106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Karate Kid (2010)
Szerintem ez nem kifejezetten gyerek múvi. Oké, hogy nem vérzik benne senki, de azért elég durva verések vannak benne. Ezzel szemben amikor bementem a moziba megnézni 600ezer kisgyerekes család volt a teremben. Ezzel nem is lenne gond, de sikerült pont egy olyan debill kissrác mellé ülnöm (vagyis oda szólt a jegyem) akinek az értelmi színvonala, hát hogy is fogalmazzak, elég alacsony volt. Az autós résznél amikor Hahn mester kiborul ott kérdezte az anyjáékat, hogy de most mér, most mi lesz, most mi történt (anyja mondja neki hogy mi történt) --> de honnan tudod, most akkor ez lesz meg az lesz?
Whatever... gyermeki átélés, nincs is vele gond, de legközelebb otthon dvd -n, ne közvetlenül a fülembe, plshtxvm. :)
Maga a film kellemes csalódás volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Leszámítva a karate/kungfu keveredést ugye (filmcímre gondolok). Nem szabad figyelembe venni a régi karatekölyök múvikat, ez csak hajaz rá, de nem azok feldolgozása. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.
7/10 -
Vasember 2
Amekkora felhajtas volt neki,meg nagy slager volt.....hat nem szaltam el a filmtol.....nem izgultam kicsit se,a sztori se volt nagyon nagy....latvany pedig eleg ritkan....7\10 mert R8 Spyder-el furikazott :P -
De, magyarul azt hiszem úgy futott a képregényekben, bár ott is volt több fajta fordítás. -
Reg5 #58182 Lényeg hogy ott 1 csúnya robot volt, itt meg tucatnyi.
Amúgy nekem a 2 alapvetően tetszett. Az első 1 óra szerintem marha jó volt de miután leesett, hogy itt megint robot fight lesz kissé csalódott lettem :(
Egyébként warmachine nem gépágyú lenne? -
Annyira már nem emlékszem az egyre (ebből is látszik mennyire nem fogott meg) így aztán ez már fel sem tűnt. -
Reg5 #58180 Ráadásul ugyan az a vége mint az 1-nek... -
Robin Hood
Bazz el kezdtem, de ez 2,5 óra? Felét bírtam elsőre, én ilyeneket nem tudok leküzdeni egyszerre. De meglepően jó, sőt. Én mikor hírét hallottam a filmnek már elástam, mert hát minek megint RB, a Costneres épp elég és fasza volt tizenx éve.
De ez tök más szögből mutatja be az egészet, ami számomra sokkal racinálisabb, és sokkal terjedelmesebb bevezetést ad Robin Hoodról. Eddig simán komolyabb mint az előző Kevin bácsival. -
Expendables
BASZ/10 -
Vasember 2
Hát az első részt is elég gyengének találtam de ez meg aztán végképp nulla volt. Volt benne 2-3 rövidke akció a köztes időt meg semmitmondó unalmas párbeszédek töltötték ki. Az egész még mindig ilyen bevezető film hatását keltette csak itt a végére nem született meg a hős hacsak War Machine születése nem tekintendő annak. Azt már nem is nagyon akarom ragozni mert ez ugye a film és rendezői szabadság meg tudom is én még mi, de Fury mikor szolizta így le magát, de még ha bent is szorult egy szoli ágyban akkor legalább a haja lett volna olyan, mint a képregényben. Na mindegy azért 1x meg lehetett nézni, meg láttam már sokkal rosszabb filmeket is.
