106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ROCKnROLLA
    Tegnap este megnéztem:

A Hullám (Die Welle)

Elképesztően jó film, nagyon elgondolkodtató. Rendesen bele tudtam élni magam abba, hogy a csoport tagja vagyok.. Lelkesítő ahogy fejlődik a banda.. Egy másodpercig nem gondoltam arra. hogy megnézzem mennyi van még hátra.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a végén viszik el a rendőrök Reiner-t, akkor miért bámul annyira maga elé? Mintha észre vett volna valamit.. Vagy csak rájött, hogy mit ért el?

10/10

Juno

Nagyon aranyos kis film, valamiért nagyon megfogott. Na nem azért mert én is terhes lennék. Elképesztő, hogy Cera mennyire kis taknyosnak tűnik. Viszont Ellen Page félelmetesen jó színész szerintem, ebben a filmben is nagyott alakított. Ráadásul megint olyan jó karaktert kapott, a beszólásaival.. hogy azonnal feleségül venném.:D

9/10
  • Montanosz
    VEXED

Nem is tudom mikor adtam 10 pontot valamire de ez nálam felderítette az őszi esős napokat..
    10/10
  • Shep
    Hát akkor óriási csalódás lesz ha MvsW-t vársz :)
  • CSOCSO
    Jo lesz meglesni a Predator-t...

Brody engem Grylls re emlekeztet. Ugyhogy most olyan mintha valami SyFy-Discovery tv csatorna filmet neznek :D
  • Shep
    10 nap alatt írták a forgatókönyvet tehát azért ilyen semmilyen :)
  • Shep
    Hát nekem akkor is elég gyenge volt, főleg egy ilyen filmben :)
  • sandor8206
    Predators

Trailer alapján nem számítottam sokra, kb. azt hozta is 5/10. Ami jó volt néhány utalás a régi részre, régi zenetéma néhol felhasználva, szereplők rendben (Brody-t kivéve, nem szimpatikus) a lények és bolygó dizájnja, a fúróé stb.
    Akció is elég volt DE ami nagy nagy lehúzás a tök felesleges dolgok, amik nem értem minek kellettek a filmbe és máshogy is meglehetett volna oldani
    pl: Fishburne vagy
    az új predator faj belekeverése és harc a régiekkel, a régi predator behozatala a filmbe DE ami nagyon nem tetszett, hogy nincs vége a filmnek vagy is az ami, tehát, hogy indul a vadászat újra, nem csípem az ilyen befejezéseket

+ a magyarázós párbeszédek se tetszettek, ok hogy aki először lát predator filmet az is értse (mondjuk azt nem érteném, hogy miért ezzel indítana), hogy miről van szó, de elég erőltetett volt ahogy fejtegetik, hogy mi vagyunk a préda ez meg itt egy vadászat, ülkdőznek, terelnek, stb.
    poénos beszólásokat szerintem ki lehetett volna hagyni, újabb - így még azt kis feszültséget oldták ami volt
    szóval nem nagy szám
    + nem értem, hogy került oda az a virág? vagy a predatorok régen beporozták a Földet mint a kis méhecskék :-)
  • Seth
    És mit szólsz ahhoz, ha megölnélek téged. Te kis majom!" jó volt ez szerintem,esetleg a szólsz helyett szolnál lett volna a jó.
    Lehetett volna durvább. Te kis majom, olyan kedves XD
  • tommygear
    énis így érzek :D
  • Shep
    Amúgy szerintem azt a magyar mondatot elég szar hangsúllyal mondta és elég érdekes mondattanilag is.
  • Shep
    Hát igazából az az egyetlen igényesebb párbeszéd az egész filmben.
  • Tyler1
    amúgy Michelle Rodriguez olyan néha mint egy szakadt ribanc, de mégis olyan szexuális kisugárzása van, h nyalnám ki a képernyőből. érdekes.
  • Tyler1
    Machete

Öööö...érdekes. Rossznak nem mondanám, mert élveztem, voltak benne jó poénok is, de 1-2 dolog annyira elvont, hogy az ember már azt hinné, h ez most nagyon B kategória. Trejot furcsa volt ilyen pozitív szerepben látni, de a történet elég sok helyen vérzett(mint ahogy elég sokan is a filmben :D). A vér effektek meg már majdnem rosszabbak voltak mint egy videojátékban.
    Na de mindenképpen megéri megnézni, mert jó, de ez tipikusan az a film, ami vagy megtalálja a nézőt, vagy nem. Nem pontoznám egyelőre.
    (ÉS TESSÉK EREDETI NYELVEN NÉZNI FONTOS!!! LESZ POÉN!)
  • Seth
    Antal Nimród mekkora volt benne :)
  • Shep
    Machete

Hát nem tudom eldönteni, hogy ez most félelmetesen szar, vagy jó volt. Ennyi blődséget egy filmbe zsúfolva már régen láttam. Ha kritikusi szemmel próbáljuk vizsgálni akkor nem igazán volt olyan eleme a filmnek ami jónak nevezhető, ha viszont azt vesszük ,hogy ez direkt ilyen "szar" akkor meg tökéletes lett így aztán inkább nem is pontozom :)
  • Dean Winchester
    Streetdance
    a maga témájában elég fasza, a táncról szólt , de én jóval kevesebb táncra számoltam.
    Dirty Dancinget is láttam és hát abban a filmben kicsit több volt a beszélgetős jelenet :D
    szóval tetszett ez a film is
    8/10
  • CSOCSO
    ja es szerintem jobb volt mint a juno.

• CSOCSO
    Youth in revolt

Ez a srac hatalmas :D annyira jol all neki ez a (geek) looser szuz szerep, hogy hihetetlen!

