1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    The road
    Nah végre én is megnéztem! Fantasztikus volt... imádom az ilyen poszt apokaliptikus filmeket. Mondjuk néha idegesített a gyerek jószívűsége és segíteni akarása, de végülis mit várunk tőle... hisz ő egy gyerek:D Sokakat láttam panaszkodni, hogy 1-2 dolog tisztázatlan... ez nem igaz... ez a tipikus olyan film, hogy nem szabad gondolkodni rajta... amit látsz és amit érzel az úgy van jól.:) Nagyon szép volt 9/10

Paranormal Entity
    Mivel a Paranormal Activity nagy hatással volt rám... gondoltam megnézem a "butítottat" is... nem volt rossz ez sem, de azért lényegesen rosszabb, mint a PA. A kamerás itt szabályosan idegesített... sose tette volna le a kamerát, már majdnem wcre is azzal járt... meg picit túlspiráltnak tűnt ez a 4 kamerás megoldás, dehát ez van... egy gyengébb (de nem gyenge) utánzat ez:D
    6/10

De az biztos, hogy én a horroroktól/thrillerektől nem féltem sose... csak azok vannak rám nagy hatással, amiben szinte alig látunk valami "csúnyát" és úgy rémisztget... szóval a legtöbb szellemes-kísértetes-démonos film... de sajnos ez nem tudott bennem félelmet kelteni:/