106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #58546 Minden kút Rómába vezet
Aranyos kis romantikus vígjáték, néhol szórakoztató poénokkal! Vasárnap estére pont jó volt... -
nem lehet -
OFF!!!
Valaki, akinek UPC tv-je van, tudna segíteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a túróba kell a csatornákat rendezni? Vagy nem lehet? Ahogy kikeresi, abban a sorrendben marad örökre? Megvan a saját megszokott csatornasorrendem, és új albiban nem tudom beállítani, hiába nyomkodom a menüt, sehol sem találok ilyen opciót... A Digi nem olyan fasza, de ott legalább két gombnyomással változtatom a csatornák helyét...
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni, akár privátban is, ne itt offoljunk
Bocsi! -
jó lesz ez a szinkron -
karajjj #58542 nekem az tetszik, hogy az utóbbi években bármelyik filmben kicsit komolyabb szerepet kap egy néger, az tuti Gesztesi hangján szólal meg :D -
Gesztesihez képest ő mindenképpen jobban illik hozzá :) -
attól h csomó filmben volt, még totálisan fényévekre van az eredetitől. de aki ezzel szokta meg annak nyílván semmi gondja nem lesz vele. -
Stallone - Vass Gábor :\ -
Mi a gond vele egy csomó filmben volt már a szinkronhangja.Teljesen korrekt... -
Hunter prey
Star wars összegyúrva a Gyűrűk urával
Független filmecske de rajongóknak kötelező)) -
xxxpaulxxx #58536 És ha mondjuk én nem vagyok keresztény és mégse úgy fogtam fel, hogy nesztek vallás?
Szimplán élveztem, mert egy lebilincselő és magával ragadó történet. -
nem is olyan szar a Te Exp. szinkron, de Rourkenak kurvára senki nem tud hangot találni. -
Dean Winchester #58534 testvérek
10/8.5
Natalie Portamn meg kurvajól néz ki :D -
pauly #58533 Star Wars-nál egyértelmű hogy a régi trilógiára gondoltak... -
karajjj #58532 vagy star warsból :D -
Reg5 #58531 Star Trekből melyik trilógia? :D -
karajjj #58530 keresztapának első 2 jó, a harmadik azért ennyire nem szar :D a die hard viszont szerintem pont fordítva -
ja, és ezt úgy írom, mint egy ateista. -
nincs mi? de azért én vagyok a buta kisparaszt, mert urambocsá' nem tetzsett a 12 majom. sajnálom h nem vagyok olyan kis lebensborn mint te, megppóbálok majd arra törekedni, h neked megfeleljek.
ezt javaslom a többi topiktársnak is, h próbáljon megfelelni ennek a tökéletes egyénnek, mert ha nem buta marad.
de jólvan tudom, 3x az Avatar meg 5 miatyánk, mert arra van eszem. remélem bűneim feloldozást nyernek.
az őslakóról meg csak annyit h...keresőbe beírod...és láám hát nem ott lesz vhol az enyém is :) -
Jó film, tudom én ezt :D -
ezt én láttam, de ez is magas pontszámot kap nálam, mert sajnos elvakultan 60-as 70-es évek brit rockzene sucker vagyok, és épp olyan állapotomban néztem meg a filmet amikor nagyon szükségem volt rá :D -
A Rockhajót nézzétek meg (The Boat That Rocked), az itt kialakult vita után jól fog esni :)
És kiváncsi is vagyok a véleményeitekre, hátha megint lesz vitázás :D -

Akkor már leírom énis róla a véleményem:
Miután megnéztem a filmet, én is csak úgy néztem amgam elé, teljesen odavoltam érte. Aztán eltelt pár óra, érlelődött bennem az élmény, és kb arra jutottam, hogy az egész film arról szól, hogy valaki kurva nagyot mond, és ezt összekapcsolták. Ilyet pedig szinte bárki kitalálhat,, akinek van egy kis fantáziája, és információja abban a témában, amiben ír. Ekkor jöttem rá arra, hogy ez is csak az n+1. olyan történet, ami igazából csak azért tűnik először nagyszerűnek, mert olyan hihetetlen, és óriási blamákat tud előadni úgy, mintha hiteles lenne. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy színészi játék néhány szereplőnél 0 (sőt, idegesítő), rendezői munka minimális, nos, akkor ez a film nem ér többet 4nél se. -
jefferson83 #58523 Értem mire gondolsz, a legnagyobb problémám nem is ezzel volt, hanem az életidegen szereplőkkel. -
viizo #58522 Egyértelműen lejön, kiknek tetszik a Man From Earth: akik saját világnézetüket és valláshoz való viszonyukat látják benne. A lenti kommentekből is teljesen átjön, hogy főleg az OFF ateisták /OFF lelkendeznek érte, hogy nesztek vallás!