Nem voltak tele eroltetett gagyi poenok, nem rohogtem szet az agyam egyszeruen csak elvezet volt nezni es a vege fele -komolyan mondom- sajnaltam hogy mindjart vege a filmnek!

Tetszett minden perce csak az a baj, hogy rovid!

9/10
  • tommygear
    Predators

Ez nem volt valami nagy szám sajnos. :\

6/10
  • ROCKnROLLA
    Ha valaki látott mostanában valami nagyon nagyon jó vígjátékot, akkor írja már meg a címét! Vígjátékhoz van kedvem, de mostanában nem találtam ígéreteset... A jókat meg már 100x láttam. Köszi!
  • dragon11
    hmmm
  • xxxpaulxxx
    Hát... a Rodriquez filmek már csak ilyenek:D
  • PetruZ
    Soo (2007; más címen: Art of Revenge): Újabb dél-koreai akciómozi, ezúttal - ahogy a cím is jelzi - a bosszúállós fajtából. Egy fiatalon elszakadt testvérpárról szól, akik felnőtt fejjel találkoznak újra először, de még mielőtt egy szót is szólhatnának egymáshoz, az egyiküket egy ismeretlen bérgyilkos agyonlövi. Mivel ikrek voltak, az életben maradt testvér felveszi a halott személyazonosságát és beül a rendőrséghez, hogy kiderítse, mi állhat a háttérben. De vannak, akiket nem téveszthet meg, például a testvére barátnőjét...
    Jól hangzó sztori, igazi feszes akció-thriller is lehetett volna belőle, de... félelmetesen unalmas! A hossza üti a két órát és ennek nagy része csendes bámulás, nagyon komoly nézések és tőmondatos párbeszédek, vagy eseménytelen semmittevés. Az akciójelenetek is túlzottan reálisak akartak lenni, ennélfogva csúszás-mászás az egész, főleg késekkel, vacsövekkel, meg rengeteg bénázással. A sztori meg... mikor kiderül, miért is ölték meg a fickót (gyak. semmi extra), hát elfogott az ásítás. Két részletben kínlódtam magam végig rajta, nem tudom ajánlani. 4/10
  • PetruZ
    Nem csak az automata tűzfegyverek, hanem a begyöpösödött dogmákat szajkózó, rugalmas gondolkodásra képtelen angol tisztikar ostobaságai is ugyancsak számítottak.
    A tejfölösképű Mel Gibsont is megemlíthetted volna, bár vszleg mindenki tudja, hogy ez volt az első komolynak számító szerepe (egy "szimpla" Mad Max után idekerülni nagy szónak számított). :)
  • Willenbrock
    Gallipoli 8/10 Bár 1981-es film,nagyon hitelesen és látványosan mutatja be hogy az automata tűzfegyverek miként vetettek véget a hagyományos gyalogsági szuronyrohamok korának.Hiábavaló rohamok és hatalmas,géppuskák általi lekaszálások is láthatóak a filmben.
  • Tyler1
    Knight & Day

Cruise végre megint akcióban, kellett már. A film elejét szét röhögtem, kurva jó szövege volt, aztán ellaposodott az egész. Voltak fasza akciók benne, meg 800 féle helyszín, csak megint a töltelék volt bugyuta.
    6/10

na de várom a MI:IV-et!
  • PJack
    Harry Brown

agresszív brit suhancok vs. barátja haláláért bosszútálló veterán öregúr.
    szép képek, majdnem hibátlan színészek, pont elég akció.
    csak ez így valahogy még kevés, de jó.

7/10
  • Tatyla
    Kick-Ass

rég nem láttam ilyen eredeti filmet 9/10 kötelező darab...
  • öregharcsa
    általában nem olyan gáz :) csak az 5 percenkénti profi videolkipek zavarnak :))))) és ugye ez náluk kötelező...
  • dragon11
    kis off srácok

péntek 13 2010 nem is lesz?:(
  • MrSpock
    Ez elég érdekes kis múvi:-) De ha nem vesszük komolyan ,és attól függetlenül,hogy indiai,egész szórakoztató lehet:-)
  • öregharcsa
    ez a fegyverelővétel nagyon nagy, akkorát röhögtem mint állat...már csak a poén kedvéért is megnézem...
  • CSOCSO
    agymenes az tuti de hasonlitsuk mar ossze egy magyar akcio filmmel :D Bollywood > Hungarywood
  • Totti5
    Fogalmam sincs. Nem bírom ezeket a filmeket feldolgozni:D amúgy nem volt rossz, de most erre mit lehetne mondani?:) csajok jók voltak benne, volt vér, kivégzések meg meg minden ami kell egy ilyen agymenésbe.
  • Inquisitor
    Na jah, de a maradék 1/4 az jár moziba, és az is vagy 300 millió ember! :D
    Na jó, az öregek, meg a csecsemők azért otthon maradnak ... Bele gondoltál már mekkora a belpiac? Ráadásul a nekünk vicces vagy gagyi alkotásokat az ázsiai országok átveszik mozi vagy TV forgalmazásra, de sorozatok egy része még pl. német csatornákra is eljut. Bollywoodban 2x annyi film és sorozat készül évente, mint az USA-ban.
  • xxxpaulxxx
    Ez az őőő most jót, vagy rosszat jelent?:D
  • Totti5
    Felirat nélkül néztem.
  • [HUN]Crassus
    a háromnegyed országnak még napi 1 marék rizs sem jut,de erre van eszük b+....gratulálok!:)
  • Tyler1
    Bollywood újabb agymenése, de ez geci komoly MUST SEE! xD

• ROCKnROLLA
    Ha feliratosan nézted,akkor tudnál adni egy linket privátban a feliratról? Köszi!