106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tron (a régi film, nem az új)
2. felvonás.. most kicsit tovább jutottam mint első probálkozáskor. Fél óráig birtam a bugyuta párbeszédeket, de amikor a zseni szoftver, hót unalmasnak tartotta az együttmüködést amerika és oroszország között, és kijelentette, hogy ő biza 2,415ször okosabb mint a készítője, plusz 9200szor csinál mindent jobban mint az ember, akkor újra felment a pumpa, és kikapcsoltam.
Nem megy ez, szerintem legközelebb részegen állok neki. Sajnos ezt kölyökként kellett volna még anno látnom.
-
karajjj #58505 nézz be a star trek topikba akkor, ha érdekel, hogy szeretem-e -
megragadtad a lényegét, tényleg.
az, amit a filmről beszélsz, és az, hogy azt vallod, hogy szereted a sci-fit, nagyon nem illenek össze.
ennek a "zagyvaságnak" az írója írta mellesleg a legelismertebb star trek és twilight zone részeket. feltételezem a star treket sem tartod sci-finek. -
karajjj #58503 te miből következtetted ki, hogy én ezt most láttam? 2-3 éve néztem, mikor megjelent -
Baszki, nem most láttad??? 
Javaslom vegyél agyt, azután irogass ilyeneket.
-
"alaptalanul összefűzött gondolatok sorozata, ergo "zagyvaság""
Kifejtenéd ezt? -
xxxpaulxxx #58499 Jaja jól értelmezted!:)
Nagyon jó film, én amikor anno láttam bnőmmel így csak néztünk ki a fejünkből, amikor vége lett... aztán egy jó 10 percig próbáltuk elemezni, hogy akkor most mi is történt igazából:D
nekem is ez a kedvenc filmem a scarface mellett:D -
memento
spoiler
ha jól értelmeztem a filmet akkor teddy tényleg az akinek mondja magát amikor elmondja hogy a felesége volt cukorbeteg? véletlenül megölte a dílert és natalie pedig arra használta fel (ilyen szempontból balfék) hősünket hogy lerázza a tagokat amiért a teddy-találka után nem ment haza többet, és eltűnt a 200.000 $ (csak azt nem értem hogy a jaguár miért nem tűnt fel neki...)
amúgy amikor bejött ez a sammys alternatív (fekete-fehér snittes) vonal akkor már gondoltam hogy csak tudathasadás miatt volt ez az egész.
zseniális, scarface mellett megvan a második saját kedvencem, azthiszem.
-
karajjj #58497 ez még nekem is kimaradt az életemből -
meg hát úgy az egész film mondanivalója.....:) -

-
V mint vendetta! 8/10! miért nem láttam ezt eddig?
A vége fele a késes aprítás az valami eszméletlen! -
Reg5 #58493 Szerintem se, bár a 3 még elmegy kategória nálam. A többi viszont szutykos fos.
Egyébként hétfőn vettem meg az első 3 részt összesen 2800Ft-ért. -
karajjj #58492 na most te fogsz scifiből kioktatni? :D rohadt nagy Sztrugackij fan vagyok, na amiket ők írtak, az a scifi -
Ja, a többi része nem méltó a fűrész névhez, talán csak a második... -
Science Fiction
gondolom a Star Wars is egy nagy csomó zagyvaság volt, hát hogy lehetne hogy sok évvel ez előtt, nagyon messze világító kardokkal hadonásztak? -
karajjj #58489 végignéztem a filmet, amit beszél, alaptalanul összefűzött gondolatok sorozata, ergo "zagyvaság", jól ki van találva, de azért a nem az átlag amerikai történelemtudással rendelkező embereknek leesik, hogy kavarás és kavarás jön egymás után és ezért nem tetszett, nem mondom, hogy kérném vissza a bő másfél órát, amit elvett az életeből, mert annyira nagy gyötrődés nem volt, mint pl az álompontnet, de számomra elfogadhatatlan a film és pont -
nem gázoltál a lelkembe, csak rossz látni hogy valaki ennyire megtagadja magától az értelmes gondolatok befogadását. a man from earthben rengeteg filozofálás megy, én megérteném hogyha szimplán nem tetszett volna a film, vagy nem értenél vele egyet, de az, hogy lezagyvaságozod az egészet, az egyszerűen egy szar hozzáállás a filmhez. -
:D -
Reg5 #58486 Az első rész még igen. -
A fűrész nagy része meg egy szétkulázott fürdőszobában játszódik kb. -
xxxpaulxxx #58484 És mégis milyen kiba... jó film:D -
A Phone Booth-ban meg áll egy faszi egy telefonfülkében és beszél a kagylóba majdnem végig... -
nincs mirol beszelni mert nem erdekel, hogy milyen a film vagy mirol szol:D
a bemutatobol is kb ennyi jott le. Ezert nem fogom meglesni:) de igy legalabb egy emberrel kevesebb aki zagyvasagokat beszelne a filmrol, iga?