5/10 (tudom azt írtam ,hogy nulla a film de azért nem annyira, hogy nulla pontot is érjen) -
Jó volt
-
Die Hard 4 kegyetlen jó film de nem igazi akció, mert 13+ -os, egy normális akció filmben meg ha lelőnek valakit akkor legyen már vér, félre értés ne essék nem a patakvért meg a fröcsögést hiányolom, hanem egyszerűen ha lelőnek valakit akkor ne csak a ruhája szakadjon fel hanem folyjon is ki valamicske vér, hogy látszódjon nem bábokat lőnek le hanem embereket. -
=(
Day of the Dead, vagy akár a diary of the dead is sokkal szarabb. Szerintem ez simán hozza a REC színvonalat.. És mitől "trendlovagló" ??? -
Robin Hood (2010)
Hát szerintem ez a film így tökéletes ahogy van, na jó majdnem tökéletes, mert a végén a vizes jelenet nem kellett volna bele, de minden egyéb profi munka volt két és fél óra volt a film de egy percét nem untam pedig nem szeretem a túl hosszú filmeket, de annyira jól volt kivitelezve az egész, a történet, a párbeszédek, a vágás a díszlet. A zene az meg valami fenomenálisan jó volt annyira jól el volt találva mindenütt, hogy szinte hihetetlen. Nem is fecsérlem tovább a szót, ezt a filmet mindenkinek érdemes megnézni.
9,8/10 -
Vampires Suck
Fogalmam sincs mire számítottam. Arra biztos nem, hogy ez jó is lehet.És tényleg nem az. Fapofával végignézni egy vígjátékot nem biztos , hogy a néző hibája
borzalom/10 -
9. légió
Néha be-bealudtam a moziba, mert azé itt-ott erősen uncsi, de vannak erősségei is. 1xnézős, menekülős, árulásos, rómais, piktes, gyakós (de nem b@szós). Végülis elég korrekt na. -
gagyi, unalmas, trendlovagló, szar
2/10 -
La Horde
Klasszikus zombifilm, 28dl stílusú zombikkal. A műfaj kedvelőinek kötelező, nagyon korrekt darab. Nyúlt ötleteket innen-onnan, de nem válik kárára.
kibaszottul tetszett/10 -
sandor8206 #58168 hát azért azt ne hasonlítsuk már össze, hogy valaki kinyír 20 embert, meg lő egy repülőgép orrából (ami eredeti felvétel nem CG stb.) azzal, hogy tankkal "repülönk", meg 40 kilós csajszik agyonverik az ellent, meg motorral akrobitakázok mint egy cirkuszban, a régi akciófilmekben is voltak túlzások, DE nem MARHASÁGOK
a köteles bunyoktól már a fas*om ki van -
Reg5 #58167 A DH 4 eleje nagyon szar volt, de utána qrva jó lett :) A Rambo 4 80 percnyi unalomból elkövetett ticsung ticsung volt sajnos. -
sandor8206 #58166 rambo 4 jó volt, de a die hard 4 hiába tetszett nagyon de nagyon pengeélen táncolt nálam, tele volt sok hülyeséggel még egy die hard filmhez képest is sajna -
die hard 4 nem volt rossz csak nem pg-13nak kellett volna lennie :( -

-
fenét nem hülyeségek halmaza. azért akciófilm! hogy ne haljon meg a főhős(ök) az első tucat ellenségnél. hogy a csúnya gonosz bácsikról tudjuk hogy csúnya gonosz bácsik, és ezért minden tyukszaros csirkeketrec mellett ott a szépen becsomagolt fehér poros zsacskó, barna szalaggal, védetlenül, esőnek-napnak kitéve. plusz ha egy repülő orrában gépfegyver van, akkor is kell valaki, aki kimászik, hogy nyomja a ravaszt, hiszen nincs tüzelő gomb a pilótánál, valamint így sokkal jobban is néz ki. És még lehetne sorolni, csak nehogy valami spoiler is kicsusszon :D
De igaz, legalább nem szálltak el a készítők, úgy mint szoktak. De hát régen sem volt más a helyzet :D Ez akciófilm, nem dokumentum film. Tango&Cashtől kezdve, az összes régi jó akciófilm tele volt égbekiálltó baromságokkal. Mégis tökös, fasza kis filmek voltak :) -
The Deep (2010)
Korrekt 5 részes BBC sci-fi minisorozat. Hangulatra Abyss-osan kezdődik és van jó néhány párhuzam. Sci-fi rajongóknak ajánlom, másoknak tán túl lassú és régimódi (pont ez a jó benne, hogy nem full amcsi baromság). Ebben van jellemfejlődés és igazi hősök.