Aki viszont másként gondolkozik, vallásos, az vagy csak egy érdekes filmnek, vagy egy belemagyarázós hülyeségnek fogja tartani. Egyébként simán az utóbbi - érdekes film, de egy 10/10-es filozofálgatásnak felfogni azért marhanagy túlzás :)
-
jefferson83 #58521 :D Észre se vettem. Mentségem, hogy nekem 1 sincs. -
viizo #58520 a kb nézhetetlen Cápa 3-at jobbnak írja mint a 2-t? MUHAHAHAHA
az X-Men 3-at sokkal gyengébbnek tartja az egynél? MUHAHAHAHA
az Indiana Jones 2 egy szinten van a (mérföldekkel jobb) 3-nál? MUHAHAHA
a többi hellyel-közzel... :) -
Nekem igen, és nem értem ezen mit kéne szégyellni
-
pauly #58518 ja,én is jópárral nem:P
Pl mad max 3 jobb mint az első? ugyanmár :P
-
nincs ilyen törvény...
12majom: hát, igen, terry gilliam se egyszerű rendező, nem is csodálkoznék ha esetleg neked se jönne be man from earth...
bezzeg a Seven, ráadásul HDben az óriás kivetítőmön, az igen :) -
Én meg kb egyikkel sem :D -
egyedül a Keresztapa értékeléssel nem értek csak egyet:
-
xxxpaulxxx #58514 Persze, azt direkt csinálták:) Igazából én azt a részt nem is tudtam hova tenni... aztán a végén amikor fény derült az igazságra így eszembe jutott... jah tényleeeg:O Volt az a bevágás:D -
xxxpaulxxx #58513 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan általános társalgás folyt amihez nem kellett volna az a rengetek diploma egy szobában (szerintem).
Remélem neked se kellett rengeteK diploma ehhez a mondathoz -
na fasza. csak azért mert olvastam utána a neten és sok ember nemvágta hogy miujság, hiába pázülös volt a produkció, szerintem azért eléggé levágós volt a filmben 1-2 dolog, a szájbarágás mellett (pl. amikor a szanatóriumban ül sammy és hirtelen a főszereplőt vágják be pár képkockára a helyére...pff)
azthiszem mostmár értem hogy Jedi miért háborodott fel a mi spoiler-felháborodásunk miatt :DDdd -
igen mivel a film inkább egy "vizuális-hangoskönyv"
tudod, a nézőre bízta 2 párbeszéd közben hogy az agytekervénye és a fantáziája beinduljon. egy könyv is ezt teszi például, itt is ugyanúgy voltak hosszú leíró, jellemző részek, közben pedig mindenki eltudta képzelni magának a helyzetet (a korokat, az embereket akiről mesélt a főszereplő)
inkább nem kellene terjeszteni a sötétséget... -
jefferson83 #58510 Miért nem volt igazán jó film a 'The man from earth' (szerintem)
lásd: #35048
-
xxxpaulxxx #58509 The man from earth
Azta!!! Ez valami!:O Ez a film tökéletes! Mondjuk elég merész... amilyen témákat feszeget... tuti érte nem egy támadás:D De nem gondoltam volna, hogy így hajnal 6 fele egy másfél órás beszélgetős filmen nem fogok bealudni... hát nem aludtam, mert ez hihetetlen érdekfeszítő volt!
10/10 masterpiece! -
karajjj #58508 rájöttem, a tüköruniverzum sem jött be igazán és most hogy utána néztem, az is az ő műve -
költői kérdés volt, azért sejtettem ám hogy szereted. csak azt nem értem, hogy hogy tudod ezek mellett ennyire lehúzni a man from earth-öt