-
nem nem tetszik
azt íta: "egy faszi ül egy kanapén és meséli a zagyvaságait és ennyi a film"
de ha szted ugyan az a kettő, akkor nincs miről beszélni...
-
Hat igen... csodalatos ahogy le van idiotazva mindenki ha nem tetszik neki egy film...
A bemutatojat meglestem.. eszmeletlen gagyinak nez ki a film. tuti nem pazarlom vele az idot. Inkabb leulok meglesem a se7en-t amit beszereztem HD ban.
ja es a Ronin is megvan most HD ban.... en ugy emlekeztem, hogy ez a film nagyon zsir.....most annyira aze nem tetszett. -
Four Lions
Az imammaci meg a fülnélküli nyulaknál már kész voltam, ezt a "minőséget" tartotta is a film))
idióta arab terroristák is vannak úgy látszik))
9/10 -
xxxpaulxxx #58478 The road
Nah végre én is megnéztem! Fantasztikus volt... imádom az ilyen poszt apokaliptikus filmeket. Mondjuk néha idegesített a gyerek jószívűsége és segíteni akarása, de végülis mit várunk tőle... hisz ő egy gyerek:D Sokakat láttam panaszkodni, hogy 1-2 dolog tisztázatlan... ez nem igaz... ez a tipikus olyan film, hogy nem szabad gondolkodni rajta... amit látsz és amit érzel az úgy van jól.:) Nagyon szép volt 9/10
Paranormal Entity
Mivel a Paranormal Activity nagy hatással volt rám... gondoltam megnézem a "butítottat" is... nem volt rossz ez sem, de azért lényegesen rosszabb, mint a PA. A kamerás itt szabályosan idegesített... sose tette volna le a kamerát, már majdnem wcre is azzal járt... meg picit túlspiráltnak tűnt ez a 4 kamerás megoldás, dehát ez van... egy gyengébb (de nem gyenge) utánzat ez:D
6/10
De az biztos, hogy én a horroroktól/thrillerektől nem féltem sose... csak azok vannak rám nagy hatással, amiben szinte alig látunk valami "csúnyát" és úgy rémisztget... szóval a legtöbb szellemes-kísértetes-démonos film... de sajnos ez nem tudott bennem félelmet kelteni:/ -
OMG -
karajjj #58476 odaírtam, hogy bő 8 évvel ezelőtt láttam, ennyire emlékszek :) -
Marhaság, amit írsz, te sem nézted végig. :)
-
hát akk külön örülök, h nem néztem végig :) -
karajjj #58473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiderül, hogy a vírust valami terroristák engedték szabadon, az a szervezet, akit gyanúsítanak az 12 majom, azok csak az állatokat engedték ki az állatkertből, asszem valami ilyesmi, bár vagy 8 éve láttam kb... -
ha egyszer nagyerőt veszek magamon, talán végig nézem, de nincs az a csavar ami számomra értékelhetőbbé tenné. -
karajjj #58471 akkor a végét nem is tudod? -
*fejbe -
itt hozzákell szokni, h ha nem tetszik egy film ami másnak igen, akk kívüálló köcsög vagy. ez a topik első számú törvénye.
na de nehogy csak te légy az áldozat:
12 Majom
feléig bírtam, geci unalmas, egyedül Brad Pitt alakít benne faszát, de azt kellett volna fejelőni aki kitalálta neki Rudolf Peti hangját.
várom az ostort, ne kíméljetek -
hagyjad már, egyszerűen nem bírják elfogadni, hogy más vélemény is létezik a magukén kívül :D -
karajjj #58467 miért? most a lelkedbe gázoltam ezzel? -
akkor inkább ne nézz filmeket, vagy próbálj meg vmi pozitívabb világképet alkotni