Nem árulok el semmit a sztoriból, nézzétek meg. -
Paya23 #58161 Azért nem egyszerre néztem meg, hanem 3 egymást követő este.
Szerencsétek, hogy nem akkor írtam róluk, mert voltam én ennél idegesebb is. :)
Pl ott volt a vörös szemű szőke vámpír kurva, aki mindenkit a gondolatával agyontudott kínozni, nah az fogja, megkínozza csóri gyereket, mondom hellyeah! -pedig faszom tudja miért valami drámai zene szólt- erre ráfordul Bélára, betargeteli, nah mondom, kész, ezaz, megérte várni másfél órát. Erre benyögi, hogy őt nem tudja megkínozni!
Mondom mi a fasz? Nah ott lerúgtam gondolatba a monitorom, csak új és túl drága volt.
-
10-15 éve? akk te biztos kirándultál eddig :) elég csak a 2 éves Rambo 4-re gondolni, vagy a 3 éves Die Hardra, csakhogy a veterán filmeket említsem. -
sandor8206 #58159 azért annyit engedjen már meg magának egy férfi, hogy jó 10-15 éve nem látott egy rendes akciófilmet és azt kicsit felpontozza a mai szarok között :-) -
Dean Winchester #58158 hozzank_is_megerkezik_a_16_perccel_hosszabb_avatar
stallone_mar_a_the_expendables_rendezoi_valtozatat_kesziti -
pauly #58157 "persze, hogy jobb a pusztító, meg a terminátor 2 vagy a tango és cash de azok 11/10 akciófilm műfajban :-D"
ja,akkor így már értem a 8,9 pontokat az expendable-re
-
sandor8206 #58156 expendablest nem azért 8 meg 9/10 mert jobb mint egy Forrest gump vagy akármi, hanem azért mert jó akciófilm és nem HÜLYESÉGEK halmaza
a mai akciófilmek NEVETSÉGES HÜLYESÉGEK!!!
Ha egy Salt, Szupercsapat 4 vagy 5 vagy 6/10 az expendablest nem lehet kevesebb ezeknél, ha igen az illető egy emos kis idióta, vagy pl: Salt 0/10 nála
persze, hogy jobb a pusztító, meg a terminátor 2 vagy a tango és cash de azok 11/10 akciófilm műfajban :-D
crankel meg halálos iramamarhaságokkal meg még véletléenül se tenném egy mondatba, mert ég és föld és nem minőségre gondolok! -
hát ez egy kurva jó írás! :D
szerintem csak nekünk érte meg, hogy megnézted, mi legalább röhögtünk egy jót -
Ezen milyet röhögtem 
btw, igazat adok mindenben:D -
én megnéztem az expendablest, de valszeg elmegyek moziba is -
Őszi filmajánló
The Expendables-Bemutató: október második fele
Machete-Bemutató: november 25.
ezt nem kicsit cseszték el
alap,hogy addig aki teheti megnézi otthon... -
bcrics #58151 hello,lenne 1 csúúnya Warez kérdésem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ehhez a verzióhoz keresek magyar feliratot,tud vki?
The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.torrent
-
jó ezt nem úgy értettem. Teljes jó kis pörgös akció film, tökéletesen elfér a Statham féle Crank és Fast & Furious világában, csak kicsit tökösebb.
De az elvárásaimat nézve, szinte semmit nem kaptam, így ebből a szemszögből.. nem lett jó. :) -
"De a The Expendables akkor sem jó film."
...... -
haha ezen jót röhögtem :)
én csak az első részt néztem meg az elég is volt
botrányos de persze csajoknak ez kell... -
nem is miattad írtam, hanem a tacskóknak :D -
hát igen amikor még igazi színészek szinkronizáltak, nem ilyen "okj -s" szinkron"színészek" :)