106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #57945 THE EXPENDABLES
(milyen meglepő, nem?:D)
Ha engem kérdeztek, ez nem túl jó film. Ha a 80-as érában jön ki, akkor lehet, hogy csak legyintünk rá...
Viszont, és de...
A mai világban, ahol a Shoot Em Up, A-Team, The Losers-féle cool, de elszállt és habkönnyű akciókkal teletömött filmek hódítanak, olyan ez a film, mint egy pohár jéghideg víz a száraz a sivatagban.
Szóval, itt van ez sok 'kiöregedett', vagy éppen öregedő, de még mindig karizmatikus akciósztár, és ez a film. A sztori kétmondatos (két szerelmi szál, meg egy diktatúra megdöntése), karakterek nem léteznek (Sly-nak és Stathamnak van kidolgozott karaktere kb., meg talán Lundgren-nek, a többiek csak vannak, meg van két jellemző tulajdonságuk, ami visszatérnek: legegyszerűbb azt mondani, hogy Rourke Rourke, Li Li, aztán kész, tudjuk mire számíthatunk) , akciókból viszont dögivel, kemény, régi vágású részek ezek, de azért némileg modernebb köntösbe csomagolva. Viszont minden akciónak van súlya (meg véresek), és ezt nagyon értékeltem:D A film hozza a szokásos beszólásokat, a kemény arcok vagyunk hangulatot, teret enged egy kis belső poénkodásnak is (Willis-Sly-Arnold jelenet már most classic:D), plusz némi nosztalgiának és érzelmi oldalnak is.
8/10 -
The Expendables
10/8
kiváló akció kiváló színészekkel :D -
Ha már akkor
The Expendables úgy döntöttem nem várom meg, hogy elhozzák-e hozzánk moziba, megnéztem.
Végre egy régi vágású akciófilm, ahol gagyi a történet, laposak a párbeszédek, gyengék a poénok de látványosak és nem 13+ -osak az akciók, valamint nincsenek levegőben repkedő mindenkit lerúgok 50 kilós félistenek, ellenben vannak keménykötésű 1-2 golyót simán benyelő kemény csávók akik ütnek lőnek és néha még érző oldalukat is megmutatják.
Nem mondom ,hogy nem lehetett volna sokkal jobb is a film, de a 90-es évek akció mozis hangulatát bőven hozta és mivel sajnos ebből a fajta (igazi) akciófilmből igen kevés van manapság ezért kicsit felpontoztam 8,5/10 -
The Expendables
10 / 6 -
The Expendables
10/7 :D
kellett végre egy ilyen akciófilm, pont most néztem meg a Rambo részeket is ezelőtt, Sly tudja a dolgát :D -
mikiking #57940 The Expendables
Többet is ki lehetett volna hozni ebből a szereposztásból,meg a történetből... De igy is marha jó film lett !!!
10/7 -
viizo #57939 The Expendables
Soha nem szoktam R5-ös és Screener nyavalyákat nézni, de ezúttal kivételt tettem, ha már a kedves forgalmazók baxnak behozni az országba egy ilyen nagy érdeklődésre számot tartó filmet... és ha hónapokkal később mégis valahogy vászonra kerül, és nem hozza majd az elvárt számokat, arról csakis a saját maguk töketlensége tehet.
A filmet az óriási hype miatt kíváncsian vártam, bár nálam egy B-kat Jet Li vagy egy max 2-3 normális filmet felmutató Statham soha nem volt igazi akcióász, ellenben mondjuk egy 90-es évekbeli, tényleg akciósztár Van Damme-mal.
Nos a film nem ugrotta meg a lécet, stílszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lángja, mégis szórakoztató. A történet egy faék bonyolultságával vetekszik, a szereplők rutinból hozzák az elvárhatót, az akciójelenetek döntő többsége viszont tényleg szépen kivitelezett, látványos csihi-puhi.
Ami talán a legjobban megmosolyogtatott, az Dolph Lundgren nagy-buta-barom stílusú antijátéka: a korábbi önmagát teljesen kifigurázó, bárgyú óriást direkt faarccal játszó színész önmaga paródiája. Remélem Rourke-hoz hasonlóan kiszabadul végre a videótékák bűvköréből, és kap 1-2 normális filmben is vmi karakterszerepet.
Jó volt Arnoldot és Stallonét együtt látni, de nem lehet nem észrevenni, hogy a sminkek ellenére mennyire elszaladt már az idő: nem hiába, lassan 30-40 éve vannak a pályán.. Ebben a jelenetben látszott igazán az, hogy de kár hogy 15 éve nem hozott össze velük egy McTiernan kaliberű rendező egy puskaporszagú akcióorgiát.
