mivel már a film megnézése előtt tudtam, hogy mi van, odalett szinte minden élvezeti faktor. Lehet, hogy ha én is csak a végén tudom meg, másképpen nézném, bár ezt kétlem, feltehetően ugyanolyan csalódott lennék. Amúgy is, a film második fele, kb. az üldözéstől kezdve már erősen ellaposodik és ásításra ingerelt. Amúgy sem vagyok az ennyire sivár, Mad Max-es posztapok. környezetek kedvelője, az első fél a kisvárossal, meg a roncsokkal jobban bejött.
    Mindegy, azért egy 6/10-et adok neki, többet a legjobb szándékkal sem tudok.
  • PetruZ
    Ja, itt már többen is láttuk, általános vélemény, hogy nem rossz, de nem is az a kiemelkedő, olyan 6-7/10. Rómais - piktes - kardos - gyakós, kb. ennyi. :)
  • Tyler1
    Starsky & Hutch

Ben Stiller és Owen Wilson? Hogy nem láttam én ezt eddig? Jó kis kikapcsolós, idétlen, poénos film az ő formájukban. Snoop Doggnak bigup, nagyforma a faszi.
    A végén az új kocsis jelenet meg érdemel egy külön pontot az egykori páros miatt :)
    7/10
  • Hegi90
    Centurion-t látta valaki?
  • Montanosz
    The Heavy

...hát elég közepes lett.
    5/10
  • bcrics
    Eszement freddy alap.Hatalmas film:D
    le is töltöm a picsába is xD
    amikor magára huzza döglött szarvast.ááááá
  • wesker24
    Az eszement Freddy az mekkora egy ökörség persze pozitiv értelemben !

Nagyon jó kis vigjáték nagyon durva részekkel benne ! xD
  • Dean Winchester
    van aki láttam a Bunyó című filmet? / Eszement Freddy-t?
  • Dynamic
    Miért ne? Részemről erős 8/10. Már 3-szor megnéztem. Hatalmas hangulat! Jesse Eisenberg(és természetesen Woody Harrelson) nagyon jól adja. A film után egyből kedvencem lett:)
    Na jó ez kicsit túlzás, mert ezenkívül csak az Adventurelandet láttam tőle:P
  • Blasta
    nem a korhatar miatt vannak megvagva, hanem a reklamok miatt. amugy igy veszik a filmeket, igy olcsobbak
  • viizo
    bár alapszabály, hogy (ker)tv-n filmet nem nézünk, amit sosem értettem:

ha már egyszer 18-as karikával adnak le egy filmet MIÉRT VÁGJÁK MEG?

késő este vmelyik kertv-re kapcsolva pár filmbe belefutottam már, amin hiába volt kint a 18-as (elvileg UNRATED] korhatár, mégis xarrá volt vágva.
  • PetruZ
    Több éve nem nézek tévét, legutóbb, amit láttam (és félbehagytam), az talán pont ez volt, ami akkor még tévés premier volt.
  • zaki
    ízlések és pofonok

főcíme azért qrva nagy :D
  • tigeroo
    zombieland 10/10

• Totti5
    Sunshine

Érdekes volt és nem az az n+1mentsük meg a földet, bár a "csavar" amikor sorra... kiszámítható volt és még is csak n+1 feeling, de a zene, látvány, a drámák nagyon jók voltak.

8/10

Zombiland

Értelme nem volt, de hülyeségből annál több ( B.M. :) ), és sok jó poén, látványos kaszálások, szóval amit szerettek volna vele elérni az sikerült a készítőknek.

10/10

A Survival of Dead milyen?
  • Tyler1
    ezt értem :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pont ez nem tetszett benne, hogy Willis halott, de mégis élőként viselkedik. hogy nem veszi észre h halott? pl. mikor ott várta a kis srácot a nappalijukban, akk hogy került oda? besétált csak úgy és leült? :) és nem tűnt fel neki, h az anyja aki vele szemben ül, észre sem veszi?
    értem én, h ezt akarták nekünk beadni, h él, de sztem ebben elég sok lyuk van.
  • xxxpaulxxx
    :D
  • Dean Winchester
    nem mindig... volt rá példa,hogy megnéztem mit vágnak ki. szal néztem hol volt a reklám és hol foyltatódott, filmet elinditom és nézem semmitse vágtak ki...
  • PetruZ
    Nem is ők csinálják. Így veszik. :)
  • Kmarha
    nem tud jobban odafigyelni, ez nem az ő hibája. Egyszer leültem az öcsémmel, hogy megmutassam neki, éppen a retekfoson ment. Olyan szinten szétvágták, nem hülyéskedek, hogy egyszerűen nem lehet felfogni a történetet. Az összes halottat kivágták például. Kajak, megy a gyerek, látszik a lehelete, befordul a folyoson, és másnap van, éppen a pszihológusával beszélget. De nem csak ezeket, annyi részt, hogy fele idő volt a film majdnem.

Azóta se bírtam öcsémet rávenni, hogy nézze meg a teljeset, leszedem torrent, mert amit látott az alapján nem kiváncsi rá.
  • Sir Quno Jedi

Ejnye. Tessék jobban odafigyelni, Senki sem látta Willis papát, kivéve a kisrácot. A felesége tudta hogy halott és természetesen Ő sem látta, nem vacsorázott vele, hanem egyedül, egymagában szenvedett. Willis nem tudta hogy halott (nem akarta elfogadni), ezért az ő szemszögéből minden rendben volt, végezte a munkáját, a mindennapi rutinját. Az emberek nem látták és nem hozzá beszéltek, de mindig úgy voltak beállítva a jelenetek, hogy ez se nekünk, se Willis bácsinak ne tűnjön fel. Épp ez a lényege a filmnek, erről szól, hogy ha egy-egy szellem nem tudja hogy halott, akkor automatikusan mindent úgy értelmez és úgy lát ahogy ő akarja (azt látja amit ő akar), így számára meg sem történt a halála, nem ismeri fel, hacsak nem külső segítséggel. Ez benne a csattanó is.

