106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    The A-Teamet hányszor állítottad meg ?
  • donyyy20
    Miért nézel olyan filmet amit csak 3.jára tudsz végignézni?
  • [HUN]Crassus
    inkább ősturul legyek mint újdávid:P
  • PetruZ
    Í(gy) J(ártál). :)
  • xxxpaulxxx
    Az már annyira a magyar nyelv része, mint a lol:D
  • PJack
    win
  • Hegi90
    _ASD:SDA:_D_SA:
  • ProGabe #57898
    :D!
  • Tyler1
    az hagyján, h ezt a gladiátor szóval egyetemben verik belénk jobb általános iskolákban, de azokután h itt ősturul szíveddel véded a magyar nyelv ékességét, benyomsz egy "fail"-t :D
  • Blasta
    "betonfail"
    LOÁL, ez klafa :D
  • Hegi90
    betonfail, a latin neve is gladius.

Na gyerekek, ezért nézzetek utána a dolgoknak, mielőtt hülyeséget kérdeztek!
  • Hegi90
    <grammarnazi>
    Miért kell az angol nevén nevezni egy egyszerű rövidkardot egy magyar fórumon, főleg úgy, hogy egy római kardról beszélünk, tehát ha hitelesen akarsz fogalmazni, akkor inkább a latin nevét kellene leírnod.

</grammarnazi>
  • sadvagabond
    The Expendables 8/10

Old school, fasza egysorosokkal, meg jó akciókkal.
    Sly mintha új lenne.
    A filmben voltak apró hibák, pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sly megkapta ajándékba a képet, amit a csaj festett. Azzal nem kezdtek semmit, vagy csak én siklottam el fölötte? Mert annak akkor lett volna bármi jelentősége, ha fel is varratja magára.
    A másik, hogy Lundgren a végén megint közöttük, mint régi jó haver. "Kemények vagyunk, fátylat a múltra"-alapon? Mert sok idő nem telhetett el, nem hiszem, hogy rehab után lennénk már. Meg az ő szembeszegülésén, meg akcióján nagyon lehetett érezni, hogy csak azért van benne, hogy benne legyen.
  • PetruZ
    A "realisztikus csata" fel sem merülhet olyan jeleneteknél, ahol egy római gladius-szal (rövidkard) egy nem is különösebben izmos csapásra kettévágnak egy emberi combot. Sry, még csak gusztunstalan sem volt, sőt, a vér kifejezetten eltúlzott volt. :)
  • dartonita
    Centurion:
    Imadom az ehhez hasonlo filmeket,Artur kiraly pl az egyik kedvencem Clive Owennel.Tegnap sort keritettunk erre a filmre is.Nos a rendezo valoszinuleg teljesen realisztikusan akarta bemutatni a korhu csatajeleneteket,ezek olyan szinten sikerultek hogy engem fizikai rosszullet kerulgetett ahogy csapkodtak szet az embereket karddal,barddal.Igaz a gyomrom sem tul eros de ez nekem sok volt.A sztori nem rossz,a szineszek is hozzak amit kell(kiveve talan a kifestett badass kislanyt aki inkabb volt rohejes),szamomra megis a gusztustalansag hataran mozgo csatakrol marad emlekezetes ez az alkotas.Tobbet nem fogom megnezni,de egynek elment.
    6/10
  • morleone
    Tegnap este megnéztem a The Expendables 8/10-t!
    Erre a filmre vártam, nyálas szerelmi száltól mentes, másfél óra permanens akció! Gratula Sylvester Stallonenak és a többi nagyágyúnak! :D
  • Blasta
    Hát ezt énsem értem, barlangban lakhatsz :)
  • szucsy89
    Se7en

WOW! Hogy nem hallottam még róla korábban, nem értem. Bár a végét tudtam, mégis lebilincselt. Az egész város hangulata, a maga nyomasztó jeleneteivel magávalragadott, nálam egy 7..na jó, 9est kap!:D
  • viizo
    Trója mozis verzió: 10/8

Nagyformátumú történelmi kaland, feszes és jó ritmusú, több ilyen kellene!

Trója rendezői: 10/6

Bár szeretem a hosszú filmeket, ezúttal a rendezői verziót sajnos túlhúzták, inkább unalmas mint érdekes.
  • RaZoK
    Szerintem mind a két film ötös :)

De vannak okosságok az írásodban, az idő múlása engem is zavart, kicsit fura...pláne, hogy hosszú filmről beszélünk

Eli könyve is jó film, csak kicsit nyálcsorgatós, hangulat film...Sok benne a monotonitás...
  • PetruZ
    Korántsem törvényszerű, pl. a Sixth Sense-ről is tudtam a csattanót, mégis baromira tetszett és tetszik mindmáig. :) Vagy pl. az A Man From Earth is ugyanilyen volt.
    Emellett a mondat első felét lehagytad, mivel kapcsolódik az előző, spoileres mondathoz is (vagyis: ha nincs az a (spoiler)-es dolog a főszereplővel kapcsolatban, biztosan jobban tetszett volna).
  • mflex #57884
    mivel már a film megnézése előtt tudtam, hogy mi van, odalett szinte minden élvezeti faktor