A film egyszerű, de látványos akció-móka, egy fokkal sem több, de számomra az utóbbi miatt kicsit csalódás.
10/7
-
basszus lehet valami amit írtál a spoileredben! -
The Expendables (2010)
Az iménti "spoileres" dolgot nem kell olyan komolyan venni. Én van 4 cikkben olvastam erről a film előtt, amikor megnéztem, akkor csodálkoztam, hogy "ja, csak ennyi?".
Kellett már egy ilyen film. Néhány akciójelenetet kénytelen voltam megmosolyogni, de ezúttal nem gúnyosan, hanem jóleső nosztalgiával. Külön tetszett hogy helyenként a kamerakezelés is oldschool volt (persze nem a végén...). Fasza mozi, mindenképp érdemes megnézni.
7/10
-
xxxpaulxxx #57936 Ejj mi történt a logóddal?:D Lejárt a viájpí?:D
Amúgy azt ne mondd, hogy az egy medve voltOo -
Suffering #57935 Utolsó léghajlító (3d???): Ma néztem meg ezt a filmet. 3D-s vetitésre ültem be. Ebben a Filmben egy darab 3D-s jelenet nem volt!!!!! az előzetesek 3d-sek voltak de a film nem!!! ha levettem a szemüveget ugyanazt láttam. Hatalmas átverés ez a film!! 1 db másodpercnyi térhatást nem érzékeltem. a terem közepéből néztem amugy az Arénában. még azok a jelenetek se voltak 3d-sek amikor felénk repülne vmi. Sima 2d-s film volt 3d-s film áráért. -
+1, ez k*rva jó volt!
ezt mindenkinek látnia kell, aki igazi kikapcsolódásra vágyik, és nem bugyit hord!
óriási tesztoszteronbomba, tele egy csomó akciófilmes klisével, szar effektekkel (:D, mondjuk ezek simán beleillenek ebbe) na és ami a lényeg, hogy láthatjuk ezeket a kivénhedt kutyákat együtt :D
minden nagyon rendjén van ebben a filmben, kellően jó a felvezetés, nem érezni, hogy ész nélkül puffogtatnak. az akciók természetesen nagyon ott vannak a szeren, csak kapkodja a fejét az ember. a zene néha a Batmanak taktusait idézi, ami nem baj, sőt! jók a beszólások, bár lehetett volna több egysoros is. a Commandoban Schwarzi 5 perc alatt elmond annyit, mint amennyit itt hallhattunk.
ebben a filmben még a csajok is igazi nők, nem valami kis szőke plázap*csák
egyedül azt sajnálom, hogy 1-2 akciósztár kimaradt, na majd a folytatásban...
ez nem igazán spoiler, de nehogy sírás legyen miatta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Stallone - Schwazenegger - Willis jelenet vágása nagyon csapodár volt, aminek szerintem igen hülye oka van: nekem úgy tűnt, hogy nem volt ott mind a 3 egyszerre. Willis-t csak hátulról látjuk, amikor Sly-val beszél, nincs nagytotál, stb. -
vg #57933 Ez azért durva volt. -
Úgy csinálsz, mintha elárulta volna, hogy az inas a gyilkos. Szerinted aki nem látta, konkrétum nélkül, az ominózus mondatból mire számít? Aki nem látta fingja nincs, hogy ez mit jelent, hol lesz, és mikor. 100 emberből 100-nak tuti akkor fog leesni, amikor már megtörtént. Akkor meg...?
Még az is nagyobb spoiler, amikor feszt leírják, hogy "jó volt a csavar a film végén" (nyilván, hiszen tudom, hogy nincs vége a filmnek még valami csavar jön), olyankor mégsem háborog senki. -
jaja énis simán mentem volna rá moziba, de hát elbaszták
bár lehet még ígyis elmegyek -
ígyvan! az anyja csipáját neki! -
vg #57929 Hát az lett volna SPOILER, ha azt írom, hogy meghal a végén Stallone, nem ez.
Amúgy nem értem mi ez a személyeskedés, azt írtad, hogy már láttad, de én úgy érzem, hogy itt valaki hazudik. Nem kicsit, nagyon. Mindegy, ha nem tetszik, majd a mod kitörli.