Szóval Willis papát a filmben csak egy élő ember látta végig, másoknak ott sem volt. Poén, de igaz.

Persze kisebb-nagyobb csúsztatások voltak. Pl. hogy a lehellete mindig látszott a fiúnak ha halottakkal volt, de Willissel nem mindig.
  • xxxpaulxxx
    De az ertéelklub nem csinálna ilyet
  • PetruZ
    "...tv-ben" <- Ez lehet, hogy hiba volt, ugyanis eddig tévében csak a sz*rrá csonkolt verziót adták, sosem az egészet. Volt már itt szó róla.
  • CSOCSO
    valami kimaradt nala... a vege ad ertelmet az egesznek...... te meg forditva nezed?!
  • viizo
    a vége ad értelmet az egésznek ;)

és a vége miatt lesz egy középgyenge filmből zseniális.
  • Tyler1
    Hatodik érzék

Na most volt tv-ben, mondom akk végre megnézem. Nem volt rossz de a "csattanója" kurva szar lett sztem :)

Willis hazajár, meg vacsorázik a feleségével, aki egy mocskos szót nem szól hozzá és semmit nem vesz észre. Meg mindenhol ott van, de hogy került oda? :D Ezt az egész szálat elb*szták vagy legalábbis nekem nem jött be.
  • tommygear
    és még így is 5 pont? :D
  • Willenbrock
    Emberi százlábú-undorító film.Összevarrt emberek-szájbaszékelés stb. 5/10
  • Tyler1
    you talkin' to me?
    akkora alapmű, hogy mindjárt leszakad a banner:D
  • CSOCSO
    Fireproof

ne nezzetek meg... mintha valami gagyi oktato filmet neztem volna... szereplok ilyen baratok kozt szintuek voltak!

4/10

nagyon gagyi romantikus film.
  • desigo
    Taxi Driver

1976-os film Scorsese rendezésével és Robert De Niro főszereplésével.
    Egy volt katonát alakít aki nagyon magányos és próbál normális életet élni,dolgozni,kapcsolatot építeni de nem igazán sikerül neki.Éjjeli taxizást vállal New Yorkban és az utca szennyét méregetve szemléli.
    Nyugodt,lassú vontatott történet ami a végére egész megváltozik.
    Jodie Foster is szerepel a filmben bár még csak 14 éves volt akkor.
    A zenék nagyon sokat hozzátesznek a film nyomasztó hangulatához.

9/10
  • Blasta
    Ezt a magyarra fordított címet nem illik leírni semmilyen formában ám
  • davidka003
    Erőszakik(In Bruges)

A vége és a sok trágár szöveg na meg a zene miatt 8/10 bár voltak benne unalmas pillanatok.
  • RaZoK
    nem tudom, elég cink szöveg én nem nyomnám be...én csak bólintanék és mondanám, hogy úúúje
  • Dean Winchester
    jöttem , nyertem , csibét ettem! :D
    ezt valóban szokták mondani? :D vagy van aki mondja?
  • Montanosz
    The Assassin Next Door (aka Kirot)

Valószínűleg a magyar címe szokás szerint az lesz hogy Ismételten bérgyilkos a szomszédom, vagy ilyesmi...
    Senki ne számítson akciódús jelenetekre, szerintem valamiféle színdarab átírat lehet, metr az egész film két nő kapcsolatáról szól egy lepusztult bérházban Tel-Avivban. A bérgyilkosnő (aki persze valójában nem bérgyilkos, mert inkább zsarolással kényszerítik effélére) mindenkit megöl kivéve a bűnözőket akik kihasználják, ütik és verik. A barátnője aki katona volt, az meg lazán hagyja hogy az alkesz férje terhesen ütlegelje, pedig hát nyilván az izraeli hadsereg, az tutifix hogy kiképezi a csajokat is önvédelemre. Leszbikus szerelmi szál sem igen jön létre(((
    Utolsó 30 perc lesz kissé pörgősebb, némi rohangászás meg piff-puff, de ez sem menti meg a filmet..
    4/10
  • ProGabe #57846
    valami Falco
  • soo277
    Most néztem Schwarzenegger Menekülö Ember filmet régen imádtam
    azt hittem majd lekapcsoloma dvdt de nem!! mondjuk 10/4 es
  • dartonita
    Kung fu hustle:
    Regebben mar lattam ezt a remekmuvet,csak ajanlani tudom,A latvanyos verekedos/vigjatek kategoria gyongyszeme.Meg most sem unalmas,tegnap haver jott fel.Elfustologtunk es kozben tatott szajjal bamultuk ezt a pozitiv ertelemben vett okorseget.A 'kesdobalos' jelenet pedig orok kedvencem lesz asszm :D
    7.5/10
  • petozso
    Kicsit off, de még ide illik a legjobban:

Valaki meg tudná mondani annak a számnak a címét ami a TV6-on megy a German Ink reklámja alatt?:)

Nagyon köszönöm előre is!:D