Na látod, le is írtad a lényeget!
  • davidka003
    Most megy majd a moziban. Szerintem ott ne nézd meg, mert nem éri meg az árát. Letölteni végül is érdemes annyira nem rossz de nem lett nagy kedvencem.
  • PetruZ
    Troy (2004)
    Nem kicsit csalódtam benne, valami masszívabb, monumentálisabb epikus filmet vártam, ehelyett amit kaptam, az: kicsi harc - halottégetés és vinnyogás - faék szövegek - kicsi harc - halottégetés és vinnyogás - faék szövegek... A rendezői változatot láttam, az valamivel több, mint 3 óra, de simán megvágható lett volna kb. a kétharmadára is.
    A szereplők nagyon közepesek voltak, inkább csak Pitt/Achilleus és Bean/Odyssei jött be, mint akiknek volt egyéniségük (meg talán Bana/Hector), a többi az mind nagyon egysíkú panel volt. Még a jócsaj-faktor is erősen hiányzott. :)
    A sztori... hát a sztorit mindenki ismeri, és bár inkább a történetközpontú, valószínűbb változatot próbálták filmre vinni, mintsem az istenekkel és hírnökökkel megfűszerezett legendát, a fene tudja, lehet, hogy az eredetivel jobban jártunk volna. Ami rettentően zavart, hogy egyrészt érzékelhetetlen volt az idő múlása, másrészt a karakterek jó része piszkosul eltűnik hosszú időkre és bizonyos jelenetekben nagyon is érezhető a hiányuk. Ami tetszett, az az Achilleus vs Hector párviadal, meg még egy-két jelenet, amiben a fent említett karakterek megjelentek.
    Összességében 5/10.

The Book of Eli
    Háromszor kezdtem neki, mire végig bírtam nézni, és nem azért mert olyan rossz film volt, hanem amiatt a bizonyos dolog miatt, ami itt is téma volt kb. egy hónapja. Szerintem hiteltelen, én nem tudom elhinni Denzelnek, hogy a karaktere tényleg volt, függetlenül attól, hogy ki/mi vezette. Ha ez nincs, teljesen jól szórakoztam volna, így viszont, mivel már a film megnézése előtt tudtam, hogy mi van, odalett szinte minden élvezeti faktor. Lehet, hogy ha én is csak a végén tudom meg, másképpen nézném, bár ezt kétlem, feltehetően ugyanolyan csalódott lennék. Amúgy is, a film második fele, kb. az üldözéstől kezdve már erősen ellaposodik és ásításra ingerelt. Amúgy sem vagyok az ennyire sivár, Mad Max-es posztapok. környezetek kedvelője, az első fél a kisvárossal, meg a roncsokkal jobban bejött.
    Mindegy, azért egy 6/10-et adok neki, többet a legjobb szándékkal sem tudok.
  • PetruZ
    Ja, itt már többen is láttuk, általános vélemény, hogy nem rossz, de nem is az a kiemelkedő, olyan 6-7/10. Rómais - piktes - kardos - gyakós, kb. ennyi. :)
  • Tyler1
    Starsky & Hutch

Ben Stiller és Owen Wilson? Hogy nem láttam én ezt eddig? Jó kis kikapcsolós, idétlen, poénos film az ő formájukban. Snoop Doggnak bigup, nagyforma a faszi.
    A végén az új kocsis jelenet meg érdemel egy külön pontot az egykori páros miatt :)
    7/10
  • Hegi90
    Centurion-t látta valaki?
  • Montanosz
    The Heavy

...hát elég közepes lett.
    5/10
  • bcrics
    Eszement freddy alap.Hatalmas film:D
    le is töltöm a picsába is xD
    amikor magára huzza döglött szarvast.ááááá
  • wesker24
    Az eszement Freddy az mekkora egy ökörség persze pozitiv értelemben !

Nagyon jó kis vigjáték nagyon durva részekkel benne ! xD
  • Dean Winchester
    van aki láttam a Bunyó című filmet? / Eszement Freddy-t?
  • Dynamic
    Miért ne? Részemről erős 8/10. Már 3-szor megnéztem. Hatalmas hangulat! Jesse Eisenberg(és természetesen Woody Harrelson) nagyon jól adja. A film után egyből kedvencem lett:)
    Na jó ez kicsit túlzás, mert ezenkívül csak az Adventurelandet láttam tőle:P
  • Blasta
    nem a korhatar miatt vannak megvagva, hanem a reklamok miatt. amugy igy veszik a filmeket, igy olcsobbak
  • viizo
    bár alapszabály, hogy (ker)tv-n filmet nem nézünk, amit sosem értettem:

ha már egyszer 18-as karikával adnak le egy filmet MIÉRT VÁGJÁK MEG?

késő este vmelyik kertv-re kapcsolva pár filmbe belefutottam már, amin hiába volt kint a 18-as (elvileg UNRATED] korhatár, mégis xarrá volt vágva.
  • PetruZ
    Több éve nem nézek tévét, legutóbb, amit láttam (és félbehagytam), az talán pont ez volt, ami akkor még tévés premier volt.
  • zaki
    ízlések és pofonok

főcíme azért qrva nagy :D
  • tigeroo
    zombieland 10/10

• Totti5
    Sunshine

Érdekes volt és nem az az n+1mentsük meg a földet, bár a "csavar" amikor sorra... kiszámítható volt és még is csak n+1 feeling, de a zene, látvány, a drámák nagyon jók voltak.

8/10

Zombiland

Értelme nem volt, de hülyeségből annál több ( B.M. :) ), és sok jó poén, látványos kaszálások, szóval amit szerettek volna vele elérni az sikerült a készítőknek.

10/10

A Survival of Dead milyen?
  • Tyler1
    ezt értem :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pont ez nem tetszett benne, hogy Willis halott, de mégis élőként viselkedik. hogy nem veszi észre h halott? pl. mikor ott várta a kis srácot a nappalijukban, akk hogy került oda? besétált csak úgy és leült? :) és nem tűnt fel neki, h az anyja aki vele szemben ül, észre sem veszi?
    értem én, h ezt akarták nekünk beadni, h él, de sztem ebben elég sok lyuk van.
  • xxxpaulxxx
    :D