-
tegyél rá még egy lapáttal te majom.......
szerinted mennyien vannak akik direkt nem nézik meg erre te meg beböfögöd? ott a SPOILER tag.......szánalom vagy -
ez a film EPIQ! kell a széles vászon feeling:P:)
24 colos monitor nem az igazi;) -
Dean Winchester #57926 nekem nem mond semmit :D -
vg #57925 Fent van youtubon is(6000-ren látták már), nem kell a sírás. -
a hazai filmforgalmazok egy faxkalapok.......Októberben jön moziban?! na menjenek a picsába! bevételen majd érzékelhető lesz ám...... -
Dean Winchester #57923 az ilyet nem tudom megérteni sose :D hogy bírjátok 1-2 hónapon belül kétszer is megnézni ugyanazt a filmet? nekem is van egy két kedvencem de azért az első és a második megnézést közt 2 hónap elteljen kicsit kevés :D
az meg,hogy van aki 1 héten belül kétszer nézi meg mégdurvább -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The.Expendables.2010.DVDSCR.XviD.AC3-ViSiON
huhúúúú -
btw a film 8/10 1-2 trükk elég gyíkra sikerült,de hatalmas film az nem vitás! megnézem moziban is 100% -
köszönjük,hogy megosztottad a poént.......:S:((((( -
vg #57919 Expendables
Remek film, a Budapest poén mindent üt.
Nekem 9/10 -
Hugh Hefner #57918 i love you phillip morris - erőtlen
up in the air - szar
hogy sikerült pont két ilyen fos filmet letöltenem... : \ -
The Karate Kid(2010)
A film eredetije már 10-20 éve sem tetszett. Egyrészt unalmas, másrészt rém röhejes a májkrém fejű gyerek harci technikája, ami a végső összecsapásnál egy kabaréba illő harci jelenetben csúcsosodik ki. A nyomi gyereket a nőies, retardált mozgásával nem lehet komolyan venni.
Nem is tudom, mi vitt rá, hogy megnézzem a remake-et. Ehhez képest azt kell hogy mondjam, viszonylag élvezhető filmet kaptam. Sikerült a fontosabb eseményeket úgy követni, hogy azok teljesen más köntösben jelenjenek meg. A kis Smith gyerek a várttal ellentétben elviselhető volt, Jackie Chant meg már ismerjük, bár itt jóval visszafogottabb. Mondjuk a 140 percet hosszúnak éreztem, és épp ezért nem is hiszem, hogy újra végignézném azért összességében pozitív a mérce, és egy fokkal jobbnak éreztem mint az eredetit.
5.5/10
-
Reg5 #57916 A másik meg, hogy mindenféle járművet használtak de azt a bizonyos furgont 10 perc után ott kellett hagyni, mert csak. -
Reg5 #57915 Addig oké, de hol volt az a bizonyos összeszereléses dolog? Amikor néhány vasdarabból összeraktak egy autót, vagy kompresszorból fegyvert építettek? A filmben gyakorlatilag minden készhez kaptak csak lőniük kellett. -
Minden kut Romaba vezet:
A remek nyelvi lelemennyel kivalasztott magyar cim ellenere ez egy hihetetlenul gagyi vigjatek.A fohosno ba'jai sem tudjak feledtetni az idiota gyermeteg poenokat,es az unalmas cselekmenyt.Danny de Vito hogy mit keres itt,az rejtely.Senkinek nem javaslom,kiveve ha mondjuk egy csaj sex elott meg akarja nezni.
3/10 -
Dean Winchester #57913 ya akkor a kérdés © Reg5-hez.:
szted minek kellett volna,hogy legyen a filmben? -
he? MINDEN benne van ami a sorozatban. hannibálos tervek (ismertetve), ártatlanok védelme, poénok, ügyeletes királylány akit meg kell menteni a hétfejű sárkánytól... -
Reg5 #57911 Nem a gagyiságon van a lényeg, hanem hogy a sorozat lelkét kivágták a fenébe. Innentől lehet akármilyen vicces és jajdeszép, ha az a bizonyos "MacGyver-feeling" nincs benne. Tehát ez egy Szupercsapat névvel eladott szipmla akció múvi.
Csak azt nem értem, hogy ez miért nem zavarja azokat akik látták a sorozatot?... -
/agree -
amúgy a mostani a-team mozifilm csak annyira "gagyi" amennyire a sorozat. nemtudom mibe vagytok...
őszintén, emlékeztek az első debütáló duplarészére? azis full tele van mindenféle hülyeséggel... mégis nekem a sorozat is, így a mozifilm is bejött. aki meg azzal jön hogy szar a sorozathoz képest az nagyon vak szvsz -
kinek a pap, kinek a paplan
szvsz a sorozatot csíptem -
pedig szerintem egy teljesen jól sikerült szórakoztató film
8/10 -
fújjj...az nagyon rossz :D
életem első filmje ami végig lett pofázva :D